Beauty News: 10 νέα προϊόντα στην αγορά της ομορφιάς

addtext_com_MTMxNTIyNDgwMzk

 

To νέο foundation Giorgio Armani, κρέμες περιποίησης, προϊόντα καθημερινού καθαρισμού καθώς  και σώματος είναι κάποια από τα new entries της αγοράς. Κάποιο απ όλα ίσως να σας ενδιαφέρει.

 

Giorgio Armani: Powder fabric Foundation

 

Armani+Power+Fabric+Foundation+

 

Ένα foundation σχεδιασμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία, που προήλθε από τον συνδυασμό δύο  συνθέσεων, του Μaestro Fusion Make Up και της υγρής σκιάς Eye Tint. Εμπνευσμένο από το Maestro Fusion, το Power Fabric έχει υψηλή περιεκτικότητα ελαίων που προσφέρουν λάμψη μακράς διάρκειας, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα, ενώ από την υγρή σκιά ματιών Eye Tint, το Power Fabric εμπεριέχει ένα αιώρημα χρωστικών που εξασφαλίζουν την καθαρότητα και την ένταση του χρώματος. Μια σύνθεση από ένα εξαιρετικά λεπτό αιώρημα ελαίων/χρωστικών που αφομοιώνεται πλήρως στην επιδερμίδα, για εύκολη εφαρμογή και υπέροχη αίσθηση.

 

 

Biotherm Blue Therapy Multi-Defender SPF 25

 

 

 

blue-therapy-multi-defender-spf25

 

 

Η Blue Therapy Multi Defender SPF25 προστατεύει ενάντια στις ακτίνες UV και στη γήρανση που συνδέεται με τη συσσωρευμένη ρύπανση. Σε μορφή mousse μια μόνο κρέμα συνδυάζει την πολλαπλή προστασία κ αι τ ην ενισχυμένη επανόρθωση . Με δράση κατά της ρύπανσης και της ακτινοβολίας UV, αλλά και ορατή βελτίωση τ ων ρυτίδων , των σκούρων κηλίδων και της σφριγηλότητας

 

 

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

 

 

 

clinique-moisture-surge-extended-thirst-relief-moisturiser-gel

 

 

 

Το συγκεκριμένο προιόν ενυδατικής περιποίησης δεν είναι φυσικά νέο, αλλά είναι νέα η τιμή του:

 

  • 18,00€ για τη συσκευασία 30ml
  • 30,25€ για τη συσκευασία 50ml

 

Eνα ενυδατικό προϊόν που όχι μόνο «διαβάζει» τις ανάγκες της επιδερμίδας σας αλλά και τις εξωτερικές συνθήκες που την επηρεάζουν. Η Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique και η εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης στην οποία βασίζεται, επιτρέπουν στην επιδερμίδα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες – στη ζέστη ή στο κρύο, σε ξηρό ή υγρό περιβάλλον, σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ η προστασία της διαρκεί όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Η ελαφριά σύνθεση με τη gel υφή βελτιώνει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία. Αντιμετωπίζει τόσο τις αιτίες όσο και τα αποτελέσματα της αφυδάτωσης, εισχωρώντας βαθύτερα στην κεράτινη στοιβάδα κι απελευθερώνοντας γρηγορότερα τα απαραίτητα ενυδατικά συστατικά.

 

 

Estee Lauder, DAY WEAR MATTE OIL-CONTROL ANTI-OXIDANT MOISTURE GEL CRÈME

 

Estee-Lauder-Daywaer-Matte-Moisturiser

 

 

Η νέα DayWear Matte Oil-Control Anti-Oxidant Moisture Gel Creme απλώνεται στη επιδερμίδα προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα. Μη- λιπαρή σύνθεση, ρυθμίζει και απορροφά τη λιπαρότητα. Είναι μια ενυδατική κρέμα που δημιουργεί ματ αποτέλεσμα, βοηθώντας το δέρμα να μειώσει την γυαλάδα της λιπαρότητας όλη μέρα, με συνεχή χρήση, ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Περιέχει το αποκλειστικό Αντι-Οξειδωτικό Σύμπλεγμα για να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από από τις φθορές των ελεύθερων ριζών και να το προασπίζει ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα είναι φρέσκια, απαλή,  και ενυδατωμένη.

 

 

Garnier Micellaire Gel

 

 

garneir-gel-micellaire

 

 

Eνα καθαριστικό νέας γενιάς που ενσωματώνει όλη τη μικυλλιακή τεχνολογία σε μια σύνθεση που ξεβγάζεται.Το πρώτο, όλα- σε- ένα,  Gel Καθαρισμού Micellaire της Garnier Skin Active όχι μόνο καθαρίζει, αλλά επίσης απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Οι δύο αυτές συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με φυσικό εκχύλισμα σταφυλιού και ενεργά μικύλλια που λειτουργούν σαν μαγνήτες αιχμαλωτίζοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ. Το Gel Καθαρισμού Micellaire είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές συνθέσεις για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας:

 

  • Με φυσικής προέλευσης, ενυδατική γλυκερίνη για την ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • Με ψευδάργυρο για βαθύ καθαρισμό για τη μεικτή & λιπαρή επιδερμίδα.

 

 

Roger & Gallet Aura Mirabilis

 

Η φυτική φροντίδα προσώπου Aura Mirabilis εμπλουτίζεται με δύο νέα προϊόντα αντιγήρανσης, τα οποία υπόσχονται να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας και να χαρίσουν ένα αναζωογονημένο και λαμπερό δέρμα.

 

 

Aura Mirabilis Fluid Κρέμα Προσώπου με λεπτόρευστη υφή

 

 

R&G_Aura-Mirabilis_Legendar

 

Η Aura Mirabilis fluid έχει λεπτόρρευστη υφή και είναι εμπλουτισμένη με ρόδο Δαμασκού και 18 αιθέρια έλαια από φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεσή της, η λεπτόρρευστη υφή δίνει νέα διάσταση στη φροντίδα προσώπου.

και

η

Κρέμα Προσώπου, Balm με πλούσια υφή.

 

 

R&G_Aura-Mirabilis-Legendar

 

Για τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας, η Aura Mirabilis balm, που επανερμηνεύει την αρχαία σύνθεση της Κηραλοιφής. Επίσης με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η πλούσια αυτή κρέμα ενυδατώνει εντατικά χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα.

 

 

Clarins Mission Perfection Yeux SPF 15

 

 

 

 

clarins-mission-perfection-yeux-spf-15

 

 

 

Γι’ αυτό θα περιμένουμε λίγο, θα κάνει την εμφάνισή του αρχές Απριλίου. Πρόκεται για ένα νέο προϊόν για τηνπεριποίηση των ματιών, που υπόσχεται να διορθώσει τους μαύρους κύκλους και να φωτίσει την περιοχή των ματιών. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει εκχύλισμα acerola και βιταμίνη C κατά των μαύρων κύκλων, καθώς και αγριοκαστανιά που ενισχύει την μικροκυκλοφορία. Παράλληλα, διορθώνει άμεσα τους μαύρους κύκλους, χάρη στο σύμπλεγμα High Lumitech και μια tinted χρωστική που ταιριάζει σε όλους τους χρωματικούς τόνους, ενώ προσφέρει και προστασία από την αντηλιακή ακτινοβολία.

 

Sisley, White Ginger Contouring Oil for Legs.

 

 

sisley-2

 

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα το βράδυ κάποιες φορές τα αισθανόμαστε τα πόδια μας «βαριά» και σε πολλά σημεία όπως οι αστράγαλοι παρουσιάζεται οίδημα. Το πρόβλημα αυτό ενισχύεται σε περιπτώσεις όπως η εγκυμοσύνη, τα ταξίδια ακόμα και η παρατεταμένη καθιστική ζωή. Το Ginger Oil έρχεται να μας απαλλάξει από την αίσθηση «βάρους» που αισθανόμαστε και να ενυδατώσει το δέρμα.  Τα εκχυλίσματα από ginger στοχεύουν στη αποσυμφόρηση των ιστών που προκαλούν το οίδημα, ενώ τα εκχυλίσματα από Macadamia and Andiroba προσφέρουν θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

 

The Body Shop  Drops of Youth anti-pollution duo

 

Anti-pollution-Duo

 

 

 

Αυτή η νέα vegan σειρά,  περιλαμβάνει το Youth Liquid Peel και το Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20  που βοηθουν στην καταπολέμηνση της ρύπανσης και στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης στην επιδερμίδα. Είναι ενισχυμένα με τρία φυτικά βλαστοκύτταρα: edelweiss, θαλάσσιο ελαιόπρινο και παραθαλάσσιο κρίθαμο, καθώς και θρεπτικό έλαιο babassu από το Εμπόριο με Κοινότητες από τη Βραζιλία.

Το Youth Liquid Peel διαθέτει gel-to-peel τεχνολογία που παγιδεύει, συγκεντρώνει και απομακρύνει απαλά  τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Παράλληλα, το Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20  ενυδατώνει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή ενυδατική κρέμα ή να προστεθεί στη δική σας αγαπημένη ε ενυδατική κρέμα για έξτρα φροντίδα και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

 

 

15 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ POST! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΟΠΩΣ Η AURA MIRABILIS FLUID.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

  2. Πολυ ωραια προιοντα θελω να δοκιμασω τα gel micailer και την κρεμα περποιησης ματιων της clarins.Πολυ ωραιο ποστ:)

  3. Καλημέρα!!!
    Ε τι να πω μόλις σημερα έκανα την σκέψη η Roger Gallet να έβγαζε την κρεμα της σε ρευστή μορφή!!
    μια και μου αρέσουν και μου ταιριάζουν περισσότερο αυτές οι συνθέσεις.Και διαβάζω σημερα στο
    Άρθρο της @Τζουλιας ότι αυτο έγινε!!!!
    Πάω να την πάρω…….
    Φιλια

  4. Ωραίο ενημερωτικό post! Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το The Body Shop Drops of Youth anti-pollution νομίζω θα το αγοράσω στην πρώτη ευκαιρία!

  5. Εντάξει, τα θέλω όοοοοοοολαααααααααααααααααα

  6. Μου αρέσει να διαβάζω νέες αφίξεις. Δεν ήξερα π.χ. ότι η roger&gallet βγάζει κρέμες προσώπου!

  7. Καλησπέρα!! Εξαιρετικά όλα τα προιόντα, αγαπώ ανανέωση και καινοτομία στην ομορφιά! Πάντως οι προτιμήσεις δεν κρύβονται και θα κλίνω κι εγώ προς το Aura Mirabilis!

  8. Εγω σημειωσα ηδη την κρεμουλα της estee..στις επομενες αγορες κ οταν τελειωσει η ενυδατικη μου.

  9. @Μaryl: Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη νέα σειρά Body Shop είναι ότι το Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20 μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα για έξτρα προστασία από τον ήλιο. Δεν θα μου ξεφύγει.

  10. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ-ΚΟΚΚΑΛΗ, SofiaT, MariaA:

    Λοιπόν. Πρέπει κάποια στιγμή να δώσω λίγο παραπάνω προσοχή στην Aura Mirabilis. Είχα ξεκινήσει την κρέμα και μου είχε αρέσει, αλλά μετά την διέκοψα γιατί έπρεπε να δοκιμάσω και να γράψω για άλλο προιόν. Έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια και μετά και τα δικά σας έχω πεισθεί. Λέτε τελικά να είναι το μεγάλο outsider της φυσικής φροντίδας του φαρμακείου; Ίδωμεν.

  11. @nn: All Τime Classic η Day Wear και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, δεν το συζητώ για τη συγκεκριμένη, oil-control matte.

  12. …το ένα καλύτερο από τ’ άλλο …για την EL Day Wear, δεν το συζητώ ούτε κι εγώ…τρέχω να αγοράσω τις σταγόνες νεότητας από το BODY SHOP…μην γελάτε, συμμαθήτριες…σας βλέπω!!

  13. Roger & Gallet Aura Mirabilis Fluid και The Body Shop Drops of Youth anti-pollution duo. Αναζητούνται…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.