Beatific Slim Sculptor: Καθημερινές συνήθειες, για τέλειες αναλογίες.

 

To προιόν για αδυνάτισμα κατά της κυτταρίτιδας, Beatific Slim Sculptor

 

Πριν από λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου το  πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του γιατρού Frederick Saldmann M.D. «Υοu are your own best medicine» το οποίο έχει ήδη πουλήσει στη Γαλλία περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα.

 

Eίχα την τύχη να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τον γιατρό και μάλιστα να μάθω ότι το βιβλίο κυκλοφόρησε και σε ελληνική έκδοση με τίτλο «Το καλύτερο φάρμακο είναι ο εαυτός μας»

 

Το βιβλίο αφορά  την μακροζωία και την καλή υγεία προτείνοντας μικρές καθημερινές συνήθειες, που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή μας και το προσδόκιμο αυτής.

 

 

book-1

 

 

Ένα από τα κεφάλαια καταπιάνεται και με το σωματικό βάρος- ένα θέμα που απασχολεί ένα τεράστιο ποσοστό των γυναικών και αντρών σε όλον τον πλανήτη.

 

Ο γιατρός δεν είναι υπέρ καμίας δίαιτας,  μια που πιστεύει ότι το φαγητό είναι μια απόλαυση την οποία δεν επιτρέπεται να στερούμε από τον εαυτό μας. Δίνει όμως κάποια tips που μου φάνηκαν πολύ εύκολα και τα οποία εντάσσονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην καθημερινότητά μας:

 

  • Επιλέξτε ανορεξιογόνες τροφές που συνδυάζουν απόλαυση και αποτελεσματικότητα όπως η μαύρη σοκολάτα και το σαφράν- που βοηθάει στην αίσθηση του κορεσμού και μπορεί να προστεθεί σε όλα τα πιάτα, καθώς και η καυτερή πιπεριά τσίλι. Όλα τα παραπάνω αποδεδειγμένα βοηθούν στην μείωση της όρεξης και κατά συνέπεια του βάρους.
  • Πίνετε ένα μεγάλο ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα και δυο μεγάλα ποτήρια νερό πριν από κάποιο αλκοολούχο ποτό.
  • Το ασπράδι του αυγού είναι ο πρωταθλητής του κορεσμού. Περιέχει μόνο 44 θερμίδες και είναι εξαιρετικά χορταστικό.
  • Όπως και το αυγό έτσι και κάποιες άλλες τροφές έχουν την ιδιότητα να προκαλούν κορεσμό με πολύ λίγες θερμίδες: τα μανιτάρια 14 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, οι τομάτες 21 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, οι πατάτες στον ατμό 85 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Σκεφτείτε μια μεγάλη σαλάτα από όλες αυτές τις τροφές, καρυκευμένη με φρέσκα βότανα και λίγο μπαλσάμικο και έχετε το τέλειο γεύμα με μηδαμινές θερμίδες.
  • Βάλτε φρένο στο αλάτι και γκάζι στο πιπέρι.
  • Μην στερηθείτε τα γλυκά που λατρεύετε. Απλά καταναλώστε τα το πρωί και συνοδέψτε με αυτά το πρωινό σας γεύμα. Μια ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων διαπίστωσε ότι όταν «ξεμπερδεύεις» με τα σακχαρώδη από το πρωί ρυθμίζεις το αίσθημα της πείνας για όλη τη μέρα.
  • Αποφύγετε οτιδήποτε “light”
  • Εφαρμόστε την «περιοδική» νηστεία η οποία διαρκεί από 16 έως 24 ώρες και μπορεί να υιοθετηθεί μια φορά την εβδομάδα ή κάθε δέκα μέρες. (αποκλείονται από αυτή όσοι πάσχουν από υπογλυκαιμία- αλλά σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να δοθεί γι αυτή το πράσινο φως από τον γιατρό σας)
  • Δεν σας αρέσει η άθληση; Δεν πειράζει, αρκεί να ανεβαίνετε παντού με τις «θαυματουργές» σκάλες. Δεν θα πιστεύετε τα αποτελέσματα που θα έχει αυτό για την σιλουέτα σας μέσα σε 3 μήνες.

 

 

 

book-2

 

 

 

Μη ξεχνάτε ότι εκτός από όλα τα παραπάνω στην προσπάθειά μας για ιδανικές αναλογίες θα βοηθήσει πολύ και το κατάλληλο προϊόν που θα μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

 

Και μπορεί η σύγχρονη κοσμετολογία να μην  έχει βρει ακόμα τον τρόπο να εξαφανίσει ως εκ θαύματος την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τα περιττά κιλά, αλλά σίγουρα έχει καταφέρει να αναπτύξει εξειδικευμένες συνθέσεις που αντιμετωπίζουν πολλά από τα προβλήματα της επιδερμίδας όπως είναι η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση και η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

 

Η νέα κρέμα σώματος της Beatific Slim Sculptor για εντατικό αδυνάτισμα και λείανση της επιδερμίδας δρα σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο:

 

 

  1. Στοχεύει στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση της στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

  1. Προσφέρει πολλαπλά αδυνατιστικά οφέλη σμιλεύοντας τη σιλουέτα

 

Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών που προέρχονται από νερό πηγής πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, σε συνδυασμό με το δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργατική  δράση σμίλευσης του σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών. Σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

 

Παράλληλα, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

 

 

 

Slim Sculptor box & tube

 

 

Ορατά αποτελέσματα

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: Η όψη φλοιού πορτοκαλιού ξεκινάει να λειαίνεται και η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, ενυδατωμένη και τονωμένη ενώ το περίγραμμα του σώματος αρχίζει να βελτιώνεται.

 

Μακροπρόθεσμη δράση: Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι ορατά μειωμένη, η επιδερμίδα πιο σφικτή ενώ η σιλουέτα εμφανίζεται πιο αδύνατη και καλοσχηματισμένη.

 

 

Τα προϊόντα της σειράς Beatific τα βρίσκουμε στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

 

 

14 Σχόλια
  1. Το είχε πει κι ο Ιπποκράτης από τον 4ο π.Χ. αιώνα μέσα απ’ τις διδασκαλίες του: «Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας»

  2. @Stella: Κάθε πρωί γαργάρες με αλατόνερο και αιθέριο έλαιο δυόσμου, το ξεκίνημα της μέρας με κρύο νερό στο πρόσωπο, σφύριγμα κάθε πρωί που συμβάλει στη νεανικότητα του δέρματος, η δύναμη του γαλλικού φιλιού αλλά και των δακρύων, ο μαγνητισμός κατά της κατάθλιψης και άλλα πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα σε αυτό το βιβλίο.

  3. @Stella: Εσύ ειδικά, ο-πωσ-δή-πο-τε!! Το διάβαζα και σκεφτόμουν σε πόσα θα συμφωνήσεις με το γιατρό…

  4. Υπέροχες οι συμβουλές του γιατρού, νομίζω ότι είναι από τις συμβουλές που ο καθένας μας μπορεί εύκολα να ακολουθήσει..Ξέρουμε ποια ελληνική εκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο του για να το αναζητήσω ?

  5. @Μaryl: Αν δε με απατά η μνήμη μου, από τις εκδόσεις Πατάκη, αγαπημένη.

  6. Πρέπει να είναι εξαιρετικό βιβλίο, θα το ψάξω σίγουρα. Αλλά και η Beatific μια από τις αγαπημένες μου Ελληνικές μάρκες με πολύ αξιόλογα προιόντα

  7. Καλημερα. Πολυ μου αρεσαν οι συμβουλες που δινει ο γιατρος. Εμεινα πιο πολυ στην νηστεια 24 ωρων Μου φαινεται ευκολοτερο απο το να παρακολουθω μια διαιτα και να στερουμε πραγματα που οπως λεει ειναι απολαυση για μας

  8. ….αχ,αχ,αααχ…μεγάλο θέμα ανοίγεις τώρα…

  9. Το είχα δει στο site τους @Julia και μου είχε τραβήξει την προσοχή. Και είμαι και σε αναζήτηση, προιόντος αυτό το καιρό.

  10. Από όλο το post κράτησα αυτό (που με συμφέρει)για τα γλυκά.Και θα δοκιμάσω τη συμβουλή του γιατρού οπωσδήποτε.
    Μουτςς

  11. Συμφωνώ απόλυτα με το γιατρό για την απόλαυση που μας χαρίζει το φαγητό. Πολύ ωραίες συμβουλές για διατήρηση βάρους ή για απώλεια λίγων κιλών. Για πολλά κιλά θα έλεγα οτι δεν ισχύει αν και δεν γνωρίζω τα αποτελεσματα της νηστείας. Εχω ακούσει ενα -δυο ατομα που το εφαρμοζουν αλλά τίποτα περισσότερο.

  12. Ωραίες συμβουλές, καθησυχαστικες για οσες έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους.Η νηστεία ενδείκνυται για απώλεια κιλών και για αποτοξίνωση του οργανισμού.Την επόμενη μερα όμως δεν αδειαζουμε το ψυγείο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.