Prada, Luna Rossa Carbon

open-prada-luna-rossa-carbon

 

Το  Prada Luna Rossa Carbon περιλαμβάνει πρωτοποριακά στοιχεία, τα οποία είναι βασικά συστατικά για τα ανδρικά αρώματα.

 

 

Το άρωμα ανοίγει με μια μεταλλική φρεσκάδα αφού η ισχυρή παρουσία των μεταλλικών στοιχείων ανταγωνίζεται την αίσθηση του φυσικού νερού. Ο άνθρακας αποτελεί τη βάση για τον σχηματισμό κάθε οργανικού στοιχείου στον πλανήτη – από ένα διαμάντι έως και ένα γραφίτη.

 

 

unnamed

 

 

Ανήκει στην κατηγορία των fougere αρωμάτων και συνδυάζει αποσταγμένα και συνθετικά βότανα – ένα συνδυασμό άκρως δυναμικό. Πρόκειται για μία  δημιουργία από: πράσινο κίτρο – Vert de Bergamote της Ιταλίας, ξυλώδεις νότες από πατσουλί και κεχριμπάρι. Το κίτρο και το πιπέρι συνδυάζουν την καταπράσινη γη με το βραχώδες έδαφος. Η λεβάντα εμφανίζεται σε όλη τη σειρά αρωμάτων Luna Rossa – σαν μια κλασσική φυσική νότα που χρησιμοποιείται με μοντέρνο τρόπο.

 

Το Prada Luna Rossa Carbon βασίζεται στη γη και στη φύση, ωστόσο η μεταλλική του φρεσκάδα παραπέμπει στον κόσμο της καινοτομικής βιομηχανίας.

 

Το μπουκάλι του αρώματος Prada Luna Rossa Carbon έχει το ίδιο θέμα με την υπόλοιπη σειρά των αρωμάτων Prada Luna Rossa, όμως χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικά υλικά.

 

carbon-prada-bottle

 

 

 

Παραπέμπει σε λίθο ή άνθρακα, με σύνθετη υφή. Η βάση του μπουκαλιού έχει μαύρη απόχρωση και βελούδινη υφή. Το γυαλί έχει μαύρη διάφανη απόχρωση, σαν μία φυσική εξόρυξη και χαρακτηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία και εκλεπτυσμένο στυλ. Η χαρακτηριστική κόκκινη λωρίδα που φέρει το λογότυπο του Οίκου Prada, είναι τοποθετημένη στο κέντρο του γυάλινου μπουκαλιού και προσδίδει ισορροπία στον υπόλοιπο σχηματισμό.

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

8 Σχόλια
  1. Συμφωνώ απόλυτα ,ο σχεδιασμός του μπουκαλιού δίνει την αίσθηση απόλυτης ισορροπίας…συνδυασμός βελούδινης υφής,γυαλιού καιτο κλασικό λογότυπο δίνουν αποτέλεσμα αρμονίας.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά καταγράφεται στη μνήμη για τα… προσεχώς!

  2. Το μπουκαλι ανταξιο του αρωματος”!!!αγαπαμε οικογενειακως Luna rossa..την παιρνω και γω κρυφα..αφηνει φρεσκαδα και καθαριοτητα μετα απο λιγη ωρα στο δερμα..και μετα την extreme και τη sport σιγουρα θα παρει θεση στο ραφακι του συζυγου!!!

  3. Πολύ ωραίο αρρενωπο μπουκάλι.. θα ήθελα να το μυρισω για να καταλάβω αν ταιριάζει στο σύζυγο. Χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα ιστορικής μνήμης και χρόνια πολλά και στους εορταζοντες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.