Welcome Smashbox!

 

macy's-smashbox-2

 

Αν γεννιόσουν σε μια οικογένεια, όπου ο προ-πάππους σου ήταν ο Max Factor ο πιο διάσημος make up artist του Hollywood, τι δουλειά φαντάζεσαι ότι θα έκανες στο μέλλον;

 

Ρητορική ερώτηση, σωστά; Πάντως η φωτογραφία που ανοίγει το post με το stand της Smashbox του make up brand που όλες ξέρετε ότι καλωσορίσαμε πριν λίγο καιρό και στην Ελλάδα, δεν είναι τραβηγμένη στην Αθήνα, αλλά ούτε στο Λονδίνο.

 

Είναι τραβηγμένη στο Macy’s (ένα από τα πολλά) του LA, εκεί ακριβώς που γεννήθηκε η μάρκα. To ίδιο και αυτή που θα δείτε παρακάτω είναι τραβηγμένη στο κατάστημα Sephora του Λος Άντζελες.  Φωτογραφίες τραβηγμένες και έξω από τα καταστήματα και φυσικά στα stands της Smashbox, αν και η μάρκα δεν είχε ακόμα κάνει την εμφάνισή της στα πάτρια εδάφη.

 

Από αρχές Οκτωβρίου όμως at last έφτασε και εδώ και θα την  βρείτε σε 22 σημεία πώλησης – Hondos Center και attica The Department Stores, καθώς και στην αλυσίδα Galerie de Beaute

 

 

Smashbox στο LA, στο Macy’s

 

macy's-smashbox

 

macy's-smashbox-3

 

Smashbox στο LA στα Sephora

 

sephora-smashbox

 

sephora-smashbox-2

 

 

“Τα shop-in-shop που ακολουθούν αρχιτεκτονικά τις διεθνείς προδιαγραφές της μάρκας, θα παραπέμπουν σε αυθεντικά στούντιο φωτογράφησης, προσφέροντας μάλιστα τη δυνατότητα χρήσης της πρωτοποριακής συσκευής selfie ring. Ένα gadget για λαμπερές και αψεγάδιαστες φωτογραφίες selfie στα social media. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το σύνθημα της Smashbox, που αναφέρεται και σε πολλές συσκευασίες προϊόντων: Camera ready”!”

 

(το selfie ring, είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω. Ένα στρογγυλό gadget με  φως, το οποίο “κουμπώνει” πάνω στο smart phone για να έχουν οι selfies καλύτερο φωτισμό)

 

 

selfie-ring

 

 

Γιατί όμως θα παραπέμπουν σε studio φωτογράφησης;

 

Για να απαντήσω και σε αυτή αλλά  και στην πρώτη ρητορική ερώτηση του post,  ήταν το 1990 που τα αδέρφια Dean και Davies Factor ιδρύουν το studio φωτογράφησης “Smashbox Studios” αφού ο Davies ήταν ήδη διάσημος φωτογράφος μόδας, μια καριέρα που ήθελε να ακολουθήσει από τα 6 του χρόνια, όταν φωτογράφισε τους γονείς του στη γέφυρα Golden Gate του San Francisco.

 

Ο Davies Factor

 

Davis Factor_1

 

 

Davis Factor_2

 

 

SP15

 

 

To 1996 δημιουργούν την ομώνυμη μάρκα μακιγιάζ με μια σημαντική για τους ίδιους διαφοροποίηση από τις άλλες μάρκες: τα προιόντα έπρεπε να είναι εξαιρετικής ποιότητας, δοκιμασμένα στο  να δίνουν λύσεις στα προβλήματα μιας πολύωρης φωτογράφησης σε studio (ζέστη, ανεμιστήρες, υγρασία, αλλαγές ρούχων) έτσι ώστε  να μην διακόπτεται η ροή της, για ρετούς στο μακιγιάζ των μοντέλων.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι τα primers της μάρκας (από τα καλύτερα της αγοράς) είναι Νο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική και προσφέρουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα ή ατέλεια της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια, αφού η Smashbox «επανάσταση» έγινε το 2000 με το Photo Finish Primer, το πιο διάσημο και φυσικά το best seller προϊόν της μάρκας.

 

Photo Finish Primers

 

smashbox-primer

 

Color Correcting Stick

 

Smashbox-Color-Correcting-Stick

 

Studio Skin 15h Foundation

 

 

 

Smashbox-Studio-Skin-15-Hour-Foundation

 

 

Be Legendary Lipstick

 

 

Smashbox-Be-Legendary-Lipstick

 

 

Full Exposure Eye Palette

Smashbox-Full-Exposure-Palette

 

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Lori Taylor η«LT» όπως την αποκαλούν στο στούντιο, προσφέρει στο χώρο του μακιγιάζ την καλλιτεχνική της μαγεία. Όταν δεν κατευθύνει τη δημιουργική ομάδα της  Smashbox, παίρνει μέρος  σε διοργανώσεις όπως Fashion Weeks από το Λος Άντζελες μέχρι το Τορόντο, ενώ μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς του studio και σε εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών της Αμερικής, όπως το On Extra, The Today Show κτλ. Αγάπησε το χώρο της ομορφιάς μέσα από τη γιαγιά της: «Ήταν κυριολεκτικά ένα beauty junkie, φόραγε περούκες, βλεφαρίδες, τα πάντα. Συνήθιζα να παίζω με τη ματαιοδοξία της, αντί για κούκλες.»

 

Lori Taylor

 

Lori Taylor

 

 

Εχουμε πολλά ακόμα να πούμε για τη Smashbox θα το κάνουμε σιγά σιγά.

 

 

Smashbox

 

 

Προς το παρόν, σας εύχομαι έναν υπέροχο μήνα Νοέμβριο.

 

 

24 Σχόλια
  1. Οχι!!!! Δεν μπορείτε να μου πετάτε ενα “Ηρθε η Smashbox στην Ελλάδα” και να μην μου λετε σε ποια Hondos, Sephora και Gallerie θα τα βρω…. Γιατί θα βγω η τρελλή αλαφιασμένη, με το μάτι θολό στους δρόμους σαν την “τρελλή του Σαγιω” σε σύγχρονη έκδοση και θα παραμιλώ και θα ψάχνω και θ’ ανοιγω πόρτες σε πολυκαταστήματα και θα τις κλείνω ερμητικα ρωτώντας σαν την νεραιδοπαρμένη… “Ειναι εδω τα Smashbox? Που μου τα χετε κρυμμένα??? Να τραβήξω προς Συνταγμα ή να κατηφορίσω για Ομόνοια?” Και με ξέρουν που με ξέρουν για ημίτρελλη οι πωλήτριες, τωρα θα κάνουν το σταυρό τους και θα λένε …. “Πάει η κακομοίρα… Αυτό ήτανε…” Την πληροφορία άμεσα παρακαλώ, έχω ήδη σηκωθεί απ΄την καρέκλα….. Πείτε μου προς τα που να παω…. 😉

  2. @Stella: Δίκιο! Δίκιο!! Το δίκιο να λέγεται!! Περίμενε, λιγάκι θα ανεβάσω πλήρη κατάλογο κατασταημάτων, λίγο υπομονή please!! Κάτσε κάτω στο μεταξύ, κάτσε κάτω απ τη μπάρα!!!

  3. @Julia Κοιτα με το ζόρι κρατιέμαι, έτσι? Θα “γεννήσω”…. Εχω ν΄αγορασω και δωρο στην κουνιαδούλα Vicky που ειχε κατι γενεθλια προχθές…. Ε, να μην την μυήσω στα Smashbox???

  4. Kalimera!!! ax Ju paraligo tha anevaza post ki ego gia ta smashbox simera sygkekrimena gia ta liquid lipstick kai ta Be legendary! Den exo logia poso orea einai kai ta xromata kai to pigment kai ola – ta eixame symperilavei alloste kai sto sygkritiko test!
    Episis to primer einai pragmatika to kalytero tis agoras!
    @Stella thelo na do photo me tis agores molis vgis stous dromous!!

  5. Κλάση μέρα!! Καλο μήνα!!!
    @Τζουλια πιστευω αυτή την φορά η λίστα να ανηφορίσει και προς το κατάστημα Xondos Center στο Παγκράτι!!
    Φιλακια πολλα

  6. Αχαχαχαχαχαχ Καλημέρα ήθελα να πω αμάν!!!!!!!

  7. Άλλα λατρεμένα καλλυντικά τα Max Factor,χρόνια τώρα! Κατά σύμπτωση αυτήν την Κυριακή σχεδιάζω να επισκεφθώ το Athens Metro Mall,οπότε η επίσκεψη στα Galerie de Beaute είναι δεδομένη,και ίσως δεδομένη και η αγορά Smashbox,ελπίζω μόνο να τα έχουν…Τα έχουν Τζούλια στο συγκεκριμένο κατάστημα???? 🙂

  8. @Maryl Πόσο αγαπημενη η Max Factor!!!! Τα καλλυντικά που φορουσε η γιαγιά μου μαζί με τη Revlon! Τα λατρεύω! Αέρας παλιού Χόλλυγουντ!
    @MAriaA Θες να δεις το ματι του τρελλού εσύ…. τη θολούρα της απόγνωσης…. 😉

  9. Καλημέρα κορίτσια!Οτάν ακούω για νέες αφίξεις, με πιάνει μια μανία να παωνα ψαξω για κανένα νέο θαύμα!Μα τι την έχουμε την Τζούλια; Θα μας τα σερβίρει όλα, καταστήματα και προϊόντα, ε;

  10. …τα primer της είναι όντως συναρπαστικά…this is SMASHING news!!! **Ζήλεψα το selfie RING….Καλό μήνα, bb girls+boys!!!

  11. @όλες: Σημειώστε αυτά προς το παρόν αγαπημένες σμας-μποξίτσες και μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ανοίξει το 80% των καταστημάτων και έως τον Φεβρουάριο του 2017 θα έχουν ανοίξει όλα τα σημεία πώλησης!

    HONDOS HALANDRI OPEN
    HONDOS ARISTOTELOUS OPEN
    HONDOS OMONIA OPEN
    ATTIKA TSIMISKI OPEN
    GDB NEA IONIA 1ST WEEK NOV
    HONDOS PYLEA 1ST WEEK NOV

  12. @SofiaT:

    Αν σου πω επειδή ξέρω τα δικά σου σούπερ λογοπαίγνια νόμιζα ότι εννοούσες μια classy (κλάση) μέρα, επειδή είναι και η αρχή του μήνα και μίλησα και για Smashbox, θα το πιστέψεις???

    Αχαχαχαχαχαχαχ!!!

    Νταξ, δεν παιζόμαστε πλέον.

  13. @Ju λες να το έκανα υποσυνείδητα και να μην το κατάλαβα!!! Αχαχαχαχαχαχ

  14. ….το GDB/N.IONIA είναι galeie de beaute;;;Μα ,να μην έχει στα GDB/SEPHORA στο mall…κρίμα…

  15. H εφοδος μου στα Hondos Ερμού απέβη όντως άκαρπη. Αρα, αυριο κατηφορίζουμε για Ομόνοια….

  16. @Stella: Σιγά, μη σε κρατούσαμε κάτω απ’ τη μπάρα εσένα.. ούτε καν περίμενες να απαντήσω για τα σημεία πώλησης….

  17. Το Attica Τσιμισκή μου κάνει! Τελικά με έχετε δελεάσει με τα primers.Τι άλλο καλό έχουμε;Τιμουλες προϊόντων πανω κάτω;

  18. @Julia Μα τωρα ενα στενό πιο κατω η Ερμού…. ε, δεν το θέλει κι ο Θεός…. 😉

  19. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ HONDOS ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι ελπίζω αν το δειτε αγαπημένες. Μόλις γύρισα από αποβαση στα Hondos της Ομόνοιας! H Smashbox σε περίοπτη θεση, έκπτωση 25%, οι κοπέλλες ευγενέστατες και στην αγορά δυο προιόντων σου δίνουν δώρο δείγμα είτε μασκαρα ειτε το περίφημο Photo Finish pore minimizer primer (το οποίο και προτίμησα). Πήρα δυο προιόντα για δώρα, μια εξαίσια παλέτα ρουζ κι ενα ματ κραγιόν για τα οποία θα μου επιτρέψετε να μην πω λεπτομέρειες ακριβως επειδή είναι για δώρα, αλλά πρέπει να σας πω ότι είναι τουλάχιστον ερωτεύσιμα….

  20. Ηρθαν ηρθαν!!! για να μην αγγαρευουμε να μας τα στειλουνε!!! τελεια προιοντα!!! και αυτο στο αττικα στην τσιμισκη βολευει πολυ!!!!

  21. @Stella: Ανταποκρίτρια, bb spy girl, λαμβάνει; Λαμβάνει; Οver!!

    Eλπίζω να λαμβάνετε και εσείς οι υπόλοιπες την ανταπόκριση από την πρώτη γραμμή του “μετώπου” Smashbox.

  22. @Stella, είσαι το είδωλό μου, το ξέρεις ??? Δεν έχω λόγια! Respect!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.