Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ Radiant Professional Oriental Look

 

radiant-open-fb

 

Ήταν ξεκάθαρη η χθεσινή ψηφοφορία το look που σας άρεσε περισσότερο ήταν το Oriental με δεύτερο το All Time Classic και τρίτο το Spicy. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά αυτή τη φορά, δεν ήταν εύκολο να διαλέξουμε ένα αγαπημένο look γιατί όλα ήταν ξεχωριστά.

 

 

Oriental λοιπόν και σήμερα 5 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε όλα (!) τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν από τον Αχιλλέα Χαρίτο στην  Βίκυ Καγιά για να δημιουργηθεί αυτό το sexy look.

 

Δέκα ολόκληρα προιόντα τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, αν κερδίσετε, πραγματικά δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι άλλο φέτος το φθινόπωρο.

 

oriental-products

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη  12 Οκτωβρίου. Την επόμενη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Good luck my sexy Oriental bb girls!

 

 

oriental-768x1152

 

 

 

 

 

 

 

1,734 Σχόλια
  1. Μακάρι να είμαι τυχερή γιατί ούτε μπρόνζερ έχω ούτε ρουζ και οι σκιές που χαρίζετε είναι τέλεια χρώματα

  2. Τα χρώματα είναι ότι πρέπει για τον χειμώνα, πολύ ωραία, σας ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό σας!! ✌✌

  3. Τελειαααα δν έχω δει κάτι καλύτερο ποτέ υπέροχες αποχρώσεις ! Ευχαριστούμε 🙂

  4. εξαιρετικα προιοντα θα τα ηθελα πολυ να τα κερδισω για το μακιγιαζ μου τα Σαββατοκυριακα μακαρι να ειμαι η τυχερη!ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρα !

  5. Αγαπάμε radiant ??????? πόσο πολύ θέλω να δοκίμασω αυτές τις αγαπημένες μ αποχρώσεις

  6. τελειο δωρο.κανει ευτυχισμενες ολες τις γυναικες!!!ευχαριστουμε!!!!

  7. μακαριιιιιιιιιιιιιιιιι

  8. Περιμενουμε τα αποτελεσματα!!! Καλη επιτυχια και παλι σε ολες

  9. Υπέροχο σετ από την αγαπημένη radiant!!! Μακάρι να σταθώ τυχερή και να κερδίσω. Ευχαριστούμε πολύ για τον τέλειο διαγωνισμό <3 <3 <3

  10. Αυτα τα εξαιρετικα προιοντα τα χρησημοποιω και δεν εχω σκεφτει ουτε στιγμη να τα αλλαξω !!!Ευχαριστουμε για τα ομορφα δωρα !

  11. Ω… δεν υπάρχει look που να μην είναι υπέροχο με προϊόντα Radiant!! Εύχομαι να είμαι η τυχερή.. καλή επιτυχία σε όλες μας!! καλές γιορτές!!!!

  12. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δωρο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.