H Chanel’s Gabrielle και ο Pharrell Williams

Chanel's Gabrielle handbag ad campaign

 

Κατά τη διάρκεια του μήνα η Chanel παρουσίασε τρία μικρού μήκους φιλμάκια με πρόσωπα την Kristen Stewart, την Cara Delevingne και Caroline de Maigret, και πρωταγωνίστρια την τσάντα  CHANEL’s GABRIELLΕ

 

Το τέταρτο και τελευταίο φιλμάκι είναι δημιουργία του Antoine Carlier, διάσημου σκηνοθέτη pop videos και μουσικών ντοκιμαντέρ, με πρόσωπο τον τραγουδιστή Pharrell Williams. Στο φιλμάκι ο Williams ανακαλύπτει ένα άδειο χώρο συναυλιών και τον χρησιμοποιεί σαν ενήλικη παιδική χαρά με την τσάντα Gabrielle να κρέμεται συνεχώς από τον ώμο του.

 

 

pharrell-lagerfeld

 

 

«Ο χαρακτήρας μου στην ταινία είναι ένας τύπος που γουστάρει πολύ τη Chanel, δηλαδή ακριβώς σαν εμένα. Και ακριβώς όπως εγώ, απλά δεν ήθελε να ξεκρεμάσει την τσάντα από τον ώμο του» δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής στο τέλος των γυρισμάτων.

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Ωραιο βιντεο…διαφορετικο mood, πιο energy απο το προηγουμενο…πολυ promoταρισμα για την Gabrielle…θα περιμενω και γω το αρωμα…

  2. Νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο αυτό το φιλμακι από τα προηγούμενα.. Μου “κάνει”πιο συμπαθής και ζωηρουλης ο Ρharrell Williams..Καλό τριήμερο σε όλους!!

  3. @anastasiaV: Έκαναν 4 πολύ διαφορετικά μεταξύ τους video και ναι, αυτή η τσάντα είναι από τα πιο “δυνατά” λανσαρίσματα των τελευταίων ετών.

  4. @Maryl & Litsa: Νομίζω ότι το συγκεκριμένο video είναι πολύ αληθινό. Και αυτό γιατί και ο ίδιος ο Pharrell όπως δήλωσε εξ άλλου (αλλά και όπως τον βλέπουμε σχεδόν πάντα στις εμφανίσεις του) έχει λατρεία στη Chanel.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.