Clinique for Men: Νέο προιόν ενυδάτωσης της αντρικής επιδερμίδας.

clinique-grooming

 

 

Και όμως φίλε μου, μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά η επιδερμίδα σου είναι πιο διψασμένη από όσο νομίζεις.

 

Το νέο  Clinique for Men Maximum Hydrator Activated WaterGel Concentrate, προσελκύει και δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα για βέλτιστη συγκράτηση και ισχυροποίηση της υδρολιπιδικής ασπίδας. Η καινοτομική λεπτόρρευστη σύνθεσή του μεταμορφώνεται από τζελ σε υγρό, απελευθερώνοντας ένα κύμα μη-λιπαρής ενυδάτωσης που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Η επιδερμίδα καταπραΰνεται, νιώθει αναζωογονημένη με μια αίσθηση δροσιάς.

 

Όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σoυ ή η εποχή του χρόνου, η επιδερμίδα σου είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως ρύπανση και υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία μπορεί να επιταχύνει την αφυδάτωση και να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια γήρανσης.

 

Χάρη στην τεχνολογία διπλής δράσης Liquid Sphere™ η σύνθεση του ΝΕΟΥ Clinique for Men Maximum Hydrator Activated WaterGel Concentrate, βοηθά να σπάσει ο κύκλος της ξηρότητας και της οξειδωτικής βλάβης, απελευθερώνοντας ζωτική αντιοξειδωτική προστασία.

 

Όλες οι ενυδατικές κρέμες δεν είναι ίδιες. Αν θέλεις υγιή και άρα νεανική, επιδερμίδα καλό είναι να την ενισχύσεις με το κατάλληλο προιόν. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζεις πρωί ή βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό σε καθαρή επιδερμίδα. Επίσης είναι ιδανικό για χρήση μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνει και να ηρεμίσει την ερεθισμένη σου επιδερμίδα.

 

 

Θα το βρεις διαθέσιμο στα καταστήματα τον Μάιο με τιμή στα  30,25€.

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

4 Σχόλια
  1. Με αφορμη οτι επισης καταπραΰνει την επιδερμιδα μετα το ξυρισμα, ειναι ευκαιρια να αποκτησει την δικη του κρεμα ο συζυγος, που αρνειται πεισματικα και οοολωως τυχαιως το βαζακι της δικης μου αδειαζει χωρις να το παρω χαμπαρι….

  2. Μου αρέσει το γαλάζιο χρώμα και που δείχνει σαν τζελ έτσι όπως τη βλέπω..και συνήθως my BB man προτιμά να φοράει στο πρόσωπο του ότι είναι σε μορφή τζελ και δεν είναι πολύ λιπαρο αφού έχει και εκείνος λιπαρο δέρμα σαν εμένα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.