Urban Decay: Ένα “Go Naked” αρωματικό λάδι.

urban-decay-go-naked-perfume -oil-open

 

 

Έρχεται να κάνει παρέα – για λίγο όμως, γιατί πρόκειται για limited edition λανσάρισμα- στην best seller παλέτα, Go Naked. Ο λόγος για το αρωματικό φουλ καλοκαιρινό λάδι Go Naked Oil της Urban Decay.

 

Όπως τα περισσότερα καλοκαιρινά αρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά, έτσι και αυτό σκοπό έχει να «φυλακίσει» την οσμή του καλοκαιριού σε ένα διάφανο φιαλίδιο με αρωματική μπίλια  και υφή λαδιού. Χαριτωμένο πολύ αν με ρωτήσετε.

 

Στις αρωματικές μπίλιες και τα λάδια εξ’  άλλου έχει αδυναμία η μάρκα.  Σε μορφή rollerball ήταν και παλιότερα το Revolver καθώς  και το Pistol πίσω στο 2004, το Go και το Sin  ( ” revolver, pistol, go, sin”! αδυναμία στα όπλα, όπως βλέπετε)

 

 

urban-decay-perfumes

 

 

urban=decay-perfumes

 

Το new entry “Go Naked” δεν το έχω μυρίσει, αλλά διαβάζοντας για τις νότες του πρέπει να είναι «φρέσκο», δροσερό και  λουλουδάτο. Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι και μανταρίνι στην κορυφή, άνθη πορτοκαλιού και νερολί στην καρδιά και η βάση κλείνει με λεβάντα και γιασεμί.

 

 

urban-decay-go-naked-perfume-oil-2

 

Δεν έχω πληροφόρηση για το αν θα μας έρθει και από εδώ, πάντως στις 3 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Sephora VIB Rouge και στις 7 Ιουνίου στο site της μάρκας.

 

 

23 Σχόλια
  1. Πολύ έξυπνη ιδέα. Από το όνομα και μόνο πιστεύω θα ξεπουλήσει. Θα ήθελα να το δοκιμάσω πάντως και η ιδέα με το rollerball είναι ολύ ωραία για καλοκαιρινό άρωμα.

  2. Καλημέρα!!!
    Με αρέσουν πολυ τα αρωματικά λάδια!! Οπως το nuxe,caudalie,κ.λ.π
    Εχθές αγόρασα το hei poa 1000 flowers λατρευω την μυρωδιά του!!
    Φιλια πολλα!!!!

  3. Αγαπώ τα λάδια και ιδιαίτερα τα αρωματικά!Αλλά και οι παλέτες με σκιές είναι super!Τις έχω ερωτευτεί και θέλω να αγοράσω μία.

  4. Εχω αδυναμία στα αρωματικά λάδια ειδικά τα dry oil..o,τι λάδι βγάζει η AVON πρώτη τα δειγματίζω 😉 το παραπάνω πρέπει να είναι ιδανικό για καλοκαίρι!

  5. @SofiaT: Μια που ανέφερες τη Nuxe, πρέπει να δοκιμάσεις το Nuxe Sun Delicious Fragrant Water, αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. Υπέροχο. Καμία σχέση με το Prodigieux Le Parfum το οποίο μου έφερνε ζαλάδα και όχι με την καλή έννοια.

  6. @Marianna: Α, πρέπει οπωσδήποτε τότε να δοκιμάσεις την Go Nude, παλέτα. Κατά γενική ομολογία, μια από τις καλύτερες παλέτες σε nude αποχρώσεις που κυκλοφορούν.

  7. @Μaryl: Περνάω φάσεις love-hate με τα λάδια. Υπάρχουν εποχές που τα θέλω πολύ και άλλες, καθόλου.

  8. Νude, κι είμαι εδώ παρούσα…η Αμαλία δεν ξέρω πού είναι….εγώ λατρεύω την παλέτα και τα nudes γενικά…σε χείλη,νύχια και πάει λέγοντας….για το λάδι δεν γνωρίζω πολλά αλλά από τις νότες του θεωρώ πως είναι άκρως καλοκαιρινό….

  9. @Julia αχχχχ το εχω δει και θελω οπωσδήποτε να το μυρίζω!!

  10. @Celia: Όλη την no-nude “επανάσταση” την κάνουμε στα μαλλια, έτσι δεν ειναι αγαπημένη; ?

  11. @julia: Ε ναι η επιστροφή του ασωτου υιού είναι γεγονός!
    Αγαπημένη μου δασκάλα και παλιοπαρέα…Stella…Αμαλία κλπ. κλπ. για λίγο ξαποσταίνουμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε…
    Σας παρακολουθώ και μαθαίνω τα πάντα αλλά είπα να αφήσω χώρο στις κυρίες της παρέας για λίγο καιρό αλλά …οι χάρες τελείωσαν…
    Φοβερά τα άρθρα της Στέλλας τις προηγούμενες μέρες,πολλά μπράβοοοοοοο!
    Julia το POST με τα the ordinary μέσα στον παλμό της εποχής.
    Έχω ήδη δοκιμάσει 5 προϊόντα…Buffet-Matrixyl 10%-caffeine solution 5%-Hyaluronic Acid 2%-Argireline και είναι όλα φοβερά!Στο εξωτερικό μιλάνε ήδη για επανάσταση στον χώρο του skin care-κορυφαία συστατικά της κοσμητολογίας σε φθηνές τιμές.Αν και είμαι λίγο επιφυλακτικός με την εξέλιξη της εταιρείας…είναι σίγουρα μια νεα αρχή στην αγορά του skin care και σίγουρα ΕΣΥ είσαι απο τους πρώτους που έκαναν αναφορά στην Ελλάδα σχετικά με την the ordinary γι’αυτό επειδή καταγράφεις πάντα τον παλμό της εποχής, σου αφιερώνω πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…!!!!!!
    Σας χαιρετώ όλους!

  12. @JULIA,η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ποια να διαλέξω και είπα να το σκεφτώ,ή μάλλον να συσκεφθούμε με την κόρη μου!

  13. @Julia Ποια Αμαλία…. Εγω θα σου κάνω την έκπληξη και θα σου πω για τα Nude και τα Urban Decay… Δεν ξέρω για το λάδι αλλά το nude κραγιόν του brand INTERROGATE Cream είναι ίσως το καλύτερο, το πιο ΣΩΣΤΟ nude που έχω φορέσει στη ζωή μου. Προτείνω σε όσες ψάχνουν ένα nude κραγιόν να το τσεκάρουν, γιατί το σωστό nude είναι σαν το σωστό κόκκινο. Ενα για την κάθε μία!
    @Panos Σ΄ευχαριστώ πολύ Πάνο μου. Μας έλειψες αλλά σε συγχωρούμε γιατί έναν σ΄έχουμε… (Πανο εννοώ..) 😉

  14. @Panos: Welcome back our dearest bb boy! Μας έλειψες είναι η αλήθεια! Ελπίζω να “χάθηκες” για καλό λόγο και εύχομαι από εδώ και στο εξής να σε “βλέπουμε” πάλι πιο συχνά! Πολλά φιλιά! (αχά!! Και την The Ordinary έχεις προλάβει και εχεις δοκιμάσει?? Πολύ καλύτερος από τη “δασκάλα” λοιπόν! Θέλουμε ο-πωσ-δή-πο-τε τη γνώμη και το review σου!)

  15. @julia ok δασκάλα…stay tuned…the ordinary review έρχεταιιιιιιιιι!

  16. Nude, αρωματικό λάδι με εσπεριδοειδή, επιστροφή του Πάνου κι εγώ φουλ στη δουλειά; Κρίμα κι άδικο. Μα ούτε να διαβάσω τα post δεν πρόλαβα αυτή την εβδομάδα! (@Stella μου συγγνώμη, θα επανορθώσω).
    @Panos, περιμένω κι εγώ το ordinary review σου! Η γνώμη σου μετράει πολύ!!!!!!

  17. @Amalia: Ε είναι και η εποχή τώρα… Καλες εξετάσεις και καλες επιτυχίες σε εσένα και ολα τα “παιδιά” σου αγαπημενη! Αν και με τέτοια ” Κυρία” που εχουν, η επιτυχία τους ειναι διασφαλισμένη.

  18. @Stella: Εχει “παράδοση” στα κραγιόν η UD. Αλλά καλυτερο απο τα semi matte nude lip colors της Bobbi Brown;;

  19. @Julia Σε μενα έκατσε καλύτερα σαν φωτεινότητα.

  20. @Amalia Κάνε κουράγιο Αμαλία… το καλοκαιράκι έρχεται…ελπίζω δηλαδή γιατί σου γράφω απο μια ΄΄Λονδρέζικη΄΄ Αθήνα που τις τελευταίες μέρες βρέχει συνέχεια και ξαναβγάλαμε τα μπουφάν!
    Σε χαιρετώ,φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.