Grooming: Η νέα εταιρεία DEPOT (R) The male tools & Co.

 

depot-1

 

 

Kαλημέρα bb world! Βρισκόμαστε ήδη προς το τέλος του πρώτου μήνα του 2017 και τα νέα από τον χώρο του grooming είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, καθώς κάνουν την εμφάνισή τους νέες εταιρείες προϊόντων περιποίησης που απευθύνονται αποκλειστικά σε άντρες.

 

Μην τρομάζετε… δεν αναφέρομαι σε “metrosexual” concepts που μπορεί κάποιους άντρες να τους φοβίζουν αλλά σε εταιρείες Barber & Grooming που εμπνέονται από τα παλιά κουρεία σε μοντέρνα όμως εκδοχή.

 

Δύο είναι οι εταιρείες που πρόσφατα ανακάλυψα και συνεργαζόμαστε ήδη μέσω του www.beautypaths.eu

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για την DEPOT® The male tools & Co. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έπεσε το μάτι μου σε κάτι υπέροχες καφέ συσκευασίες. Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων που επανεξετάζει τις παραδοσιακές φόρμουλες των κλασσικών αγωγών ανδρικής περιποίησης, με μια μοντέρνα, εκλεπτυσμένη και τεχνολογικά προηγμένη επανερμηνεία.

 

 

depot-2

 

 

Σε μια μεταβαλλόμενη ανδρική αγορά, όπου πολλοί άνδρες επιστρέφουν στους πατροπαράδοτους μπαρμπέρηδες για ένα ιδιαίτερο τελετουργικό ξύρισμα, άλλοι στρέφονται στους στυλίστες για ένα πρωτοποριακό λουκ ή κούρεμα ή βρίσκουν την πλήρη προσοχή που αναζητούν στα νέου τύπου μπαρμπέρικα, που συνδυάζουν το παρελθόν με το παρόν, έρχεται η DEPOT® The male tools & Co. για να προσφέρει μια σύγχρονη, προηγμένη, αλλά και απλή προσέγγιση στην ανδρική περιποίηση.

 

 

depot-5

 

 

Πρόκειται για μία πλήρη γκάμα ανδρικών προϊόντων για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της μεταβαλλόμενης ανδρικής αγοράς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξαιρετικές τιμές, ισχυρή ταυτότητα που δημιουργήθηκαν για τους απαιτητικούς καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες της ανδρικής αγοράς.

 

Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν, conditioner, after shaves, κρέμες ξυρίσματος, εξειδικευμένα προϊόντα για μούσια, αιμοστατικές πέτρες για το ξύρισμα, αφρούς και κρέμες ξυρίσματος. Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα εδώ.

 

depot-3

 

 

Η DEPOT® The male tools & Co. τιμά την παράδοση την ανδρικής περιποίησης με μια προηγμένη και πλήρη αντίληψη. Τα εκλεπτυσμένα, αν και απλά, στοχευμένα προϊόντα που συνθέτουν την γκάμα, είναι μοντέρνα, άκρως απαραίτητα, βασισμένα σε παραδοσιακές φόρμουλες: αυθεντικά κλασσικά, εκσυγχρονισμένα για τον άντρα του σήμερα.

 

 

depot-end

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλή Χρονιά Κωνσταντίνε! Πολύ ωραίες συσκευασίες ομολογουμένως!

  2. Καλημέρα Στέλλα μου, κάθε καλό και σε σένα!
    Όντως πάρα πολύ ωραίες οι συσκευασίες αλλά και εξαιρετικές φόρμουλες που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή με μία μοντέρνα νότα!

  3. Καλημέρα!!! Πολύ ελκυστικές συσκευασίες πραγματικά,είναι σαν να μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια που καθόμουν και κοίταζα τον μπαμπά μου να ξυρίζεται με τον κλασικό τρόπο του βραστού νερού,κρέμας ξυρίσματος και πινέλου και βέβαια μετά το απαραίτητο after shave που νομίζω μύριζε πεύκο και μου έχει μείνει στην όσφρηση μου αυτή η μυρωδιά γιατί πάντα μου άρεσε να τον φιλάω μετά το ξύρισμα..Δεν ξέρω πώς μυρίζει το Depot after shave 409 αλλά η συσκευασία θα του άρεσε πολύ!

  4. Mα πόσο ζηλεύω αυτές τις λιτές,αρρενωπές,τύπου παλαιου φαρμακείου,συσκευασίες!! Τις συνδυαζω με την λεξη πομαδα και τις απαλες,φαρμακευτικες και καλλυντικες ιδιοτητες της.

  5. @Maryl Pino Sylvester σίγουρα ε? Το αντρικό trend της εποχής.

  6. Πολυ ομορφες συσκευασιες…και με μια ματια που εριξα..οντως εχει πολυ καλες τιμες.Ωραια προταση για δωρο..Αικατερινη Ραπτη..αν σου πω…κι ο μπαμπας μου ακομα χρησιμοποιει πινελο,κρεμα βαζακι wilkinson και μηχανη με λεπιδες Astor…

  7. Αυτό που μ’αρέσει είναι που αυξάνονται τα αντρικά καλλυντικά οπότε θα σκέφτονται δυο φορές πριν μας πουν “τι τα θες τόσα μπουκαλάκια”.Επίσης θετικό για το γυναικείο πληθυσμό είναι η αύξηση του χρόνου παραμονής των αντρών στο μπάνιο γεγονός που τους βοηθά να καταλάβουν γιατί κάνουμε τόσες ώρες να ετοιμαστούμε οπότε θα πάψουν να επαναλαμβάνουν ανά 5 λεπτά το “ακόμα δεν ετοιμάστηκες?”κάθε φορά που είναι να πάμε μαζί κάπου!
    Μουτςς

  8. Stella:ναι γειά σου Στέλλα μου αυτό ήταν και δεν θυμόμουν να το γράψω.. Το κλασικό μπουκάλι Πεύκου 😉

  9. Κωνσταντίνε έχεις απόλυτο δίκιο…τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει πολλά μοντερνα μπαρμπέρικα και είναι πράγματικά μεγάλη έκπληξη οτι τα επισκεπτονται και πολλοί νέοι!
    Ενδιαφέρουσα σειρά απο την DEPOT , ήδη ξεχώρισα προϊόντα για δοκιμή.

    Καλή χρονιά με πολλά νεα θέματα!

  10. Καλή χρονιά Κωνσταντίνε. Ενδιαφέρουσα σειρά. Η λιτή συσκευασία και η εξέλιξη του κλασικού στο περιεχόμενο μπορούν να πείσουν και το πιο δύσκολο ανδρικό κοινό.

  11. …αμάν,τι μου έκανες τώρα…πρέπει να ”κρύψω” επιμελώς το post από το bbboy του σπιτιού….αχ, κορίτσια με το pino silvestre τι μου θυμίσατεεεεε!!

  12. Υπάρχει τίποτα ωραιότερο, ελκυστικό και σέξι απο έναν περιποιημένο άντρα; Πείτε μου,όχι πείτε μου!

  13. @λιτσα πάντα γελάω με τα σχόλιά σου!?
    @panos καλή χρονιά φίλε. Ο,τι καλύτερο για όλους
    @Amalia @Celia καλή χρονιά,??

  14. Πολυ ωραια προταση για δωρο γιατι κακα τα ψεματα, τωρα που τα περισσοτερα αγορια εχουν ενα περιποιημενο μουσι εχουν αναγκη και απο εξειδικευμενα προϊοντα.
    Σιγουρα θα ετοιμασω μια εκπληξη στο αγορι του σπιτιου, θα παρω επιτελους και μια αιμοστατικη πετρα που εψαχνα παντου και δεν εβρισκα.

  15. @Kωνσταντίνος: Πολύ “Gosford Park” και “Downton Abbey” τα νέα προιόντα if I may say so, my dear Konstantine. Το μόνο που λείπει τώρα από τα bb boys είναι ο valet. 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.