X-mas μακιγιάζ Guerlain, Shalimar και Natalia Vodianova

x-mas-guerlain

 

Για τη φετινή χριστουγεννιάτικη limited edition κολεξιόν μακιγιάζ ο  οίκος Guerlain εμπνέεται από το all time classic εμβληματικό πλέον άρωμα Shalimar και μάλιστα αυτή τη φορά η μούσα του οίκου Natalia Vodianova, έλαβε μέρος στην όλη διαδικασία δημιουργίας της σειράς, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Η Guerlain Exceptional Collection X-Mas 2016 είναι μια δημιουργία της Natalia Vodianova σε συνεργασία με τον Oliver Echaudemaison και αποτίνει φόρο τιμής στο αγαπημένο της άρωμα του οίκου,  το άκρως αισθησιακό Shalimar,  με επιρροές από την Ινδία.

 

 

Guerlain-Holiday-2016-Makeup-Collection

 

 

“Ήθελα να ονομάσω αυτή την πρώτη μου κολεξιόν Shalimar, με σεβασμό προς το άρωμα για το οποίο έχω υπάρξει το πρόσωπο για οκτώ συνεχόμενα χρόνια» δήλωσε η ίδια.

 

Επιπλέον μέρος των εσόδων της συγκεκριμένης limited edition χριστουγεννιάτικης σειράς θα πάνε στον οργανισμό “Τhe Naked Heart  Foundation”  πoυ έχει ιδρύσει η Vodianova.

 

Iδού:

 

Soufflé d’Or de Shalimar

Αρωματική και λαμπερή πούδρα που ιριδίζει, για το σώμα και τα μαλλιά στο γνωστό Shalimar packaging. (Ok, to die for.)

 

 

soufle-guerlain-shalimar

 

 

 

Terracotta Terra India

Tα έντονα σκούρα bronzers δεν ταιριάζουν με τους χειμωνιάτικους μήνες, γι αυτό η Natalia προτείνει μια πούδρα σε χρυσαφί απόχρωση που θα ζεστάνει μεν, αλλά χωρίς υπερβολες δε, την επιδερμίδα μας.

 

terracota-terra-india

 

 

Rouge G lipstick in 821 Rouge Saphir

Ένα απίθανο ζωηρό κόκκινο, universally κολακευτικό.

 

 

rouge-guerlain

 

Precious Eyeshadows in Gold and Sapphire

Διπλή παλέτα ματιών σε χρυσή και μπλε απόχρωση. Η Natalia δήλωσε ότι εμπνεύστηκε αυτά τα δυο χρώματα από τα αγαπημένα της πολύτιμα μέταλλα και λίθους, χρυσό και ζαφείρι.

 

 

eye-shadow-guerlain

 

 

 

Guerlain L’Or Eyeliner in Sparkling Gold

Εκπληξη το συγκεκριμένο eyeliner αφού δεν είναι μαύρο – όπως θα φανταζόμασταν να φοράει μια Ινδή μαχαρανή,  αλλά χρυσό.

 

 

 

 

Guerlain-L'Or-Eyeliner-in-Sparkling-Gold

 

 

 

Precious Light Pink Pearly Illuminator

Υπέροχο. Για τον απλούστατο λόγο ότι αντί για μπεζ, η απόχρωση του είναι απαλή ροζ και όλες ξέρουμε τι σημαίνει το απαλό ροζ, κάτω από κουρασμένα μάτια ή μαύρους κύκλους.

 

 

 

guerlain-x-mas-2016-eyeliner-gold

 

 

 

Guerlain Météorites Perles de Legende

Οι γνωστές «πέρλες» σε απαλές ροζ, χρυσές και γαλάζιες αποχρώσεις που όπως δήλωσε η Natalia, της θύμισαν Ινδικά παλάτια.

 

perles-guerlain

 

Το Kiss Kiss Lipstick σε απόχρωση 563 Indian Pink

 

 

Guerlain-Holiday-2016-Collection-4

 

 

 

Η Natalia Vodianova, επιλέγει χρώματα και φόρμουλες και δοκιμάζει τα προϊόντα τα οποία σχεδίασε:

 

vodianova-creates

 

 Το κραγιόν, Rouge G lipstick in 821 Rouge Saphir

 

vodianova-lipstick

 

Την διπλή παλέτα ματιών Precious Eyeshadows in Gold and Sapphire  με το eyeliner L’Or Eyeliner in Sparkling Gold

 

guerlain-eyeshadows-x-mas-2016

 

 

Aς ξαναθυμηθούμε την εκπληκτική mini ταινία που δημιούργησε ο οίκος το 2013 για το Shalimar με πρωταγωνίστρια την Natalia Vodianova. Έρωτας, αποχαιρετισμός, Ταζ Μαχάλ και άρωμα Shalimar.

 

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Με πεθάνατε πρωί, πρωί!!!! Guerlain, Shalimar, Vodianova!!!! Για ποιό απ΄΄ολα να βγω στο Σύνταγμα και να κραυγάσω? Για το Soufflé d’Or de Shalimar, για το κόκκινο 821 Rouge Saphir, για το Bronzer, για τις θεσπέσιες ζαφειρένιες σκιές? Για ποιό απ΄όλα? Ισως μόνο για τους μετεορίτες επειδή τους έχω από προηγούμενη χρονιά…. Δεν έχω λόγια…… Τρέχω στο Αττικα να ψεκαστώ με λίγο Shalimar τουλάχιστον!!!!

  2. Καλημερα!!!
    Αν και δεν ταυτιζομαι με αυτη την κατηγορια(ανατολιτικο)
    ειμαι πιο ροκ/nude κατασταση μολις ειδα αυτο
    το ποστ επαθα Guerlainismo!!!!!

  3. @Stella: Διάβαζα και ενημερωνόμουν και ταυτόχρονα σκεφτόμουν τι θα πάθεις εσύ με την λατρεία στα ανατολίτικα, στις Ινδίες, στα εξωτικά και vintage packaging και τα αισθησιακά αρώματα και γέλαγα μόνη μου.. Κάτσε κάτω απ τη μπάρα!!

  4. @Ju να ξέρεις εσύ το προκαλέσες αυτο!!! Χαχαχαχα
    Αλλα βλέπω να το παθαίνει σε λίγο η @Στελλα μας μόλις
    μπει στο κατάστημα και δει τα προιοντα!! Φαντάσου
    οι πωλήτριες για να την καλμαρουν θα την ψεκασουν
    με την Soufflé d Or de Shalimar!!!!

  5. @SofiaT: Μια κρυφή κάμερα να είχαμε όταν η Stella τα διάβαζε και τα έβλεπε αυτά και τίποτα άλλο Σοφία!!αχχαχαχαχχα!

  6. καλημερα κοριτσια,
    τα προιοντα της εταιρειας αυτης ειναι super!!!!! τα αρωματα μεθυστικα! Ομορφες ιδεες για τις γιορτες!!!

  7. @Ju αν είχαμε κρυφή κάμερα! Θα έβλεπες πως ο Guerlainismos ειναι άκρως μεταδοτικός!!!
    Προσοχή μεταδίδεται και μόνο με το βλέμμα!!! Εμβόλιο ακόμα δεν εχει κυκλοφορήσει γι αυτο
    παρακαλούνται οι ευπαθείς ομάδες να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσει η εξάρση!!!
    Μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα τα συμπτώματα σε άλλους:
    Α) οταν δείτε γυναίκες να τρέχουν στους δρόμους και να ψεκαζονται με το soufflé d or de Shalimar !
    B) οι οταν δείτε να πετούν τους meteorites η μια στην άλλη!

  8. @SofiaT:

    … και με το πεταγμα των Meteorites η μια στην άλλη, ως καραμελάκια, με αποτελείωσες για σήμερα!! Αχααχχαχαχααχ!!!

  9. @evi: Καλημέρα bb girl! Το Shalimar Soufflé d’Or, πρέπει να το δώσεις σε εκείνους που θα κάνουν τη λίστα τους για σένα!

  10. @Ναι, ναι!!!! Η αναμάρτητη πρώτη το λίθο βαλέτω παρακαλώ…. Εγω το παραδέχθηκα ήμουν σε πρωινό παροξυσμό Ετοιμη από τη μία να ουρλιαξω κι απο την άλλη να καλίω γοερά! Ανατολή, shalimar, Ινδίες, χρώματα κι αρώματα!!!! Τι λέτε τώρα καλέ? Ξαναθυμήθηκα γιατί αγαπάω τόσο τον Guerlain, ειδικά το ένδοξο παρελθόν του (γιατί τα τελευταία χρόνια ένα mass stream με κατι “μαυρα φορεματάκια”, μαζικά κι αδιαφορα το έχει πάρει, αλλά πως να μην αγαπάς ένα Guerlain after all?) Είναι ολα το die for και μην μου πείτε, ότι μόνο εγω με τη μούρλα μου το βλεπω…. 😉

  11. @Stella & SofiaT : H αλήθεια είναι, ότι από τη μια ο glamorous αισθησιασμός, μαξιμαλισμός και «πλούτος» του Guerlain και από την άλλη το ultra chic, stylish και simple but unique ασπρόμαυρο της Ματμαζέλ (μια είναι η Ματμαζέλ) ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, κρατούν ακόμα τα πρωτεία και στις καρδιές και στα μπουντουάρ μας.

  12. @Junναι σημερα μπορώ να πω οτι το τερμάτισα!! Χαχαχαχα
    @Stella μου καλητερα μα μας πεις η πρώτη (το μετεωρίτη) βάλετω!!!!!!Χαχαχαχα
    Εντάξει το παραδέχομαι όμως Guerlainismo ¨εχω πάθει πολλα χρόνια πριν και εγω με το (μαύρο φορεματακι) ειναι και απο το πολυαγαπημένο μου!!
    Ειμαι η Σοφία και ειμαι guerlainoholic!!!!!

  13. @Julia Ναι τελικά δεν ήμουν ποτέ Chanel girl. Αντίθετα τον Guerlain τον είχα τιμήσει από πολύ μικρη ηλιία. Το πρώτο μου άρωμα (κι έρωτας) ήταν το Chamade κάπου εκεί στα 15-16 (σκέψου, οτι ακολούθησε το Οpium στην ίδια ηλικία, οπότε καταλαβαίνεις τι στυλ και τι έρωτα είχα από τότε στα oriental …) κι απ΄τα πιο λατρεμένα μου το Shalimar και Samsara, τις εποχές βέβαια που ήταν πραγματικά μεγαλειώδη αρώματα κι όχι όπως υποχρεωτικά εξελίχθηκαν στα χρόνια από τα πολλά reformulation, ως η σκιά του εαυτού τους.

  14. To Shalimar μαζί με την Opium ήταν τα αρώματα που φόραγε η μητέρα μου και επειδή οι μυρωδιές τους νομίζω είχαν εμποτίσει το σπίτι ήταν και εμένα τα αγαπημένα μου αν και για την παιδικοεφηβική μου ηλικία τότε ήταν παράταιρα..Ειδικά το Shalimar το φόραγα μέχρι τα 25 θυμάμαι,μέχρι που ανακάλυψα το Organza και το Dolce Vita και έγιναν αυτά τα αγαπημένα μου! Θαμπώθηκα από την παραπάνω κολεξιόν,είναι πραγματικά εντυπωσιακότατα όλα και με δυσκολία,επειδή όλα μου αρέσουν πολύ,ξεχώρισα το Soufflé d’Or de Shalimar και τις Météorites Perles..

  15. Καλημερα. Σχολια που πρεπει να μπουν σε βιβλιο με εξυπνες ατακες. Ηθικοι αυτουργοι η ΣΤΕΛΛΑ και ο Guerlain Αξιουν πραγματικα ειναι πανεμορφα οι συσκευασιες εξαιρετικες. Καλημερα κοριτσια

  16. Καλημέρα!!! Να’μαι κι εγώ!! Το Shalimar είναι θρύλος! ευτυχώς η έκδοση Souffle είναι πολύ ωραία και μπορώ να πω ότι έχω μια αδυναμία σε αυτό! Έχω αγοράσει και τα δύο συλλεκτικά μπουκάλια που έχουν κυκλοφορήσει και οπωσδήποτε αυτή η σειρά δε θα μου ξεφύγει. Είμαι κι εγώ μια Guerlain groupie!!

  17. @MariaA: Εσένα θα σε παντρέψουμε με τον Thierry Wasser και θα έρθουμε όλες, αφού πρώτα κάνουμε μπάνιο με όλη τη συλλογή. (ελπίζω να μη διαβάζει το bb boy σου)

  18. Ναι ναι!! I do!! Είναι και ωραίος άντρας πανάθεμά τον! Δύο φορές που τον συνάντησα και μιλήσαμε με συνεπήρε! Εξαιρετικός, τι να πεις Ελβετός με Γαλλικές συνήθειες, ακαταμάχητος συνδυασμός και με εξαιρετικό χιούμορ! Κουμπάρα εσύ Τζου και παράνυφες όλα τα bbgirls λουσμένεςμε Shalimar & Mitsuko!!

  19. @MariaA: Αν δεν ήταν ωραίος άντρας, να είσαι σίγουρη δεν θα σου το έκανα το προξενιό. Φυσικά κουμπάρα εγώ, πάω να παραγγείλω το φόρεμα.

  20. @Julia @MariaA Καλέ έχετε ξεφύγει τελείως? Προξενιά στην παντρεμένη? 😉

  21. Έχεις ξεφύγ!! Ναι Στέλλα κι αυτός παντρεμένος δεν πειράζει!! Το φόρεμα κόκκινο Τζου!! Και κοντό!!

  22. @Ju@Stella@MariaA σας προειδοποίησα ειναι άκρως μεταδοτικός !!! Εσείς δεν ακουγατε!!!!
    Αύριο παρακαλώ να παράβρεθείτε όλες στην συγκέντρωση των Α.G(anonymous Guerlainoholic)!!!

  23. ….αχαχαχα, έχω πέσει κάτω από τα γέλια…παντρεμένοι κι οι δυο(που λέει και το άσμα)…είναι για ιερό σκοπό το προξενιό(συμπληρώνω εγώ) Λοιπόν, εγώ εντυπωσιάστηκα από το Precious Light Pink Pearly Illuminator…πρώτα πρώτα γιατί είναι ροζ και ως γνωστόν, every girl needs smth pink in her life…και το ομολογώ πως έχω κι εγώ κουρασμένα μάτια και μαύρους κύκλους κάποια πρωινά…γιατί ως γνωστόν, this girl loves party nights!!!Kαι το Soufflé d’Or de Shalimar με άφησε άφωνη…και για το to die for packaging αλλά και γιατί ως γνωστόν πάλι (νο 3) λατρεύω χρυσόσκονες,ασημόσκονες και τα λοιπά συναφή (μια βόλτα από το σπίτι μου θα σας πείσει…έχω ξεκινήσει ήδη τον χριστουγεννιάτικο στολισμό…) Σας φιλώ όλες!!!

  24. @Stella @sofiaT @Beautyblog @MariaA: Είστε απίστευτες!! 😀 😀

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.