Viktor&Rolf : “Bonbon Couture”

VR-2

 

Κομμάτι όλων των συλλογών, ο φιόγκος αποτελεί το σχεδιαστικό σύμβολο στην κληρονομιά των Viktor&Rolf και ενσαρκώνει την πεμπτουσία της φιλοσοφίας τους, όσο αφορά την υψηλή ραπτική.

 

Ως fashion artists, οι ίδιοι επιδιώκουν πάντα να επεκτείνουν τα όρια των δημιουργιών τους. Με την Haute Couture να αποτελεί το απόλυτο “εργαστήριο” καλλιτεχνικής έκφρασης, οι επιδείξεις τους παρουσιάζουν τις μοναδικές αναζητήσεις της καλλιτεχνικής τους δεξιότητας.

 

 

VR-5

 

VR-6

VR-7

 

VR-8

VR-9

VR-10

 

 

 

Το Bonbon, γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν λανσαρίστηκε την Άνοιξη του 2014 και το Bonbon Couture συνεχίζει αυτή τη μακραίωνη παράδοση, υιοθετώντας τον κλασικό φιόγκο του ατελιέ ραπτικής: ένα εντυπωσιακό, διαχρονικό σύμβολο της Couture.

 

Το Bonbon Couture είναι μια νέα εξέλιξη του αρχικού αρώματος “υψηλής ζαχαροπλαστικής”. Όπως και στο ατελιέ τους, οι Viktor&Rolf προσεγγίζουν τη δημιουργία αρωμάτων με σχολαστική λεπτότητα – διευρύνοντας συνεχώς τα όρια και κλιμακώνοντας εντυπωσιακά τις αρωματικές τους δημιουργίες.

 

Το Bonbon Couture αποτελεί καρπό αυτής της εξατομικευμένης sur mesure προσέγγισης – έχει δημιουργηθεί με την ίδια απτή αίσθηση που μας μεταφέρει στον ξεχωριστό τους κόσμο. Οι Viktor&Rolf έχουν μια ξεχωριστή ευαισθησία στην τέχνη των έντονων, λαχταριστών αρωμάτων.

 

 

VR-4

 

 

Οι απαλές στρώσεις από λαχταριστές ανατολίτικες νότες δημιουργούν έναν αξεπέραστο δεσμό ανάμεσα στην αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης, προκαλώντας μια έντονη οσφρητική εμπειρία.

 

Το Bonbon Couture συνδυάζει αυτές τις αισθήσεις με χειροποίητη ακρίβεια επιτυγχάνοντας ένα πρωτόγνωρο βάθος –αλλεπάλληλες στρώσεις μανταρινιού, ελαίου νέρολι και ροδάκινου– που αναδεικνύει την αστραφτερή και ζωηρή νότα κορυφής αυτού του πολύπλοκου αρώματος, κάνοντάς το πιο ολοκληρωμένο, ξυλώδες και ανατολίτικο.

 

Το άνθος πορτοκαλιάς, το γιασεμί Sambac και η έντονη καραμέλα παραμένουν στην κορυφή, υπογράφοντας την ζεστή κρεμώδη πνοή αυτού του κλασικού πλέον αρώματος.

 

Η βάση του Bonbon Couture ενισχύεται από ξυλώδεις νότες που συνδυάζονται με μια αρωματική συμφωνία σανδαλόξυλου και πατσουλί, ενώ η βανίλια αναδεικνύει το κρεμώδες άρωμα της καραμέλας και οι νότες ξανθού καπνού αφήνουν ένα ακαταμάχητο αποτύπωμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικά ζεστό και ταυτόχρονα απόλυτα ακαταμάχητο άρωμα που είναι ακόμα πιο εθιστικό.

 

Οι αρωματοποιοί Serge Majoullier και Cécile Matton συνεργάστηκαν για άλλη μία φορά με τους Viktor&Rolf, υπογράφοντας το ολοκαίνουργιο απόκτημα της συλλογής: το Bonbon Couture.

 

VISUAL-BONBON-COUTURE

 

 

Τέλος, για φέτος τα Χριστούγεννα, Χ-mas 2016,  το σχεδιαστικό δίδυμο πρωτοτυπεί και πάλι και παρουσιάζει το limited edition Flowerbomb στην  έκδοση Frozen – θα ήταν μάλλον το άρωμα που θα επέλεγε η Βασίλισσα του Χιονιού. Είναι πραγματικά ένα υπέροχο μπουκάλι και όσες είσαστε fun του οίκου, είναι σίγουρο ότι θα το βάλετε στην X-mas wish list.

 

 

victor-rolf-flowerbomb-frozen-xmas2016

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. @Marianna Chalikia: Συμφωνώ μαζί σου, ότι αυτό το δίδυμο, πράγματι έχει αυτό το “κάτι” διαφορετικό..

  2. To limited μπουκάλι είναι όντως συγκλονιστικό! Τα αρώματα τους δεν είναι το cup of tea μου, γιατί δεν αγαπώ τα γλυκά, “ζαχαρώδη”. Αλλά το στυλ τους, γενικότερα ως σχεδιαστικό δίδυμο είναι υπέροχο!

  3. @Stella: Να σου πω τη αλήθεια, ακόμα και εγώ που θέλω τα βαριά και “γλυκά” και για μένα κάπως too much μου πέφτουν οι συνθέσεις τους. Αλλά ξέρεις, είναι όλη η φιλοσοφία, οι αριστουργηματικές τους δημιουργίες (σαν γλυπτά σχεδόν) τα απίστευτα μπουκάλια, που δύσκολα περνάει απαρατήρητο όλο αυτό και έχουν φοβερό fun club.

  4. @Julia Ασυζητητί! Είναι τόσο ταλαντούχοι! Εξάλλου το θέμα άρωμα έιναι τόσο υποκειμενικο…

  5. @Stella: Xxaxaxax!! Τι μου θύμισες τώρα.. τη μέρα που ανταλλάξαμε περί τα 20 emails και αφιερώσαμε περί τις 3 ώρες να αναλύουμε την “υποκειμενικότητα” των αρωμάτων!! Μη το κάνουμε και εδώ- δεν θα μας φτάσει ο χώρος για τα σχόλια!! (αν και μεταξύ μας, κανονικά πρέπει κάποια στιγμή να τη δημοσιεύσουμε αυτή τη συζήτηση..)

  6. ….τι να πωτοσχολιάσω….ανατολίτικο,καραμέλα,βανίλια,πατσουλί,σανδαλόξυλο….τα αγαπημένα μου….είμαι τόσο σίγουρη πως θα ταίριαζε απόλυτα στο δέρμα μου…..καλά, το ltd XmaS edition ”γλυπτό” μπουκάλι, απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ….. Santa, do yo hear me???Celia is calling….hohohoho…

  7. ***τι να πρωτοσχολιάσω, ήελα να γράψω αλλά το ”ρ” δεν συνεργάζεται.

  8. Θέλω να μυρίσω αυτά τα πανέμορφα μπουκαλάκια..νομίζω ότι είναι παραμυθένια η συλλογή τους..την έδειξα επίτηδες στην 4χρόνη μικρή μου και μου είπε να της διαβάσω το παραμύθι με αυτές τις νεραιδοκοπελες 😉

  9. …ήθελα,εννοούσα….αλλά ούτε το ”θ” μου κάνει τη χάρη μερικές φορές!!!

  10. @Maryl: Μα νομίζω έχει απόλυτο δίκιο η Marilia. Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει και παιδική ταινία “Frozen”, έκανα το λάθος και πήγα τον κύριο Ρωμανό και σκυλοβαρέθηκε (του φάνηκε πολύ “κοριτσίστικη”) και μετά γκίνιαζε σε όλη την επιστροφή στο σπίτι (όπως κατάλαβες, εγώ ήθελα να την δω..χεχεχε..)

  11. @Julia, χαχαχα…”γκίνιαζε” ο κ.Ρωμανός;;;;Νομίζω πως ούτε το δικό σου ”ρ” συνεργάζεται.
    Αν τυχόν τρέξει διαγωνισμός με το BonBon με το εμπνευσμένο από το FROZEN μπουκάλι(όχι και πως με χαλάει κι αυτό με τον φιόγκο στα χρώμματα του bbκόσμου…),θέτω σοβαρή υποψηφιότητα…Santa,I hope you hear and read me loud and clear…over!!!

  12. @Celia: Πες το ψέματα! Συνήθως το ζ, μου κάνει κόλπα, τώρα προφανώς ήρθε και η σειρά του ρ.

  13. @BB:Τζούλια μου με τη Frozen ακριβώς η μικρούλα μου έχει πάθει ντελιριο..βλέπουμε το Dvd σχεδόν κάθε βράδυ (έχω μάθει απέξω τα τραγούδια) έχουμε πάρει κολάν μπλούζα εσώρουχα Frozen καθώς σαμπουάν και κολονιτσα..βέβαια μου αρέσουν κ εμένα πολύ χιχιχι

  14. Μόνο και μόνο για το μπουκάλι θα το αγοραζα!Αγαπώ φιόγκους!

  15. @marianna: Λοιπόν, τώρα που είπες ότι αγαπάς φιόγκους, θυμήθηκα ότι έχω μια πολύ γλυκιά μαύρη σιφόν μπλούζα η οποία κλείνει στο λαιμό με έναν φιόγκο. Νομίζω θα τη βάλω και θα φωτογραφηθώ και θα την ανεβάσω στο Instagram για να τη δεις, αγαπημένη μου φίλη! xxx

  16. @julia Μην τάξεις σ’άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι! Αναμενω!Το έχω πάρει από τη μαμά μου,της άρεσαν οι φιογκοι και τα δεσιματα στο λαιμό. Φιλιά!

  17. Υπεροχο μπουκαλι .Το αρωμα τους δεν το εχω βαλει ακομη Πιστευω οτι θα μου ταιριαζει γιατι αγαπω και τα γλυκα αρωματα 10 με τονο στο μπουκαλι

  18. @Rania: Ειναι αλήθεια οτι θα επρεπε να το προσθέσουμε στο post με τα ομορφότερα μπουκάλια Αρωματων που είχε γράψει πριν κάποιο καιρό η Υπουργός.

  19. Καλησπέρα!! άργησα πάλι σήμερα και έπεσε και αγαπημένο μου θέμα! Πολύ δημοφιλή αρώματα και με πολλές εκδόσεις είτε στη σύνθεση είτε στο μπουκάλι πάντα πολύ εντυπωσιακά και πρωτότυπα! Βλέπω παίζουμε σε πολύ Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!!!
    Φιλιά Πολλά!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.