Chanel: To νέο, Rouge Coco Gloss.

rouge-coco-open

 

Και μετά το άρωμα No 5 L’Eau, η Lily- Rose Depp (κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp) γίνεται τώρα  το πρόσωπο και της καμπάνιας, για το νέο Chanel Rouge Coco Gloss.

 

H Chanel κάνει λόγο, για ένα gloss νέας τεχνολογίας  gel-like  που «λιώνει» με το που το απλώνεις στα χείλη χαρίζοντας έντονο χρώμα διάρκειας.

 

 

rouge-coco-3

 

 

Ενυδατική φόρμουλα με Hydraboost Complex για να μην ξηραίνει τα χείλη μαζί με φυσικά κεριά και έλαια, από μιμόζα, jojoba και καρύδα για άνετη εφαρμογή.

 

 

rouge-coco-2

 

 

Rouge Coco Gloss Stickers

 

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Rouge Coco Gloss, η Chanel δημιούργησε χαριτωμένα stickers για το κινητό τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store από χθες, 1η Μαρτίου 2017.

 

 

 

 

 

Εντάξει, κάτι είχαμε καταλάβει, αλλά μετά από αυτό το μεγάλο λανσάρισμα της Chanel, είναι πια σχεδόν official. Το lip gloss, κάνει comeback. Μετά από αρκετά χρόνια που τα ηνία κρατούσαν τα σατινέ, τα υγρά, τα ματ και τα ακόμα πιο ματ κραγιόν, μάλλον ήρθε η ώρα να ξαναβάλουμε έντονη γλίτσα – ουπς sorry, λάμψη ήθελα να γράψω- στα χείλη, με πιο καινοτόμες εύχομαι και ελπίζω φόρμουλες (μπας και ξεχάσουμε το δράμα “κολλάει το μαλλί πάνω στο gloss”). Τώρα αν αυτό το comeback είναι καλό ή κακό, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες τα αγαπούν και κάποιες άλλες, όχι. Δε νομίζω να χρειάζεται να σας πω, σε ποια κατηγορία, ανήκω εγώ.

 

 

rouge-coco

 

24 Σχόλια
  1. Καλημερα σε ολους.

  2. Εντάξει! Μας αποτέλειωσες πάλι! Δεν φτάνει που μ΄έχει στοιχειώσει εξαιτίας σου το περίφημο Chanel 144, ήρθε τώρα κι η νέα φουρνιά! Εγω τ’ αγαπώ τα Gloss! Οπως αγαπώ και τα κραγιόν. Καθένα τη δουλειά του. Θεωρούσα αδιανόητο το ματ κραγιόν που ήταν στην έξαρση του μέσα στο ελληνικό καλοκαίρι, όταν το ηλιοκαμμένο δέρμα ζητάει λάμψη για νά αναδειχθεί. Το κραγιόν ειναι πιο classic ή dramatic. Με το κραγιόν το μακιγιάζ γίνεται πιο στυλιζαρισμένο. Το Gloss θα είναι πάντα πιο ανάλαφρο, πιο girly, πιο ασφαλές στο αποτέλεσμα της έντασης του χρώματος. Χαίρομαι που ξαναγύρισαν. Εχω άθικτο στοκ στα συρτάρια μου…. κι είχα αγχωθεί για το passe του πράγματος…. Αθεράπευτη! Καμμένη! 😉

  3. Καλημέρα!!!
    Τελικά ολες οι εταιρίες δουλεύουν για’μενα!!!
    Λατρευω τα gloss ….όχι όμως αυτά που λες και εσυ @Ju (αυτά που κολλάνε …και σου χαλάνε το μαλλί
    γιατι μένει το υπόλοιπο gloss εκει!!)
    Φιλια πολλα

  4. @Stella: Συμφωνώ, ότι είναι ανάλαφρο, girlie και η μικρή αδερφή του κραγιόν. Είναι fun και έχει και πολλές θαυμάστριες. Φυσικά αν έχεις σαρκώδη χείλη είναι αρκετά κολακευτικό. Όσες όμως από εμάς (εγώ ας πούμε) δεν τα έχουμε, τα κάνει να δείχνουν ακόμα μικρότερα και τύπου “περίεργα”..

    Βέβαια μιλάς σε μένα, ποου είμαι έτοιμη για κάθε trend και για κάθε comeback, και είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε μας κάνει χαρούμενες εξ άλλου αν θυμάσαι έχω κυκλοφορήσει και με έντονη κίτρινη σκιά έξω και φυσικά…

    “One woman’s poison is another woman’s cup of tea!”

    Πάντως θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες.

  5. @Julia Η κίτρινη σκιά είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend! Aπό τότε που την έγραψες στο ΒΒ εκείνο το πάλαι ποτέ καλοκαίρι, την έχω υιοθετήσει χωρίς δισταγμό! Από κίτρινο έως πορτοκαλί…. Οχι άλλα προβλέψιμα μπρονζέ!

  6. Και εγώ τις περισσότερες ώρες προτιμώ το gloss. Συμφωνώ 100% με την άποψη της Stella περί ανάλαφρου μακιγιάζ και στυλιζαρισμένου!!
    Πετάγεσαι να πάρεις το παιδί από το σχολείο πχ. βάζεις το lip gloss σου και είσαι κούκλα. (προσοχή δεν μιλάω για τις μέρες των ενημερώσεων από την δασκάλα ή των βαθμών! εκεί θες σίγουρα κάτι πιο classic!!)

  7. Κι εγώ αγαπώ τα γκλος αλλά όπως λέει και η Τζούλια,όταν έχεις μακρύ μαλλί,φυσάει το αγέρι(και ειδικά στην περιοχή μου που είναι μες τη θάλασσα φυσάει 5 μέρες την εβδομάδα)δεν παλεύεται αυτό το κόλλημα πάνω στα χείλη και το πασάλειμα μετά του γκλος στα μάγουλα..Οπότε θα αρκεστώ να το φοράω τις 2 φορές της εβδομάδας που δεν φυσάει 😉 Iδια με τη μαμά της η μικρή Depp!

  8. Διακοπή ρεύματος εδώ και ώρα, όποτε γράφω από το κινητό. Έχω παρατηρήσει ότι οι φίλες μου με προτιμούν με γκλος. Πάντα μου λένε τι ωραίο όταν το φοράω. Ίσως τις ξενίζει και η αγάπη μου στο κοκκινο κραγιόν, συνήθως οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν άβολα με αυτό, δεν το συνηθίζουν. Προχθές καθαροδευτερα που ναι μεν ήθελα να είμαι βαμμένη αλλά τόσο όσο έβαλα ένα ονειρεμένο ροδι γκλος LANCOME και ομολογουμένως τους άρεσε. Νομίζω είναι αυτό. Το γκλος είναι πιο comfort από κάθε άποψη.

  9. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοούμε με τη λέξη «στuλιζαρισμένο».

    Εννοούμε το έντονο? Εννοούμε το υπερβολικό? Μα με τις νέες υφές (τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια) μια γυναίκα μπορεί να φοράει στο πρόσωπό της 10 διαφορετικά προϊόντα (primer, foundation, concealer να κάνει contouring και strobing και highlighting και να φαίνεται «φυσική») Το μόνο υπερβολικά στυλιζαρισμένο- με την έννοια που το καταλαβαίνω εγώ – είναι η νέα τάση τα λίγα τελευταία χρόνια, με τα υπερβολικά γραμμένα φρύδια.

    Αν λοιπόν το στυλιζαρισμένο είναι αυτό που φαίνεται και κάνει μπαμ από μακριά, θεωρείτε ότι είναι πιο «φυσικό» να φοράμε ένα γυαλιστερό προϊόν στα χείλη (που δεν υπάρχει σε καμία «φυσική» κατάσταση, εκτός αν τρως τηγανιτό γαύρο) από το ας πούμε, για πρωινές εμφανίσεις να επιλέξουμε ένα ελαφρύ υγρό κραγιόν, να το ταμπονάρουμε στα χείλη και τα χείλη να αποκτήσουν πιο ροδαλό χρώμα;

    Επιτέλους ας διαφωνήσουμε και μια φορά.

  10. @Julia Οχι, όχι λαθος έκφραση το στυλιζαρισμένό ή μαλλον για να το θέσω πιο σωστά, γιατι μαλλον εγω το έθεσα λάθος αρχικά, το κραγιόν μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο στυλιζαρισμένο αποτέλεσμα σε σχεση με το Lip gloss που μπορεί να είναι πιο “άχρωμο”, λιγότερο ή περισσότερο glossy, με ή χωρις glitter. Βλέπω στο λεωφορείο, στο δρόμο παντού γύρω μου και ναι, τ΄ομολογώ τις ζηλεύω (γιατι εμεις στην ηλικία τους δεν είχαμε ούτε την πληροφόρηση, ούτε τη γνώση, ούτε και την ποικιλία προιόντων… στα στραβά ψάχνοντας πηγαίναμε… )κοπελίτσες 18-20-25 χρονών με άψογο περίγραμμα και τέλεια απλωμένο κραγιόν λες και βγήκαν από σελίδα περιοδικού. Το λέω με απόλυτα θετική διάθεση, αυτό είναι ένα στυλιζαρισμένο make up και μπράβο τους, εγω δεν μπορώ να το κάνω ακόμα με το κραγιόν μου και ούτε θα μπορέσω πιθανότατα.
    Σήμερα με την πληθώρα προιόντων που υπάρχουν σίγουρα κάποια μπορεί να διαλέξει ένα κραγιόν που να την βολεύει εξίσου άψογα είτε είναι ματ, είτε σατινε, ειτε πολύ ενυδατικό, οτιδήποτε και να κάνει τη δουλειά της περίφημα και εξίσου comfort και ανέμελα μ’ ένα λιπ γκλος. Παράδειγμα άλλο αποτελεσμα το Ruby Woo κι άλλο το Coral Bliss της Mac. Δυο διαφορετικοί κόσμοι. Εμενα προσωπικά με βολεύει το γκλος γιατί δεν το πολυσκέφτομαι με την απόχρωση, το θεωρώ passe-partout κι επίσης δεν ασχολούμαι με περίγραμμα. Και στα τυφλά χωρίς καθρέφτη που λεει ο λόγος το βάζω χαλαρά.
    Και ναι τα σχηματισμένα με μαρκαδόρο φρύδια είναι στυλιζαρισμένα με την τραγική έννοια και θα ενώσω σε αυτό το σημείο τη φωνή μου με την συντρόφισσα Litsa ως η μία εκ των δυο γέρων του muppet show!

  11. @Stella:

    Τώρα μάλιστα. Τώρα και το διόρθωσες και το έγραψες σωστά. Και (δυστυχώς) συμφωνούμε και πάλι.

    Ε, ρε φίλε, τι κακό να μη μπορούμε να ρίξουμε μια σωστή διαφωνία εδώ μέσα…

    (μας βλέπω να την σκηνοθετούμε στο τέλος.. θα πέσει πολύ γέλιο…)

  12. @Julia Καλα αμα είναι έτσι και το έχεις τέτοια λιγούρα να ρίξουμε ενα virtual ξεμάλλιασμα… χα χα χα!!!! 😉

  13. @ STELLA: Ξεμάλιασμα ποτέ, δεν ειναι του classy στυλ των bb girls. Αλλα σε μια έντονη διαδυκτιακή διαφωνία με επιχειρήματα δεν λεω ποτε όχι!

  14. Εγω μπορώ να πω οτι αγαπώ πολύ τα κραγιόν . Τα gloss όμως είναι νεανικά και η λάμψη τους είναι ιδανική για άνοιξη – καλοκαίρι κατά τη γνώμη μου. Τα προτιμώ να δίνουν λάμψη πάνω απο το κραγιόν καθώς για πιο καθημερινές εμφανίσεις.

  15. Τα gloss μου αρέσουν πάρα πολύ για όλες τις ώρες.Γενικά,θεωρώ ότι είναι πολύ βολικά.Ακόμα και να φας,σκουπίζεις λίγο τα χείλη,στρώνεις το χρώμα κια αυτό απλώνεται ξανά πάνω στα χείλη.Δεν κάθεται σε διαφορετικά σημεία σαν μπάλωμα.Αφήστε που λάμπει το πρόσωπο!

  16. …λατρεύω τα gloss ….τα φορώ ακόμα και τον χειμώνα…νομίζω πως ”φωτίζουν” πιο πολύ…αυτό με το κολλημένο μαλλί πάνω στο gloss υπάρχει κάποια που να μην το έχει περάσει;;;

  17. @Celia Μονο οσες τα έχουν κομμένα πολύ κοντά ή αφυλάριστα χα χα χα!!!! 😉

  18. Καλησπέρα από – ΕΠΙΕΛΟΥΣ – ένα ηλιόλουστο Λονδίνο! Η χαρά μας μικρή βέβαια γιατί δε βλέπω να ξαναβγεί για τις επόμενες 10 μέρες. Αγαπώ γκλος κι εγώ αλλά αυτό με το μαλλί να κολλάει δεν το μπορώ καθόλου. Τις περισσότερες φορές τα πιάνω τα μαλλιά μου να είμαι σίγουρη! Βέβαια αν φυσάει μπορεί να κολλήσει το οτιδήποτε πάνω στα χείλη, το φουλάρι μου, άμμος, σκόνη,ζουζούνια και ό,τι άλλο κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα. Τα συγκεκριμένα φαίνονται καταπληκτικά και οι αποχρώσεις πολύ ζουμερές! Έχω 2-3 γκλος πια μόνο στη συλλογή μου τα περισσότερα είναι σε πιο σταθερή μορφή.

  19. Καλησπερα. Σε μενα αρεσουν αντιθετα με ολες σας τα ματ κραγιον Τα προτιμω νομιζω οτι κανουν τα χειλη μου πιο ομορφα αν και ευτυχως δεν ειναι λεπτα.Επισης νομιζω οτι διαρκουν πιο πολυ απο τα γκλος. Καλο βραδυ

  20. Κι αυτο το κοριτσι…απ τον μπαμπα να πηρε ( Ο Θεος )..απο τη μαμα ( κατι κανει κι αυτη )…Γκλοςςςς,,,ελα και οι βατες να ρχονται!!!!

  21. Υπεροχα χρωματα απο μια καταξιωμενη εταιρια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.