Day time in Paris.

paris-open

 

 

Ο τίτλος είναι ιδέα της Αμαλίας από την ταινία «Midnight in Paris” του Woody Allen και την ευχαριστώ γι αυτό.

 

Σήμερα θα δούμε κάποια στιγμιότυπα και από day time και από night time in Paris, στο ταξίδι που βρέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα, καλεσμένη από την Vichy σε διεθνές δημοσιογραφικό ταξίδι, για να γνωρίσουμε από κοντά το Mineral89, το νέο προιόν της μάρκας που ανοίγει μια κατηγορία στα προιόντα περιποίησης.

 

Τράβηξα τόσες πολλές φωτογραφίες αυτή τη φορά που κάποια στιγμή κράσαρε το smart phone, αλλά ευτυχώς μετά επανήλθε, αλλά και πάλι το θέλει το service του, νομίζω.

 

Τα ταξίδια ξεκινούν από τα σύννεφα.

 

plane

 

 

Φτάνοντας στο Παρίσι η αρχή έγινε στο μπουτίκ ξενοδοχείο Hotel du Petit Moulin και μετά ξεκινήσαμε για βόλτα στην περιοχή Marais

 

Hotel du Petit Moulin

 

hotel-1

 

paris-3

 

 

hotel-6

 

hotel-5

 

 

hotel-4

 

 

Marais

 

marais-2

 

marais-1

 

 

Στάση στο Cafe Charlot για καφέ και απεριτίφ. Υπέροχη ηλιόλουστη μέρα στο Παρίσι και όλοι ειχαν ξεχυθεί στα καφέ και τα εστιατόρια. Αυτό κάναμε και εμείς.

 

 

cafe

 

Με τη Μαρία και τη Μίνα.

 

 

cafe-2

 

 

 

Mια μικρή βόλτα με αυτοκίνητο στους δρόμους του Παρισιού με τον ήλιο να δύει σιγά σιγά

 

paris-5

 

 

paris-6

 

 

paris-7

 

 

paris-8

 

 

paris-9

 

 

 

Eντυπωσιακή όπως πάντα η Louis Vuitton βιτρίνα.

 

vuitton

 

Το εστιατόριο Miss Ko στο Champs-Élysées.

 

To φαγητό μπορεί να μην με ξετρέλανε (Asian fusion and sushi και περίμενα πολλά περισσότερα από το sushi) αλλά με ξετρέλανε η buzzing ατμόσφαιρα, το ντεκόρ, το επιβλητικό fun bar- οι Παριζιάνοι ξέρουν να περνάνε καλά, είναι γνωστό αυτό.

 

miss-ko-5

 

 

ko 1

 

 

ko-2

 

ko-3

 

 

miss-ko

 

 

 

MissKo-2

 

 

ko-5

 

 

 

Αυτή τη φορά η παραμονή στο Παρίσι δεν ήταν μεγάλη, ουσιαστικά μόνο 1,5 μέρα και ο χρόνος ήταν περιορισμένος για shopping ή έστω window shopping. Ο βασικός προορισμός εξ άλλου ήταν η πανέμορφη πόλη Vichy για την οποία θα σας πω κάποια πράγματα αύριο.

 

Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή στα πεταχτά «έπιασε» το μάτι μου το άρωμα Hermes Eau des Merveilles Bleue και θυμήθηκα ότι κάποια χρόνια πριν, πριν ακόμα και από το bb,  το πρώτο Eau des Merveilles, ήταν το αγαπημένο μου άρωμα.

 

Το Bleue,  της αρωματοποιού  Christine Nage-που σύντομα φτάνει και εδώ- εξακολουθεί και είναι διακριτικά λουλουδάτο, αλλά  με πιο ξυλώδες νότες και πολύ marine, χάρη στο θαλασσινό αλάτι με μπόλικες δόσεις στη βάση του από juniper berry και  πατσουλί,. Είμαι έτοιμη και κάνω αρωματικό comeback.

 

 

HERMES-EDM-BLEUE_Q

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημερα Αν και στην Αθηνα εχουμε πολυ ωραια καφε ζηλεψα το Cafe Charlot να πινω εκει ενα ζεστο καπουτσινο και να αναπνεω παριζιανικο αερα.Παρολη την κουραση σου πιστευω οτι και μονο που μπαινεις σε ενα αεροπλανο και την επομενη στιγμη βρισκεσαι σε αλλο μερος ξεφευγεις και οι ωρες μοιαζουν να ειναι περισσοτερες. Τουλαχιστον σε μενα αυτο συμβαινει

  2. Τέλειες (και όχι, προς Θεού, δε ζηλεύω καθόλου)!!! Πώς είναι το κλίμα εκεί? Γιατί πριν λίγο καιρό το είχε επισκεφτεί φίλος μου και μου σχολίασε πως αισθανόταν μεγάλη ανασφάλεια και αυτό ήταν κοινό αίσθημα γενικότερα στον κόσμο που κυκλοφορούσε έξω.

  3. …ωραίο το ξενοδοχείο…η βιτρίνα του LV ,πραγματικά άκρως εντυπωσιακή…κι η κυρία -πάντα στυλάτη- με αέρα Παριζιάνας!!!

  4. Τι όμορφα που ήταν,φαίνεται άλλωστε από τις φωτογραφίες!Κούκλα η παριζιάνα δασκάλα και θα γράψω ότι με κέρδισε το εστιατόριο MISS KO!

  5. Kalispera bbgirls!! Spring in Paris!! Poly orees eikones, aksize I kourasi nomizo, anamenoume ta nea tis Vichy kai stelno filia apo ena poly iliolousto Londino!!
    xoxo

  6. @Sheena: Κοίτα δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα “περίεργα”. Ούτε καν στο αεροδρόμιο. Και καθόλου στους δρόμους του Παρισιού. Θα μου πεις δεν έμεινα και πολύ, οπότε λογικό η προσοχή μου να είναι στραμένη στα ωραία και όχι στις άσχημες σκέψεις. Που καταντήσαμε.. να το σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε…

  7. @Celia: Χαριτωμένο ξενοδοχειάκι, μικρό, boutique, κομψό. Στο Marais. Και όχι ιδιαίτερα ακριβό για Paris.

  8. @ΜariaA:

    I love Paris in the springtime,

    but..

    my heart belongs to London!

    (σύντομα πολλά νέα για Vichy.. και για την πόλη και για τα νέα της μάρκας!)

  9. @julia:Όμορφες πραγματικά εικόνες αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω τη δική σου φωτογραφία φίλη μου…
    Έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές για το στυλ της Παριζιάνας γυναίκας αλλά άμα το’χει η Ελληνίδα σου έρχεται στο μυαλό η φράση ”μια Παριζιάνα απο την Αθήνα΄΄ κατά το”μια Ιταλίδα απο την Κυψέλη” για να συνεχίσω τη σούπερ ιδέα της Αμαλίας για τον τίτλο του post,γι’ αυτό επέτρεψέ μου να παραβούμε τον κανόνα με τα θαυμαστικά και ας του δώσουμε να καταλάβει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…!
    Καλή ανάσταση Julia,Στέλλα,Αμαλία και σε όλον τον bb κόσμο.

  10. @Panos Καλή Ανάσταση Πάνο σε ότι επιθυμείς!

  11. @Panos: Αλήθεια το λες αγαπημένο bb boy?

    Χίλια ευχαριστώ δεν εχω λόγια να σε ευχαριστήσω, μια που ήταν μα μέρα που ξεκίνησε απο τις 7 το πρωι με εγερτήριο για σχολειο, μετά δουλειές, μετά αεροδρομιο, μετά αεροπλάνο, μετά με ταξί στο Marais και η φωτό τραβήχτηκε στις 6:30 το απόγευμα με τα ίδια ρούχα από το πρωί, ε, και όπως και να το κανεις και με κάποια μικρή κούραση.

    Πάντως δεν έπεσες καθόλου έξω με το “μια Ελληνίδα ( ή Ιταλίδα) απο την Κυψέλη”. Το πατρικό είναι χαμηλά στην Λεωφ. Αλεξανδρας, στο Πεδιον του Άρεως μια ανάσα απο την Κυψέλη και φυσικά όταν ο δρόμος δεν έβαζε στο Κολωνακι έβγαζε στην πολυαγαπημένη Κυψέλη και την Φωκίωνος Νέγρη!! ( νάτα λοιπόν και τα δικά μου θαυμαστικά και τρέμε F. Scott Fitzgerald !! ??)

    Ας πούμε αύριο τις ευχές μας, μια που παραδοσιακά το bb θα ησυχάσει την Μεγ. Πέμπτη και τη Μεγ. Παρασκευη.

  12. Καλησπέρα!!!
    Εγώ ενα πράγμα ζητάω ενα μικρό δωματιο με θέα στον Πύργο του Αιφελ!! Λες να θελω πολλα!!!
    @Τζουλια μου τι Παριζιανα,Ελληνίδα,Ιταλίδα,Λονδρεζα!!! Εσύ εχεις αέρα παγκόσμιας κλάσης!!!!!!
    Φιλιααααα

  13. Ναι, συμφωνώ απόλυτα. Αν είναι μικρό το χρονικό διάστημα που περνάς σε κάποιο μέρος, σίγουρα φροντίζεις να “ρουφήξεις” τις ομορφιές του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στο μεγαλύτερο βαθμό. Έχοντας βρεθεί σε εκκένωση αεροδρομίου λόγω ύποπτου πακέτου και μετά από όοοοολα αυτά που γίνονται κατά καιρούς, δεν το κρύβω ότι φοβάμαι – και αυτό είναι το χειρότερο. Anyway… Το Παρίσι εξακολουθεί να είναι υπέροχο και σούπερ ερωτεύσιμο! Αναμένουμε το αυριανό post για τη Vichy, τη λατρεμένη μάρκα της μαμάς μου!

  14. Υπέροχο το Παρίσι,υπέροχες οι φωτογραφίες, υπέροχη η Τζούλια!! Το ντεκόρ του εστιατορίου με ενθουσίασε! Το ίδιο και η φωτογραφία που δείχνει τον Πύργο του Αιφελ..η βιτρίνα του Louis Vuitton πάλι μου φάνηκε εντυπωσιακά τρομακτική!

  15. Ανεκπλήρωτος, ακόμα, πόθος το Παρίσι. Το φωτογραφικό ρεπορτάζ του beautyblog μια όαση για το μυαλό μας, όπως πάντα. Ζήλεψα τη βόλτα με το αυτοκίνητο. Αυτό το πέρασμα από διάφορα μέρη και η προσπάθεια του μυαλού να αποτυπώσει ό,τι περισσότερο προλάβει μου αρέσει πολύ στα σύντομα ταξίδια.
    Για να αποδωσπυμε δικαιοσύνη ο τίτλος είνσι της Τζούλιας με έμπνευση δικό μου σχόλιο.
    @Panos, καλή Ανάσταση! Να περάσεις όμορφα τις μέρες που έρχονται.

  16. Ωραίο το “αποδωσπυμε” αντί του αποδώσουμε. Μα κι εγώ που πάω; Χωρίς φακούς, χωρίς γυαλιά και να γράφω πρωί πρωί στο κινητό…

  17. @Maryl: Και που να το έβλεπες live αγαπημένη σε βιτρίνα με 3 μέτρα ύψος! Πράγματι τρομαχτικό.

  18. @Amalia: Μήπως έγραφες και μέσα από αυτοκίνητο?? Φιλάκια!

  19. @Julia, ε, όχι. Τουλάχιστον έγραφα με ασφάλεια.

  20. Beautyblog administrator θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στο Παρίσι με όλα αυτά τα καταπληκτικά μέρη, αν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός με τέτοιο δώρο τον θέλω διαφορέτικά πές μου πως θα μπορούσες να με πάρεις μαζί σου σε επόμενο trip!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.