Mac and Mimi: Χ-mas μακιγιάζ, coming soon!

mac-mariah-x-mas-2016-limited-edition

 

 

Το ότι η Mariah Carey, δεν είναι απλά ένα ακόμα pop idol, αλλά μια larger than life περσόνα, είναι ένα γεγονός για το οποίο νομίζω θα συμφωνήσουμε όλες.  Σύντομα θα απολαύσουμε και στην Ελλάδα, τον δεύτερο γύρο της συνεργασίας της με τη Mac σε μια ακόμα limited edition  x-mas συλλογή, που φέρει την πληθωρική της σφραγίδα.

 

To glitter, το glitz και τα all things merry, βρίσκουν εδώ την απόλυτη αντιπρόσωπο και ετοιμαστείτε για plenty “diamond like” packaging, plenty στρας, plenty ψεύτικη βλεφαρίδα, plenty highlighter, plenty πούδρα για το σώμα, το plenty του plenty.

 

Αγαπώ Mimi και x-mas και ο μαξιμαλιστικός  συνδυασμός των δυο, είναι απλά ακαταμάχητος.

 

 

mac-xmas-2016-mariah

 

 

Όλο το παραπάνω που περιέγραψα, είναι φυσικά το marketing concept. Πάμε λοιπόν στο δια ταύτα, το ίδιο το μακιγιάζ.

 

Κοιτάξτε τώρα, τι γίνεται εδώ. Αν και το packaging, το “περιτύλιγμα” της limited edition σειράς,  είναι extra sparkling and glitz,  το ίδιο το μακιγιάζ είναι “sugar and spice and all things nice”.

 

Δηλαδή, ροζέ, μπεμπέ, ροδακινέ, nudέ, γήινο και “ήσυχο”. Και σκεφτείτε κάτι. Βλέπετε συχνά τη Mimi με έντονο κόκκινο κραγιόν; Ή dark lips; Ή με πολύ έντονο smoky μακιγιαζ; Ή με όλα μαζί;  Απαντώ εγώ. Όχι. Σχεδόν ποτέ.

 

Έκανε μια πολύ σωστή επιλογή προιόντων  στη συνεργασία της με τη Mac, αφού έτσι κι αλλιώς το δικό της make up signature look, είναι  η επιτομή του girlie μακιγιάζ ( glossy lips, γήινες σκιές, έντονες βλεφαρίδες, “φυσικά” ροζέ μαγουλάκια)  άντε και μια γραμμή eyeliner – από τα 21 της που μας συστήθηκε μέχρι σήμερα που πατάει τα 46.

 

Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το μακιγιάζ- όταν ξέρεις να το κάνεις σωστά- είναι το πλέον κολακευτικό για κάθε γυναίκα, σε όποια ηλικία και αν είναι.

 

Ξέρει, το κορίτσι, ξέρει σας λέω. Διότι όταν στον παράμεσο φοράς 10 καράτια pink panther και σηκώνεις με αφέλεια τάχα, το χέρι στο μάγουλο σου ( σήμα κατατεθέν πόζα της Mimi- δείτε παραπάνω-) θέλεις την προσοχή να τραβήξει η λάμψη του πάνθηρα και όχι ένα ζευγάρι dark lips. Άρα πας στο tone sur tone και συνδυάζεις τον ροζ πάνθηρα με ροζέ μαγουλάκια και glossy χειλάκια.

 

And  then,  you have a deal.

 

Εξ άλλoυ και στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Ellen Degeneres, “θάμπωσε” ακόμα και την (πάμπλουτη) hostess με τα out of this world diamonds, στο χριστουγεννιάτικο σετ της εκπομπής, όπου φυσικά ακουγόταν το “All I want for Christmas is you”, κατά την είσοδό της.

 

H  συζήτηση εξελίχθηκε κάπως έτσι:

 

Elen: Everything you do is “a festive way”! There is a lot of festivity going on there! (με ταυτόχρονη κίνηση του χεριού της να δείχνει προς τα διαμάντια της Mariah)

 

Mariah:  Ι try to “festivate” whenever I can!  (επίσης κίνηση του δικού της χεριού προς τα διαμάντια της)

 

Elen: You do it well!! You “festivate well”… Wow!  Look at the set of diamonds you have there!

 

Mariah: Well, these are just celebratory!

 

Elen: Celebratory diamonds! What are you celebrating? Just the holidays?

 

Mariah: (…I celebrate),  Life and wearing diamonds!!

 

 

(το Θεά, είναι understatement… και μπορείτε να δείτε εδώ και τη συνέντευξη και τα “αξεσουάρ” της Mimi)

 

Από την άλλη, όμως, το μακιγιάζ της ήταν girlie και nude, σχεδόν όπως το περιέγραψα παραπάνω. Glossy lips, ροδαλά μάγουλα, τεράστιες βλεφαρίδες, γήινες σκιές.

 

Δείτε

 

mariah-carey-elen-show

 

 

Anyway, τις αγαπώ αυτές τις αντιθέσεις. (glitz on the outside “quite” on the inside, διάφανο gloss από τη μια και 40 καράτια διαμάντια από την άλλη) και ιδού το μακιγιάζ και οι universally flattering αποχρώσεις, για του λόγου το αληθές.

 

 

 

Extra Dimension Skin Finish σε απόχρωση  My Mimi

 

 

mac-powder-highligter

 

 

 

 

Mac Mariah Carey Lipsticks

 

 

mac-lipsticks-3

 

 

 

lipsticks-2

 

 

 

Mac Mariah Carey False Eyelashes

 

eyelashes-2

 

Mac Mariah Carey Powder Blushes

 

blushes-2

 

 

Mac Mariah Carey Eyeliner

 

mac-eyeliner

 

 

 

Mac Mariah Carey Brushes for face and eyes

 

 

brushes-2

 

 

Mac Mariah Carey Eyeshadow palettes

 

 

mac-eyeshadow-2

 

 

Mac Mariah Carey Lipgloss (es)

 

 

 

lip-gloss-2

 

 

 

 

lipgloss-4

 

 

 

Mimi Body Powder!

 

mac-mariah-carey-body-powde

 

 

 

Και  για να μη μου γκρινιάζετε ότι δεν θα τα προλάβετε και θα εξαντληθούν, να σας ενημερώσω ότι τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στις Mac μπουτίκ 10 με 15 Δεκεμβρίου και τότε πλέον μπορούμε να συναντηθούμε και ελεύθερα να ζήσουμε και εμείς, την δική μας Black Friday. (στο θέμα ποδοπάτημα εννοώ, όχι τιμών)

 

 

Παραμονή 1ης Δεκεμβρίου, x-mas και Mimi. Περιμένατε κάτι άλλο;

 

Aχα! Σας την έσκασα! Είμαι σίγουρη ότι περιμένατε το “All I want for X-mas is You”, αλλά το αλλάζω και βάζω το ‘Fantasy”, αφενός μου ταιριάζει περισσότερο με τη συλλογή και αφετέρου κάτι έπαθα την περασμένη εβδομάδα και μια μέρα το έβαλα και το άκουσα καμιά 30αριά φορές.

 

 

Sweet sweet fantasy baby και σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε τον πιο λαμπερό μήνα του χρόνου. Σας εύχομαι, όλες σας οι fantasies, να γίνουν πραγματικότητα. Τη δική μου fantasy, μάλλον την καταλάβατε την ψιλο – υπονόησα κιόλας. Υποκλίνομαι στη Mimi γιατί το celebrate life, που είπε, ακόμα και αν ακούγεται απλό και κλισέ, αν το νιώσεις και  μπορέσεις να το κάνεις, τότε είναι μεγάλη κουβέντα. Ίσως η μεγαλύτερη.

Όσο για τα diamonds, ε, ακόμα και αν δεν είναι 10 καράτια ο ροζ πανθηράκος μου, ή τα υπόλοιπα, λευκά, canary yellow, κλπ, κλπ,  ας είναι 3-4 καράτια.

 

 

Άντε, 8 max. Δική μου είναι η φαντασίωση, όσα θέλω λέω.

 

 

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Μου αρέσουν πολύ κι ας μην είναι τα κλασσικά των γιορτών ή τα “δικά μου” κόκκινα, ως προς τις αποχρώσεις. Εξάλλου το tone sur tone, την κλασσική του αξία και την αριστοκρατική ομορφιά του, τα έμαθα από σένα και καθε φορά που το εφαρμόζω ή το ακούω σε σκέφτομαι. Μ΄αυτές τις αποχρώσεις δεν μπορείς να κάνεις λάθος, αν και στα κραγιόν χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω, για να μην βγεις άτονη…

  2. Την αγαπώ!! Μέσα στην υπερβολή της, την αγαπώ!!!

  3. Kalimera!! Mariah thea!! Perimeno pos kai pos ti seira, ki edo 15 Dekemvri tha kykloforisei, pio poly gia ta kragion kai ta highlighter giti ta xromata einai oti prepei san enallaktiki apo to kokkino!!
    Enjoy life bbgirls!!

  4. Φανταστικά μου αρέσουν πολύ και πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο ταιριαστή σε αυτά τα παλ Χριστούγεννιατικα χρώματα από την αγαπημένη πληθωρική και γλυκητατη Mariah..δεν χωράει αμφιβολία ότι θα κάνω δωράκι στον εαυτό μου ένα κραγιόν την πούδρα η και τα δύο!!

  5. Marianna Chalikia& Maryl: Και εγώ την αγαπω κορίτσια. Εχει κάτι το ειλικρινές μεσα στην όλη της υπερβολή και μου αρεσε πολυ η επιλογή της. Διάλεξε αυτα που φοράει η ίδια. Τα τραγούδια της δε και η φωνή της.. Τι να λέμε τώρα. Classic.

  6. @MariaA: Yes my dearest είναι global launching παντου την ίδια ημερομηνια θα εμφανιστούν give or take a day or two.

  7. @Stella: Ξέρεις πόσο του κόκκινου είμαι και εγώ αλλά μπράβο της που αν και θα μπορούσε να το επιλέξει επέμεινε στο δικό της στυλ. Εχω την εντύπωση ομως οτι η Amalia θα κάνει παρτι με αυτες τις αποχρώσεις!! ( το ενα από τα κραγιόν φορεμένο με διάφανο gloss νομίζω θα τονίζει όμορφα τις δικές μας Μεσογειακές επιδερμίδες- όπως της Mariah. Το σκέφτομαι για να ειμαι ειλικρινής για κάποιες εμφανίσεις…

  8. @Julia μα και εγω θα τα επελεγα χαλαρά… ειδικά αυτά στην πρώτη σειρά αν εξαιρέσεις το μεσαίο ελαφρώς σοκολά, τα άλλα δύο σίγουρα μου πάνε.

  9. Κρατάω τη λέξη understatement για όλα. Και για τη συλλογή και για τα diamonds και φυσικά για τη Mariah!

  10. Τα χρώματα γήινα,μ’αρέσουν και οι συσκευασίες οι γυαλιστερές άνετα τις στόλιζα και στο δέντρο.
    Μουτςς
    ΥΓ.Πότε θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο bb??

  11. Τι ωραία, λαμπερά και εορταστικά! Τα κραγιόν με κέρδισαν, τόσο η συσκευασία όσο και οι αποχρώσεις! 😉

  12. @Julia, ευτυχώς που με τάραξες insragramικά και ήρθα ταχύτατα να χαρώ αποχρώσεις. Η αναζήτηση για όμορφα nude σε ματ ή στο τσακίρ κέφι σατινέ υφές είναι αέναη!

  13. @Amalia: Έως που αχχώθηκα μεχρι να σε “δω”, αληθεια σου λεω. Σα να εχει φτιαχτεί για σένα αυτό το nude μεν, amazing δε, μακιγιαζ.

  14. @Julia, μετά από δύο μέρες χαλάρωσης, με κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας, επανήλθαμε στο καθημερινό τρέξιμο που απαιτεί προγραμματισμό ακόμα και για το πολυαγαπημένο bb. Εν τω μεταξύ, θέλω να απολαμβάνω την ανάγνωση και τελικά χάνω…

  15. & Stella: Ααααααα!!! Το ειδες!!!! Το χιονάκι μας!!!!!!

  16. Με το “Hero” της Mariah έβγαλα όλη τη χρονιά πριν τις πανελλήνιες – το άκουγα ενώ διάβαζα και δωσ’ του κλάμα η κυρία!!! Θεϊκή φωνή, drama queen και στη ζωή της, τρελάρα με την καλή έννοια, κιτς και vamp στο ντύσιμό της, αλλά με πολύ ωραίο γούστο στο μακιγιάζ…και στα διαμάντια, φυσικά!!!

    Υ.Γ.: το χιόνι στο blog με κάνει να θέλω απελπισμένα να διακτινιστώ στην πόλη μου, την Φλώρινα, όπου το έχει στρώσει κανονικά και είναι όλα πάλευκα, πανέμορφα και ιδιαιτέρως παγωμένα!!!By the way, αν ξανακούσω Αθηναίο ή πάσης φύσης νότιο να μου λέει πως κρύωσε εδώ ο καιρός, δεν θα γλυτώσει τα άπταιστα “γαλλικά” μου!!!

  17. @Debbie A: Εχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες!! Και για τη Mariah και για τους Νότιους! Τολμάνε οι Νότιοι και μιλάνε για κρύο!! Αν είναι δυνατόν…

    Αν σου έχει λείψει η Φλώρινα και ο Βορράς, μείνε συντονισμένη σήμερα. Μπορεί να μη σε “πάω” Φλώρινα αλλά θα σε πάω για τα καλά Βόρεια Ελλάδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.