H Bobbi Brown, μας ταξιδεύει στην Κούβα!

 

 

 

 

Cuba, quiero bailar la salsa
Cuba, quiero bailar la salsa

You dance to the music
Like nobody does
The first time I saw you
I knew it was love

 

Yπάρχει κανένας νόμος που λέει, ότι τα τραγούδια- όταν ανεβαίνουν-πρέπει να ανεβαίνουν στο τέλος των posts; Oύτε νόμος υπάρχει ούτε κάποιος που να μας πει αλλιώς. Και έτσι, σήμερα ξεκινάμε το post με τραγούδι, no other than “Cuba”, από τους Gibson Brothers (συστήνω να το ακούτε όσο διαβάζετε παρακάτω)

 

Εφτασα πολύ κοντά κάποτε στην Κούβα, είναι μόλις 90 μίλια από το Key West στη Florida- το νοτιότερο σημείο της Αμερικής- αλλά τελικά δεν πέρασα απέναντι με λαθραίο καραβάκι.

 

 

cuba

 

 

 

Μια χαρά πάντως έκανε η BB και μας μετέφερε με αυτή τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή προϊόντων στην Καραϊβική και την Αβάνα με ένα μακιγιάζ που μας προτρέπει να ζήσουμε Havana Nights! (and days φαντάζομαι, αλλά το nights είναι καλύτερο).

 

 

 

bobbi-brown-havana-brights-visual

 

 

Και επειδή την αγαπάμε, διότι εκ των πραγμάτων είτε το θέλει είτε όχι, είναι και αυτή bb girl, ας δούμε τι έχει να μας προτείνει αυτή τη φορά με την juicy και ακαταμάχητη “Havana Brights Collection” και την βασιλεία των μπρονζέ και κοραλλί αποχρώσεων.

 

 

 

 

 

Bobbi-Brown-2017-Havana-Brights-Collection-1

 

 

 

ILLUMINATING CHEEK PALETTES

 

Η Bobbi λοιπόν, λέει ότι δεν χρειάζεται να πάμε νότια για να αποκτήσουμε λαμπερή και bronzed επιδερμίδα. Εμείς φυσικά είμαστε Νότια (από την άλλη πλευρά) αλλά  αυτές οι παλέτες περιλαμβάνουν τρεις φόρμουλες σε μορφή πούδρας: την Illuminating Bronzing Powder,  το Blush για ζωηρό χρώμα και το Highlighter για  λάμψη, οπότε και Νότια που είμαστε και εμείς την θέλουμε.

 

 

Αποχρώσεις, Peach και Guava

 

 

Bobbi_Brown_Havana_Brights_spring_2017_makeup_collection2

 

 

 

 

ART STICK

 

Το κλασικό μολύβι κάνει πολλά:  γεμίζει τα χείλη σας με ζωντανό χρώμα τα φροντίζει με εκχύλισμα από Shea Butter και πλούσιες μαλακτικές φόρμουλες ενώ μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε την μύτη του μολυβιού για να σχηματίσετε το περίγραμμα και μετά να γεμίσετε τα χείλη σας.

 

Αποχρώσεις: Sunset Orange, Electric Pink, Brown Berry

 

 

 

Bobbi-Brown-Havana-Brights-2017-Collection-5

 

 

 

 

DUAL-ENDED LONG-WEAR CREAM SHADOW STICKS

 

 

Το  Long-Wear Cream Shadow Stick είναι διαθέσιμο sε δύο αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερα looks με διάρκεια έως και 8 ώρες. Συμβουλή από την Bobbi: Εφαρμόστε στο καπάκι των ματιών και αναμείξτε με τα δάχτυλα σας για εύκολη εφαρμογή όπου κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιήστε την πιο ανοιχτή απόχρωση για να φωτίσετε τα μάτια σας και την πιο σκούρα για να προσθέσετε ένταση.

 

Αποχρώσεις

Peach Mimosa/ Taupe

Truffle/ Bronze

Greige/ Midnight

Nude Beach/ Coffee Bean

Dusty Mauve/ Malted Pink

Pink Sparkle/ Heather Steel

 

 

 

Bobbi_Brown_Havana_Brights dual-ended

 

 

Και φυσικά το αγαπημένο liquid lipstick,

 

 

ART STICK LIQUID LIP!

Για έντονα και λαμπερά χείλη όλη την ημέρα το νέο Art Stick Liquid Lip, με θρεπτική και πλούσια φόρμουλα που διαρκεί 8 ώρες με ημι ματ αποτέλεσμα.  Σε πολλές αποχρώσεις —περιλαμβάνει και την limited edition απόχρωση Havana Coral—που κολακεύει όλους τους χρωματικούς τόνους. Η Bobbi λέει, “πιέστε ελαφρά το σωληνάριο ενώ εφαρμόζετε το προϊόν στο κάτω χείλος. Για τέλεια εφαρμογή,  πιέστε τα χείλη μεταξύ τους και έπειτα εφαρμόστε και στο πάνω χείλος. Γεμίστε τα κενά όπου χρειάζεται.”

 

Αποχρώσεις: Havana Coral, Pink Punch, Papaya

 

 

Bobbi-Brown-Havana-end

 

 

 

 

Ρωτάτε αν έχει σχέση το τραγούδι, ο χορός, η salsa, η Κούβα, η Αβάνα, η Kαραϊβική, η θάλασσα και οι 18 βαθμοί Κελσίου που θα δείξουν σήμερα τα θερμόμετρα, με την ημερομηνία που δείχνει το ημερολόγιο; Φυσικά και έχει. Είναι η πρώτη μέρα του πρώτου μήνα της Άνοιξης.

 

Χρειαζόμαστε και άλλη δικαιολογία; Και να είναι καλά και η ΒΒ  που με αυτή τη συλλογή, με βοήθησε να τη βρω εύκολα. Τη δικαιολογία.

 

 

Καλό μήνα bb girls! Kαι πολύ περισσότερο, Καλή μας Άνοιξη!

 

 

 

spring!

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Καλό μήνα! Καλή άνοιξη να έχουμε! Τα ρούζ καταπληκτικά!

  2. Μια τρέλλα! Μια τρέλλα η συλλογή! Πόσο αγαπώ το κοραλλί τα τελευταία χρονια… (@Τζου you know what I mean 😉 )…. σε ρούχα, μακιγιάζ και κραγιόν… Το καλοκαιρινό κόκκινο! Το κραγιόν του μοντέλου στην πρώτη φωτο εξαίσιο! Καλή μας ανοιξη!

  3. @Stella: Εγώ αν ξέρω τι εννοείς με το κοραλλί; Σαν θυμάμαι και εκείνο το βράδυ του Ιουνίου… δεν λέω άλλα, ούτε ανεβάζω φωτό, γιατί είμαι κιουρία.

  4. Buenos Dias!!!!
    Καλό μήνα!!!καλη Άνοιξη να έχουμε bbgirls!!!!

  5. Καλημερα καλο μηνα σε ολες. Ειμαι ηδη σε ρυθμους Κουβας Ο γιος μου γυρισε πριν πεντε μερες απο Κουβα. Οπως καταλαβαινεται μιλαμε ολοι γιαυτο το ταξιδι που δεν ειναι ευκολο να το κανεις Στα της ΒΒ τωρα Πανεμορφα ολα μου αρεσε και εμενα η φωτογραφια πολυ οπως και τα περισσοτερα προιοντα

  6. @rania: Δε βάζεις το bb boy σου να μας κάνει κανένα ταξιδιωτικό από Κούβα; Καλό μήνα Ράνια!

  7. ….kαλό μηνα, bbgirls and boyzzz….τι μου κάνεις τώρα….αξέχαστο μου έχει μείνει το ταξίδι μου εκεί πίσω στο 2009….παλιές καλές εποχές…

  8. …οι κρεμώδεις σκιές,απλά θε’ι’κές…ψηφίζω Nude Beach/Dusty Mauve/ Pink Sparkle….σας φιλώ!!

  9. Καλό μήνα!
    Με τέτοια μέρα σήμερα τα κέφια στο peak και τα χείλη ζητάνε Electric Pink!

  10. Καλό μήνα,πραγματικά!!! Και μπήκε τόσο όμορφα με τα εκπληκτικά αυτά καλλυντικά της Bobbi Brown,που μου άρεσαν όλα!!!

  11. Τζουλια θα του το πω ειναι τοσο ενθουσιασμενος που πιστευω να το κανει Ηταν ενα ταξιδι που ηθελε πολυ να παει γιατι λατρευει την Λατινικη Αμερικη.Εξαιτιας αυτης της αγαπης του εμαθε Ισπανικα και Πορτογαλλικα.

  12. @Celia: Να μας κάνεις εσύ το οδοιπορικό, μην βάζουμε δουλειές στο bb boy από πάνω!

  13. @Sissy: Δεν πειράζει, δεν πειράζει, άσε στις άλλες το κοραλλί, πάρε εσύ electric pink!

  14. @rania: Και ο κύριος Ρωμανός με έχει ζαλίσει με τα Ισπανικά, αν και κάνει Γαλλικά και Αγγλικά φυσικά.

  15. A, να οι ανοιξιάτικες συλλογές, άρχισαν να κάνουν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους! Αν και ομολογουμένως οι αποχρώσεις είναι πολύ όμορφες, λέω να εμμείνω λίιιιιγο ακόμη στα smokey eyes και τα βαθυκόκκινα κραγιόν! Δεν πειράζει,έτσι? Καλό μήνα και καλή άνοιξη!

  16. Τζουλια μου και ο Δημητρης μου τα ηθελε πολυ Φυσικα εννοειται οτι εμαθε πρωτα τα Αγγλικα Η δασκαλα των Ισπανικων μου ειπε οτι δεν τον ειχε σιγουρο στο πρωτο πτυχιο και του ειπε να μην δωσει εξετασεις Εκεινος της απαντησε οτι για μενα αυτη η γλωσσα ειναι σαν να ηταν παντα μεσα μου Περιττο να σου πω οτι περασε αυτος και μια κοπελλα απο ολο το τμημα. Πηγε για ERASMUS στην Ισπανια και τα τελειοποιησε. Τωρα Ισπανοι που μιλουν μαζι του μου λενε οτι δεν τον καταλαβαινουν οτι ειναι Ελληνας. Ε μετα τα Πορτογαλλικα ηταν μονοδρομος για να τα μαθει Εφυγα απο το θεμα αλλα κλασσικη Ελληνιδα χαζομαμα για τον γιο Συγνωμη που τον αγαπω πολυ και τον θαυμαζω

  17. Καλό μήνα!
    ART STICK LIQUID LIP Havana Coral για μένα παρακαλώ.
    @rania μπράβο στο καμάρι σου που βάζει όμορφους στόχους και καταφέρνει και τους υλοποιεί.

  18. Καλό μήνα σε όλους μας και επιτέλους άνοιξη!!! Σήμερα κατέφτασα στο γραφείο μου με 2 κλαδιά ανθισμένης αμυγδαλιάς κομμένα από δύσμοιρη αμυγδαλιά που βρέθηκε στο δρόμο μου και τραγουδώντας το κλασσικό και αξεπέραστο “θα ναι σα να μπαίνει η άνοιξη θα ναι ουρανού κατάνοιξη ….” της Βόσσου. Αν μπορούσα βέβαια να ακούσω και το cuba στη δουλειά θα τους ξεσήκωνα όλους για χορό αλλά δυστυχώς …. Φανταστικά χρώματα η ΒΒ. Πολλά φιλιά ανθισμένα και δροσερά.

  19. Αααααχχ, Bobbi, Bobbi, εσύ μου τα έχεις φάει όλα…!!!
    Καλημέρα και (λίγο καθυστερημένα) καλό μήνα σε όλες!

  20. Καλό μήνα!Με τρελαίνει η boobie!Τι να πρωτοδιαλέξω;Το καλοκαίρι θα τα τα τιμήσω όταν επισκεφθώ το stand.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.