Michael Kors: Νέο αντρικό άρωμα «Extreme Night”

To νέο αντρικό άρωμα Exteme Night του Michael Kors

 

“Όταν ταξιδεύω, μου αρέσει να εξερευνώ τις πόλεις τη νύχτα. Μόνο τότε μπορείς να πεις ότι μια πόλη είναι όμορφη, καθώς τη νύχτα υπάρχει μια διαφορετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα.

 

Το Extreme Night είναι για τον άνδρα που πιστεύει με ενθουσιασμό ότι τα πάντα είναι δυνατά.”

 

 Michael Kors.

 

 

Ο  συνδυασμός των συστατικών του νέου  αρώματος Extreme Night ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο άνδρα που είναι σοφιστικέ και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

 

Το άρωμα ανοίγει με πικάντικες νότες από μαύρο πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Καθώς εξελίσσεται, νότες από κυπαρίσσι και φασκόμηλο συνδυάζονται αρμονικά προσδίδοντας στο άρωμα αρρενωπό χαρακτήρα. Το άρωμα καταλήγει με νότες από ρίζα Ίρις, σύμβολο δύναμης, και σπόρο tonka που προσδίδει ζεστασιά και αισθησιασμό.

 

 

extreme-night-michael-kors

 

 

Το μπουκάλι κινείται στα χρώματα του μπλε της νύχτας. Το χρώμα του βαθαίνει στα άκρα παραπέμποντας στην ανάκλαση των φώτων σε υγρό οδόστρωμα.

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

5 Σχόλια
  1. …kαλημέρα…μ’αρέσουν οι πικάντικες κι οι αισθησιακές νότες στα ανδρικά αρώματα…αλλα την αμαρτία μου θα την πω….εστίασα στον Wouter Peelen…αν και δεν μ’ αρέσουν οι Γερμανοί,τούτος εδώ αποτελεί εξαίρεση!!

  2. Αν και η περιγραφή με παραπέμπει σε φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο σκηνικό με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω.
    Μουτςς

  3. @Celia:χαχα και εγώ εκεί εστίασα!!Κούκλος!! Μου αρέσε όμως και το χρώμα του μπουκάλια,τέλειο μπλε!

  4. @Maryl, εμείς οι δυο μιλάμε την ίδια γλώσσα…κι έχουμε το ίδιο ”πονηρό” μυαλό…χαχαχα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.