Dior Summer 2017 με Care & Dare!

 

Dior-Summer-2017-Care-and-Dare-Makeup-Collection

 

 

Care,  γιατί είναι φόρμουλες που περιποιούνται το δέρμα, dare γιατί οι αποχρώσεις τους είναι έντονες και τολμηρές. Και αυτό το καλοκαίρι, δεν μας απογοήτευσε μπορώ να πω, ο οίκος Dior.

 

Aν και το όνομα της συλλογής δε με ξετρέλανε, περίμενα περισσότερα από τον Peter Philips  μια που το συγκεκριμένο όνομα άλλα προϊόντα μου φέρνει στο μυαλό και κάνω connotation με προϊόντα προσωπικής υγιεινής σε super market,  για κάποιο λόγο.

 

 

dior_addict_lacquer_stick-2017-medias-getthelook-img-2

 

 

Μέχρι εκεί η σημερινή γκρίνια όμως γιατί τα προϊόντα όπως θα δείτε και εσείς είναι very juicy, very summery αλλά παράλληλα με φόρμουλες που περιλαμβάνουν συστατικά τα οποία περιποιούνται την επιδερμίδας. Κραγιόν με Βιταμίνη Ε, πούδρα με ασπίδα προστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις, το Diorskin Nude Air με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μια χαρά δηλαδή ο Peter μας θέλει και όμορφες και με περιποιημένη επιδερμίδα.

 

Ρίξτε μια ματιά στις καλοκαιρινές αποχρώσεις:

 

 

5 Couleurs Eyeshadow Palette

 

5couleur-dior-spring-2017

 

 

 

Diorskin Nude Air and Bronzing Palette

 

 

Dior-Summer-2017-Care-and-Dare-Makeup-Collection-2

 

 

 

dior-bronzing -palettes

 

 

 

Diorshow Colour & Contour

 

 

 

dior-summer-2017-

 

 

 

Dior Addict Lipstick

 

Dior-Summer-2017-Care-and-Dare-Makeup-Collection-Addict-Lipstick

 

 

Le Vernis

 

 

dior-care-and-dare-collection-summer-2017-first-look-4

 

 

Peter Philips for Dior

 

peter-philips-for-dior

 

 

Καλημέρα από την Αθήνα  σήμερα και εύχομαι σε όλες σας μια καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Είπα να ξεκινήσουμε à la française αυτή την εβδομάδα με Dior,  μια που τις επόμενες μέρες θα «μεταφερθούμε»  για λίγο στο ανοιξιάτικο Παρίσι.

 

Πάρτε μια πρώτη γεύση.

 

paris-4

 

 

paris-1

 

paris-2

 

paris-3

 

 

 

Πολλά φιλιά και όλη μου την αγάπη σε εσάς, που όσο ήμουν εκτός, διάβαζα τα σχόλιά σας το βράδυ κατάκοπη (τα press trips είναι μεν εξαιρετικά ενδιαφέροντα, αλλά χωρίς σταματημό για ανάσα) και χαιρόμουν και ας μην είχα το κουράγιο να απαντήσω πάντα.

 

’till tomorrow.

 

J.

20 Σχόλια
  1. Welcome back αγαπημένη μας με παριζιάνικο, ανοιξιάτικο αέρα! Μου δίνει ένα πιο νεανικό στίγμα η συγκεκριμένη collection του Dior ή ειναι η ιδέα μου?

  2. @Stella: Καλώς σας βρήκα! Good to be back!

    Η ερώτησή σου, δεν είναι απλή, είναι σύνθετη και σηκώνει πολύ συζήτηση. Φυσικά βλέπουμε στροφή προς πιο fun packaging και πιο παιγνιδιάρικες υφές και αποχρώσεις και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Dior. Ισχύει σχεδόν για όλες τις “κλασσικές” μάρκες μακιγιάζ κατά την άποψή μου για δύο λόγους. Α: Παίρνουν κεφάλι στις πωλήσεις πιο trendy και “νέες” μάρκες (άρα και οι πιο κλασσικοί οίκοι πρέπει να ακολουθήσουν για να μην βγουν εντελώς έξω από το παιγνίδι) και Β: Ο νέος τρόπος “δημοσιογραφικής” παρουσίασης των προιόντων σε blogs, social media’s καθώς και στα You Tube κανάλια όπου η “εικόνα” τίνει να γίνει εξίσσου σημαντική (αν όχι περισσότερο) με τη φόρμουλα. Οι οίκοι “δουλεύου픨για τις millennial’s και καλά κάνουν.

    Φυσικά ως εκπρόσωπος του ονόματος Dior ο Peter Philips μιλάει και για Care και για Dare, με τη ελπίδα να “πιάσει” όλες τις ηλικίες.

    Κάποιες διάσημες (ειδικά στην Ελλαδα) μάρκες, καλό είναι να μην “γεράσουν”. Είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στο κλασσικό και το γερασμένο.

  3. Καλημέρα κια πό μένα ή καλύτερα να πω bonjour! Αναμένουμε νέα από το ταξίδι Τζούλια αλλά εν τω μεταξύ πολύ ωραία τα νέα από τον Dior. Όλες οι τελευταίες τάσεις σε μακιγιάζ πάντως που βλέπω γίνονται και έχουν σκοπό να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο ωραίες online, σε Instagram. FB, κλπ. Με το ίδιο σκεπτικό και οι συσκευασίες πρέπει να είναι αντίστοιχα ωραίες για να γράφουν καλά στις φωτο και κάμερες των μπλόγκερ. Ζουμερά χείλη και λάμψη στο πρόσωπο είναι Must! Κλασσικά προιόντα και χρώματα εξακολουθούν να κυκλοφορούν από όλες τις εταιρείες, πιο αθόρυβα όμως. Καλή Μεγάλη εβδομάδα bbgirls!!

  4. @MariaA: Bonjour cherie! Φυσικά αυτή η λάμψη και το (ας πούμε) αψεγάδιαστο στις φωτό ή τα video (γιατί σε όλα υπάρχουν φίλτρα πλέον- άρα δεν είναι και 100% σίγουρο ότι η λάμψη ισχύει) είναι που έφερε και την τεράστια άνοδο στις πωλήσεις των κονσίλερς όπως λέγαμε τις προάλλες.

  5. Καλωσήρθες από το Παρίσι Τζούλια μου!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους και όλες! Τρελαίνομαι για κοραλί χρώμα το καλοκαίρι! Για μένα σημαίνει την έλευση του καλοκαιριού.Βάζω λίγο παραπάνω bronzer μέχρι να μαυρίσω και το κοραλί μου κραγιόν-όσο πιο έντονο τόσο καλύτερα.
    Όσο για το packaging, οι παιχνιδιάρικες συσκευασίες τραβάνε και τις πιο μεγάλες,είναι πολύ σημαντικό.’Αλλες φορές θέλουμε πιο luxurious packaging και άλλες νεανικό,χαρούμενο.Οι κλασσικές εταιρίες δεν πρέπει να γεράσουν καθόλου λανσάροντας προϊόντα για πιο νεανικές ηλικίες.Φιλάκια!

  6. Καλημερα Καλως ηρθες Φαινεσαι ενθουσιωδης αν και πιστευω οτι θα εισαι και κουρασμενη Ουδεν κακο αμιγες καλου Περιμενω τα Παριζιανικα νεα σου Καλη εβδομαδα ευχομαι για ολες

  7. Καλησπέρα γλυκιά μου mon Cheri !!!
    Ενα εχω να σου η φωτογραφία σου στην Γαλλική πρωτεύουσα έγραψε ιστορία !!!
    Εισαι καταπληκτική …..τι να πω για το στυλ ….την ποζα που πήρες!!!!
    Αλλα και ο/η φωτογράφος άψογη!!!
    Φιλάκια

  8. Καλωσόρισες αγαπημένη μου Τζούλια!Έχεις δίκιο για την ονομασία της σειράς,τα προϊόντα παραπάνω είναι πολύ εντυπωσιακά και λαμπερά για μια τόσο “ήσυχη”ταμπέλα, αν και το”dare”δίνει μια ώθηση που,σαν φαν του Dior (είναι η αγαπημένη μου ακριβή μάρκα) δε νομίζω να τη χρειάζεται.. Τέλειες οι φωτογραφίες από το Παρίσι, ανυπομονώ να δω τη συνέχεια

  9. @Rania: Καλώς σε βρήκα αγαπημένη! Επειδή για κάποιο λόγο έχεις ένστικτο και νιώθεις, θα σου πω ότι τη μια από τις μέρες του ταξιδιού, σηκωθήκαμε στις 5.00 τα χαράματα και η μέρα τελείωσε στις 11.30 τη νύχτα, non-stop. Αλλά πραγματικά οι εμπειρίες ήταν εξαιρετικές (θα τις πούμε εδώ σιγά σιγά όλες) και φυσικά άξιζε και με το παραπάνω η όποια κούραση.

  10. @marianna: Καλώς σε βρήκα, αγαπημένη μου beauty addict! Έκτακτη στις φωτό από Θεσσαλονίκη. bb girl με τα όλα σου!

  11. @SofiaT: Bonjour cherie! Μάλλον λες για τη φωτογραφία έξω από την Όπερα.. ναι, είχα πολύ καλή γυναίκα φωτογράφο και φυσικά μετά ήταν η σειρά της και ήταν και οι δικές της φωτογραφίες υπέροχες. Με τέτοιο background, πως να μη βγει ωραία φωτό?

  12. @Μaryl: Θα δεις πολλές ακόμα φωτό αγαπημένη, από την πόλη, που όπως λές και εσύ, την ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα!

  13. @Julia, ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Περιμένω φωτό απο Παρίσι!

  14. Λατρεύω Παρίσι, λατρεύω Dior. Απλά, λιτά και απέριττα.
    Welcome back, αγαπημένη!

  15. Καλώς όρισες αγαπημένη.
    Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η ανάλυση περί νεανικών, κλασικών και γερασμένων οίκων. Όσον αφορά στα προϊόντα νομίζω ότι είναι από τις λίγες φορές που τα κραγιόν μου κλέβουν την καρδιά αντί για τις σκιές. Τα θέλω όλα! Μα όλα;

  16. Όλα υπέροχα, αλλα αύτό το κοραλί, αχ αυτό το κοραλί!!!!!

  17. @Τζουλια ευχαριστω που με καταλαβαινεις και εσυ Περιμενω……καλο βραδυ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.