Innisfree and EmojiTM: Kαι φυσικά και fun!

 

 

innisfree-emoji-open-fb

 

 

Ποιος λέει ότι μια μάρκα περιποίησης και μακιγιάζ με φυσικά και οργανικά συστατικά δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα, χαρούμενη, funky και παιγνιδιάρα;

 

Παράδειγμα η Innisfree,  η Κορεάτικη μάρκα που πρόσφατα παρουσίασε την loose πούδρα No sebum Mineral Powder σε limited edition συσκευασία Emoji.

 

 

Η Innisfree  ιδρύθηκε το 2000 και μάλλον  σε κάποιον εκεί,  πρέπει να άρεσε η Aγγλική λογοτεχνία,  μια που το «Τhe Lake Isle of Innisfree” είναι διάσημο ποίημα του Ιρλανδού Νομπελίστα W.B. Yeats και η δική του έμπνευση, ήταν ένα ακατοίκητο μικρό νησάκι, στα παράλια της Ιρλανδίας.

 

 

To flagship κατάστημα της μάρκας στη Σεούλ

 

 

-innisfree-seoul

 

 

 

Όπως και να έχει η Innisfree, είναι από τις πολύ λίγες Κορεάτικες μάρκες με φυσικά πιστοποιημένα προϊόντα ομορφιάς, για γυναίκες και άντρες. Από τα  best seller προϊόντα της μάρκας είναι η No Sebum Mineral Powder  για αψεγάδιαστο δέρμα και blurred αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, την οποία η μάρκα πρόσφατα αποφάσισε να κυκλοφορήσει σε αυτό το  χαριτωμένο limited edition packaging.

 

Innisfree No Sebum Mineral Powder

 

 

10304_3

 

 

 

Innisfree Mineral Powder and EmojiTM (limited edition)

 

Blushing-Emoji

 

 

Innisfree-No-Sebum-Powder-1

 

 

 

Innisfree-No-Sebum-Mineral-Powder-Emoji1

 

 

 

Innisfree-No-Sebum-Powder-2

 

 

 

 

Δείτε το video,  για το promotion του προϊόντος. Είναι με υπότιτλους και θα γελάσετε πολύ.

 

 

 

 

 

 

Στο δρόμο που χάραξε η μια Κορεάτικη μάρκα, δεν μπορούσε να μην ακολουθήσει και η άλλη η TONY MOLY και να’σου και αυτή με ολόκληρη  πλέον σειρά μακιγιάζ σε συσκευασίες Pokemon. Αχ, και που να ήξερες  Pikachu ότι θα γινόσουν  και μάσκα ομορφιάς.

 

 

tony-moly

 

 

Και μια που από ότι καταλαβαίνουμε όλες, φέτος ξεφύγαμε ακόμα και από τις εφηβικές σειρές προϊόντων μακιγιάζ και πλέον με το νόμο έχουμε φτάσει σε ηλικίες κάτω των 10 διαβάστε και το παρακάτω:

 

 

O Daimaou Kosaka  ή αλλιώς Pikotaro είναι ένας διάσημος Ιάπωνας κωμικός που τραγουδάει και χορεύει το PPAP (Pen Pineapple Apple Pen).  Το οποίο σινγκλάκι  και το video φυσικά έγινε viral. Που το ξέρω εγώ θα μου πείτε τώρα… μα με έχει τρελάνει ο κύριος Ρωμανός, το παίζει και πεθαίνει μονος του στα γέλια, γύρω στις 10 φορές την ημέρα και φυσικά ήθελε να μου το δείξει.

 

To video έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο του 2016 και λένε ότι μέχρι αρχές Απριλίου, το έχουν κατεβάσει πάνω από 118 εκατομμύρια φορές. Μα την Παναγία, νομίζω ότι εκατοντάδες από αυτές, τις έχει κατεβάσει ο κύριος Ρωμανός και έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του σε όλο αυτό το virality.

 

 

Όταν το είδα, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω με τον απίστευτο Picotaro και τον χορό του αλλά – δεν θα το πιστέψετε- κόλλησα τελικά και τώρα πιάνω τον εαυτό μου, κάποιες φορές να σιγοτραγουδάω, Pen Pineapple Αpple Pen. Αφήστε που είναι και τέλειο μάθημα Αγγλικών για άτομα κάτω των 8 ετών (με λίγη γιαπωνέζικη προφορά, βέβαια)

 

 

Ι have a pen

I have an apple

Ugh.. apple pen

I have a pen

I have pineapple

Ugh.. pineapple pen.

 

 

(πάντως το συνολάκι του, ταιριάζει τέλεια με τα παραπάνω προιόντα εδώ που τα λέμε)

 

 

 

 

Καλό σαββατοκύριακο, emoji φιλί με κλειστό ματάκι και από Δευτέρα του Θωμά, όλοι στα θρανία μας μικροί και μεγάλοι.

 

 

Kissy Emoji

 

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια μου,καλημέρα κορίτσια! Πολύ διαφορετικό άρθρο το σημερινό.Δεν ήξερα την κορεάτικη μάρκα-τώρα την έμαθα- και γέλασα πολύ με τη συσκευασία.Αλλά πιο πολύ γέλασα με το τραγουδάκι που έχει κατεβάσει ο κ.Ρωμανός-αλήθεια,τι κάνει-γιατί θα το λες και στον ύπνο σου Τζούλια! Αχ,αυτό με τα θρανία τι το ήθελες;!!!

  2. @Μarianna: Είναι μια χαρά ο κύριος Μαριάννα μου σε ευχαριστώ που ρωτάς. Το μόνο άσχημο είναι ότι με μεγαλώνει επικίνδυνα με πολύ γρήγορους ρυθμούς και πλέον όπως βλέπεις επηρεάζει με τις επιλογές του και τη μαμά.. άσε..

    Ήταν ο σκοπός μου να σας κάνω να γελάσετε σήμερα, γιατί η τσαγκαροδευτέρα plus του Θωμά (διπλό χτύπημα) καταφθάνει για όλες και όλους μας!

  3. Παλιμπαιδισμός σε όλο του το μεγαλείο…. Κινούμαστε στα όρια… Καλημέρα!

  4. @julia, ο,τι θέλουν μας κάνουν τα παλιοπαιδα?????

  5. κι εγω δεν το ήξερα το brand. Πρέπει να το ψάξω…

  6. τελειες χαρουμενες συσκευασιες!!! εστω και μονο για την διαθεση αξιζουν!!!

  7. @Amalia: Και ξέρουμε και από που πηγάζει, αλλά μια χαρά! Όλα χρειάζονται.

  8. @Stella: Ναι, φυσικά. Ας πούμε ότι είναι η αντίστοιχη Κορεάτικη Jane Irredale. Τουλάχιστον όσο αφορά τις mineral πούδρες.

  9. άλκηστις: Mα δεν έδεσαν απίθανα με το τραγούδι; Μόλις τις είδα, το τραγούδι του κυρίου Ρωμανού μου ήρθε στο μυαλό.

  10. Χαριτωμενες συσκευασιες που σου φτιαχνουν τη διαθεση ?

  11. Kαλημερα. Χρονια Πολλα καθυστερημενα απο μενα. Σημερα διαβασα ολα τα ποστ και τις προηγουμες αναρτησεις. Θα μπουμε σε κανονικους ρυθμους απο Δευτερα. Τζουλια δεν πειραζει μετραμε ηδη αντιστροφα για το καλοκαιρι, και εγω μετρω και μνες γιατι τωρα το Πασχα 4 ξαδελφουλες μας ανακοινωσαν οτι περιμενουν μωρακια Ολες μαζι εμειναν εγκυες και τελος Σεπτεμβρη τα περιμενουμε τα μικρουλια. Οσο για το σημερινο θεμα δεν την γνωριζα την μαρκα ομως ειναι τοσο παιχνιδιαρικη η συσκευασια που σου φτιαχνει την διαθεσ και σαν διακοσμητικο ακομα ειναι ομορφη. Καλο Σαβατοκυριακο σε ολες

  12. Kαλημερα. Χρονια Πολλα καθυστερημενα απο μενα. Σημερα διαβασα ολα τα ποστ και τις προηγουμες αναρτησεις. Θα μπουμε σε κανονικους ρυθμους απο Δευτερα. Τζουλια δεν πειραζει μετραμε ηδη αντιστροφα για το καλοκαιρι, και εγω μετρω και μhνες γιατι τωρα το Πασχα 4 ξαδελφουλες μας ανακοινωσαν οτι περιμενουν μωρακια Ολες μαζι εμειναν εγκυες και τελος Σεπτεμβρη τα περιμενουμε τα μικρουλια. Οσο για το σημερινο θεμα δεν την γνωριζα την μαρκα ομως ειναι τοσο παιχνιδιαρικη η συσκευασια που σου φτιαχνει την διαθεσ και σαν διακοσμητικο ακομα ειναι ομορφη. Καλο Σαβατοκυριακο σε ολες

  13. Kalimera!! poly plaka to video, den to eixa dei! Opos exo ksanapei edo ta Koreatika proionta gnorizoun terastia epityxia kai ego prosopika pia mono koreatiko concealer xrisimopoio – mazi kai me kapoia foundation otan thelo pio porselanini yfi kai metria kalypsi. Oi syskevasies episis polles fores opos tora einai katapliktikes!!

  14. kalispera bbgirls!!
    k elega oti mono ego den tha megaloso pote….idate oloklhres eteries pontaroun se mena….!!xaxaxa

  15. Τι υπέροχο κατάστημα και τι χαριτωμένα προιόντα!! Είμαι δουλειά τώρα αλλα το βράδυ που θα επιστρέψω και τα δείξω στη μικρούλα μου σίγουρα θα ενθουσιαστεί!Ηδη μαθαίνει λίγα αγγλικά και το τραγουδάκι θα το μάθει γρήγορα 😉

  16. …μ’ αυτό ρτο γιαπωνέζικο τραγουδάκι/ποιηματάκι έχω λιώσει στο γέλιο…καλό ΠΣΚ ,BBWORLD!!

  17. @Nansy: Κανένα κορίτσι αγαπημενη μου, σε οποία ηλικια και να είναι, δεν μπορει να αντισταθεί σε κατι τόςο χαρούμενο! Ξυπνάει μνήμες!

  18. @Rania: Τι όμορφα νέα! Καλώς να δεχτείτε στην οικογενεια τα μωράκια σας Ράνια μου!

  19. @Maryl: Μην εχεις καμία αμφιβολία οτι τη Μαριλια σκεφτόμουν, οπως δεν είχα και εγώ καμια αμφιβολία οτι θα της το έβαζες να το ακούσει!

  20. @Celia: Ερχεται η σειρά σου τη Δευτερα . Σε θέλω στο πρώτο θρανίο.

  21. Kαλημερα. Χρονια Πολλα καθυστερημενα απο μενα. Σημερα διαβασα ολα τα ποστ και τις προηγουμες αναρτησεις. Θα μπουμε σε κανονικους ρυθμους απο Δευτερα. Πολύ πλάκα το βιντεάκι. Καλο Σαβατοκυριακο σε ολες

  22. @Litsa: Βάλτου το τραγουδάκι, θα γελάσει πολυ! ??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.