Lady Lipton: Shopping and fun in London! Part Two.

lipton-london-open-2

 

 

To Λονδίνο είναι μια από αυτές τις πρωτεύουσες που μπορείς να την απολαύσεις και εντελώς μόνη σου, αλλά κακά τα ψέματα όταν έχεις μαζί σου και τις φίλες σου η όλη εμπειρία είναι ακόμα πιο υπέροχη.

 

Και όπως σας είπα και χθες, μαζί μου σε αυτό το ταξίδι είχα το αγαπημένο Lady Lipton το νέο τσάι της σειράς Specialties, made just for ladies.

 

 

H Όλγα, η Ivana, η MariaA μας περίμεναν εμένα και τη Βίκυ πως και πως, αλλά και εμείς δεν βλέπαμε την ώρα να τις ξανασυναντήσουμε για να ζήσουμε Λονδρέζικες στιγμές απόλυτου ladies fun.  Δυστυχώς δεν κατάφερα να δω την ξαδέρφη μου τη Nicole ούτε τις φίλες μου Άννα και Λουΐζα, αλλά σίγουρα θα τις δω και εκείνες,  την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην αγαπημένη μου πόλη.

 

Το ταξίδι είχε φυσικά και shopping και tea time και ladies night out και φυσικά και γενέθλια, αφού πλέον πολλές από εσάς γνωρίζετε ότι τα (χειμωνιάτικα) γενέθλιά μου σχεδόν πάντα τα γιορτάζω στο Λονδίνο.

 

H αρχή αυτή τη φορά έγινε από το Camden Lock την trendy και fun υπαίθρια αγορά στο βόρειο Λονδίνο:

 

 

camden-1

 

 

camden-2

 

lipton-fun-camden

 

 

 

burberry-camden-lock

 

 

Το Camden Lock φημίζεται επίσης και για  την αγορά με δερμάτινα (και όχι τύπου ή δερματίνη) και μου είχε κολλήσει από την Αθήνα να πάρω ένα κοντό δερμάτινο jacket και το βρήκα και το πήρα και νάτο:

 

 

jacket-camden

 

Δεν γίνεται να περάσω από Camden Lock και να μην κάνω μια στάση για shopping στην μπουτίκ “Irregular Choice” αυτό ακριβώς που λέει η λέξη, ασυνήθιστα, trendy, fun και πολύ συχνά έως loud παπούτσια και τσάντες, αλλά τόσο London…

 

lipton-fashion-camden

 

lipton-fashion-camden-6

 

lipton-fashion-camden-5

 

Έκανα και τη δοκιμή μου..

 

lipton-camden-fashion-7

 

αλλά τα παπούτσια δεν τα πήρα τελικά- με στένευαν λίγο και τελικά πήρα αυτά, τα εύκολα για πέρα δώθε:

 

Girl power, of course!

 

shoes-london

 

τσίμπισα και αυτή παρακάτω, δεν άντεξα, το μανίκι τα έκανε όλα, αλλά επειδή λύσσαξα και στα ψώνια από το mygoodcloset τώρα ορκίστηκα ότι τέλος- θα ξαναβγώ στα μαγαζιά τον Απρίλιο.

 

 

blouse

 

 

 

Λονδίνο χωρίς μια βόλτα από την Oxford Street και στάση στο Selfridges δεν γίνεται. Μου αρέσει πολύ, όπως και όλα τα πολυκαταστήματα του Λονδίνου, γιατί όταν κάνει πολύ κρύο και δεν θέλω να περπατάω πάνω κάτω στη Bond Street και στο Knightsbridge μέσα εκεί με μια ματιά τα βλέπω σχεδόν όλα!

 

 

london-lipton-2

 

 

london-lipton-selfridges-3

 

 

και Louboutin beauty

 

 

lipton-louboutin

 

 

και Louboutin shoes από την νέα Spring Collection 2017

 

 

louboutin-shoes

 

και Loubichrome III (the third- ούτε ο king George The Third να ήταν- πάντως γενικά, να μην έρχονται τα bb boys κοντά σας όταν είσαστε θυμωμένες και βάφετε τα νύχια σας με αυτά)

 

 

loubichrome-nail-color

 

και Gucci

 

lipton-fashion-2

 

 

lipton-fashion-5

 

lipton-fashion-gucci

 

 

και Prada

 

 

lipton-prada

 

και Tiffany’s

 

lipton-tiffany

 

και Chanel

 

lipton-chanel

 

και Louis Vuitton

 

lipton-lv

 

lipton-lv-3

 

lipton-lv-shoes

 

και Charlotte Tilbury

 

lipton-charlotte-tilbury

 

και Moet

 

lipton-moet-fun

 

και Godiva

 

lipton-fun-tea

 

και τον Mr Bones της Kiehl’s

 

lipton-kiehls

 

και τα πάντα εν ολίγοις

 

lipton-fashion-1

 

lipton-fashion-3

 

lipton-fashion-4

 

 

Μια πρώτη στάση στη Bond Street για Lady Lipton tea break επιβάλεται για να συνεχίσουμε το shopping and fun

 

 

lipton-ladies-london

 

lipton-ladies-london-4

 

lipton-ladies-london-6

 

lipton-ladies-1

 

 

Συνάντηση με την Olga και tea time No 2 στο στέκι μας που βρίσκεται στο St Christopher’s Place

 

 

london-ladies-2

 

st-christophers-place-london-4

 

 

lipton-tea-london

 

london-lipton-ladies-drinking

 

 

To shopping τελείωσε και επιτέλους! Κρασί και κουβεντούλα στο The Arches Wine Bar and Restaurant με την αγαπημένη μας MariaA- όλα τα girls και τα bb girls μαζί!

 

 

london-girls-lipton-fun

 

london-girls-1

 

london-girls-2

 

london-ladies

 

 

It’s a Birthday night!

 

london-bday-1

 

london-bday-2

 

london-bday-3

 

 

london-bday-4

 

Πρόσφατη διθυραμβική κριτική σε αγγλική εφημιμερίδα για το The Arches Wine Bar and Restaurant

 

 

photo-newpaper

 

 

Νομίζω ότι αυτή είναι η ομορφότερη κάρτα γενεθλίων που έχω λάβει ποτέ. Από την Ivana και το tagline είναι: “Birthday girl, you don’t look a day over fabulous or a minute over amazing”!

 

 

card-1

 

 

Και όταν γύρισα στην Αθήνα την έκανα custom made και πρόσθεσα και το bb και την έβαλα πάνω στο τζάκι μου. Και τώρα λέει:

 

“Birthday bb girl you don’t look a day over fabulous or a minute over amazing” και φυσικά τη αφιερώνω σε όλες σας, κάθε φορά που κάποια από εσάς θα έχει τα γενέθλιά της.

 

 

card-2

 

 

 

Saturday Night Out with the ladies στο υπέροχο ελληνικό “Its all Greek to me”  στο Paddington 101 Praed Street W2 1NT (γράφω όλη τη διεύθυνση, γιατί μπορεί μια μέρα να συναντηθούμε εκεί- ποτέ δεν ξέρεις..)

 

 

its all greek to me

 

Cheers!

 

girls-fun-london-1

 

ladies-fun-london

 

Μέσα στη νύχτα του Paddington μας “θάμπωσαν” τα Manolo’s της Ivana, είναι και μοβ και τα αγόρασε προς τιμήν των bb girls. (αυτά είναι!)

 

 

manolo's

 

 

To περίεργο της Τζούλιας Νο 2

 

Και ήρθε η ώρα για την περίεργη ιστορία Νο 2 που όπως σας είπα χθες, πρωταγωνιστούν η SofiaT και η Maria A. Κάποια στιγμή πριν φυσικά ταξιδέψω στο Λονδίνο, έκανα ένα post για τις fashion τάσεις της φετινής Άνοιξης. Σε αυτό το post ανάμεσα στα πολλά σχόλια ήταν και ένα σχόλιο της SofiasT όπου φαντασιώθηκε ένα πουκάμισο το οποίο να όμως να είναι έτσι φτιαγμένο, όπου να συνδυάζει παραπάνω από μια τάσεις – και με λεπτή μπλε ρίγα και άσπρο και με φαρδύ μανίκι αλλά και με ώμο έξω στυλ flashdance. Τρελάθηκα με την ιδέα της και την ίδια μέρα, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο messenger – αυτά τα μηνύματα μόνο μεταξύ μας φυσικά- όπου η SofiaT μου έστειλε να δω, κάποια σχέδια που είχε στο μυαλό της. Όχι ότι δεν με πιστεύετε αλλά, να,  απλά για του λόγου το αληθές:

 

 

shirt-1

 

 

shirt-2

 

 

 

shirt-3

 

 

 

 

Το βραδάκι που συναντηθήκαμε με τη MariaA στο Arches με περίμενε μια έκπληξη. Η αγαπημένη μας μου είχε φέρει δώρο και κάρτα για τα γενέθλιά μου. Φυσικά δεν άντεξα να περιμένω μέχρι να πάω σπίτι και άνοιξα την τσάντα…

 

Θέλετε να σας πω τι είχε μέσα, ή έχετε ήδη καταλάβει;

 

Μάλιστα. Ακριβώς το ίδιο πουκάμισο σχεδόν με την κάθε λεπτομέρεια, από αυτά που μου είχε στείλει να δω η SofiaT σχεδόν μια εβδομάδα πριν.

 

Ιδού:

 

shirt-maria-sofia

 

Σας αγαπώ και τις δύο, σας λατρεύω απλά να ξέρετε ότι το τερματίσαμε bb girls, παω να πιω ένα Lady Lipton τώρα  και ραντεβού αύριο.

 

Lady Lipton: The tea made for ladies

 

 

banner-1

 

 

To be continued…

 

 

 

 

(άσχετο αλλά θέλω να σας πω ότι τα σχόλιά σας χθες, πρέπει να μπουν σε βιβλίο… τι άλλο να πω.. δεν υπάρχουν λόγια, είμαι εθισμένη και το ξέρετε και words don’t come easy όταν έχεις να κάνεις με τα bb girls.)

 

 

Γι’ αυτό αγαπώ τα τραγούδια γιατί κάποιες φορές λένε αυτό που θέλω να πω εγώ.

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. JUST SPEECHLESS!!! Από την αρχή ως το τέλος! Από τις φωτό εως την ατμόσφαιρα και τις περιγραφές, πολύ δε περισσότερο για την ιστορία του πουκαμίσου. Από τις ελαχιστότατες φορές μεσα στο ΒΒ επτά χρόνια τώρα, που μου κόπηκε η λαλιά…. (Nαι! μπορεί να συμβεί κι αυτό ακόμα και σε μενα…. 😉 )

  2. Καλημέρα!!!
    Εντάξει τι να προσθέσω!!! Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό οταν μου ειχε στείλει σε μήνυμα την φωτογραφία του δώρου!!!!! Ναι το έχουμε τερματίσει!!!!Παυει να ειναι πια σύμπτωση!!!!!!Σας υπεραγαπω!!!!!!!
    Υ.Γ μακάρι την επόμενη φορά να συναντηθούμε στο εστιατόριο!!! Ποτέ δεν ξερεις με εμάς!!!!
    Φιλια πολλα

  3. τι να πρωτοσχολιάσω;;;
    Να τα εκατοστήσεις και τα πιο τρελά όνειρά σου πάντοτε να πραγματοποιούνται!!
    Όσο για το δώρο γενεθλίων σου (και μετά τα όσα διάβασα στο χθεσινό σου post ένιωσα ένα ρίγος!!! και να προσθέσω επίσης ό,τι δεν πιστεύω στις συμπτώσεις αλλά στο αν θέλεις κάτι πάρα πολύ….το σύμπαν βάζει και αυτό το χεράκι του.)
    Με γειά σου και καλοφόρετα όλα τα καινούρια σου αποκτήματα -το δερμάτινό σου υπέροχο- όπως επίσης υπέροχα όλα τα ψώνια εκεί και μοναδικές όπως φαίνεται οι στιγμές που πέρασες. Πάντα τέτοια και καλύτερα εύχομαι.

    Και τώρα θα σταθώ σε αυτό που ζήλεψα πιο πολύ. Κυρία Julia μπορώ να γίνω κουτάκι Lipton στην θέση του δικού σας;;; (πως λέμε χαλίφης στην θέση του χαλίφη βλέπε iznogood!!!) ότι θα ευχόμουν μια τέτοια μεταμόρφωση ούτε στα όνειρά μου…. ένα είναι το σίγουρο Πιο ευτυχισμένο Lipton δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ!!!!!

  4. ΧΟΡ-ΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ! Λατρεύω να διαβάζω Τζούλια, τι να λέμε τώρα 🙂
    Χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο όμορφα, χαίρομαι που έχεις αυτό το κάτι που τραβάει κοντά σου υπέροχες γυναίκες, φίλες αληθινές, με αγάπη, με συνενοχή και με υπέροχα δώρα για σένα!

    Φυσικά δεν θα πω “και του χρόνου”, θα πω και το συντομότερο!

    Υ.Γ. Για το χθεσινό σου σχόλιο αναφορικά με την πάθησή μου: εννοείται ότι έχω 2-3 irregular choice στη ντουλάπα μου, εννοείται ότι όταν βρέθηκα Λονδίνο το τερμάτισα στο Selfridges και στο Harvey Nichols, κι όπου βρήκα. Κι εννοείται ότι αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ;;;!!!

  5. Kalimera bbgirls!! Julia xairomai pou sou arese to doro sou kai efharistithika poly tis foto!! I Lady Lipton pige pantou!! Krima pou den kataferes na meineis ligo perissotero – mou tin eskases afti ti fora – kai elpizo na vrethoume pali syntoma!!
    Filia polla bbgirls!!

  6. @ όλες: Επιστρέφω άμεσα για να απαντήσω, είμαι σε ένα meeting με τη φίλη μου τη Λίλη και πίνουμε Lady Lipton και έχει τρελαθεί με τη γεύση του.

  7. …το δερμάτινο τζάκετ,απλά θε’ι’κό…το συγκεκριμένο γυαλί με το κασκέτο σου πάνε τρελά…νομίζω σε κείνο το post σας είχα πει πως έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πουκάμισο σχεδόν έξωμο και με τέτοια μανίκια σε γκρι/μαύρο/’άσπρο ψιλή ρίγα….πολύ irregular κομμάτι κι από τα αγαπημένα στη ντουλάπα μου.
    Πιο πολύ ζήλεψα loubies και godiva!!!
    Για όσα bbgirls ρώτησαν χθες, η lady Lipton υπάρχει ήδη στα σ/μ…εγώ την πήρα …όχι που δε θα την έπαιρνα….μαζί με τις υπόλοιπες συσκευασίες της σειράς…
    Σας φιλώ όλες.

  8. Δεν ξέρω τι να πρωτοπω και τι να πρωτοθαυμασω! Το τέλειο τζάκετ ?Την υπέροχη κάρτα με το φανταστικό αυτό μήνυμα ? Τα φοβερά μωβ παπούτσια της Ivana ή το θηλυκοτατο πουκάμισο!! Και τον πρωταγωνιστή Lipton σε όλα! Τζούλια μου να περνάς πάντα έτσι τέλεια και με τις ζωντανές περιγραφές σου να μας κάνεις να περνάμε και εμείς τόσο όμορφα!

  9. Τι εντυπωσιακό Lipton-φωτορεπορτάζ!!! Η Stella το λέει συλλογικό ασυνείδητο και θα την ακολουθήσω. Το παράλληλο σύμπαν του beautyblog καλά κρατεί.
    @Tina, συμφωνώ για το τυχερό Lipton. Από εδώ και πέρα δεν θα λέμε πάρε με στη βαλίτσα σου, θα λέμε πάρε με στο κουτάκι Lipton σου…
    Πιο πολύ από όλα πάντως χάρηκα για την αγάπη που δέχεται η Τζούλια μας όπου κι αν βρίσκεται. Της αξίζει 1000% (το συναίσθημα κατατρόπωσε τη μαθηματική λογική).

  10. Εντάξει τι να πω τώρα μετά από αυτό το υπέροχο post ότι νιώθω σαν να ήμουν κ εγώ εκεί μαζί σας ή ότι ανυπομονώ κάθε μέρα για αυτά τα λίγα λεπτά που θα βρω μέσα στην τρελή μου μέρα για να διαβάσω το αγαπημένο μου bb κ ας μην προλαβαίνω πλέον να γράφω πάντα? Τπτ δεν θα πω γιατί κ τα δυο είναι γνωστά…. Χαίρομαι που πέρασες υπέροχα αγαπημένη μου κ μας πήρες άλλη μια φορά μαζί σου στην αγαπημένη σου πόλη!!!
    Υ.Γ. το τζάκετ υπέροχο όπως κ το πουκάμισο! καλό φορετο… :*

  11. Γεια σας. Τζουλια ευτυχως που γραφεις τοσο παραστατικα και ειναι σαν να βαδιζω βημα βημα μαζι σου-διπλα σου- οπου πηγαινες. Τι και αν δεν εχω παει ποτε Λονδινο ειναι σαν να ημουν εκει. Λατρεψα το πουκαμισο και το τζακετ. Εξαιρετικα και τα δυο Οσο για το LIPTON τα νεα δεν τα εχω δοκιμασει αλλα μερες σαν την σημερινη τι καλυτερο απο ενα φλυτζανι τσαι σε κουπα λεπτη πορσελανινη. Καλο απογευμα

  12. Πολυχρονη Τζούλια,παντα να γιορταζεις όμορφα και ανέμελα.Ωραίο το ταξιδακι μου στο Λονδίνο,έστω και εξ αντανακλάσεως! Στο επόμενο ποστ θα ξαναπάω?

  13. @Stella: Πράγματι νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεπέρασε ακόμα και το συλλογικό ασυνείδητο που λες και εσύ. Φαντάσου τη δική μου αντίδραση αν ακόμα και εσύ, έμεινες speechless.

  14. @SofiaT: Και στο εστιατόριο και μετά στο Arches για κρασιά και φυσικά θα φοράβ το πουκάμισο, το οποίο όπως θα έχετε καταλάβει, λόγω υπέρ συναισθηματικής αξίας, δεν θα φύγει ποτέ απο την ντουλάπα μου.

  15. @Ευχαριστώ αγαπημένη μου! Ηταν ωραίο που είχα μαζί μου το τσαγάκι μου,αλλά φαντάσου να είχα μαζί μου εσάς..

  16. @Sissy: Εχεις και Irregular Choice?????? Μα, νόμιζα ότι στα Παρίσια ψώνιζες! Νταξ’ μετά από 4 χρόνια, τώρα πραγματικά κατάφερες και με τρέλανες!!! (μαζί::;;;; όποτε θέλεις αλλά δεν ξέρω αν πάμε μαζί, τι καταστροφή θα επέλθει…χαχαχαχα!!)

  17. @Amalia: χααχχαχαχαχ!!! Δεν υπάρχει δηλαδή στα Μαθηματικά το 1000%??? Για πες αγαπημένη!

  18. @nansy: Φιλάκια πολλά και από εμάς, δεν πειράζει που δεν σχολιάζεις γιατί σε βλέπω στο fb και σε καμαρώνω!

  19. @rania: Πραγματικά Ράνια μου, ο φετινός Χειμώνας πρέπει να ανακυρηχθεί ο “Χειμώνας του Τσαγιού” (έχω φτιάξει αμέτρητα στην πορσελάνινη κούπα- ξέρεις εσύ..)

  20. @celia: Το δοκίμασες; δεν είναι από τα πιο υπέροχα, αρωματικά τσάγια που έχεις πιει;

  21. @Litsa: Ναι έχει λίγη ακόμα συνέχεια αγαπημένη.. Λονδίνο είναι αυτό, μην ξεχνάς το “παραδοσιακό” δώρο…

  22. @Julia, για να συνεννοηθούμε, είναι αντίστοιχο με το να χρησιμοποιήσουμε το “εξ απ’ ανέκαθεν”. Δηλαδή, μέχρι που με διαγράφουν από τον κλάδο για χάρη σου.

  23. @Julia:ουφ Τζούλια μου νομίζω ότι δε θα γίνω ποτέ καλά..δεν το βάζω κάτω όμως έχω πλακώσει τις αντιβιωσεις και τις βιταμίνες.. Σευχαριστω πολύ

  24. Υπέροχο ταξίδι,υπέροχες φωτό,τα κορίτσια σκέτη γλύκα,κι εσύ στη φωτό με το καπέλο που πίνεις τσάι αλλά και σ’αυτήν που βγάζεις φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη είσαι κούκλα!Και του χρόνου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.