The Ordinary: Λίστα αναμονής, 25.000 άτομα!

 

 

The-Ordinary1

 

 

Έχω λίγο καιρό που παρακολουθώ τα πολλά και ενδιαφέροντα τεκταινόμενα της Καναδέζικης μάρκας  για την οποία θα σας  γράψω σήμερα.

 

Το περίεργο όμως ήταν, αυτό που συνέβη στο πρόσφατο ταξίδι μου στη Γαλλία. Σε ένα λοιπόν από τα μεσημεριανά γεύματα, το δικό μας ελληνικό team μοιράστηκε το τραπέζι με το team της Αμερικής. Δύο θέσεις από εμένα, καθόταν η editor in chief του Popsugar. Είμαι φυσικά σίγουρη ότι το ξέρετε, αλλά θα  πω ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία micro-sites στην Αμερική.

 

Αφού είπαμε τα προκαταρτικά ευγενικά και είχαμε πολλές και διάφορες ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μετά ξεκινήσαμε το φαγητό και πλέον η συζήτηση περιορίστηκε στους διπλανούς μας. Κάποια στιγμή έπιασε το αυτί μου μια συζήτηση που είχε εκείνη με την δική της διπλανή, μια blogger από το Texas.

 

Άθελα μου (ή ίσως όχι και τόσο) άκουσα να αναφέρεται η μάρκα  “DECIEM The Abnormal Beauty Company”, που στόχος της όπως λένε οι ιδρυτές της,  είναι να αλλάξει τον κόσμο της ομορφιάς.

 

 

 

deciem-2

 

 

Το brand, έχει κάτω από την ομπρέλα του και την μάρκα The Ordinary η οποία έχει δημιουργήσει τεράστιο hype που φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις τα όρια της λατρείας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Αυτό που έπιασε το αυτί μου ακούγοντας εκείνο το μεσημέρι τις δυο Αμερικανίδες, είναι ότι κάποιες ορκίζονται στα θεαματικά της αποτελέσματα και άλλες όχι και τόσο.

 

Εντάξει. Αυτό από μόνο του, δεν είναι και κανένα ιδιαίτερο νέο. Αυτό ισχύει σχεδόν για όλες τις μάρκες. Κάποιες είναι αποτελεσματικές για τις δικές μας ανάγκες και δεν τις αλλάζουμε με τίποτα και κάποιες άλλες δεν είναι και απλά μας αφήνουν αδιάφορες

 

 

Το πολύ ενδιαφέρον  είναι άλλο.  To brand  κυκλοφορεί στην αγορά προϊόντα με υψηλά ποσοστά δραστικών και ενεργών συστατικών στις φόρμουλες (ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη C, AHA, γλυκολικό, λακτικό και αζελαϊκό οξύ) αλλά σε πάρα πολύ προσιτές, για να μην πω φθηνές τιμές.  Μotto τους το  «κλινικές φόρμουλες με ακεραιότητα»

 

 

 

 

THE ORDINARY

 

 

 

 

Πάντως από το 2013 που έχει κάνει την εμφάνισή της έχει σαρώσει τα βραβεία των περιοδικών του κόσμου ενώ σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια.

 

 

awards-1 (2)

 

 

 

Best sellers της The Ordinary είναι το AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution με 7,20Ε (!) το Glycolic Acid 7% Tonic Solution με 8,70Ε  (!) και το Advanced Retinoid 2% με 9,80Ε (!), ενώ πρόσφατα η μάρκα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά δυο foundations. Ένα για μεσαία κάλυψη το Serum Foundation SPF 15 και ένα για μεγαλύτερη κάλυψη σε κρεμώδη υφή, το Coverage Foundation με τιμές 6,70$ το ένα και 6,90$ το άλλο. Φυσικά χωρίς πρόσθετα και αρώματα είναι mineral based, κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και με μεγάλη χρωματική γκάμα.

 

 

 

the-foundation-2

 

 

 

 

Κρατηθείτε τώρα: Η λίστα αναμονής γι’ αυτά τα δυο foundations έφτασε ούτε λίγο ούτε πολύ τα 25.000 άτομα, μέχρι τα μέσα Απριλίου που είχε ανακοινωθεί η κυκλοφορία τους.

 

 

Έχω την εντύπωση ότι η The Ordinary που μόνο ordinary δεν είναι,  πραγματικά μπορεί να φέρει την αλλαγή που τόσο περιμένουμε στον κόσμο της ομορφιάς. Θα την παρακολουθώ στενά από εδώ και στο εξής και νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς.

 

 

 

 

 

43 Σχόλια
  1. Kalimera!! Eksairetika proionta, apotelesmatika kai pamftina! Sto Londino exoun magazi sto Spitalfields kai ginetai xamos kyriolektika! Prosopika mou aresei to Hyaluronic acid pou dokimasa kai eixa skopo na episkefto to magazi syntoma (einai ligo makria apo mena) kai na promithefto diafora alla giati exoun ola ta brand tis etaireias mazi kai ta Niod pou episis exoun fanatiko koino.
    Einai mia apo tis poly kainotomes etaireies!! To online shop tous einai poly kalo kai eksigei oles tis idiotites ton proionton poly kala an thelete perissoteres plirofories.
    @Ju: tin epomeni for a pou tha eisai London tha to episkeftoume oposdipote!!
    xoxo

  2. @MariaA: Ναι αλλά να τα λες αυτά και να γράφεις και κανένα review. Στο μεταξύ το κατάστημα είναι στη Lamb Street, από το West Hampstead θα μπορούσαμε να είμασταν εκεί με το tube σε 25 λεπτά. Τώρα θα σε βάλω να γράψεις για όλα. Περίμενε και θα δεις.

  3. Καλημερα!!! Εχει γινει πραγματικος χαμος με τη σειρα The Ordinary της Deciem και οχι αδικα. Οι τιμες των προιοντων της για την εξειδικευμενη φροντιδα που παρεχουν ειναι φανταστικες! Εχω δοκιμασει τη ενυδατικη με υαλουρονικο αλλα και το σερουμ με βιταμινη C και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη. Για τα foundations της δεν ξερω, ειναι δυσκολο να παραγγειλεις online foundation και να πετυχεις το χρωμα, αλλα με 6.90€(!) που το εχει (για pre-order) στο victoriahealth (στελνει Ελλαδα) μπορεις να παραγγειλεις δυο κοντινες αποχρωσεις και να το πετυχεις.

    Και μιας και μιλαμε για τη Deciem, δε μπορω να μη σχολιασω το ποσο κουκλος ο ιδρυτης της. (http://deciem.com/founder)
    xxx

  4. …«κλινικές φόρμουλες με ακεραιότητα»…. Βασικά προσπαθω να καταλάβω το Moto τους… ως εκ τούτου και την φιλοσοφία.

  5. @Ju: to iksera ti tha peis prin grapso to sxolio!! Thelo para poly kairo na pao sto magazi alla apo to Hammersmith pou doulevo mexri Spitalfields einai 40 lepta sti District kai den mporo na to skaso sto dialeima na pao. Pantos tha frontiso na ta katafero syntoma!!

  6. Τι σύμπτωση, έχει λίγες μέρες που παρακολουθώ κι εγώ την εταιρεία. Ίδωμεν!

  7. @Εva Diama: Όταν τον είδα… λιποθύμησα… άσε που στην αρχή δεν το πίστευα ότι αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης και άρχισα να το ψάχνω περισσότερο. Κοίτα τα έχουν τόσο ωραία στημένα στο site, βλέπεις καθαρά τις αποχρώσεις και επειδή όλες λίγο πολύ ξέρουμε την απόχρωση της δικής μας επιδερμίδας, δεν είναι δύσκολο να κάνεις την επιλογή. Και όπως είπες: 6,90 ευρώ ενώ σε λίρες Αγγλίας λιγότερο και από 6 λίρες. Βγαίνει κάπου στα 5,90. (μια μέρα πρέπει να μου πεις που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά τα προχωρημένα.. εκτός από την The Ordinary, θα αρχίσω να “παρακολουθώ” και σένα.) 🙂

  8. @Stella: Α, είναι πάρα πολύ ξεκάθαρα και το motto και η φιλοσοφία τους. Tη λέξη Integrity αν τη μεταφράσουμε στην καθομιλουμένη ουσιαστικά σημαίνει ότι κάποιος/α που έχει integrity δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι αυτές οι φόρμουλες κοστίζουν πολύ, άρα φτάνουν και σε εμάς ακριβές, έρχονται αυτοί και το ανατρέπουν όλο αυτό.

  9. @Julia μόλις με έβαλες σε τρελή αναμονή πως θα τα βρω!!!! Και αμέσως έρχεται το σχόλιο
    της @MariaA μας που ειοε ότι τα δοκίμασε και ειναι κοντα της το μαγαζί!!!’
    Απο ότι γνωρίζουμε εχω μια μικρή προϊστορία με την Μαρία στην αποστολή προϊόντων απο το
    Μεγαλόνησι!!!
    @MariaA μου αν σε λίγες ημέρες σου στείλω προσωπικό μηνύματακι θα με παρεξηγήσεις???
    Βέβαια θα περιμενω και με μεγάλη χαρά και το review που θα μας γράψεις για τα προιοντα!! Ειναι
    σίγουρο ότι η @Τζουλια μας θα στο ζητήσει…….
    Φιλία πολλα

  10. @MariaA: Εντάξει, δεν υπάρχει πιο μπερδεμένη γραμμή από την Circle & District. Η μόνη στην οποία χάθηκα μια φορά, γιατί δεν πρόσεξα τι έγραφε μπροστά το τρένο. Από το West Hampstead, θα σε πήγαινα αλλιώς.

    (αααα, ε φυσικά το ήξερες ότι θα γκρινιάξω!!)

  11. @SofiaT: Μόλις πήγα να σου γράψω ότι κανονικά πρέπει να “τιμωρήσω” την Υπουργό και να τη βάλω να στείλει σε όλες μας δέμα από το Λονδίνο!! Αχαχχαχαχχαχα!

    Πάντως όπως είπε και η Eva Diama στο site https://www.victoriahealth.com/

    μπορείς να τα βρεις σχεδόν όλα!

  12. @Julia μα η Μαρία για εμένα ειναι ο Άγιος Βασίλης της Αγγλίας!!!
    Δεν χρησιμοποιώ κάρτες μόνο αντικαταβολή κάτι που με περιορίζει για
    τις αγορές στα ξένα σάιτ……
    Πάντως θα κοιτάξω και τα δυο σάιτ να πρώτα όλα τα προιοντα……

  13. @Ju: to iksera den to iksera?! Den mporousa na kano tin anikseri omos!! Tha prospathiso na pao syntoma alla tis epomenes 2 evdomades exo poly treksimo – einai I kai to London Craft Week. Yposxomai mexri telos Maiouna exo etoimi antapokrisi!

  14. Εκτος απο το victoriahealth, τα βρισκεις και στο beautybay, lookfantastic και cloud10beauty. ???

  15. Τα ειδα στο beautybay k sto lookfantastic!!!! To cloud10beauty δεν το ηξερα… Μμμμμ. Με βαζεις σε πειρασμο να τα δοκιμασω!!!

  16. Ta ειδα sto beautybay/lookfantastic… Mε βαζεις σε πειρασμο να τα δοκιμασω…..

  17. Πολυ ενδιαφέρον!! Νομίζω ότι εχω διαβάσει για τα συγκεκριμένα καλλυντικα οταν ειχα δει κάποια ανάρτηση στο Twitter.. θα τα ψαξω λιγο καλύτερα (θεός ο ιδρυτής απιστευτο!!!)

  18. …τα είχα δει σε ταξίδι μου στο Vancouver αλλά τα σνόμπαρα η ψιλομύτα γιατί μου φάνηκαν φθηνά(κάτω από 10δολλάρια τα πιο πολλά)….θα μιλήσω με δυο φίλες μου (όχι ακόμα γιατί είναι 5 το πρωί εκεί τώρα) που το έχουν το θέμα με beauty προ’ι’όντα και θα τους πω να μου στείλουν κάποια…ίδωμεν! Πάντως, 25χιλ άτομα στη λίστα αναμονής ούτε η Birkin από την Hermes….wooowww!!!

  19. @Celia: Θα φανεί αν είναι flash in the pan, ή πράγματι κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα. Για πες στις φίλες να δούμε τι θα κάνουν.. Τον συσχετισμό με την Birkin bag τον διάβασα και εγώ σε ένα site του εξωτερικού. Ε, μα δίκιο είχαν!

  20. @Julia ,θα ρωτήσω τα κορίτσια να δω τι θα μου πουν…και θα δω τι θα τους πω να μου στείλουν κιόλας….θα τα μελετήσω τα προ’ι’όντα….καλέ, αλήθεια διάβασες τον συσχετισμό με την Birkin σε ξένο site;;;;Εγώ από μόνη μου το είπα…δεν το διάβασα πουθενά…βρε, μπας να πάω να κάνω καριέρα σε κανένα beautyblog του εξωτερικού;;;Αχαχαχααα….

  21. @Celia: Και του εσωτερικού! Και του εσωτερικού!!

  22. Οπώς παντα έτσι και σήμερα μαθαίνουμε νέες μάρκες και value for money προϊόντα στο bb.Δεν την ήξερα τη μάρκα αλλά η τιμές είναι τόσο δελεαστικές που είναι απολυτα δικαιολογημένη η αναμονή. Το παίρνεις απλα για δοκιμή και δεν κλαις τα λεφτά σου αν δεν σου αρέσει.

  23. Α… Εγώ δεν τα ήξερα! φαίνονται πολύ καλά προϊόντα και θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω! Θα πω στην αδερφή μου που μένει Σικάγο να μου τα κρατάει μόλις έρθει! και φυσικά σε δολλάρια κορίτσια οι τιμές είναι τσάμπα!

  24. Έχουν πολύ ενδιαφέρον….. θα ήθελα να τα δοκιμάσω! θα πω στην αδερφή μου που μένει Σικάγο να μου τα κρατάει! και φυσικά με δολλάρια η τιμή είναι τσάμπα!

  25. Αυτο το ποστ το αγαπησα!!!bbgirls εν δρασει!!!!

  26. Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό με τη λίστα κι αν είναι και αποτελεσματικά όντως θα αρχίσουν να αλλάζουν αρκετά.
    Μουτςς

  27. @Mariapan: Όλο και κάποιος τελικά θα υπάρχει στα εξωτερικά για να φροντίσει για τα bb girls! 🙂

  28. @anastasia v: Δεν μας σταματά τίποτα Αναστασία μου!

  29. Είναι καταπληκτικά προιοντα. Εχω ήδη δοκιμάσει το Natural Moisturizing Factors + HA σουπερ ενυδατικό και το 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil, υπεροχο λάδι. Τώρα περιμένω ενημερωση για διαθεσιμοτητα στο φανταστικο toning Glycolic Acid 7% Toning Solution.
    Απο το website τους ή από το Asos.com μπορεί καποιος να αγορασει άμεσα
    Helene // Beautiful Is My Attire

  30. @Helene: Ευχαριστούμε για το review και την ενημέρωση Helene! Btw, πολύ ωραίο το blog σου! ?

  31. Καλημέρα ! Επειδή θα είμαι εκεί αρχές Ιουνίου let’s explain better ! Τα Spitalfields OK γνωστά ! Η Lamb Str είναι εκεί η υπαρχει και άλλο κατάστημα ;
    Τι ωραία , και έλεγα πολλές μέρες στο Λονδίνο , μήπως πηγαίναμε και λίγο στην εξοχή ! Τώρα αποκλείεται ! Μία μέρα θέλω να ανακαλύψω τα προϊόντα ένα ένα !
    Thank you Julia and bb girls !

  32. @Christina: Ναι ,η Lamb str. ειναι στο Spitalfields,δυστυχως το μοναδικο μαγαζί είναι!

  33. Μα πόσα έχω χάσει αυτές τις μέρες. Το post τριπλασιάστηκε από τα σχόλια σήμερα. Πρέπει να καταγράψω όλες τις πληροφορίες.

  34. Για οποια ενδιαφερεταα τα εφερε και το asos εγω απο εκει εκανα παραγγελια.ελπιζω να μην απογοητευτουμε.παντως ελληνιδα youtuber εκανε πολυ καλη κριτικη σε 2 προιοντα ειπε οτι γραμμη που ειχε στο μετωπο χαθηκε.αντε να δουμε..ανυπομονω!

  35. @Christina: Απάντησε η MariaA. Εγώ θα πω μόνο, λίγη προσοχή για να μην μπερδευτείς, γιατί η γραμμή του τρένου είναι η μόνη κάπως περίπλοκη. Aν είσαι στο κέντρο, προτίμησε να πάρεις την Central Line (την κόκκινη) από Oxford Circus και να κατέβεις στον σταθμό Liverpool Street. Από εκεί είσαι πολύ κοντά στη Lamb Street.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.