Clinique: Φτιάξε το δικό σου foundation!

 

clinique-biy-pigment drops

 

 

Πολύ έξυπνο το νέο προϊόν της Clinique που θα δούμε σήμερα, το οποίο ουσιαστικά αντιγράφει μια τεχνική που κάνουν χρόνια οι επαγγελματίες make up artists (και εγώ – ειδικά το καλοκαίρι) και τη  μετατρέπει σε προϊόν.

 

Η τεχνική και το make up tip δεν είναι άλλο από το να αναμιγνύουμε λίγη ποσότητα foundation στην ενυδατική μας κρέμα για πιο φυσική κάλυψη- κάτι που πιστεύω σχεδόν όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή.

 

Το Clinique BIY Blend it Yourself Pigment Drops παρέχει την κάλυψη που θέλεις,  μέσα όμως από την εφαρμογή της αγαπημένης σου κρέμας ημέρας.

 

Εξηγώ:

 

Το προϊόν περιέχει υψηλής συγκέντρωσης καθαρές χρωστικές ουσίες, οι οποίες αιωρούνται σε μια λεπτόρρευστη σύνθεση διπλής φάσης. Μόλις οι δύο φάσεις συνδυάζονται με ανακίνηση της συσκευασίας, η σύνθεση μετατρέπεται σε μια λεπτόρρευστη ουσία που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια σε σταγόνες, και αναμιγνύεται με μια ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσει προσαρμόσιμη κάλυψη διατηρώντας τα οφέλη φροντίδας της  επιδερμίδας. Μια σταγόνα καθαρής χρωστικής ουσίας προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Δύο ή τρεις, περισσότερη κάλυψη.

 

 

clinique-open-2

 

 

Ο τρόπος εφαρμογής του:

 

  • Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν από τη χρήση για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Οι δύο μπίλιες ανάμειξης που υπάρχουν μέσα θα βοηθήσουν να συνδυαστούν οι δύο φάσεις της σύνθεσης.
  • Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα (περίπου το μέγεθος ενός μικρού μαργαριταριού) από την ενυδατική σας κρέμα  στην παλάμη του χεριού σας .
  • Πιέστε ελαφρά το μπουκάλι και αφήστε τις σταγόνες να πέσουν, για να προσθέσετε την επιθυμητή ποσότητα από το BIY Blend It Yourself Pigment Drops στο κέντρο της ενυδατικής κρέμας που έχετε στην παλάμη σας.

 

  • 1 Σταγόνα = Ελαφριά Κάλυψη
  • 2 Σταγόνες = Μεσαία Κάλυψη
  • 3 Σταγόνες = Υψηλή Κάλυψh

 

  • Ανακατέψτε με τις άκρες των δακτύλων σας μέχρι να δείτε τη σύνθεση να μεταμορφώνεται και να παίρνει την απόχρωση που προτιμάτε και απλώστε την στην επιδερμίδα σας.

 

 

 

Νομίζω το πιο έξυπνο πάντως σε όλο το παραπάνω είναι ότι μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας foundation ανάλογα με την ώρα της μέρας και την κάθε περίσταση. Πιο απαλό το πρωί, πιο καλυπτικό το βράδυ, πιο σταθερό για τις πιο δύσκολες μέρες. Φτιάχνεις μόνη σου τη δική σου bb cream, ή αλλιώς το δικό σου custom made foundation και δεν αποχωρίζεσαι και την αγαπημέμη σου κρέμα ημέρας. Not bad at all.

 

Θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών σε αρκετές αποχρώσεις από το Μάρτιο,  με προτεινόμενη λιανική τιμή 34€.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. @Julia μου Χρονια Πολλα!! Πολυχρονη!!!
    Παντα η ζωη σου να ειναι γεματη με χαρα και πολυυυυυ
    Αγαπη!!!
    Καταπληκτικη ιδεα παντα αγαπω τα καινοτομα προιοντα!!
    Σιγουρα θα το αναζητησω…..
    Φιλια πολλα
    Υ.Γ αυτο το προιον μου εδωσε μια ιδεα!! Θα ηταν τελειο
    να εβγαζαν κατι αναλογο και για το κραγιον μας!!
    Π.χ ενα υγρο που ιταν το ανακστευεις με το κραγιον
    να μπιρεις να το κανεις πιο σκουρο η πιο ανοιχτο!!!
    Τωρα μην σου πω το φανταστικα και για χρηση σε μανο …….

  2. Πόσο μου αρέσουν όλα αυτά τα έξυπνα προϊόντα που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν!!! Πως περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να κυκλοφορήσει δεν ξέρω!
    Τζούλια πολύχρονη, χαμογελαστή & δημιουργική να είσαι πάντα!!!

  3. Τα pigment drops ειναι ενα trend που μαλλον ηρθε για να μεινει και δικαιως γιατι δεν ειναι και ευκολη υποθεση να βρεις το ιδανικο foundation για την επιδερμιδα σου. Ηδη, εκτος απο τη Clinique, εχω ακουσει οτι και η Nyx θα κυκλοφορησει μεσα στο 2017 τα δικα της pigment drops, ενω απο την The Body Shop εδω και καιρο εχουμε συναντησει τα Shade Adjusting Drops που δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα εχουν τον ιδιο στοχο. Προσωπικα, στο BIY με ενθουσιαζει το οτι, εκτος απο την αποχρωση, μπορεις να εχεις ελεγχο και της καλυψης του foundation.
    Χρονια Πολλα Julia μας, να εισαι παντα χαμογελαστή!!!

  4. Καλημερα Χρονια Πολλα να εχεις και καλα. Να ειναι ομορφα και γλυκα σαν τον κ. Ρωμανο. Να γιορταζετε τα γενεθλια σου μαζι πολλα πολλα χρονια Καλη σου μερα

  5. Χρόνια πολλά χρόνια καλά και ευτυχισμένα να έχεις Julia μου και να χαμογελάς πάντα!Έξυπνα προϊόντα ανυπομονώ να κυκλοφορήσει αγαπώ CLINIQUE!!!

  6. Χρόνια σου πολλά όμορφα και λαμπερά σαν κ εσένα Τζούλια μου γεμάτα υγεία!! Εγώ πάντα το καλοκαίρι αναμιγνειω το μεικ απ με την αντηλιακη μου κρέμα για να μην επιβαρύνω με πολλά προϊόντα το δέρμα μου.

  7. Σίγουρα θα το αγοράσω!! Αυτά τα έξυπνα προϊόντα αξίζουν και τα λεφτά τους και είναι και πολύ πρακτικά. Επιτέλους, δεν χρειάζεται άλλο το πρωί και άλλο το βράδυ….
    Happy birthday Julia! May the rest of your life be as happy as this day!

  8. @Julia, όλες μου τις ευχές και από εδώ. Άλλωστε τώρα είναι σαν να σε έχω επισκεφτεί στο σπίτι σου.
    Η ιδέα είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει φτιαχτεί για χαρακτήρες σαν κι εμένα, που το make up το έχω για λίγες εξόδους, γιατί νιώθω να με βαραίνει. Πολύ μου αρέσει η έξαρση των νέων ιδεών.

  9. ..η NYX έχει ήδη βγάλει το TOTAL CONTROL DROP FOUNDATION….είναι πολύ καλά ενημερωμένη η Εύα… με το ”μαγικό” του σταγονόμετρο ρυθμίζεις εσύ την κάλυψη που επιθυμείς… Want more coverage? Add more drops!Στην Αμερική το βρίσκεις ήδη στα 14USD….Eγώ το κάνω αυτό με serum και το double wear maximum cover της μεγάλης ”αδερφής” της CLINIQUE,της Estee Lauder.

  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!Σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου οοοοτι επιθυμεις, για σενα και τα αγαπημενα σου προσωπα!!!!

  11. φαινεται πολυ ενδιαφερον!!!! αγαπω clinique εδωκα χρονια και θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω αυτο!!!!

  12. Ποσο μου αρεσει που βλεπω τα bb girls φουλ ενημερωμενα!
    Φανταζομαι αυτο το προϊον ειναι μονο η αρχη και μαλλον εχουμε να δουμε πομυ ωραια πραγματα. Βολικο και πρακτικο, μπορεις να ρυθμισεις την καλυψη και συμφωνα με την εποχη

  13. καλό μήνα . Εγώ το καλοκαίρι δύσκολα φοράω κάτι γιατί το πρόσωπο μου ιδρώνει πολύ. Ομως τον υπόλοιπο καιρο συνηθίζω να αναμιγνύω όσο μπορώ το serum και συγκεκριμένα το Advance night της Estee με το make up και διαρκεί πολύ περισσότερο

  14. καλημερα και καλο μηνα σε ολους.πολυ ευχρηστο προιον.παλι πρωτοπορησε η clinique

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.