Οι «θεραπείες» της Bobbi Brown

 

bobbi-brown-remedies-open

 

 

Ένα πράγμα που έχει καταφέρει η Bobbi Brown και η ίδια αλλά και η μάρκα της,  είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα και όταν ξεφεύγει από τον πυρήνα της – που φυσικά είναι το μακιγιάζ- και εξερευνά και άλλα μονοπάτια.

 

Για παράδειγμα το Intensive Skin Care Serum Foundation SPF 40 (ένα προιόν που συνδυάζει μακιγιάζ και περιποίηση) το θεωρώ ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Παρότι η περιποίηση του δέρματος δεν είναι το αμιγώς δυνατό σημείο της μάρκας, πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους τα Bobbi Brown remedies και δεν σας κρύβω ότι μου έχουν τραβήξει πολύ την προσοχή.

 

Remedies ή «θεραπείες»  μια σειρά εμπνευσμένη από την ίδια την Bobbi και την ολιστική προσέγγιση της για την ομορφιά που αποτελείται από έξι θεραπείες που στοχεύουν συγκεκριμένες ανησυχίες της επιδερμίδας ώστε να ενισχύσουν την συνολική υγεία του δέρματος άμεσα αλλά και με την πάροδο του χρόνου.

 

 

bobbi-brown-3

 

Τα Remedies μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή μαζί με την ενυδατική σας κρέμα ή το foundation και είναι τα εξής:

 

SKIN REVIVER Nº 91

ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

 

skin-reviver

 

 

Με ισχυρό μείγμα ζύμωσης, η προστατευτική αυτή φόρμουλα βοηθά στην αύξηση της ζωτικότητας του δέρματος με μια δόση αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, τα οποία βάλλονται από περιβαλλοντολογικές επιθέσεις.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Πράσινη Άλγη που επεξεργάζεται μέσα από ισχυρή ζύμωση με φρέσκο Κάλε, λαχανάκια Βρυξελλών και σπανάκι, σε μείγμα από ζεστό νερό ώστε να διατηρηθούν τα αντιοξειδωτικά στοιχεία στο επιθυμητό επίπεδο.

 

SKIN MOISTURE SOLUTION Nº 86

ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

 

skin-moisture-solution

 

Ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα τονώνει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο λαμπερό με νέα, υγιή λάμψη.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Ένας  συνδυασμός από υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία που θρέφουν την επιδερμίδα ενισχύοντας την υγρασία του δέρματος.

 

 

SKIN FORTIFIER Nº 93

ΔΥΝΑΜΗ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ

 

 

skin-fortifier

 

Ισχυρή θεραπεία που ενισχύει την επιδερμίδα και προλαμβάνει από την μελλοντική φθορά από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, ενώ εξασφαλίζει την υγρασία της επιδερμίδας.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Σύμπλεγμα πλούσιο σε λιπίδια από Raspberry Leaf Wax, μαλακτικά συστατικά σόγιας, Muru Muru Butter και έλαια που ενισχύουν τη φυσική ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας.

 

 

SKIN RELIEF Nº 80

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ ΑΛΓΗ

 

skin-relief

 

Καταπραϋντική φόρμουλα ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες —μειώνει ορατά την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Το δέρμα είναι πιο δυαντό και προστατευμένο από μελλοντικές φθορές.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Κόκκινη άλγη και εκχύλισμα από φύκια μειώνουν την ερυθρότητα και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα.

 

 

SKIN CLARIFIER Nº 75

ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

 

skin-clarifier

 

Αποτοξινωτική σύνθεση που ξεμπλοκάρει τους πόρους και εξισορροπεί τα επίπεδα λιπαρότητας της επιδερμίδας, ενώ ενδυναμώνει το δέρμα και σταθεροποιεί την παραγωγή κυττάρων για πιο λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Ένας συνδυασμός από μαλακτικά συστατικά και έλαια (Manuka, Sea Buckthorn, Rosehip, Saw Palmetto) καθαρίζουν τους πόρους και σταθεροποιούν την παραγωγή κυττάρων χωρίς να διαταράσσεται η φυσική ισορροπία του δέρματος.

 

 

SKIN SALVE Nº 57

RESTORING TREATMENT

 

 

skin-salve

 

 

 

Συμπυκνωμένη σύνθεση που προστατεύει και θρέφει σε βάθος την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή πάνω από άλλα Remedies, χωρίς να εμποδίζει την αποτελεσματικότητα τους. Χρησιμοποιήστε τη νύχτα για βέλτιστη επούλωση.

 

Θρεπτικά Συστατικά: Συνδυασμός από Shea Butter, κερί, κουρκουμά και γλυκόριζα δρα ως “επίδεσμος της επιδερμίδας” για να προστατεύσει, να απαλύνει και να αποκαταστήσει το δέρμα.

 

 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά Remedies ταυτόχρονα. Το No. 57 Skin Salve είναι καλύτερα να εφαρμόζεται ανάλογα με την ανάγκη ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα ή περιποίηση της επιδερμίδας.

 

 

Φυσικά όπως θα διαπιστώσατε και εσείς, θυμίζουν κάπως την φιλοσοφία “φαρμακείου” που βρίσκουμε σε άλλες μάρκες, αλλά μου αρέσει η κατηγοριοποίηση τους, ο τρόπος εφαρμογής τους και το packaging με δοσομετρητή. Επιπλέον, ξυπνάς το πρωί, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται τη συγκεκριμένη εποχή το δέρμα σου και πας με κλειστά μάτια και το δοκιμάζεις και αν δεις αποτέλεσμα φυσικά το αγοράζεις.

 

Κοστίζουν 43Ε και θα βρίσκονται κοντά μας στα stand της Bobbi Brown, τον Φεβρουάριο.

 

 

bobbi-remedies-close

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Έχουν πολύ πολύ ενδιαφέρον τα συστατικά τους σε πείθουν για δοκιμή! ! Καλημέρα!

  2. Ως γνωστον, εχω τρελό κόλλημα με τη συγκεκριμένη μάρκα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσω τουλάχιστον ένα από αυτά!

    Καλημέρα είπαμε? Καλημέρα & καλό weekend λοιπόν!

  3. @Debbie A: Ναι,θυμάμαι είσαι Bobbi girl.. Καλημέρα λοιπόν, αλλά λέω να μην πω καλό σβ ακόμα, σκέφτομαι μήπως “επιστρέψω” αύριο γιατί κάτι έχω να πω.

  4. Η Bobbie είναι τέλεια! Από τα καλύτερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει.. τσουχτερά βέβαια.. αλλά όταν μπορεί κάποιος γιατί να μην πάρει το καλύτερο;;

  5. Κοιτάζω έξω από το παράθυρο αυτόν τον φοβερό ήλιο και σκέφτομαι 2 πράγματα:

    1. Θα πάρω την τσάντα μου και θα φύγω από το γραφείο, τώρα!

    2. Θα πάω Κέντρο, θα μπω στο Άττικα και θα χτυπήσω το Intensive Skin Care Serum Foundation με SPF 40 για κάλυψη και προστασία, και μην το πείτε πουθενά!

  6. @Sissy: Αχααα…. Μάλιστα… Αυτό σου έκανε κλικ λοιπόν… Λες να αποκτήσεις νέο favorite?

  7. Πρόσφατα η φαρμακοποιός μου μου μιλούσε για τα έλαια προσώπου και πόσο θετικά αποτελέσματα βλέπει στο πρόσωπό της. Το δέρμα μου είναι τόσο ευαίσθητο που ομολογώ τείνω προς τα φαρμακευτικά περισσότερο προϊόντα σε περιποίηση προσώπου τουλάχιστον.Από την άλλη θεωρώ ό,τι οι μεγάλες εταιρίες βγάζουν αξιόπιστα πράγματα που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα.Το Skin clarifier Νo75 φαίνεται ιδανικό για εμένα!!

  8. Και το SKIN FORTIFIER Nº 93 θα δοκιμάσω σίγουρα, αλλά με τον ήλιο τον σημερινό, ναι μου έκανε κλικ το foundation με το SPF 40 🙂

  9. Ομορφα προιοντα απο μια εξαιρετικη εταιρια!! Το οτι ειναι σε μορφή serum μου αρεσει παρα πολυ γιατί δινουν μια παιχνιδιαρικη διαθεση και σε προτρεπουν να τα δοκιμασεις! Επιπλεον δεν κανουν βαρετή την περιποιηση του προσωπου μας. Νομιζω ολες χρειαζομαστε απο ενα! Του νουμερο 75 νομιζω ειναι το καταλληλο για τη δικη μου επιδερμιδα!!!

  10. Καλημέρα!!!
    Την προηγούμενη εβδομάδα χάζευα στο σάιτ της Bobbi Brown την σειρα ενυδάτωσης προσωπου
    και μου κεντρισε το ενδιαφέρον ότι εχει (βραβευτεί )και ότι ειναι και best seller προιοντα!!
    Κυρίως την ειχα ως εταιρία μακιγιάζ και όχι καλλυντικης περιποίησης!
    Αλλα αυτο που με εντυπωσίασε σήμερα ειναι τα εκλεκτή συστατικά που χρησιμοποιεί στα σερουμ!!
    Και διακρίνω και μια πιο πράσινη προσέγγιση!
    Υ.Γ νόμιζω μια σειρα σερουμ/έλαια έβγαλε τελευταία και η Mac
    Φιλακια

  11. Τελος θα τα αποκτήσω!! Λατρεύω Βobbi Brown και έβαλα στο μάτι το Skin clarifier για τα λιπαρά δέρματα για σίγουρακι και αν καταφέρω και το Skin fortifier..Πολύ καλά προϊόντα με πολύ καλές τιμές!

  12. Δελεαστική πρόταση με πολύ ενδιαφέρουσα τη χρήση μέσα σε άλλο προϊόν. Αν και με γαργάλισε η ιδέα για επιλογή ανάλογα με την ανάγκη κάθε μέρας, η τιμή με προσγείωσε στην πραγματικότητα. Οπότε θα διάλεγα SKIN MOISTURE SOLUTION Nº 86.

  13. Καλησπέρα bbgirls!!! Έγραψα το σχόλιό μου το πρωί και τώρα που μπήκα το έχει καταπιεί το ιντερνετς! Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι τα συμπυκνωμένα προιόντα είναι το μέλλον γιατί έχουν τη δυνατότητα να αναμιγνύονται με ότι άλλο προιόν θέλειςκαι προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να χάσουν καθόλου τις ιδιότητές τους. Επίσης η Bobbi είναι εγγύηση !!
    Φιλιά πολλά!!

  14. …in Bobbi we trust….από τα καινοτόμα remedies θα ήθελα να δοκιμάσω το skin fortifier no93,δύναμη και ανόρθωση.

  15. Αγαπημενη, τι καλουδια ειναι αυτα!
    Λοιπον, εδω και λιγο καιρο βλεπω τις ξενες beauty vloggers να χρησιμοποιουν συστηματικα ελαια στο μακιγιαζ τους και σκεφτομουν τι θα μπορουσα να βαλω και εγω αλλα λιγο πιο ενισχυμενο γιατι περνανε και τα χρονια.
    Νομιζω πως το βρηκα 🙂

  16. Καλημέρα!Φαίνονται πολύ αποτελεσματικά,και λέω φαίνονται, γιατί ακόμα και η συσκευασία παραπέμπει σε κάτι καλό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.