Misssoni: Catwalk Hairstyles and How To.

missoni-open

 

Από σχεδόν όλα τα hairstyles που είδα στα ντεφιλέ μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2017 μου άρεσε το στυλ Missoni – τα μαλλιά τραβηγμένα very sleek πίσω (with a twist όμως, όπως θα δείτε), τα οποία πέφτουν μακριά και απαλά στην πλάτη, τόσο κομψό, όσο και φουτουριστικό.

 

Και επειδή είναι ένα στυλ που μπορεί να υιοθετηθεί άνετα και το χειμώνα ήθελα να σας το δείξω.

 

missoni-2

 

missoni-3

 

 

missoni-4

 

missoni-5

 

missoni-6

 

Εκτός από το να το δείτε όμως, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω και το how to, πως δηλαδή να το δημιουργήσετε μόνες σας. Φυσικά και γι αυτό το ντεφιλέ όπως και για πολλά άλλα, χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα Moroccanoil.

 

Get The Look:

  • Για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το look αυτό χρησιμοποιήστε στο Moroccanoil Treatment όπου ενυδατώνει, ελέγχει το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη μέχρι και το τελικό look.
  • Χωρίστε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σε σχήμα πετάλου αφήνοντας κάποιες τούφες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στο ύψος των αφτιών.
  • Ξεκινήστε από το σβέρκο και σε μικρές τούφες ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong. Με κινήσεις προς τα κάτω χτενίστε τις τούφες έτσι ώστε να αγκαλιάσουν το σβέρκο και να ακολουθήσουν την πορεία του κεφαλιού.Συνεχίστε κατά αυτόν τον τρόπο επαναλαμβάνοντας τα βήματα και για το υπόλοιπο κεφάλι. Για να κρατήσετε το sleek σχήμα που θέλετε μέχρι να τελειώσετε το υπόλοιπο κεφάλι στερεώστε με ένα κομμάτι χαρτί και μια φουρκέτα.
  • Θα ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα και για τις πιο χοντρές τούφες στα πλαϊνά με την διαφορά του ότι θα χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι για μπούκλες ώστε να δημιουργήσετε μικρούς κυματισμούς. Έπειτα πιάνετε ελαφρά με ένα τσιμπιδάκι στο πίσω μέρος, αφήνοντας εκτεθειμένους τους λοβούς των αφτιών.
  • Για να ολοκληρώσετε το look, χρησιμοποιείστε το Moroccanoil Glimmer Shine  και προσθέστε λάμψη και δυνατό κράτημα στο look σας με το Moroccanoil Luminous Hairspray Extra Strong.

 

Missoni και Moroccanoil, behind the scene

 

missoni-behind 2

 

 

missono-behind

 

 

 

 

 

Να μην ξεχάσω. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι σήμερα γιορτάζετε το Halloween. Happy Halloween λοιπόν και εγώ το βράδυ θα φτιάξω pumpkin soup με μια συνταγή από carrot soup που μου έχει δώσει η Stella με ginger, μέλι και τυρί Φιλαδέλφεια, απλά αντί για καρότα θα βάλω κολοκύθα. Εξ άλλου σήμερα ο καιρός είναι υπέροχος για pumpkin soup.  Γκρίζος, δροσερός, κάπως σκοτεινός, καταπληκτικός για να ανάψουμε κεριά και να τρομάζουμε ο ένας τον άλλον, κρυμμένοι πίσω από πόρτες.

 

Επίσης ολοκληρώθηκε χθες και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και μετά την 28η τι ξεκινάμε να γιορτάζουμε, παραδοσιακά εδώ μέσα;

 

Μπράβο τα καλά μου τα παιδιά.

 

(φυσικά, we want to be startin’ somethin’ Michael, έτοιμες είμαστε!)

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Εντάξει! Δεν υπάρχει καλυτερη εποχή για καροτόσουπα κι αν γίνει και κολοκυθόσουπα ακόμα καλύτερα. Εν τω μεταξύ επωφελούμαστε και του τζίντζερ έτσι κυρά δασκάλα? Σήμερα πάντως εγω εχω πατατοπρασόσουπα βελουτέ. Νομίζω θα μπορούσα να τρώω σούπες καθε μερα…
    ΥΓ Στολίζουμε από σήμερα? Στολίζουμε?

  2. @Stella: Ε, όχι, όχι, 10 με 15 στολίζουμε- παραδοσιακά και αυτό.
    Μη σου πω ότι απόψε για τη σούπα θα δανειστώ από άλλη συνταγή σου και κρόκο, τον οποίο μάζεψα με τα χεράκια μου, προσφάτως…

  3. @Julia εγω είχα κατα νου, ότι στολίζεις μετα την παρέλαση…. 😉
    Φυσικά έχουμε και εναλλακτική με κρόκο. Ολα τα σουπερ foods σε πλήρη ετοιμότητα! Καλοφάγωτη!

  4. Kalimera kai Happy Halloween!! O kairos poly foggy sto London tis teleftaies meres oti prepei gia na giortasoume to Halloween! Oso gis ta Xristougenna nomizo prpei na giortasoume prota to Thanksgiving – sosta? – kai meta na stolisoume na einai kai fresco kai to dentro!
    Ego metrao 1 kai siimera kai meta 2 evdomades adeia!!!!!!!
    filia polla bbgirls!!

  5. @MariaA: Τι ωραία, foggy London!
    Α, όχι, εμείς το Thanksgiving έχουμε ήδη στολίσει το δέντρο και το σπίτι!
    Αντε να ξεκουραστείς επιτέλους!
    Kisses from Athens! xxx

  6. Καλημερα και πολυ καλη εβδομαδα να εχουμε. Η διαθεση μου την προηγουμενη εβδομαδα ηταν χαλια και ξερετε τι εκανα. Ναι εβαλα διακοσμητικα χριστουγεννιατικα. Το τι φωνες πηρα απο τους δικους μου δεν λεγετε. Ομως ηταν καποια που πηρα περυσι οταν τελειωσε η σεζον και μου αρεσαν πολυ. Ηθελα οσο τιποτα αλλο να τα δω μεσα στο σπιτι. Περιμενα σχεδον 10 μηνες Ναι τα εβαλα και ανυπομονω γυρω στις 15 να βαλω και το δεντρο Πρεπει να καθαρισω και να στρωσω πρωτα γιαυτο το αφηνω για αργοτερα. Καλο απογευμα

  7. @rania: Ελπιζω να είναι πολύ καλύτερη αυτή η εβδομάδα bb girl. Όσο για το στόλισμα, καλά έκανες!! Είσαι “δική” μου εσύ και με ξεπέρασες κιόλας!! Πολλά φιλιά!

  8. Δεν έχει ενδιαφέρον που οι Αγγλοσάξονες προσφωνούν season’s greetings? Σα να έχει να κανει με την εποχή γενικότερα της οποίας επίκεντρο είναι τα Χριστουγεννα, όχι με τη γιορτή αυτη καθ’ αυτή αλλά με την γενικότερη ατμόσφαιρα της προσμονής κ.λ.π. Τι λέει κι η δασκάλα?

  9. Ευχαριστω Τζουλια μου οντως τα σημαδια δειχνουν να ειναι καλυτερη αυτη η εβδομαδα. Λατρευω τα Χριστουγεννα Μικρη οταν ημουν παρακαλουσα να με φερνουν οι συγγενεις στην Αθηνα για να βλεπω τους στολισμενους δρομους και τις βιτρινες Ζουσα γιαυτες τις μερες. Ενα ονειρο μου ειναι να βρεθω στο Λονδινο και να περπατω τετοιες μερες στους δρομους με αυτον τον εορταστικο στολισμο. Θα πω και ενα τελευταιο για να μην σας κουραζω. Οταν αρχιζουν στις ειδησεις να δειχνουν στολισμενες πολεις του εξωτερικου σταματω τα παντα και καθομαι μπροστα στην οθονη και χαζευω . ΑΧ ας ερθουν γρηγορα …Αυτα

  10. Μια ζεστή σούπα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη τώρα που χειμώνιαζει..ειδικά από αύριο που μπαίνουμε κ επίσημα στο χειμώνα.. Και βέβαια από αύριο αρχίζω να μετράω αντίστροφα για την ομορφότερη περίοδο του χειμώνα τα Χριστούγεννα! Και όχι μόνο να μετράω αλλά και να “πετάω”και κανένα στολίδι μέχρι ναρθει το τέλος του μήνα που θα σχολιάσω κανονικά

  11. Ακομη δεν εχω προσαρμοστει σε χειμερινα δεδομενα ούτε σε χριστουγεννιατικα αλλά ένα(κιλό)μελομακάρονο το ετρωγα τωρα.
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.