Jo Malone “Star Magnolia”

jo-malone-magnolia

 

Star Magnolia και όχι Steel Magnolia είναι το νέο λανσάρισμα της Jo Malone που θα βρίσκεται στα stands της μάρκας τον Μάιο.

 

Η συλλογή εκτός από την Cologne περιλαμβάνει και limited edition hair mist για ευωδιαστά μαλλιά της ζεστές μέρες και νύχτες του Μαίου.

 

Limited Edition Cologne

 

jo-malone-magnolia-cologne

 

 

Εκλεπτυσμένα λευκά λουλούδια ανθίζουν με τη λαμπερή γοητεία της άνοιξης – το Star Magnolia ανθίζει. Ζωηρό άνθος μανόλιας, φύλλο μανόλιας και άνθη πορτοκαλιού, με μία νότα λεμονιού, τζίντζερ και σίσο.

 

Limited Edition Hair Mist

 

jo-malone-magnolia-hair-mis

 

 

Η ευωδιά της άνοιξης έρχεται στη κεντρική σκηνή της Jo Malone London, με το πρώτο hair mist. Το εκλεκτό άνθος μανόλιας φλερτάρει με το πορτοκάλι, το λεμόνι και το σίσο για να δημιουργήσει ένα πέπλο εξαιρετικής λάμψης και μαλακτικής θεραπείας. Φορέστε το καθημερινά, μόνο του ή σε συνδυασμό με το άρωμα που αγαπάτε.

 

Η Master Perfumer, Anne Flipo λέει:

 

«Το Star Magnolia Blossom αφήνει λουλουδάτες, φρέσκιες και διαπεραστικές νότες με άπλετα χυμώδη πέταλα γιασεμιού. Το φύλλομανόλιας δίνει μία φρέσκια και πράσινη όψη στο άρωμα.»

 

 

Νότες

Κορυφής: Λεμόνι

Καρδιάς: Μανόλια

Βάσης: Σανταλόξυλο

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Star magnolia και jo malone και limited edition δεν χρειάζεται να το πω φυσικά οτι αυτή θα είναι η μυρωδιά του φετινού καλοκαιριού. . Κάτι μου λέει ότι είναι τόσο όσο σαν μυρωδια ιδανικό για τις πρώτες ζεστές μέρες. . ❤❤❤❤ Ξεκινάει η λίστα ανανεώσεις για καλοκαίρι πάλι με jo malone! !

  2. @Τζένυ 12: Αυτό το magnolia hair mist ειναι ακαταμάχητο μόνο που το σκέφτομαι. Δεν έχεις άδικο. ?

  3. To Magnolia hair mist είναι που θα ήθελα πολύ να δοκιμασω..Πρέπει να είναι αιθέριο και δροσερό..

  4. Kalimera!! Einai katapliktiko, to exo dokimasei kai to hair mist pragmatika ola ta lefta!!! Nomizo I Jo Malone tha vgalei polla hair mist, olio einai enthousiasmenoi me afto!!

  5. Καλησπέρα και Χρονια Πολλα!!!
    Οι νότες του αρώματος ανοίκουν στην κατηγορία των προτιμήσεων μου!!
    Σίγουρα θα πάω να το μυρίζω!!
    Αν και τελευταία αγόρασα το Paradiso (Roberto Cavalli)το είχες αναφέρει παλαιότερα
    @Τζουλια ,μπορω να πω με άνεση ότι μπήκε στην λίστα των αγαπημένων μου αρωματων!!!

  6. Πόσα αρώματα θα λανσάρει η αγαπημενη jomalone;Θέλω πολύ, μα πάρα πολύ,το hair mist. Ευωδιαστά μαλλιά!

  7. @όλες: Ακούστε τι διάβασα πρόσφατα στο βιβλίο “How to be Parisian”. Έλεγαν λοιπόν οι κυρίες Παριζιάνες που το έγραψαν, ότι γύρω στα 20 πρέπει να βρεις το δικό σου signature perfume και να μην το αλλάξεις για τα επόμενα 30 χρόνια, εκτός από κάποιες μέρες με πολύ κρύο.

    Εγώ πάντως δεν συμφωνώ.

  8. Καλημερα και χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη.μακαρι να υπαρχει σε ολο τον κοσμο υγεια,αγαπη και ειρηνη.πολυ ωραιο post.Αυτο με τα μαλλια δεν το ηξερα.με ενθουσιασε ομως.μπραβο τους.νομιζω οτι θα ειναι ωραιο το αρωμα με τις νοτες που εχει.

  9. @BB:ούτε εγώ συμφωνώ επουδενι,αν και κατά καιρούς έχω κολλήσει με κάποια αρώματα.. Αυτό θα το δείξω του άντρα μου που όντως είναι κολλημένος εδώ και 30 χρόνια με τη αFahrenheit!

  10. @maryl: Να, λοιπόν και το bb boy, με το signature scent! Μήπως έχει Παριζιάνικη καταγωγή? 🙂

  11. Αν ισχύει αυτο δεν περνάω ούτε έξω απο το Παρίσι!!!!
    Βέβαια θα ειχα signature scent αλλα ειναι πολυ ακριβουτσικο έτσι
    αγοράζω αλλα κατα καιρούς!!
    Πάντως οι άντρες πιςτευω μένουν στο άρωμα τους περισσότερο απο τις γυναίκες και σπάνια το αλλάζουν,αν κρίνω και εγώ απο τον δικό μου,δεν αλλάζει με τίποτα το D&G pour Homme…..

  12. Ένιωσα να μου γαργαλάει τη μύτη το άρωμα. Μα δεν μας λυπούνται με όλα αυτά τα λανσαρίσματα; Οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι. Αν και μάλλον θα επέλεγα και εγώ το hair mist.
    Όσον αφορά στην παριζιάνικη άποψη, μπορεί και να μη διαφωνούσα αν έκανα κάποιες μικρές απιστίες. Όμως, δυστυχώς, έχω την αίσθηση ότι ακόμα κι αν εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το ίδιο άρωμα, τα αρώματα που έχω εγώ μυρίσει σε διαφορετικές περιόδους μου φαίνεται ότι διαφοροποιούνται με το πέρασμα του χρόνου. Το ίδιο μου λένε και αγαπημένοι μου άνθρωποι που είναι χρόνια πιστοί στο ίδιο άρωμα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.