Radiant Professional: Make up Trends FW 2016

radiant-open

 

 

A, ναι! Είχε έρθει η ώρα να δούμε μαζί τις νέες τάσεις του μακιγιάζ που προτείνει για φέτος το Φθινόπωρο η Radiant Professional FW 2016, μέσα από το look book που πρόσφατα κυκλοφόρησε και μπορείτε να βρείτε στα stands της μάρκας.

 

Mακιγιάζ από τον Αχιλλέα Χαρίτο, μούσα η Βίκυ Καγιά, αλλά μεταξύ μας, οι πρωταγωνιστές αυτών των μακιγιάζ δεν είναι άλλα, από τα νέα προϊόντα της μάρκας, όπως ας πούμε οι νέες υπέροχες αποχρώσεις στα κραγιόν Matt Lasting Lipsticks (τα δικά μου αγαπημένα).

 

Φέτος πάντως,  έχω βάλει στο μάτι το ολοκαίνουργιο προϊόν Liquid Metal for Eyes and More (το more, τα κάνει όλα) ένα «μαγικό» σωληνάριο σε 8 αποχρώσεις με πολύ πλούσιο χρώμα και έντονη λάμψη, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μάτια, χείλη, ζυγωματικά – όπου θέλετε τέλος πάντων και το οποίο θα λατρέψουν οι αγαπημένες μου χρυσόμυγες εδώ μέσα (δεν σας είπα εγώ χρυσόμυγες- εσείς το λέγατε σε προηγούμενο post- ok Μαρία, θα σου το φέρω στο Λονδίνο)

 

 

 

radiant-professional-liquid-metal-and-more

 

 

 

Πολλά λέω και έχουμε και δουλειές, διότι αφού δείτε και απολαύσετε τα μακιγιάζ, μετά πρέπει  να ψηφίσετε πιο σας άρεσε περισσότερο, διότι ξέρετε τι θα ακολουθήσει αύριο…

 

Let’s Go!

 

Heavy Metal

Aποκαλύψτε τη δυναμική πλευρά του εαυτού σας, μέσα από ένα άκρως τολμηρό gothic μακιγιάζ, με μεταλλικές ανταύγειες.

 

 

look-1

 

 

All time Classic

Mε έμπνευση από τις ντίβες του βωβού κινηματογράφου, εδώ πρωταγωνιστούν οι έντονες γραμμές στα μάτια και τα «ζωγραφισμένα» χείλη, πάνω σε αλαβάστρινο καμβά.

 

 

look-2

 

 

Oriental

Εντυπωσιακές ανατολίτικες αναφορές, έντονο oriental βλέμμα και έμφαση στα τέλεια καλογραμμένα φρύδια και τα dramatic χείλη.

 

 

oriental

 

 

Futuristic Metal

Σπάστε τους κανόνες και επιλέξτε να συνδυάσετε το σέξι και έντονο μακιγιάζ ματιών, με ένα κραγιόν σε μεταλλική ασημένια απόχρωση.

 

 

look-futuristic

 

 

Spicy

“Πικάντικα» χείλη και μακιγιάζ ματιών σε earthy nude αποχρώσεις, δημιουργούν ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα

 

 

look-spicy

 

Graphic

 

Το graphic eyeliner είναι το απόλυτο make up trend της νέας σαιζόν. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και συνδυάστε το με nude καλογραμμένα χείλη.

 

look-graphic

 

 

Ψηφίστε παρακαλώ και αύριο το αποτέλεσμα και όχι μόνο.

 

 

 

 

 

(Πάντως μια υπόνοια την έχω, για το ποια κόμματα πρόκειται να κονταροχτυπηθούν…Ε, τι έγραψα; Μακιγιάζ εννούσα φυσικά… για να δούμε αν έχω δίκιο..)

 

 

 

53 Σχόλια
  1. αγαπημενα προιοντα (ειδικα τα tinted αντιηλιακα της). Ψηφιζω heavy rock γιατι τρελλαινομαι για τις blue black αποχρωσεις. Βεβαια καταληγω σχεδον πάντα, με το all time classic … τι να πω. χχχ

  2. @Lydia: Κλασσική Υδροχόος… Heavy Rock φυσικά, το alternative… Μετά πως το χάλασες έτσι και από Heavy Rock, μας πήγες στο All time Classic????

    Κορίτσια, τι τα θέλετε; Είναι τρελοί αυτοί οι Υδροχόοι!

  3. Αντε πάλι!!!!!! Δε γίνεται καλέ! Πρέπει να κάνω λιγη αποτοξίνωση από Hondo, Sephora, Attica και όλα τα συναφή εξαρτομάγαζα!!! Δε γίνεται σας λέω! Πρέπει να καταναλώσω και το stock λιγουλάκι! Θα φθάσουν να ταγγίσουν τα κραγιόν… Πόσα να φοράω πια κάθε μέρα? Αντε πάλι η χρυσόμυγα, θα τρέχω για ασημίζοντα liquid metal αυτη τη φορά? Χθες έτρεχα για τα Gold….. Αυριο τι θα βάλεις τα διαμάντια?

  4. @Stella:Δεν ξέρω για αύριο, αλλά σύντομα έρχεται κάτι στο bb- που εσένα ειδικά- προβλέπω να σε καταστρέψει ολοσχερώς. Δυο πράγματα μπορεί να συμβούν: Ή να σε προειδοποιήσω να μην μπεις την συγκεκριμένη μέρα στο bb, ή να σε αλυσοδέσει το bb boy σπίτι σας.

  5. @Julia Ναι! Να με αλυσοδέσει στο κατάρτι σαν τον Οδυσσέα και να κόψουμε το ιντερνετ για κανένα μήνα….

  6. @Stella: Ξέχασες τα αυτιά που πρέπει να σου κλείσει με βουλοκέρι, γιατί οι bb Σειρήνες, θα πιάσουν δουλειά.

  7. @Julia και τ’ αυτιά και τα μάτια με μαντήλι Hermes!!!! 😉

  8. Ψήφισα το spicy! Μου άρεσε πιο πολύ. Σαν πιο φυσικό αποτέλεσμα βγαίνει.

  9. Καλημέρα!!!
    Ψήφισα το πρώτο!! Αν και σε εμένα μου κάνει πιο πολυ ο τίτλος για Chic Metal η Chic Gothic!!!

  10. Ήμουν μεταξύ του spicy (μάλλον με παρέσυρε το πορτοκαλί στο μαλλί και στο ρούχο που το λατρεύω) και του oriental. Κατέληξα να ψηφίσω το δεύτερο γιατί φέτος θέλω και μου έλειψαν πολύ τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ!! (καλό και το nude αλλά αρκετά)

  11. Το oriental πρέπει να πω ότι μου άρεσε περισσότερο απο όλα, μάλλον με τράβηξε το κραγιόν που μετά απο τόσα χρόνια που είμαι κλασική στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου φέτος θα τολμήσω να κάνω την αλλαγή, φιλία πολλά Τζούλια και σε όλα τα κορίτσια του bb

  12. @Stella, Hermes; Κάθε μέρα περιμένω τα σχόλιά σου, αλλά σήμερα είναι από τις φορές που ξεπερνά τον εαυτό σου με ένα σχόλιο τόσο δα.

  13. @Tina (αυτά εννοούσα, αλλά μην πεις τίποτα και μας πάρουν χαμπάρι…)

  14. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ORIENTAL..ΖΕΣΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΑΣ…

  15. @Stella & Amalia:

    Σαν πολύ ψιλοκουβέντα έχουμε πιάσει εκεί στα διπλανά θρανία, αλλά δεν βλέπω τι τελικά ψηφίσατε και ούτε απαντήσατε στην ερώτηση της δασκάλας. Για προσοχή! Για προσοχή! Έχει ξεκινήσει για τα καλά το 1ο τρίμηνο.

  16. Heavy metal ψήφισα αν και μου άρεσαν όλα!! Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τα Radiant τα θεωρώ κορυφή!!

  17. Το heavy ακριβώς γι αυτό που είναι – heavy!
    Η μόνη ένσταση στο σημερινό post είναι ότι εγώ μεγαλώνω
    και η Καγιά μικραίνει, σεζόν με σεζόν – και δεν θέλωωωωω

  18. Θα μείνω στο all time classic, όπως είναι ο μάγος Χαρίτος της Radiant και η αειθαλή Καγιά….

  19. Συγγνώμη κυρία. Oriental ψήφισα δια της εις άτοπον (για να συνεχίσουμε τα μαθήματα μαθηματικών).

  20. Φανταστικές οι νέες τάσεις του μακιγιάζ που προτείνει για φέτος το Φθινόπωρο η Radiant Professional!! Προσωπικά λάτρεψα και ψήφισα το Oriental! 🙂 <3 <3

  21. Καλησπερα σε ολα τα bbgirls και bb boys!!! Μου αρεσε πολυ το Oriental !!

  22. ….ήμουν μεταξύ graphic/spicy…τελικά,προτίμησα να δώσω την ψήφο μου στο δεύτερο….με επηρρέασε και το κοκκινο-πορτοκαλί μαλλί λίγο.

  23. @Αmalia: Την ξέρω! Την ξέρω αυτή την απαγωγή την άτοπο. Reductio ad absurdum -μια που κανένα από τα άλλα δεν σου άρεσαν, ψήσισες Oriental.

  24. @Stella, θα σε ”φτιάξω” τώρα…τις 4 νέες αποχρώσεις R.L. Lasting Finish lipstick by Kate τις είδες;;;; Έχει και κόκκινα(Muse Red, Retro Red, Rock n Roll Nude και Boho Nude)…μη μου πεις ότι πρόλαβες κιόλας….

  25. @Κι εγω! Κι εγω με την άτοπο!!! Ψήφισα oriental γιατί μου ταιριάζει πιο πολύ ως ψυχοσύνθεση!!! παρότι με ξετρέλλανε το καροτί μαλλί της Καγιά….. Ε! θα ήμουν πολύ προβλέψιμη αν ψήφιζα πάλι το All time Classic…. Πέρασα? 😉

  26. @Celiaaaaaaaaaaaaaaaaaa Θα ζητήσω να αποβληθείς!!!!!ΚΥΡΙΑ! ΚΥΡΙΑ!!! ΜΕ πειράζει!!!!!

  27. @Celia & Stella: Ησυχάστε και αφήστε τις υπόλοιπες μαθήτριες να συγκεντρωθούν στην κόλλα τους, γιατί θα πάρετε και οι δυο αποβολή- η μια στο stand της Radiant Professional και η άλλη στο stand της Rimmel London.

  28. Ώρα να μιλήσει και ένας άντρας.Παιξτε,δοκιμάστε,πειραματιστείτε με όλα τα εξαιρετικά νέα χρώματα της RADIANT αλλά στο ραντεβού μας ελάτε με το ORIENTAL…σίγουρη επιλογή και αρκετά ασφαλής για τους χρωματισμούς της Ελληνίδας.Εξάλλου αυτό το μακιγιάζ είναι το καθαρά beauty απο τα παραπάνω που θα θαυμάσει κάθε κύριος…τα υπόλοιπα δίνουν ωραίες αφορμές για δοκιμές και γυναικείους πειραματισμούς,ε και φυσικά δεν σας το απαγορεύουμε!!!

  29. Parousa kai I xrysomyga! Erxomai Noemvri Thessaloniki kai exo mia lista na me to sympatheio! Oti de vrisko edo tha to fortoso sti valitsa! Ama ypopteftho oti afto pou prepei na krypsoume apo ti Stella einai ta smashbox, oute sto katarti demeni me voulokeri kai Hermes mantili tin krataei!Psifisa spicy giati afto to makigiaz to ekana otan eixa ki ego karoti to malli mou, mono ligo pio entoni skia thelei.

  30. @Panos: Τι ωραία και πόσο πιο ολοκληρωμένο το post εφόσον ακούμε και τη γνώμη ενός bb boy! Thank you Panos, κάνε την αρχή και εύχομαι να ακολουθήσουν σύντομα και άλλα ( σιωπηλά) bb boys!

  31. ….χαχαχα….να είστε καλά που δεν μας το απαγορεύετε,βρε Πάνο….προσωπικά,σε ραντεβού-κι ειδικά πρώτο- θα πήγαινα με μακιγιάζ που εγώ η ίδια θα επέλεγα και προπαντός με κάποιο που θα έκανε εμένα να νιώθω ο εαυτός μου και να είμαι άνετη….το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να ”εγκρίνει” το μακιγιάζ μου ένα bb boy….the secret to beauty is simple…be who you are….το έχει πει κι η Bobbi.

  32. @MariaA: Δεν λεω ακομα με ποια μάρκα θα δεθεί η Stella στο κατάρτι. Συ είπας

  33. @Panos, τελικά όσο κι αν το βλέμμα μας είναι προς τη Δύση, η λάγνα Ανατολή είναι στο αίμα μας.

  34. @Ju: ki ego sto katarti mi nomizeis, exasa tin parousiasi kapoies vdomades prin ki exo skasei!! Eftyxos mou esteilan 2-3 na dokimaso?!

  35. @Celia: Ντροπή που βάζεις “πάγο” σε έναν συμμαθητή σου, που σε ενα σχολειο θηλέων είχε το θάρρος να σηκώσει το χέρι του. Περίμενα περισσότερη μεγαλοψυχία απο σένα.

  36. @Amalia: Με το ένα πόδι στη Δύση και το άλλο στην Ανατολή αγαπημενη, ακόμα και στο μακιγιάζ, αγαπημένη.

  37. …χαχαχα…δε του βάζω ”πάγο”,κυρία….είπα τι θα έκανα εγώ…αααα,κι είμαι μεγαλόψυχη…και δια του λόγου το αληθές…Πάνο,sorry αν νόμισες πως σου έβαλα ”πάγο” …και για να επανορθώσω ,στο επόμενο τεστ θα σε αφήσω να αντιγράψεις….δε θα σε μαρτυρήσω στην κυρία…χοχοχο…

  38. @Celia: Έτσι μπράβο αριστούχα μου! Τώρα μάλιστα! “Φούσκωσε” η Κυρία από περηφάνια.

  39. Ο,τι και να μας χαρισεις Τζούλια μου,ωραίο είναι.Ψηφισα τις ντίβες του σινεμά.

  40. @MariaA @Julia Νομίζετε! Νομίζετε ότι δεν ξέρω για τα Smashbox! Μ΄αυτο το πλευρό να κοιμάστε!!!! Τι σοι spy BBgirl θα ήμουν, που είμαι και everywhere???? E????

  41. @Celia:εκφράσου ελεύθερα αγαπητή συμμαθήτρια εκεί στο πίσω θρανίο…αν προκειται να παρεξηγηθούμε ας το κάνουμε στο μάθημα της ιστορίας και όχι για ένα πχ.foundation.Αλήθεια αυτό το έχει πει η Bobbi η θα πάρω κάτω απο τη βάση? Ετσι να σου τραβήξω και λιγο την κοτσίδα για να φουντώσουν και λίγο τα αίματα στη σχολική τάξη…
    @Αμαλια:Άστα ανατολίτες άντρες είμαστε ακόμα…αργεί να ξημερώσει που λένε…ποιός μίλησε για ΔΥΣΗ?
    @Julia:Δασκάλα τα είδες…ένα bbboy μίλησε και η μαθήτρια αυθαδίασε…ούτε η Παπασταύρου να ήταν…κακό που μας βρήκε…και έλεγα που είναι τ’άλλα bbboys?Τώρα ξέρω…τα έφαγε η Celia!!!

  42. Ψηφίζω spicy,είναι ζεστά χρώματα και τονίζει πολύ ωραία το χρώμα των μαλλιών!!!φιλάκια Τζούλια!!!

  43. Oriental ψηφίζω αν και η φράση”με καλογραμμένα φρύδια”με τρομάζει λίγο,μην επαναλαμβάνομαι αλλά όποια δω με μαρκαδοροφρύδια θα της ορμήσω με τη σβήστρα!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.