Make Up For Ever: Ένα x-mas μακιγιάζ από τον Εμμανουήλ!

mufe-4

 

Λοιπόν, επειδή δεν γίνεται να έρθουν βασικές εποχές (πχ Άνοιξη, Χριστούγεννα, Καλοκαίρι) χωρίς να πάρω κάποια make up tips από τον αγαπημένο μου Εμμανουήλ -top make up artist της Make Up For Ever- σήμερα θα σας δείξω αυτό που προτείνει για φέτος τις γιορτές.

 

 

mufe-x-mas-2016

 

Πριν σας το δείξω όμως θα τον «δώσω» και θα τον βγάλω στη φόρα, γιατί μου έχει υποσχεθεί εδώ και κάτι μήνες ότι θα κάνουμε ένα μεσημεριανό lunch και ακόμα περιμένω, αλλά βλέπετε τον «έφαγαν» τα Παρίσια και οι Βαρκελώνες και οι Μαδρίτες και που χρόνος για Μαρουσάκι και Golden Hall.

 
mufe-x-mas-2016-2

 

 

 

Glamour, glamour θέλουμε φέτος Τζούλια μου, για να ξορκίσουμε όλα τα κακά. Glamour και σε μάτια και σε χείλη –all the way, αλλά ακόμα περισσότερο στα μάτια Τζούλια μου» μου είπε ο Εμανουήλ και παρακάτω, ένα μακιγιάζ ματιών που προτείνει ο ίδιος και το οποίο έχει εφαρμόσει πάνω στο μοντέλο του. (ήθελε να το κάνει και σε μένα, αλλά ήταν 12 η ώρα το μεσημέρι και όπως καταλαβαίνετε- αυτή τη φορά του αντιστάθηκα)

 

 

 

mufe-x-mas2016

 

 

 

It’s all about midnight blue και στρας αγαπημένη!! (εντάξει τον λατρεύω τον Εμμανουήλ και να το ξέρετε, γελάω τόσο πολύ κάθε φορά μαζί του, γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο να σου τα λέει λες και συνέχεια σου κλείνει με τρόπο το μάτι και μετά γελάει και ο ίδιος και να κάνει να γελάω ακόμα περισσότερο)

 

Μιλάει  ο Εμμανουήλ:

 

“Το μακιγιάζ αυτό, είναι όλο φτιαγμένο με την Χριστουγεννιάτικη collection. Τώρα, όσο αφορά τις σκιες:

 

Η σκούρα είναι η μπλε indigo starlit powder Νο 13 που την βλέπετε στο καπάκι και απλωμένη στην εξωτερική γωνία και ως βάση στην εσωτερική γωνία του ματιού άπλωσα τη σομον – μπεζ starlit powder Νο 19

 

mufe-7

 

 

Μετά έκανα ένα σχέδιο, όπου κόλλησα στην εξωτερική γωνία και τοξοτά,  μικρούς κρυστάλλους Swarovski για να δώσουμε μια πιο glamorous εορταστική πινελιά.

 

mufe

 

Στις βλεφαρίδες άπλωσa την  Smokey lash για πολύ όγκο.

 

Επίσης τα φρύδια έχουν τονιστεί με το Pro Sculpt Pencil Νο 30 και στο κινητό βλέφαρο έχω απλώσει και λίγο από το bronzer που έβαλα και στα ζυγωματικά το Pro Bronze Fusion No 40.

 

Τέλος επιλέξτε ένα κραγιόν Artistic Rouge στη δική σας έντονη και  αγαπημένη απόχρωση και μην φοβηθείτε! Christmas is only once a year!

 

mufe-3

 

Eιναι ένα εύκολο μακιγιαζ, χωρίς πολλά προιόντα.”

 

 

 

Και φυσικά η καθιερωμένη μας  φωτό με τον Εμμανουήλ και το μοντέλο του.

 

 

mufe-8

 

 

Και επειδή από ότι έχω καταλάβει μάλλον βρίσκεται ακόμα στην Ιβηρική Χερσόνησο, τι θα λέγατε να του αφιερώσουμε το παρακάτω;

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. …ένα έχω να πω…το ξανθό μοντέλο ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Όσο για το μπλε ίντιγκο,μ’ αρέσει να το βλέπω αλλά δε νομίζω πως σ’ εμένα ταιριάζει…για τους μικρούς κρυστάλλους Swarovski έχω να πω αυτό που είπε κι ο Εμμανουήλ… Christmas is only once a year!

  2. Καλησπέρα κι από μένα!!! Αυτά τα μολύβια Aqua XL πραγματικά είναι καταπληκτικά! Το μακιγιάζ το Εμμανουήλ μου άρεσε πολύ, αν δεν ντυθείς – βαφτείς χρυσόμυγα τα Χριστούγεννα τότε πότε?!
    Φιλιά πολλά!!!

  3. Αγαπημενη μου Τζουλια.Μετα απο μια κουραστικη μερα,μου εφτιαξες τη διαθεση με την υπεροχη καταχωρηση σου!!!!!love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. @Celia: My dearest Celia, you were my inspiration για τον πρόλογο του αυριανού post. Stay tuned!

  5. @MariaA: Το πόσο λατρεύω το indigo blue, το πόσο θέλω να κάνω ένα μακιγιάζ με σκούρα μπλε σκιά στα μάτια και λίγα x-mas κρυσταλάκια δεν λέγεται.. Αλλά δεν μπορώ να το συνδυάσω με κόκκινο κραγιόν. Οπότε κάθε φορά που είμαι μπροστά στο δίλλημα “indigo blue στα μάτια, ή red lipstick στα χείλη” πάντα υπερισχύει το δεύτερο. Αλλά που θα μου πάει, που θα μου πάει…

  6. Συμφωνω απολυτα πως το blue indigigo κολακευει ολες τις γυναικες και ειναι τελεια επιλογη για βραδυνο μακιγιαζ..δοκιμάστε το και με απαλο σομον κραγιόν για ενα λουκ αλλα J.lopez

  7. @Εmmanuel: Ε, είπες τώρα το όνομα “κλειδί” για τη Τζούλια και θα αρχίσει πάλι η Celia να με φωνάζει “Jennifer”.

  8. ….χαχαχαχα…..helloooo….Jennifer….where are you???Can you hear me???
    …και για να σοβαρευτούμε λίγο….είναι τιμή για μένα που σε ενέπνευσα για τον πρόλογο του αυριανού post…cannot wait!!!

  9. @Celia: Εμ, I hear you, δεν I hear you… Ήμουν σίγουρη… χαχααχαχαχα!! See you tomorrow!

  10. αχ αχ αχ λατρεμενη mufe!! τα μολυβια τα πηρα ολα… βεβαια τωρα με τον μικρο που χρονος για βαψιμο αλλα θα τα καταφερω θα τα βαλω ολα σε μια σειρα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.