Korres: Νέες μάσκες προσώπου, premium Beauty Shots

 

open-korres

 

Η χρονιά που πέρασε, όσο αφορά τον κόσμο της ομορφιάς- πρέπει να καταχωρηθεί ως η χρονιά της μάσκας αφού δεν ήταν λίγες οι εταιρείες που λάνσαραν μεμομωμένες ή ακόμα και ολοκληρωμένεες σειρές που αποτελούνται από μάσκες προσώπου.

 

Οι υφασμάτινες και σε προσιτή τιμή της Garnier, επίσης σε προσιτή τιμή η σειρά της Bioten των 40ml  προσωπικά χρησιμοποιώ την firming με σύκο και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Οι Pure Clay  μάσκες της L’Oreal Paris για τις οποίες έγινε και πολύ λόγος στην τηλεόραση (δεν τις έχω δοκιμάσει),  έχω δοκιμάσει όμως την Vichy Double Glow Peel Mask και μου άρεσε.  Και φυσικά η νέα ολοκληρωμένη σειρά της  The Body Shop η at home facial mask experience με 5 μάσκες ( για ενέργεια, για θρέψη για λάμψη, για ενυδάτωση για βαθύ καθαρισμό ) οι Εnergize me, Νourish me, lluminate me, Ηydrate me, Purify me.

 

 

masks-

 

 

Στον ίδιο δρόμο και η Korres με τα beauty shots τις μάσκες δηλαδή σε μικρές χαριτωμένες συσκευασίες 18ml που σας είχα δείξει πριν από κάποιους μήνες  και που τώρα, εμπλουτίζονται με τρεις νέες premium beauty shots.

 

Για να τις ξαναθυμηθούμε η basic σειρά, αποτελείται από τις εξής:

 

 

BEAUTY SHOTS Η ΣΕΙΡΑ 18ml

 

ΚΟΡΡΕΣ_THE-BASIC-COLLECTION

 

 

GREEN CLAY ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ (αυτή ειναι επίσης νέα προσθήκη στη σειρά)

ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

 

NATURAL CLAY ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

 

ΣΤΑΦΥΛΙ SCRUB ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

 

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ SCRUB ΗΠΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ & ΡΥΠΟΥΣ

 

ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΜΑΣΚΑ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

 

GRAPEFRUIT ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΑΤΟΝΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

 

ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ & ΣΑΚΟΥΛΕΣ

ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ & ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ

 

 

Στη Premium σειρά θα βρείτε αυτές:

 

 

KORRES_BEAUTYSHOTS_THE PREMIUM COLLECTION_ALL

 

 

BABASSU BUTTER / ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ

Πλούσια μάσκα προσώπου για εντατική ενυδάτωση και θρέψη, ιδανική για αφυδατωμένες επιδερμίδες. Άμεσο αποτέλεσμα απαλής, ενυδατωμένης επιδερμίδας, χάρη στη συνδυαστική δράση του Babassu Butter με ιδιότητες μαλακτικές και προστατευτικές του δέρματος, του υαλουρονικού οξέως υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους – ισχυρός παράγοντας βαθιάς ενυδάτωσης -, του θρεπτικού και καταπραϋντικού φυτικού σκουαλένιου και της βεταϊνης – συστατικό που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με ένα μείγμα φυτικών ελαίων και κεριών που μεγιστοποιούν την ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική δράση της μάσκας προσώπου.

 

 

 

DAMASK ROSE / ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ

Βελούδινη μάσκα, που αντιμετωπίζει άμεσα τη θαμπή όψη, δίνοντας θέση σε μία ξεκούραστη, λαμπερή επιδερμίδα.Με εκχύλισμα Damask Rose ή αλλιώς Εκατοντάφυλλο, γνωστό για τις αντιγηραντικές ιδιότητές του, και εμπλουτισμένη με καταπραϋντική Αλόη, υαλουρονικό οξύ που δεσμεύει την υγρασία, σταθερή βιταμίνη C για μέγιστη λάμψη και αντιοξειδωτική δράση η οποία ενισχύεται και από τη συμμετοχή της βιταμίνης Ε, αλλά και φυτικά κεριά και έλαια που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος.

 

 

GOJI BERRY / ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ & LIFTING

 

Μάσκα προσώπου που προσφέρει άμεση σύσφιγξη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το δημοφιλές Goji Berry διαθέτει εξαιρετικά ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ οι ολιγοσακχαρίτες προσφέρουν άμεσο lifting, καθώς λειαίνουν την υφή της επιδερμίδας. Ένα μείγμα φυσικών φυτο-στεροειδών από Wild Yam και Soy Bean αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Φυτικά έλαια και κεριά, βούτυρο Karitè, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε συμβάλλουν με την ενυδατική, θρεπτική, απαλυντική, καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση στη φόρμουλα της νέας μάσκας για άμεσα πιο νεανική όψη προσώπου.

 

 

Καμιά προτίμηση; Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω που έχω αναφέρει; Ή κάποια άλλη τον τελευταίο καιρό;

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Από την κλασσική σειρά έχω δοκιμάσει καρπούζι και grapefruit, εξαιρετικές και οι 2! Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τις μάσκες τις καινούργιας σειράς. xx

  2. @Lila Amanatidou: Και εγώ τώρα τελευταία, όλο προιόντα για λάμψη επιλέγω, οπότε αν λες ότι έμεινες ευχαριστημένη από την Grapefruit, μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου.

  3. Τώρα που διαβάζω το post κατά σύμπτωση φοράω στα μάτια την αγαπημένη μου μάσκα ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ & ΣΑΚΟΥΛΕΣ που πραγματικά δε λείπει ποτέ από το συρτάρι μου,δυο δυο τις αγοραζω όταν πηγαίνω στο φαρμακείο..ανακουφίζει πολύ τα κουρασμένα από το κομπιούτερ μάτια μου.Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο πρόσωπο για να μη λέω ψέματα,φοράω μόνο μάσκες από AVON & ORIFLAME 2 φορές την εβδομάδα…

  4. Καλημέρα!!!
    Εχω πολυ καιρό να αγοράσω κάποια μασκα εμπορίου γιατι τις περισσότερες
    φορές καταφεύγω σε DIY μάσκες.
    Βέβαια οι δυο damask rose και goji berry μάσκες μου άρεσαν ιδιαίτερα!! Σίγουρα θα τις δοκιμάσω!!
    Φιλια

  5. @litsa: Πολλες φορες. Αλλά δεν ειμαι σίγουρη ακομα για τα αποτελεσματα της και ακομα περισσότερο δεν ειμαι σίγουρη οτι θα ήθελα να τη δοκιμάσω. Πολύς ντόρος και πολλά controversial σχόλια. Θέλει ψάξιμο.

  6. Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να βάζεις μάσκα μετά απο ένα μπανακι ή μετά απο καθαρισμό σωστό και επιμελή τύπου clarisonic.Τελευταία, χρησιμοποιώ τη the drops of youth the body shop.Αν θυμάμαι καλά το όνομα,είναι πολύ καλή. Αλλά τα 18ml ειναι δελεαστικα!

  7. …εγώ φτιάχνω μάσκα μόνη μου,με προ’ι’όντα που έχω σπίτι…γιαούρτι,μέλι,ζάχαρη,λεμόνι,αγγούρι…αλλά ό,τι μπορεί να προσφέρει λάμψη και θρέψη είναι καλοδεχούμενο…από την premium σειρά του Κορρέ ενδιαφέρουσα ακούγεται αυτή με το goji berry για άμεση σύσφιγξη και lifting!!

  8. Καλησπέρα!! Πολύς ντόρος με τις μάσκες και αυτές που λέει η Λίτσα πονάνε πολυ και κάποιες κοπέλες είχαν πολύ άσχημες αντιδράσεις – είναι για τα μαύρα στίγματα στη μύτη – μέτωπο δεν είναι να τη βάλεις παντού! Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ το μηχανηματάκι μου για καθαρισμό – απολέπιση και βάζω και μια sheet mask για εντατική ενυδάτωση – σύσφιξη – αντιγήρανση και είμαι πολυ ευτυχής!!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  9. Καλησπερα Τελευταια και καταιδρωμενη. Συγνωμη αλλα φιλοξενω τον μπαμπα μου στο σπιτι και δεν μπορω να μπαινω ιντερνετ οποτε θελω. Λοιπον εχω χρησιμοποιησει την πρασινη μασκα PURE CLAY της LOREAL Μου αφηνε το προσωπο οντως πιο καθαρο και φωτεινο Ειχε μια απαλοτητα και οι κρεμες μου απορροφωνταν πολυ ευκολα. Επισης χρησιμοποιησα την υφασματινη μασκα της GARNIER Πολυ ενυδατικη αλλα εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η κρεμα που εχει η μασκα δεν εισχωρησε στην επιδερμιδα μου Το μονο που ενιωσα ηταν καποια απαλοτητα και οχι ντους ενυδατωσης. Οσο για τον ΚΟΡΡΕ εχω μια μασκα που μου εκαναν δωρο φετος τον Ιανουαριο στα γενεθλια μου που ακομη δεν εχω ανοιξει Οποτε δεν εχω γνωμη. Συμφωνω οτι φετος ηταν η χρονια των μασκων μου ειπαν και στην ESTEE LAUDER οτι εβγαλαν μασκα , δεν γνωριζω αν κανει κατι διαφορετικο απο τις αλλες του εμποριου. Καληνυχτα σε οσες με διαβαζετε αυτη την ωρα καλημερα σε οσες δειτε το ποστ το πρωι

  10. @MariaA: Πολλές την εφαρμόζουν σε όλο το πρόσωπο και μετά κλαίνε για να την απομακρύνουν (ακούω ότι ποναει αρκετά). Όχι δεν θα το έκανα. Εξ άλλου αν θέλεις να κάνεις μια επαγγελματική βαθιά μάσκα η οποία έχει σίγουρα εξαιρετικά αποτελέσματα, κάνεις την Glam Glow. Αυτή μάλιστα. Και την έχω δοκιμάσει και την προτείνω.

  11. @Ju: I maska afti einai poly “skliri”, kolaei sto derma kai gia afto vgazei ta mavra stigmata tis perioxis T. An tin efarmoseis se pio malako derma, p.x. sto magoulo apla tha kolisei kai ekei poly dyskola na exeis stigmata na afairesei gia na deis opoiadipote diafora. Megali vlakeia pantos!

  12. Από του Κορρέ έχω δοκιμάσει τη μάσκα με το νεκταρίνι και αυτή με το αγγούρι για τα μάτια. Η πρώτη δεν με ενθουσίασε. Η δεύτερη αφήνει μια όμορφη αίσθηση, αλλά χωρίς να βλέπω αισθητά αποτελέσματα. Γενικά, με τις μάσκες δεν έχω και την καλύτερη σχέση. Μάλλον έχω περισσότερες προσδοκίες από αυτό που μπορούν να κάνουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.