Radiant Professional: “Beauty starts here”

9.

 

Σε ένα ευχάριστο πρωινό κάλεσμα στo ξενοδοχείο King George, πραγματοποιήθηκε στις 25/01/2017 η παρουσίαση του νέου προϊόντος “ Instant Glow Mask” της σειράς  Radiant Professional Skin Care, από την εταιρία ΗΕLLENICA A.E.

 

Επώνυμες λάτρεις της μάρκας, bloggers, beauty editors & εκπρόσωποι των μέσων  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Radiant και όσοι επιθυμούσαν δέχθηκαν την περιποίηση των εξειδικευμένων Beauty Advisors με εφαρμογή της μάσκας και στη συνέχεια του μακιγιάζ από τη σειρά Radiant Professional Make Up.

 

8.

 

7.

 

6.

 

Λαμπερές παρουσίες της ημέρας η Βίκυ Καγιά, η Τάμτα, & η Ευαγγελία Τσιορλίδα.

 

1.

 

3.

 

5.

 

 

4.

 

 

2.

 

10.

 

Λίγα λόγια για το νέο skincare προιόν της Radiant Professional την εξαιρετική Instant Glow Mask:

 

Μάσκα προσώπου με Βιοτεχνολογικό Σύμπλεγμα Πεπτιδίων &  Αμινοξέων για όλους τους τύπους δέρματος, που χάρη στα Βιοτεχνολογικά ( Πεπτίδιο & αμινοξέα) και φυσικά συστατικά που περιέχει αναδεικνύει μια επιδερμίδα φωτεινή, εξισορροπημένη και ανανεωμένη.

 

Η Ροζ Άργιλος καθαρίζει βαθιά και απορροφά τη λιπαρότητα. Οι πρωτεΐνες από σπόρους Moringa προστατεύουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση και προσφέρουν καθαρότητα και λάμψη στην επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από Πιπέρι Τασμανίας ηρεμεί και απαλύνει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς.

 

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε αρκετή ποσότητα από  τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε τη 10’-15 μέχρι  να στεγνώσει. Αφαιρέστε την με χλιαρό νερό & ολοκληρώστε την περιποίηση σας με την τονωτική λοσιόν και την κρέμα περιποίησης της επιλογής σας.

 

 

 

InstantGlowMask

 

 

 

 

Μήπως ενδιαφέρεστε να την δοκιμάσετε;

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα. . Μήπως? ?? Φυσικά και ενδιαφέρομαι! ! φαίνεται σούπερ μάσκα και θα τρέξουμε να την δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία θα είναι η επόμενη αγορά 100%. Τόσα συστατικά και ενίσχυση της επιδερμίδας κ λάμψη άκρως δελεαστική!

  2. Είμαι σίγουρη ότι η ερώτηση είναι ρητορική…Τι bbgirls είμαστε εάν δεν θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα νέο & ενδιαφέρον προϊόν!!! Στην επόμενη επίσκεψη στο κατάστημα καλλυντικών εννοείται πως το ψάχνουμε! Εμπιστεύομαι πραγματικά την Radiant ως εταιρεία για την ποιότητα της και για να πω την αλήθεια κρεμικά της προϊόντα δεν έχω δοκιμάσει.Ας είναι αυτό το πρώτο λοιπόν!

  3. Καλημερα!!!
    Μα και φυσικα μας ενδιαφερει!!
    Εχει ολο το πακετο!! Και Radiant και σπορους moringa!!
    Αυτο το φυτο παιζει πολυ τελευταια στην κοσμετολογια?
    Μηπως ειναι το νεο κλειδι για την αντιγυρανση????
    Φιλια πολλα

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,φυσικα μ΄ενδιαφερει και λογω του οτι τελευταια το προσωπο μου δεν ξερω γιατι εχει αλλαξει λιγο.βαζω κρεμα αλλα τιποτα.το καθαριζω ,μην πω ψεματα που και που,ποτε δεν μενω βαμμενη αλλα τιποτα.θα ηθελα να την δοκιμασω.

  5. Φυσικα και ενδιαφερομαστε να την δοκιμασουμε !!

  6. Υπεροχη εταιρεια με πολυ ενδιαφεροντα νεα προιοντα ! Μια μασκα ειναι παντα ευπροσδεκτη για δοκιμη !!

  7. …μ’ αρέσει πολύ να δοκιμάζω και να ενημερώνομαι για προ’ι’όντα καθαρισμού και περιποίησης…παρεμπιπτόντως,το eye&lip make up remover από τη radiant που παρέλαβα μαζί με άλλα ”καλούδια” για την επιβράβευση της πολυλογίας μου,με άφησε κατενθουσιασμένη…μακράν το καλύτερο remover που έχω δοκιμάσει εδώ και καιρό…εφάμιλλο -ίσως κι ανώτερο- άλλων από πιο ακριβά brands…η αίσθηση που αφήνει είναι ανεπανάληπτη…
    Bbgirls,όσες δεν το έχετε δοκιμάσει,να το κάνετε!!Καλό Σ/Β σε όλες…

  8. Σίγουρα θα ενδιαφερομουν να τη δοκιμάσω πρώτον γιατί η Radiant είναι από μόνη της εγγύηση και δεύτερον πιστεύω ότι ο ροζ αργιλος θα είναι ότι χρειάζεται το λιπαρο μου δέρμα. Πολύ ωραίες παρουσίες!!

  9. Να… ειμαι και εγω εδω Φυσικα και θελω οχι μονο να την δοκιμασω αλλα να την χρησιμοποιησω κανονικα.Το εκχύλισμα από Πιπέρι Τασμανίας ειναι αυτο που μου κινησε πιο πολυ το ενδιαφερον γιατι αργιλο εχουν πλεον ολες οι μασκες. Καλο βραδυ σε ολες

  10. Kalispera julia bbgirls!!
    Fysika k theloume na to dokimasoume afou mas ksereis!! Kalo brady bbgirls!! Kiss

  11. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι σούπερ η μάσκα.Η Τάμτα για να προλάβει το event άνοιξε τη ντουλάπα της αλλά μάλλον ξέχασε να ανάψει το φως από τη βιασύνη της. Επίσης πολύ ενθουσιασμένη είδα και τη Βίκυ Καγιά η οποία από τη χαρά της για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος κρατούσε συνεχώς αγκαλιά μια τεράστια φωτογραφία της μάσκας σε περίπτωση δηλαδή που κάποιος δεν το κατάλαβε.Μπορώ να πω πως με έπεισαν και θέλω κι εγώ να δοκιμάσω 🙂
    Μουτςς

  12. Καλησπέρα!! Εποχή περιπολιησης και ενυδάτωσης βλέπω, γιατί χρειάζεται πραγματικά! Η μάσκα ακούγεται πολλά υποσχόμενη και η εκδήλωση πολύ πετυχημένη! Η radiant εξελίσσεται πολύ και μου αρέσει!

  13. Από τότε που μου χάρισε η Τζούλια και το beautyblog τα προϊόντα Radiant, η αλήθεια είναι ότι αγόρασα δύο σκιούλες ακόμα και μια πουδρίτσα seventeen, αδελφή εταιρεία.Όλα είναι πολύ καλά!Φυσικά, θα ήθελα να δοκιμάσω και την instant glow!Κάτι μου λέει ότι θα είναι πραγματικά glow!

  14. Εχω την κρεμα ματιων και ειμαι ευχαριστημένη οπως και με το concealer.

  15. Με τη Radiant δεν είχαμε γνωριστεί πριν το δώρο του beautyblog. Τώρα όμως με έχει κερδίσει, γιατί τα προϊόντα που έχω έως τώρα δοκιμάσει κάνουν αυτό που λένε. Αν και για τη μάσκα ισχύει το ίδιο, θέλω οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω. Άλλωστε, τα προηγούμενα άρθρα της Stella με έβαλαν σε πρόγραμμα…

  16. καλημέρα!!!!
    δε νομίζω οτι υπάρχει γυναίκα που δεν θα ήθελε να δοκιμάσει τα προιόντα της!!!!!

  17. @Λίτσα:

    …….
    ……….
    …………

    Αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!! Κλαίω!!!! Κλαίω!!!!
    Καλή βδομάδα #litsapestaola!!

    xxxx

  18. μα υπάρχει κάποια που θα έλεγε όχι;; και με τέτοια περιποίηση από χέρια ειδικών, τα αποτελέσματα φαντάζομαι θα ήταν εκπληκτικά!!

  19. θελω οπωσδηποτε να την δοκιμασω..καντε κατι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.