L’Oreal Paris: Η συλλογή “Beauty and the Beast”!

Copyright by PerfettoME.RU

 

Κοιτάξτε τώρα, τι γίνεται: θυμάστε που τις προάλλες λέγαμε ότι φέτος την Άνοιξη  κάποιες εταιρείες καλλυντικών βάλθηκαν να λανσάρουν προϊόντα για προεφηβική ηλικία;

 

 

Στον ίδιο δρόμο και η L’Oreal Paris, η οποία σε συνεργασία με τη Disney, λάνσαρε τη σειρά “Beauty and the Beast” με επτά κραγιόν Color Riche Lipsticks και επτά βερνίκια νυχιών  Color Oil Enamel-φόρο τιμής στην ομώνυμη ταινία- παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την Emma Watson που καταφτάνει σύντομα στις μεγάλες οθόνες.

 

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

To κλασσικό κόκκινο χρώμα της Belle, το έντονο ροζ (φυσικά) για την Mrs Potts, τo καφέ χρώμα για το Beast,  αλλά και άλλα χρώματα για τους υπόλοιπους διάσημους  χαρακτήρες του παραμυθιού και να η έμπνευση  γι αυτή την – κακά τα ψέματα- άκρως χαριτωμένη σειρά, που οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως βρίσκεται προς πώληση μόνο online στο Ιταλικό Amazon, από εκεί και ο Ιταλικός τίτλος στο κουτί “La Bella e la Bestia”. Όχι ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να την παραγγείλουμε on line. Περίπου 10 ευρώ τα κραγιόν και 7 ευρώ τα βερνίκια νυχιών.

 

 

box-

 

 

 

Τα χρώματα της Belle

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

 

Τα χρώματα του Beast

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

Mrs Potts!

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

και ακόμα,

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

The Rose (είναι και του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα..)

 

 

 

Copyright by PerfettoME.RU

 

 

 

 

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν φέτος.

 

 

 

 

 

 

 

beauty-the-beast-end-end-

 

 

 

 

 

Happy red hot Valentine’s Day bb girls!

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Happy Valentine’s bbgirls!!! Exo xathei to ksero alla I kourasi pou exo tis teleftaies evdomades de legetai! Elpizo na perasate orea me tis files sas xtes giortazontas to Galentine’s day kai simera me to amore sas (I pali me tis files sas) na perasete teleia!
    Ti seira afti tin exo eroteftei kai fysika exo paraggeilei apo tin perasmeni evdomada 3 kragion – ta perimeno simera na erthoun! – kai olio oi blogger edo exoun pathei me ti syllogi afti!!
    Filia polla bbgirls!!!

  2. @MariaA: Εγώ πάντως έκανα τρελό Galentine’s το Σάββατο… που να μας έβλεπες από μια μεριά…(σήμερα έχει άλλο πρόγραμμα..)

    Πάντως η αλήθεια είναι, ότι τα χρώματα της σειράς είναι πράγματι delicious.

  3. Καλημέρα!
    Ω, τι χαριτωμένα νέα, ιδέα δεν είχα για αυτή τη συλλογή, MariaA τα αντανακλαστικά σου είναι ταχύτατα!!
    Ελπίζω να γίνουν και πιο ευρέως διαθέσιμα, γιατί απ´ό,τι βλέπω στο amazon μόνο δύο κραγιόν είναι προς παραγγελία αυτή τη στιγμή..

  4. Είναι απίστευτα χαριτωμένα. Θέλω το κουτί για να το κάνω μπιζουτιέρα. Μπορώ, όμως, και να αυτοπεριοριστώ. Το δίδυμο με το ρολόι και με τον “κύριο” με το κερί είναι γλυκύτατα. Αλλά, φάτε μάτια ψάρια… Αμάν με αυτόν τον περιορισμό διάθεσης προϊόντων.

  5. Μάλλον βάλθηκαν να τρελάνουν τη μικρή μου που της τα έδειξα και μου είπε ότι τα θέλει όλα!!!Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα?? Happy Valentine’s Day!!!

  6. …διαλέγω τα χρώματα της mrs Potts….happy V-Day, bb guys & gals!!!Let’s spread love all over!!! ***ενθουσιάστηκα με το κουτί της συσκευασίας.

  7. @Amalia: Είναι και limited edition είναι και παραμύθι, λες να γίνουν δυσεύρετα τύπου κλασσικά εικονογραφημένα; Πάντως δεν πιστεύω να αφήσει η L’Oreal ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να τα κυκλοφορήσει ευρέως. Αρκεί να μην αργήσει γιατί θα «μπαγιατέψει» το όλο σκηνικό. Όπως έγινε με τη Μac και τη Disney Collection “The Villains” που ήταν αφιερωμένη στις «κακές» των παραμυθιών, Κρουέλα, μητριά Χιονάτης, Maleficent κλπ. Έχω ακόμα ένα κραγιόν από αυτή τη συλλογή ,αλλά μου φαίνεται «παλιό» πλέον.

    Kαι ναι,ήμουν σίγουρη ότι θα διάλεγες τον Monsieur Lumiere, φυσικά.

  8. @Μaryl: Ούτε στας USA δεν τα έχουν αγαπημένη. Προς το παρόν, μόνο Amazon Ιταλίας.

  9. @Celia: Το κουτί είναι για τη μικρή κόρη της Maryl, να κάνει tea party με τις τετράχρονες φίλες της!

    Happy V day!

  10. @Τassoula: Το έχω καταλάβει ότι τρελαίνεσαι γι αυτά τα χαριτωμένα.. 🙂

  11. @Nektaria: apo tin perasmeni evdomada ginetai xamos edo me afta.Oles oi blogger exoun paraggeilei.
    Dystyxos den tha ginoun pio evreos diathesima kai ego ta pariggeila gia na ta foreso ki oxi na ta fylakso giati mou aresan ta xromata kai oi times den itan apagoreftikes. An thelete kati na paraggeilete grigora apo to amazon.it kai tora pistevo mporeite pou den empodizoun ta capital control.

  12. @Julia ,υπαινίσσεσαι κάτι για την ηλικία μου;;;;Αχαχα…κι εγώ τετράχρονη γίνομαι όταν πρόκειται για τέτοια girly κουτάκια…κάνω και tea party άμα τύχει…με την lady lipton,ασφαλώς!!!

  13. @Celia: Μα, εννοούσα, ότι εμάς θα καλέσει η τετράχρονη κόρη της Maryl, φυσικά, τι κατάλαβες; Και βέβαια, με Lady Lipton! Tι άλλο;

  14. @Julia , μα εννοείται πως αυτό κατάλαβα…απλά είπα να σε πειράξω λίγο!!!Αν δεν καλέσει εμάς η τετράχρονη κόρη της Maryl,ποιες θα καλέσει;;; ***Μεταξύ σοβαρού κι αστείου…αν είχα κοριτσάκι,θα της ”δανειζόμουν” όλα αυτά τα χαριτωμένα girly πραγματάκια…

  15. @Celia: Πιστεψέ με, τοέχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και δοξάζω τον Θεό που μας έκανε αγορομάνες! Τι θα τράβαγαν από μας,τα κορίτσια μας!
    (η Maryl τι λέει πάνω σε αυτό;)

  16. Ααααααααααααα, τι χαριτωμένα!! Θέλω και εγώ!
    Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!

  17. Έχω να πω ότι είστε καλεσμένα όλα,τα bb girls για Lipton και κουλουράκια με οικοδέσποινα την κοινωνικοτατη μικρή μου που -δεν βλέπω να αποφεύγω το Αmazon-θέλει από το πρωί τα κραγιόν και μανο της Βell..

  18. @Julia, ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ…
    @Maryl, ξέρεις την παροιμία ”μην τάξεις του Άγιου κερί και του παιδιου κουλούρι”;;; Εεεε, εγώ είμαι το παιδί…χαχαχα…ευχαριστούμε για την ανοιχτή πρόσκληση…
    Τι καλά θα ήταν να οργανώναμε ένα πρωινό τσάι με τη lady Lipton να τα λέγαμε κι από κοντά….

  19. @Sheena:

    What?????? Kαι συ παιδί μου Sheena??? (κατά το “και εσύ παιδί μου Βρούτε;”)

    Ζουμπουρλούδικα, μπε μπε και παραμυθένια το dark gothic eyes and lips, bb girl μου; Kάτσε σου έχω άλλα εσένα σε λίγες μέρες!

    Αλλάζουν οι καιροί αγαπημένη μου! (το ψηλό ξανθό bb boy τι λέει για όλα αυτά;;;;)

  20. @Julia: Μα είναι δυνατόν να θέσω εαυτόν έξω από αυτό? Κάθε κορίτσι (ναι, ναι) που σέβεται τον εαυτό του ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα κάποια στιγμή! Ακόμη και dark princess -ξέρεις, με μαύρα τούλια (πόσο τα αγαπώ δε λέγεται) και gothic κοσμήματα!
    Τι μου ετοιμάζεις? Θα εκραγώ από περιέργεια! Γιατί φαντάζομαι ότι σιγά-σιγά που θα αρχίσουν να λανσάρονται οι καλοκαιρινές σειρές, εμείς τα μαύρα κοράκια (το bb boy με λέει έτσι) θα αρχίσουμε να στοιβάζουμε βαθιά στο νεσεσέρ τα μαύρα / μωβ eyeliners και τα κόκκινα κραγιόν και θα μετράμε αντίστροφα μέχρι την έναρξη του χειμώνα!

  21. @Sheena: Εντάξει λοιπόν! Point taken και με το παραπάνω!!

    Μείνε όμως συντονισμένη, σε λίγες μέρες θα ανεβάσω μια συλλογή και θα σου την αφιερώσω. Νομίζω θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από τη σημερινή και αν και είναι spring ή έστω February, είναι πολύ πιο κοντά σε σένα αγαπημένη!

  22. Happy Valentine’s bbgirls! Ωραία ιδέα για όσες έχουν κορίτσια σε αυτή την ηλικία. Τρελαίνονται με κάτι τέτοια και βάφει η μια την άλλη. Εκεί να δείτε ταλέντο !

  23. Δεν παίζονται!! Τι όμορφα!!!!!!! Ετσι είχα κολλήσει με τη σειρά της MAC πριν αρκετά χρόνια με τον Archie, Betty, Veronica και είχα αγοράσει αρκετά! Τα προϊόντα φυσικά τελείωσαν, οι συσκευασίες, όμως, είναι ακόμα εδώ!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.