H Mac στη Blue Hawaii!

 

MAC Fruity Juicy Ambient

 

Μην μπερδευτείτε και την αναζητήσετε με αυτό το όνομα,  τη νέα συλλογή της Mac που θα κάνει την εμφάνιση της περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα.

 

Η συλλογή ονομάζεται κανονικά Fruity Juicy αλλά βλέποντας το απίθανα εξωτικό της packaging,  αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι η ταινία “Blue Hawaii” με πρωταγωνιστή τον Elvis Presley, ένα από τα αγαπημένα musical των 1960’ς του Ντίνου, με το διάσημο τραγούδι “No More”. (και αυτό από τα αγαπημένα του)

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection1 (2)

 

 

Και αν υπήρχε εκείνη την εποχή που γυρίστηκε η ταινία, η Mac ως μάρκα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα χορηγούσε το μακιγιάζ των πρωταγωνιστών, με αυτά τα εξωτικά limited edition καλούδια που θα δούμε παρακάτω.

 

Φύγαμε, για Hawaii!

 

Το Prep & Prime σε εξωτική limited edition συσκευασία και με μυρωδιά καρύδας!

 

 

 

 

MAC-Fruity-Juicy-Prep-+-Prime-Coconut

 

 

 

Τα πινέλα

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection10

 

 

Τα κραγιόν σε  αποχρώσεις Calm Heat, (nude) Shy Girl  (απαλό κοραλί) Love At First Bite  (έντονο φούξια) Sí, Sí, Me! (βαθύ βιολέ)

 

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection2

 

 

Τα lip gloss σε αποχρώσεις Cha-Cha-Cha  (ροζέ- ροδακινί) Shake, Shake, Shake! (βερυκοκί) La Salsa (απαλό μοβ) Summer Succulence (μπεζ nude)

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection3

 

 

 

Οι bronzing powders σε δυο αποχρώσεις Refined Golden και Banana Bronze

 

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection8

 

 

 

Οι παλέτες με τις σκιές

 

 

A la la

 

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection4

 

 

 

 

Love in the Glades

 

 

love-n-the-glades

 

 

 

Oh my banana

 

 

mac-fruity-juicy-2017- banana

 

 

 

 

Η απολύτως απίθανη Face Powder και ρουζ και highlighter,  όλα σε ένα. Τη θες κολασμένα, μόνο και μόνο για να τη βλέπεις.

 

 

 

MAC-Cosmetics-Fruity-Juicy-Collection-Summer-2017

 

ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Zip dataWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047] displayWindow (box2i): [0, 0, 2047, 2047] lineOrder (lineOrder): Increasing Y nuke/full_layer_names (int): 0 nuke/node_hash (string): "92361ec22ea32bcf" nuke/shotgun/id (string): "1824" nuke/shotgun/macAngleCount (string): "3" nuke/shotgun/macCategory (string): "None" nuke/shotgun/macFormFactory (string): "None" nuke/shotgun/macProductBaseID (string): "None" nuke/shotgun/macProductName (string): "Project EG Powder Blush Duo" nuke/shotgun/macSkuVariations (string): "None" nuke/shotgun/macTotalVariations (string): "None" nuke/shotgun/shotName (string): "mc5032" nuke/version (string): "8.0v6" pixelAspectRatio (float): 1 screenWindowCenter (v2f): [0, 0] screenWindowWidth (float): 1 type (string): "scanlineimage" version (int): 1 =Channels= A (half) B (half) G (half) R (half) bottleMatte_opt.alpha (half) bottleMatte_opt.blue (half) bottleMatte_opt.green (half) bottleMatte_opt.red (half) bottomMakeupMatte_opt.alpha (half) bottomMakeupMatte_opt.blue (half) bottomMakeupMatte_opt.green (half) bottomMakeupMatte_opt.red (half) capMatte_opt.alpha (half) capMatte_opt.blue (half) capMatte_opt.green (half) capMatte_opt.red (half) comp_opt.alpha (half) comp_opt.blue (half) comp_opt.green (half) comp_opt.red (half) coverMatte_opt.alpha (half) coverMatte_opt.blue (half) coverMatte_opt.green (half) coverMatte_opt.red (half) mc5032_a01_Winter15_MYLE_01_0001_I_ll_Hold_my_Breath.alpha (half) mc5032_a01_Winter15_MYLE_01_0001_I_ll_Hold_my_Breath.blue (half) mc5032_a01_Winter15_MYLE_01_0001_I_ll_Hold_my_Breath.green (half) mc5032_a01_Winter15_MYLE_01_0001_I_ll_Hold_my_Breath.red (half) mc5032_a01_mask.alpha (half) mirror_opt.alpha (half) mirror_opt.blue (half) mirror_opt.green (half) mirror_opt.red (half) sparkle1_opt.alpha (half) sparkle1_opt.blue (half) sparkle1_opt.green (half) sparkle1_opt.red (half) specular_opt.alpha (half) specular_opt.blue (half) specular_opt.green (half) specular_opt.red (half) stemMatte_opt.alpha (half) stemMatte_opt.blue (half) stemMatte_opt.green (half) stemMatte_opt.red (half) textMatte_opt.alpha (half) tipMatte_opt.alpha (half) tipMatte_opt.blue (half) tipMatte_opt.green (half) tipMatte_opt.red (half) topMakeupMatte_opt.blue (half) topMakeupMatte_opt.green (half) topMakeupMatte_opt.red (half)


 

 

Το νεσεσέρ

 

MAC_Fruity_Juicy_summer_2017_makeup_collection11

 

 

 

 

Ο Elvis, το τραγούδι “No more” και η ταινία “Blue Hawaii”.

 

 

Aloha, bb girls!

 

 

 

 

 

32 Σχόλια
  1. Katapliktiki limited edition! To prep & prime me aroma karydas to thelo kolasmena!! O Elvis einai kai poly agapimenos tou bbboy, afou akomi kai to skylaki pou eixe mikros Elvis to eixe onomasei!!
    Filia polla bbgirls!!

  2. @MariaA: Λοιπόν, θα βάλω τον Ντίνο και το bb boy να κάνουν παρέα. Θαυμάσια θα τα πάνε, πάω στοίχημα. Όσο για τη limited edition συλλογή, πράγματι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

  3. @Ju: oposdipote!! Exei toso poly kryo aftes tis meres sto Londino pou me tous iviskous kai ton Elvis oneirevomai galazies thalasses tora!!
    xoxo

  4. O.k!!!! Θέλω κολασμένα τη FACE POWDER κι ας είναι το χιλιοστό bronzer-blusher στο νεσεσέρ μου!!!!

  5. @Stella: Και όχι τίποτα άλλο. Τα αγοράζουμε μεν και μετά λυπόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε μήπως και τα χαλάσουμε δε. Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το παθαίνω και αυτό.

  6. Aloha Julia!!!!
    Έβαλα να ακούσω το τραγούδι του Elvis….και ταξιδεύοντας με την μουσική ….έφτασα
    ως την Hawaii …..με φαντάστηκα να περπατάω στην χρυσαφένια παραλία με τα καταγάλανα νερά φορώντας το μαγιο και το υπέροχο αέρινο
    παρεό μου κρατώντας στο χερι το καταπληκτικο νεσεσέρ της Mac γεμάτο με τα προιοντα της!!!!!

  7. Τι ωραία χρώματα! Πολύ ωραίες συσκευασίες.

  8. @SofiaT: Να σε ρωτήσω… εγώ δεν ήμουν πουθενά εκεί κοντά στο όνειρό σου, με μια Margarita στο ένα χέρι και απαντώντας στα σχόλια των bb girls με το άλλο χέρι; Όχι τίποτα άλλο, ζήλεψα και θα κάνω dreambombing!

  9. @Julia εννοηται οτι έκανα αυτή την βόλτα γιατι ερχόμουν να σε βρω …με περίμενες στο
    Hawaii beach bar και είχες μάλιστα παραγγείλει και μια μαργαρίτα για’μενα!!!!!

  10. @Τζουλια κάτσε σε λιγο θα σκάσουν μύτη και τα υπόλοιπα bbgirls!!!! Xaxaxaxaxa

  11. @SofiaT: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και φυσικά με τα χρωματιστά τους μαλλιά από προχθές, που ταιριάζουν τέλεια με το σημερινό εξωτικό σκηνικό!

  12. @Τζουλια καταπληκτικά!!!!! Και θα είμαστε ολες μια πανδαισία χρωμάτων!!!
    Καλα η κοτσίδα μου με τις κόκκινοπορφυρές αποχρώσεις θα σκίζει!!!!!!!

  13. Νομίζω ότι τα θέλω όλα!! Μάλλον δε νομίζω είμαι σίγουρη!! Δεν έχω λόγια πόσο μου αρέσουν όλα!

  14. @Μaryl: Το σκεφτόμουν και εγώ αυτό.. άντε να σου πουν να επιλέξεις για να σου κάνουν ένα απ’όλα δώρο.. αλλά νομίζω την πούδρα θα ζητούσα αν και το Prep & Prime με μυρωδιά καρύδας, πρέπει να είναι αφάνταστα λαχταριστό..

  15. Αν και δεν ειμαι φιλος της mac για πτοσωπικους λογους… Πολυ ωραια φαινονται ειδικα οι συσκευασιες και τα πινελα!!!! Αλλα γενικα δεν εχω ακουσει καλα λογια για τις εποχικες εκδοσεις της… Ελπιζω αυτες να βγουν καλες!!!!

  16. ….fruity juicy,indeed! Ψηφίζω το Prep & Prime με άρωμα καρύδας,την πούδρα/ρουζ/highlighter όλα σε ένα,τα shy girl/love at first bite και τα La Salsa/Summer Succulence αντίστοιχα…για το νεσεσέρ τι να πει κανείς….

  17. Γεια σας bbgirls!Τι φαναταστική σειρά!Όταν βλεπω τέτοιες σειρές,νιώθω μια βαθιά επιθυμία να τελειώσουν όοολα τα αντίστοιχα καλλυντικά μου,να τα χάσω,να μου τα κλέψουν βρε αδελφέ,κι εγώ πάρα πολύ λυπημένη-ναι, πάρα πολύ-να αρριβάρω όλο ενθουσιασμό στα μαγαζιά και να αγοράσω καινόυργια!Είμαι πολύ ανυπόμονη,θέλω να τα αλλάζω συχνά και μερικά έχουν τον ατελείωτο! Το HIGHLIGHTER και το PREP&PRIME μου έριξαν βέλος,τα ερωτεύτηκα!

  18. Τελεια τελεια τελεια καλοκαιρινη συλλογη !! Μου ερχεται ως εικονα στο μυαλο μακιγιαζ με τα παραπανω προιοντα σε καλοκαιρινες διακοπες σε τροπικο νησι πριν τη βραδινη βολτα για κοκτειλ!!!

  19. @Marianna: Εχω και άλλη ιδέα… μια που όπως έχω καταλάβει, μπαίνεις συχνά σε αεροπλάνα, μπορείς να πεις ότι σου τα κράτησαν γιατί τα είχες μαζί σου μέσα στο αεροπλάνο (κατά λάθος βέβαια..) και να αγοράσεις ό,τι νέο έβαλες στο μάτι… χεχεχε… (γκουχ γκουχ.. δεν το είπα εγώ αυτό, κατάλαβες..)

  20. @Christina: Όχι ότι δεν έχουμε τρελαθεί όλες με τη συλλογή, αλλά νομίζω Χριστίνα μου, ότι όλες, έχουμε τρελαθεί περισσότερο με την ιδέα του καλοκαιριού, για το οποίο μετράμε ανάποδα πλέον.

  21. @JULIA,Αχ τι ιδέες μου βάζεις! Πάντως,όταν η Μac είχε corner στο hondos center,το τιμούσα δεόντως.Μου άρεσε που είχε όλα τα νέα trends.Περίεργα κραγιόν,σκιές και ότι άλλο φανταστει κανείς.Τα πινέλα μου είναι mac,είμαι πολύ ευχαριστημένη,τα έχω χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα.Περίμενα να βάλουν έκπτωση και τσιμπούσα και ένα.Αλλά και στη Θεσσαλονίκη που πηγαίνω τώρα,πάντα επισκέπτομαι το ομώνυμο κατάστημα,έχει φανταστική βιτρίνα.Να μην αναφέρω το packaging βέβαια,το βλέπουμε όλες.

  22. @Marianna: Συμφωνώ σε ολα, αλλα βρε αγαπημενη τα limited edition μονίμως εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού! Λες να περιμένουν απ έξω τη νύχτα τα bb girls και να τα αρπάζουν όλα;

  23. Τι ομορφα χρωματα!!!!!!!!!!!τι ωραιο post.μου εφτιαξε τη διαθεση.και μονο που τα ειδα μου φτανει.μπραβο σας.καλημερα!!!!!!!!!

  24. Κι από MAC καλοκαίρι!!!!Τι ωραία συσκευασία!!!Το νεσεσέρ το θέλω!!!!!!!

  25. Γεια σας bbgirls!
    Ένα θα πω, τα θέλωωωωω όλα!!! Με ξεσήκωσες με αυτό το όμορφο post, αγαπώ MAC και οι συγκεκριμένες ανοιξιάτικες συσκευασίες είναι απίθανες!! Τα κραγιόν και τα lip gloss είναι ακριβώς οι αποχρώσεις που φοράω και μου πηγαίνουν τόσο πολύ!!

  26. Εγώ πάλι μπορεί να άργησα πολύ να σχολιάσω, αλλά είμαι σίγουρη για την επιλογή μου. Θέλω τα πινέλα για να μου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε μέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.