H Bobbi έγινε Kokeshi Doll!

bobbi-2

 

 

Έναν πραγματικά ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο βρήκαν οι συνεργάτες της Bobbi Brown για να γιορτάσουν μαζί της τα 25  χρόνια που κλείνει φέτος η ultra διάσημη make up artist, στην βιομηχανία της ομορφιάς.

 

Δημιούργησαν την ρέπλικά της με την μορφή μιας κούκλας Kokeshi και την έστειλαν σε influencers,  δημοσιογράφους ομορφιάς  καθώς και bloggers σε όλο τον κόσμο με ένα χειρόγραφο σημείωμα, τις οποίες καλούν να κάνουν έκπληξη στην Bobbi και αύριο 5 Οκτωβρίου να ποστάρουν μια φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας ένα Global Instabomb Moment.

 

Η φωτογραφία θα πρέπει να περιλαμβάνει την κούκλα Kokeshi, είτε μαζί  με ένα αγαπημένο προϊόν της μάρκας είτε με κάποιο αξιοθέατο της πόλης στην οποία ζουν, όπως βλέπετε παρακάτω.

 

 

bobbi-kokeshi-2

 

 

bobbi-kokeshi-1

 

 

Έχω πολλά προϊόντα Bobbi Brown για να τραβήξω  και εγώ με τη σειρά μου την φωτογραφία της Bobbi- Kokeshi κούκλας που έλαβα χθες  (διότι μάλλον δύσκολο να βρεθώ στην Ακρόπολη σήμερα) αλλά προτίμησα να τραβήξω την δική μου φωτογραφία σε κάτι πολύ πιο σημαντικό για μένα, από ένα ακόμα προϊόν ομορφιάς,  ή ένα item  μακιγιάζ.

 

 

bobbi-3

 

 

bobbi-4

 

 

Επέλεξα να τραβήξω φωτογραφία της κούκλας πάνω σε ένα από τα (πολλά) βιβλία που έχει γράψει η Bobbi Brown. Όταν ξεκινούσα αυτό το «ταξίδι» του beauty editing  και οι Yeats, Plath, Wordsworth, Dickens, Wilde, Keats, Thomas , Henley, κλπ, κλπ, κλπ, δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν και ιδιαίτερα σε αυτή μου τη νέα περιπέτεια, ήταν τα υπέροχα, εξαιρετικά καλογραμμένα βιβλία ομορφιάς και μακιγιάζ της Bobbi Brown, τα οποία κυριολεκτικά «ξεκοκάλιζα» για να μπορέσω να γράψω ένα editorial που να «στεκόταν» με αξιοπρέπεια στις σελίδες ενός περιοδικού και να μπορούσα χωρίς ντροπή να υπογράψω  με το όνομά μου.

 

 

Thank you Bobbi and a Very Happy Birthday to you.

 

 

bobbi-6

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Happy Birthday Bobbi! Εγω θέλω την bobbi Kokeshi παρέα με μια παλέττα Bobbi. Πως είναι οι πασχαλινές λαμπάδες που κρατας το κερί για την Ανάσταση, αλλα πίσω της έχει και μια Barbie? Ε, κάπως έτσι!!!!

  2. Ααα τι ωραία κουκλίτσα πολύ πρωτότυπο εντυπωσιακό. .

  3. Ομορφες κουκλιτσες!!!θυμαμαι οταν ημουν μικρη ειχαν κανει δωρο σε μενα και την αδερφη μου απο μια τετοια χρωματιστη κουκλιτσα καποιοι Ιαπωνες, τις θεωρουν φυλακτο τους και γουρι!!!

  4. Εχει δίκιο η Stella,κούκλα και λαμπάδα ή δύο τρεις παλέτες, concealers και foundations! Εμ δεν χορταινεται η Bobbie!

  5. Ομορφη κουκλιτσα. Νομιζω οτι ξεφυγες απο το να κανεις οτι ολες οι αλλες. ειναι πιο πρωτοτυπο Καλο απογευμα

  6. @Stella:έχω πεθάνει στο γέλιο με τον συνειρμό σου!!
    Happy Birthday Bobbi!!

  7. Happy Birthay to you Bobbi!!!! Πειράζει που θέλω ότι θέλει και η Στέλλα??? 😉

  8. Πολύ ωραία ιδέα η κούκλα και βέβαια η βιβλιοφωτογράφιση.
    @Stella προτείνω παλέτα μέσα στην κούκλα. Ακόμα θυμάμαι κάτι παλέτες της Pupa που σχημάτιζαν μπάμπουσκες και ήταν αγαπημένο δώρο για κορίτσια από τα ταξίδια.

  9. Νονές ακούτε? Λαμπάδα Bobbi για φέτος παρακαλώ!!!!!

  10. Φοβερή η ιδέα των συνεργατών της Bobbi Brown, καταπληκτική και πρωτότυπη η ιδέα για την δική σου φωτό Julia!!! οι βιβλιοφάγοι όλου του κόσμου σε χειροκροτούμε και δηλώνουμε κατενθουσιασμένοι!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.