Tanqueray gin & The Perfumers story @ Savoy Hotel

gin-2

 

 

Τζούλια,  αυτό το post είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα και φυσικά σε όλα τα bb girls! Όπως σας έχω αναφέρει και παλιότερα είναι πολύ δημοφιλή τα event όπου συνδυάζουν αρώματα με φαγητά, τσάι αλλά και ποτά.

 

Με αυτόν τον όμορφο τρόπο, δημιουργείται μια πολυαισθητική εκδήλωση, όπου διαιγείρονται όλες οι αισθήσεις και εξερευνούνται όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε.

 

 

Το συγκεκριμένο event διοργανώθηκε από το 10 Magazine και το Tanqueray 10 Gin που θα συνεργαστούν για την οργάνωση 10 εκδηλώσεων με ονομασία The Perfect Ten και καλεσμένη στο συγκεκριμένο ήταν η διάσημη αρωματοποιός Azzi Glasser.  Για τρία αρώματα της σειράς της, ο υπεύθυνος του περίφημου Beaufort Bar του Savoy Hotel δημιούργησε τρία αντίστοιχα cocktail.

 

gin-10

 

 

 

Το πρώτο ονομαζόταν Old Books βασισμένο στο αντίστοιχο άρωμα, ξηρό, αρωματικό με μενθόλη, ταίριαζε τέλεια με το άρωμα, πλούσιο σε μύρο, έλεμι, μασκ, βέτιβερ, πατσουλί και κέδρο που εκφράζουν τέλεια την αίσθηση και μυρωδιά που αποπνέει μια βιβλιοθηκη γεμάτη με παλιά βιβλία.

 

 

 

gin-4

 

 

Το δεύτερο, το Fever 54 αφιερωμένο στο διάσημο club, glamorous και ηδονηστικό, λουλουδάτο με τριαντάφυλλο, υλάνγκ, σάφρον, μασκ, ουντ και ξυλώδεις νότες δέσανε τέλεια με ένα ζωηρό, λουλουδάτο και φρουτώδες ροζ cocktail που περιείχε άνθη βιολέττας και σιρόπι μπανάνας  και χαίδευε τέλεια τις αισθήσεις και έφερνε στο νου εικόνες από το decadent club.

 

gin-5

 

 

Ο Mr Vetivert, το τρίτο άρωμα που συνδυάσαμε με cocktail είναι η προσωποποίηση του τέλειου αρσενικού, γοητευτικός, σαγηνευτικός, αρρενωπός και λίγο ανιμάλ σε τέλεια αναλογία. Το άρωμα έχει νότες βέτιβερ, πολύτιμων ξύλων, μασκ, ουντ και καστορεουμ και ταίριαξε τέλεια με το ξηρό, δυνατό και αρωματικό cocktail που αναδύκνειε τα αρωματικά χαρακτηριστικά του- και ήταν και “πράσινο” δηλαδή vert, κάνοντας ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τη αρωματική νότα.

 

gin-6

 

Προσωπικά, μου άρεσε πολύ το Studio 54 cocktail αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τον Mr. Vetivert σαν άρωμα γιατί το βέτιβερ είναι μεγάλη μου αδυναμία και το συγκεκριμένο βγαίνει πολύ απαλό και αρωματικό στο δέρμα μου!

 

gin-8

 

gin-9

 

gin-7

 

gin-3

 

gin-1

 

 

Αναμένω με ανυπομονησία το επόμενο event !

 

 

Με πολύ αγάπη

Maria A (σε απ’ ευθείας σύνδεση από το Λονδίνο!)

http://www.greekgoddess.london/

 

 

7 Σχόλια
  1. ….ζηλεύω…ζηλεύω…ζηλεύω….το δεύτερο άρωμα, το συνδυασμένο με το ροζ cocktail πιστεύω πως θα μου ταίριαζε…. **δεν ήξερα για το FEVER 54….το θρυλικό STUDIO 54 γνώριζα μονάχα,στην λατρεμένη μου ΝΥ….

  2. Εκπληκτικό event Μαρία μου..μπορώ να πω ότι ζηλεύω κ εγώ!

  3. Ι would die for a fever 54 με άνθη βιολέτας, που είναι και η αγαπημένη μου μυρωδιά σε λουλούδι.Πολύ μου αρέσουν οι παρουσιάσεις σου Μαρία. Φιλιά…

  4. Καλησπέρα!! Χαίρομαι που σας άρεσε! Είναι αλήθεια ότι ήταν συναρπαστικό, αρώματα, γεύσεις και καλή παρέα!!

  5. Last but not least… Πολύ ωραία παρουσίαση Μαρία μας! Ιδιαιτέρως ελκυστική η ιδέα του τζιν υπό μορφή αρώματος!

  6. @MariaA: Ε, τώρα αφού μας “πήρες” μαζί σου μέσα στο Savoy με gin και αρώματα εξιλεώθηκες κάπως Υπουργέ μου! Τέλειο post και απίθανο event!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.