Kαλοκαίρι άκου! I am what I am!

banner-summer

 

 

31 Μαΐου. Αύριο, η πρώτη μέρα του καλοκαιριού. Και λέμε να τo υποδεχτούμε και με αισιοδοξία και με εξαιρετικά νέα.

 

Με αισιοδοξία αφού όταν διαβάσετε το post του Panos που ακολουθεί, θα καταλάβετε τι εννοώ. Εξαιρετικά νέα γιατί είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο «δικός» μας Panos ξεκίνησε το δικό του κανάλι στο You Tube με την ονομασία PS Style.

 

O ίδιος μου εξήγησε με δικά του λόγια τι τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση:

 

«Το PS STYLE, όπως και το bb για μένα είναι το… ΦΕΥΓΙΟ (τη λατρεύω αυτή τη λέξη) Στο λεξικό γράφει οτι Φευγιό είναι η ενέργεια του φεύγω…η αναχώρηση… Αυτό Θέλω… να σηκώσουμε πανιά,  ν’αναχωρήσουμε, να σαλπάρουμε και να αναζητήσουμε την ομορφιά παντού…στα προϊόντα skin care,στους ανθρώπους ,στις σχέσεις, όπου υπάρχει να την ξετρυπώσουμε…Συγγενικές λέξεις για το Φευγιό…φυγή…φυγάς…φευγάλα…φευγάτος…

ΌΛΑ με αγγίζουν…»

 

 

PS-STYLE

 

 

Απολαύστε λοιπόν το post που ακολουθεί δια χειρός Panos και φυσικά δείτε και το πολύ ενδιαφέρον video που έχει ετοιμάσει και αφορά στις δερματικές παθήσεις που ταλανίζουν άλλοτε «κρυφά» και άλλοτε «φανερά»,  μια πολύ μεγάλη μερίδα του πληθυσμού παγκοσμίως.

 

———

 

  6:15 πμ και το ξυπνητήρι χτυπά μανιασμένα φωνάζοντάς μου με θρασύτητα …εγερτήριοοοοοοο…

 

Πίνω νηστικός το χάπι του θυροειδή (καθένας με τα κουσούρια του όπως λένε) και τρέχω για το πρωινό ντούς. Καθώς περνώ από τον καθρέφτη του μπάνιου παθαίνω την πρώτη υστερία της μέρας.

Χριστέ μου , μετά από 8 ώρες ύπνου και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια χειρότεροι από ποτέ.

 

Να θυμηθώ να γράψω στο σημειωματάριο να αλλάξω κρέμα ματιών.

 

 Όσο ντύνομαι μετά το μπάνιο βάζω στο youtube Jennifer Lopez …I am into you…χωρίς μουσική δεν ανοίγει το μάτι πρωινιάτικα. Στην οθόνη του laptop η Jennifer θεά στην παραλία με τον καλλονό William Levy φλερτάρουν χωρίς ενδοιασμούς .

 

 

 

 

 

 

Κοιτώ τον ημίγυμνο γραμμωμένο λατίνο εραστή και σκέφτομαι…δεν έχει πρωινό σήμερα, καιρός να χάσεις κακομοίρη Πάνο τα γεροντόπαχα. Κατεβαίνω θεονήστικος στη στάση του τρόλεϊ με το στομάχι να γουργουρίζει σαν τρελό. Περιμένοντας το τρόλεϊ χαζεύω τις διαφημιστικές αφίσες  στη στάση.

 

Γνωστή εταιρεία εσωρούχων προμοτάρει τα μαγιό για το καλοκαίρι του ΄17. Στην αφίσα ένα ζευγάρι μοντέλων με μπρούτζινα αγαλματένια κορμιά και υπέροχα μαγιό ποζάρουν όλο ηδονή. Κοιτώ την κοιλιά μου που εξέχει πάνω απο τη ζώνη και ρουφάω το στομάχι μου.

 

Το μεσημέρι σκέφτομαι δεν έχει φαγητό…μόνο άπαχο γιαουρτάκι 2% το πολύ. Μπαίνω στο τρόλεϊ και κρατιέμαι απο τη χειρολαβή. Στη διπλανή χειρολαβή το γραμμωμένο φουσκωτό μπράτσο ενός 20άρη.

 

Κάποιος παίζει με τα νεύρα μου σήμερα.

 

 

Κοιτώ το δικό μου αγύμναστο μπρατσάκι με τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης και σκέφτομαι ότι δεν είμαι πια 20. Να θυμηθώ να γράψω στο σημειωματάριο πως από Δευτέρα ξεκινώ γυμναστήριο, δεν βγαίνω έτσι στην παραλία με τίποτα.  Κατεβαίνω από το τρόλεϊ και περιμένω στο φανάρι για να περάσω στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

 

Δίπλα μου στέκεται μια κυρία .

 

 

Μετά το πρώτο οπτικό ξάφνιασμα την παρακολουθώ με λοξό βλέμμα κρυμμένο κάτω από τα Tom Ford  γυαλιά ηλίου. Στέκεται αγέρωχη δίπλα μου με το σώμα της λαβωμένο από τα σημάδια του αυτοάνοσου νοσήματος ονόματι ψωρίαση.

 

 

Το βλέμμα της ψηλά ,περιμένει να δει το πράσινο φανάρι. Στο ντύσιμό της δεν διακρίνεται καμία προσπάθεια να κρύψει τις δερματικές αλλοιώσεις της πάθησης. Φορά φούστα , όχι παντελόνι και τα λαβωμένα γόνατά της είναι σε κοινή θέα. Φορά αμάνικο μπλουζάκι, όχι μακρυμάνικο πουκάμισο και οι αγκώνες της με τα τεράστια σημάδια-λέπια της πάθησης σε κοινή θέα. Στο πληγωμένο και σημαδεμένο της πρόσωπο από το νόσημα δεν φορά τεράστια μαύρα γυαλιά για να κρυφτεί.

 

Δεν φορά φουλάρι στον λαιμό η καπέλο και βέβαια δεν έχει ίχνος μακιγιάζ.

 

Το φανάρι ανάβει πράσινο.

 

 

Η κυρία διασχίζει τη διάβαση με αγέρωχο βηματισμό σαν μοντέλο της Victoria Secret και το κεφάλι ψηλά σαν να μας φωνάζει με όλη της τη δύναμη…αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω.

 

 Στέκομαι κοκαλωμένος στο φανάρι. Δεν κάνω βήμα…δεν μπορώ να κάνω βήμα. Σταματάω να ρουφάω το στομάχι μου. Η κυρία χάνεται από το βλέμμα μου μέσα στον κόσμο και εγώ σκέφτομαι να γράψω στο σημειωματάριό μου με κεφαλαία γράμματα: “Πάνο είσαι ο πιο ανόητος άνθρωπος του κόσμου.”

 

Και ενώ περιμένω να ξανα ανάψει ο πράσινος σηματοδότης,υπόσχομαι στον εαυτό μου πως αυτό το καλοκαίρι θα το ζήσω όπως θέλω εγώ…ελεύθερος…με τα γεροντοπαχά μου…ελεύθερος… με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου… ελεύθερος…τρώγοντας ότι μου κάνει κέφι…

 

Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω…

 

Το φανάρι δείχνει επιτέλους πράσινο…

 

Ξεκινώ να διασχίζω τη διάβαση με αυτοπεποίθηση male model σε catwalk του Μιλάνου σιγοτραγουδώντας I am into you…με το στομάχι μου να εξέχει από τη ζώνη του παντελονιού.

 

Οι άνθρωποι γύρω μου με κοιτάνε απορημένοι…

 

So what?

Ε και τι έγινε;

 

Αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε…

 

Καλό καλοκαίρι bb κόσμε!!!

 

Panos

 

 

 

 

 

47 Σχόλια
  1. Μπράβο Πάνο! Μπράβο για ολα! Για την προσπάθεια, για την καινούργια ενασχόληση, για την αισιοδοξία, για το ποστ, για την αιώνια εφηβεία, για το πηγαίο χαμόγελο, για τα καλύτερα που πάντα θα ονειρευόμαστε! Καλή επιτυχία και πάντα να έχεις νέα κίνητρα. Χαίρομαι πολύ που ένα δικό μας ΒΒboy είναι πάντα έτοιμο για φευγιό! Βίρα τις άγκυρες αγαπημένε… 😉

  2. πολύ ενδιαφερον αρθρο! 1ον, αυτο το “Φευγιό” πως το εχω εξημερωσει μεσα μου, ουτε και εγω εχω καταλαβει ακομα…. 2ον η κυρια ειναι παραδειγμα προς ολους μας, η αυτοπεποιθηση και η σιγουρια σε εναν ανθρωπο αποπνεουν τοση γοητεια όση κανενα αξεσουαρ ή Outfit θα μπορεσει ποτε να προσφερει! 3ον η JLo ειναι θεααααρα σε αυτο το clip (θεαρα ειναι γενικοτερα, αλλα σε αυτο ειναι απιθανη!)

  3. @stella:Άντε τώρα ν’απαντήσω σε τέτοια ωραία λόγια…
    Αγαπημένη Στέλλα το ΄΄φευγιό΄΄ το έχω απο κούνια που λένε αλλά αν στο ΄΄φευγιό΄΄ δεν έχεις παρέα είναι δράμα η κατάσταση…
    Εγώ νομίζω οτι έχω παρέα τους ομορφότερους φίλους εδώ στο bb…τους πιο ωραίους΄΄φευγάτους΄΄ φίλους με αρχηγούς τη Τζούλια και εσένα.
    Επέλεξα το bb ανάμεσα σε πολλά άλλα ΄΄αδιάφορα-απρόσωπα΄΄sites ,ήρθα μπήκα στην παρέα σας,με δεχτήκατε με χαρά και θα μείνω εδώ με ακόμη μεγαλύτερη- μεγαλύτερη -μεγαλύτερη… δική μου χαρά!!!
    Εγώ πάντως θέλετε δεν θέλετε σας έκανα φίλους…
    Αγαπημένη παρέα…αγαπημενε bb κόσμε αύριο ξεκινά επισημα στο ημερολόγιο τουλάχιστον το καλοκαίρι…
    Να είμαστε καλά να το ζήσουμε με την ψυχή μας και τη δική μας αλήθεια και ΄΄σε όποιον αρέσουμε΄΄!!!

  4. γλαφυρό,χρωματιστό!!!μπράβο σου Πάνο!!!!!

  5. και με πολύ καλή διάθεση (και χιούμορ),να ρωτήσω….απέναντι από το φανάρι..είχε φούρνο?:D
    συμφωνώ πάρα πολύ με σένα, την κυρία με την δερματική πάθηση και την bobbi brown που μισεί το countouring…!

  6. @Panos Αγαπημένε φίλε το ΒΒ δημιουργεί μεγάλες και καρμικές σχέσεις… Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όσους απαρτίζουν αυτήν τη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα φίλων. Εύχομαι πάντα καλοκαίρι στην καρδιά σε όλους και όλες μας!

  7. @Panos: Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε φίλους σαν εσένα στη διαδικτυακή μας παρέα! Εδώ θα είμαστε να βλέπουμε με αγάπη το “μωρό” σου το PS Style να μεγαλώνει κάθε μέρα!

  8. @Maria Marconiou: Πες τα αγαπημένη, πες τα! Υπάρχει πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη από τη JLo??

  9. Mpravo Pano, kali arxi me tin kainouria enasxolisi kai kali epityxia!! Einai poly simantiko pistevo na apodextoume ton eafto mas kai na perpatame perifanoi sto dromo kai pantoy opos I en logo kyria. I aftopepoithisi einai kati pou vgainei apo mesa mas kai to katalavainoun oloi gyro mas. I prospatheia na kalyterepsoume kai na frontisoume ton eafto mas einai pou exei alloiothei kai perasei se alla epipeda. Thymithika tora perisy sto Londino egine megalos xamos me mia etaireia sympliromaton diatrofis pou evale diafimisi ston ypogeio me afises montelon me bikini kai elege “are you bikini ready?” Den mporo na perigrapso poso asxima antedrase o kosmos me apotelesma na tin katevasoun kai xiliades anevasan fotografies me ta bikini tous sta social media.
    Min afinete kanenas na sas pei pos prepei na eiste!!
    Filia polla!!!

  10. anastasia v:χαχαχα…και πιστεύεις οτι αν δεν είχε φούρνο απέναντι στην κατάσταση που ήμουν θεονήστικος δεν θα έβρισκα φούρνο…ζαχαροπλαστείο…σουβλατζίδικο;
    Ένα σου λέω,ΕΦΑΓΑ όσο δεν έχει φάει ο William Levy στο video clip ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή του…

  11. @Beautyblog ειναι μοναδικη, ειναι θηλυκο με ολη τη σημασια της λεξης, εχει καμπυλες, ειναι sexy χωρις να ειναι προστυχη, βγαζει φωτογραφιες χωρις Make-up και τις ανεβαζει στο Instagram, εχει βρει το μυστικο να μην γερναει και μπραβο της (οποιο και να ειναι αυτο…) και ειναι μια γυναικα γηινη (ασχετα εαν στα clips και στα red carpets/βραβεια μας αφηνει με το στομα ανοιχτο), οχι ξερακιανη οπως τοσες αλλες που βλεπεις! Ασε τωρα… τι να λεμε… χασιμο… Για αυτο και τοσες γυναικες την αγαπουν και εχουν ταυτιστει μαζι της, για αυτο εχω ταυτιστει και εγω ως γυναικα με καμπυλες!

    @Panos το clip το βλεπω και το ξαναβλεπω… μου εφτιαξες την ημερα!!!

  12. @ΜariA: Γιατί λες μόνο για την εταιρεία με συμπληρώματα διατροφής και δεν λες για όλες ανεξαιρέτως τις μάρκες ομορφιάς που στις αφίσες τους με τα προιόντα αδυνατίσματος – δεν φτάνει που έχουν δίμετρα αψεγάδιαστα μοντέλα- κάνουν και ρετούς από πάνω. θυμάμαι μικρή στα 20, κάθε φορά που ξεκινούσαν αυτές οι διαφημίσεις εκεί γύρω στο Μάρτιο πάθαινα μελαχγολία και άρχιζα την “απεργία πείνας”.

    Σκασίλα μου τώρα.. σκέφτομαι ότι αυτές μπορεί να έχουν τέλειο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα αλλά να είναι τραχύ σαν στυπόχαρτο ενώ το δικό μου είναι βελούδινο και απαλό.

    Φυσικά και προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση όσο μπορώ αλλά αν δεν τα καταφέρω, δεν τρέχει και τίποτα. Εχω δει κάτι απίθανα ολόσωμα μαγιό- είναι και πιο σέξι σε κάποιες περιπτώσεις.

    Αχ τι ωραίο που είναι να μεγαλώνεις και να μην ασχολείσαι με τα “μικρά” και ασήμαντα αλλά με τα “μεγάλα” και σημαντικά.

  13. Beautyblog:Αγαπημένη Τζούλια δεν μπορώ να μην το γράψω αυτό…

    Υπάρχουν άνθρωποι που αν και χορτάτοι στη ζωή τους δεν αφήνουν ούτε ψίχουλο για τους άλλους…
    Υπάρχουν όμως και άλλοι όπως ΕΣΥ που κερνάνε τη μερίδα τους.Αυτό που τους ανήκει,αυτό που έχουν αποκτήσει…

    Χρειάζεται να πω τίποτε άλλο;
    Και μετά ψάχνουμε την ομορφιά σ’ενα serum…
    Αυτό τι είναι;
    Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τζούλια!!!

  14. …κάθε φορά τα γραφόμενα του Πάνου με εκπλήσσουν ευχάριστα…πάω αμέσως να επισκεφθώ το κανάλι στο ΥΤ…. Happy hump day, bb girls & boys…ήρθε η Τεταρτίτσα, πάει η βδομαδίτσα…σας φιλώ!!

  15. @Maria marconiou:αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ σύγκρισης του εαυτού μου με τον πρωταγωνιστή του video clip τώρα το απολαμβάνω και εγώ το video…τρώγοντας απενοχοποιημένα…ε όχι που θα σκάσουμε λες και θα μας πάρει η Jeniffer στο επομενο video clip;

    @Celia:Συμμαθήτρια σε παρακολουθώ πάντα στα σχόλια…οι παλιές αγάπες που λένε…καλό καλοκαίρι να έχουμε(που έχουμε γινει Λονδίνο δηλαδή λόγω καιρού)

  16. Καλημερα Panos Tζουλια κοριτσια. Για μενα η αυριανη μερα που σματοδοτει την εναρξη του καλοκαιριου σημαινει και κατι ακομη. Σαν αυριο ηρθε στον κοσμο η κορη μου και εφερε μονιμο καλοκαιρι στην ζωη μας Pano λατρεψα οτι εγραψες γιατι ολα αυτα τα εχω σκεφτει με εχουν προβληματισει με εχουν απασχολησει. Ειχα την τυχη να εχω οδοντιατρο ενα εξαιρετικο ανθρωπο που δυστυχως το “φευγιο “του εγινε μονιμο. Μου ελεγε παντα να φευγω απο οτιδηποτε με χαλαει Ειτε ειναι ανθρωποι ειτε καταστασεις. Επισης εκεινο που με εκανε να μην στενοχωριεμαι οταν εφτανε καλοκαιρι που δεν μουν διμετρη χωρις κυταριτιδα ηταν οταν μου ελεγε “αν δεν τους αρεσει το θεαμα το δικο μου ας κοιταξουν πιο διπλα , εγω δεν θα χασω το μπανιο μου για κανεναν” Αυτα να μην μακρυγορσω και για την ψωριαση που υπαρχει σε μελος της οικογενειας μου Καλη επιτυχια σε ολους τους στοχους σου προσωπικους και επαγγελματικους. Γραφεις εξαιρετικα. με χιουμορ σε διαβαζω χωρις ανασα παντα.

  17. @Rania:Να τα χιλιάσει η κορούλα σου Ράνια πάντα να την καμαρώνεις με υγεία και να την μάθεις να περνά τις διαβάσεις και τους δρόμους περίφανη για τον εαυτό της σαν μοντελο της Victoria Secret οπως λέμε και στο post.
    Συμφωνώ απόλυτα…ας κοιτάνε οι άλλοι πιο δίπλα για να βρούν αυτό που τους αρέσει και εμείς ας κοιτάμε απλώς μπροστά.
    Καλό καλοκαίρι, σε φιλώ!

  18. Αγαπημένε Πάνο , πρώτη φορά διαβάζω κάτι που γράφεις , χωρίς όμως καθόλου να εκπλήσσομαι που το φιλοξενεί το post σου το beauty blog και τελικά και όχι απρόσωπα , αλλά εξαιρετικά προσωπικά , η Τζούλια!
    Συγχαρητήρια για τις σκέψεις , τις ευαιστθησίες σου και τον εξαιρετικό τρόπο που μας περιέγραψες το I am what I am ! Μπράβο !!!

    Και τα γράφω αυτά , εκτός από το να σε συγχαρώ και να σου ευχηθώ κάθε επιτυχία , για να συνυπογράψω με πολλά θαυμαστικά δίπλα , με πολλές καρδούλες και με πολύ πολύ αγάπη που δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια τα γραφόμενά σου για την Τζούλια προσωπικά .

    Μοιράζει απλόχερα ότι η ίδια κατέκτησε , όχι απλά χωρίς υποστήριξη αρχικά αλλά και με τεράστια εμπόδια να υψώνονται εμπρός της. Γιατί αυτό που έκανε απλά δεν υπήρχε, ούτε ίδιο , ούτε παρόμοιο , ούτε αντίστοιχο , και προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα δεν υπάρχει και πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρξει .
    Γιατί δεν είναι ένα ακόμα επαγγελματικό blog για προιόντα ομορφιάς .
    Είναι η Τζούλια η ίδια που έκανε επάγγελμα ότι αγαπάει βάζοντας όλα τα εκλεκτά προτερήματα που την χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο και τα οποία εξαιρετικά περιέγραψες.
    Μιλώντας στο τηλέφωνο με πελάτισσα του mygoodcloset που έμαθε την προσπάθειά μας μέσω του beauty blog και μόνο , και γι αυτό και το εμπιστεύτηκε θεωρώ με κλειστά μάτια , με ρώτησε αν γνωρίζω την Τζούλια προσωπικά.
    Και της απάντησα με πολύ περηφάνια ότι την γνωρίζω πολύ καλά ! Οτι πρώτα τη γνώρισα και μετά προέκυψε η συνεργασία μας !
    Την συνάντησα για μια ώρα μόνο από κοντά ,ένα φθινοπωρινό απόγευμα στη Θεσσαλονίκη !
    Από τότε έχουμε μιλήσει πάρα πολύ τηλεφωνικά αλλά κυρίως μέσω emails .
    Δεν έχουμε ξανασυναντηθεί κυρίως λόγω απόστασης και χρόνου παρ’όλο που το θέλουμε.
    Την ξέρω όμως πολύ καλά και είμαι πολύ περήφανη για αυτό !

    Την ξέρω σαν συνεργάτη και σαν άνθρωπο .
    Και είναι μοναδική περίπτωση . Ολα όσα γράφεις και ακόμα περισσότερα.
    Είναι τόσο πλούσια μέσα της που μοιράζει κυριολεκτικά τα αποθέματα της φιλίας , της εκτίμησης , της αγάπης , της επαγγελματικής της εμπειρίας ,ξοδεύοντας από τον πολύτιμο χρόνο της και διαδίδοντας τις γνώσεις της με στόχο να βοηθήσει , χωρίς καν να το έχεις ζητήσει και χωρίς να το περιμένεις !

    καλή επιτυχία Πάνο ! είσαι πολύ τυχερός που την γνωρίζεις όπως και εγώ!

    Χριστίνα και mygoodcloset team

  19. @Rania Να σου ζήσει, να την χαίρεσαι την κόρη σου Ράνια!

  20. @Christina:Φίλη Χριστίνα είπες όσα θα έπρεπε να πω εγώ για την Τζούλια.
    Το να σου δίνει κάποιος το μερίδιό του, το κομμάτι απο τη δική του πίτα που ο ίδιος μόνο ξέρει πως την έχει φτιάξει δεν μπορεί να σχολιαστεί ευκολα με λόγια…
    Δεν έχω βρεί ανθρώπους που το κάνουν αυτό σήμερα.
    Εκτός απο το ευχαριστώ στην Τζούλια ευχομαι για τον εαυτό μου να μπορώ να τη μιμηθώ ξεπερνώντας μικροζήλιες,κακιούλες,ανταγωνισμούς και άλλα τέτοια που κάνουν τη ζωή μας φτηνή!
    Σε χαιρετώ!

  21. Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας Pano kai Stella Μακαρι να ειναι παντα καλα …ΧΑΖΟΜΑΜΑ

  22. @Christina@ Panos:

    Αγαπημένοι μου, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό είναι να μην κλάψω σήμερα γιατί το πρωί έβαλα φυτευτές βλεφαρίδες και είναι κρίμα.

    Το θέμα μοιράζομαι δεν προέκυψε, το είχα από τη μέρα που γεννήθηκα (από ότι μου λέει η μαμά μου, γιατί εγώ δεν θυμάμαι, θυμάμαι όμως που στο Δημοτικό κάθε εβδομάδα οι γονείς μου μου αγόραζαν καινούργιες γόμες/ ξύστρες/ μολύβια γιατί τα χάριζα.)

    Θέλω να πω με αυτό, μη μου δίνετε credit για κάτι για το οποίο δεν “δούλεψα”, απλά με αυτό γεννήθηκα.

    Παρόλα αυτά αν και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια είμαι και εγώ ένας πολύ ατελής άνθρωπος με πάρα πολλά ελαττώματα (και φυσικά δεν μιλάω για τα αστεία “είμαι τελειομανής”, “ευαίσθητη” και όλα αυτά που προκαλούν γέλιο) Πραγματικά ελαττώματα. Σοβαρά ελαττώματα. Και προσπαθώ όσο μπορώ να “στρογγυλέψω” που έλεγα χθες και με τη Shenna.

    Από την άλλη, αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά του, σωστά;

  23. @Rania: Να σου ζήσει αγαπημένη! Καλοκαιρινός και ο δικός μου μεγάλος έρωτας. Δίδυμος, λοιπόν η κορούλα σου.. Λατρεύω τους πανέξυπνους “φευγάτους” Διδύμους για να κάνω quote και τον Panos.

  24. @beautyblog:Ευτυχώς που χάρισες τα μολύβια σου στο δημοτικό γιατί τώρα έτσι και σου λέγαμε τα δικά μας ελαττώματά …θα έγραφες και θα έγραφες και θα έγραφες…
    Θεός μας φύλαξε!
    Σε αγαπάμε…πολύ σωστά λές…και βάζουμε και τελεία(η μάλλον θα βάζαμε τελεία αλλά δεν έχουμε μολύβια πια…τα χαρίσαμε)

  25. I am what i am.

    Εδω και καπια χρονια βλέποντας τον θανατο να με πλησιαζει αποφάσισα απλά να κάνω οτι θέλω εγώ με την εμφανιση μου και να μην δινω σημασια σε τιποτα. Απο το να εχω τα νυχια μου πουα μεχρι μπλε τουφες στο μαλι μου. Οσα κιλά και αν εχασα και αυτά για λογους υγειας μου ήταν αδιάφορο αν θα ηταν για λογους εμφάνισης. Γυμναστήριο για εκτόνωση και χορος για την διασκέδαση μου.
    I am what i am
    Στα 43 με ρυτίδες εκφρασης. Γιατι αυτο δειχνει οτι ζησαμε

  26. @nandina:Σου εύχομαι μέχρι τα 100 και βάλε να μας γράφεις ωραίες αλήθειες της ζωής.
    Να είσαι πάντα καλά φίλη!

  27. @Panos , μην νομίζεις πως έχω ξεχάσει πως μου έχεις ”πετάξει το γάντι” (σε παρελθόντα χρόνο) για να ”μονομαχήσουμε” σε test….hohoho…αλλά η κυρία δε βάζει testάκια τελευταία….lol!!

  28. @nandina: Ας μην το προσπαθω. Δεν θα γλιτώσουν οι βλεφαριδες σημερα.

  29. @Panos καλη Αρχή !!! Να γελάς περισσότερο σου πάει!!!!
    Έπιασες ενα πολυ ευαίσθητο θεμα γιατι οι περισσότεροι πιστεύουν η εχουν το
    ταμπού να νομίζουν οτι τα αυτοάνοσα δερματικά νοσήματα ειναι κολλητικα!!
    Μέγα λάθος!! Με επακόλουθο οταν βλέπουν κάποιο να υποφέρει απο π.χ ψωρίαση
    και μονο με το βλέμμα να πιστεύουν οτι θα κολλήσουν!!ειχα μια παιδική φίλη που
    ειχε ψωρίαση και πραγματικά την έβλεπα να υπόφερη κάποιες στιγμές οταν έπεφταν
    πάνω της τα αδιάκριτα βλέμματα ….
    @Ju έκανες και πάλι τα μαγικά σου!!!! παντα φέρνεις στην παρέα μας εξαιρετικούς νέους φίλους!!

  30. @sofiaT: Ε να μόλις τώρα με το σχολιό σου με έκανες να χαμογελάσω!!!
    Καλό καλοκαίρι Σοφία,φιλιά!

    @celia: Ωχ κάτι έχει στο μυαλό της η δασκάλα…
    Μας έκαψες Celia…θα πέσει διαγώνισμα φαίνεται πριν καν βουτήξουμε τα κορμάκια μας στη θάλασσα!

  31. Τις καλύτερες ευχές μου και από εμένα για τον Πανο.. Το post του μου άρεσε πολύ το διάβασα δις γιατί κάτι τέτοια τα κάνω κ εγώ και ανυπομονώ για τα μετέπειτα.. Τη θέαρα Jlo τη λατρεύουμε οικογενειακως μέχρι και το Μαριλακι μου!Ε τι βλέπει το παιδί όλο τα τραγούδια της που τα βάζουμε στο utube..

  32. Υ.Γ. Συνυπογραφω για τη soulmate μου Τζούλια!!

  33. @Julia γλυκιά μου δεν γράφουμε για να κλαις αλλα για να γελάς ! Αν είναι δάκρυα χαράς ομως χαλάλι οι βλεφαρίδες και όλα όσα ξαναγίνονται !
    Όσο για τα μολύβια και τις ξύστρες … η καλύτερη επιβεβαίωση του Πάνου για το σημερινό τους εξαιρετικό post ! WE ARE WHAT WE ARE ! ❤️❤️❤️ ???

  34. @MariaA:Σ’ευχαριστώ Μαρία! Εχεις και εσύ κανάλι στο YT;
    Αν ναι πες μου πιο είναι να σε ακολουθήσω φίλη μου!

    @Maryl:Να είσαι καλά,να χαιρεσαι τη μικρούλα σου!!!

  35. Υπέροχα λόγια Πάνο.Καλή αρχή σου εύχομαι.Όσο για τη Τζούλια…ό,τι κι αν πω είναι λίγο!Ας έχουμε όλοι ένα καλό και ήρεμο καλοκαίρι 🙂
    Μουτςς

  36. Καλή αρχή στο bb boy μας! Πόσο γέλασα και ταυτίστηκα με το post δε λέγεται! Έτσι ακριβώς είναι – και μας το υπενθυμίζει η ζωή συνεχώς. Και εμένα δε μου αρέσει η μύτη μου και το ότι το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό και όχι με γωνίες, να μη σχολιάσω για κανά κιλάκι που θα ήθελα να χάσω, αλλά δε μου κάνει τη χάρη, αλλά μεγαλώνοντας διαπιστώνω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο να έχεις την υγεία σου (σωματική και ψυχική), καλούς φίλους και να περνάς όσο πιο όμορφα γίνεται. Όλα τα όλα διορθώνονται. Καλή αρχή λοιπόν!
    Υ.Γ. Πολύ ωραία φωνή, καθηλωτική -δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.
    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι! (εγώ βέβαια από σήμερα μετράω ανάποδα για το φθινόπωρο – συγχωρέστε με, είμαι παιδί του χειμώνα, βίτσια είναι αυτά)!

  37. @Pano: den exo kanali sto youtube, den to exo tolmisei akomi!!!
    Filia polla!!

  38. @Λιτσα Στράντζαλη:Σ’ευχαριστώ πολύ Λίτσα,να είσαι καλά!

    @Seenna:Ε ναι θα ζήσουμε και με τα παραπάνω κιλάκια μας και με τα μικροκουσούρια μας…όπως λες την υγεία μας να έχουμε!
    Σ’ευχαριστώ πολύ!Καλό καλοκαίρι λοιπόν και θα φάμε και τα παγωτάκια μας χωρίς τύψεις!

    @Ειρήνη Εμμανουηλίδου:Καλό καλοκαίρι να έχουμε Ειρήνη…να περάσεις τέλεια κάνοντας οτι πραγματικά θέλεις…όπως το θέλεις.Σε χαιρετώ!

  39. Καλή αρχή Πάνο!Χαιρόμαστε πολύ που σε έχουμε στην παρέα μας.Μου άρεσε πολύ αυτό που διάβασα.Βέβαια είναι έξω από μένα η μεγαλούπολη με τα τρόλεϊ και τον κόσμο που ασφυκτιά αλλά σε όλα τα άλλα σε παραδέχτηκα! Πόσες φορές έχουμε πει όλοι μας “σε όποιον αρέσουμε”; Έχω βαρεθεί να το λέω! Ειδικά σε θέματα συμπεριφοράς όταν με καταπιέζουν κάποιοι και αποφασίζω να επαναστατήσω.Όσο για θέματα ομορφιάς, πολλές φορές θέλω να σπασω τον καθρέπτη γιατί όλα μου φταίνε!Όταν ,δε, με πιάνει η μανία να είναι όλα τέλεια-κατά τη γνώμη μου- και δεν μου βγαίνει αυτή η τελειότητα(χαχα)τότε να δεις!Τώρα βέβαια, με το πέρασμα του χρόνου έχω συμβιβαστεί με πολλά και δεν είμαι τόσο ψυχονευρωτική με την υποκειμενική μου τελειότητα.

  40. @marianna:Έχεις απόλυτο δίκιο Μαριάννα! Μη νομίζεις όπου και αν ζούμε σε μεγαλούπολη,επαρχία η χωριό όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθημερινές καταστάσεις τρέλας που μας προκαλούν πραγματική υστερία,για να μην μιλήσω για τις προσωπικές μας συγκρούσεις και τις πιέσεις που δεχόμαστε απο παντού.Η ουσία πάντα είναι να βρίσκουμε μέσα σε όλα αυτά τον εαυτό μας, γιατι τελικά αυτοί είμαστε,όπως και αν είμαστε και σε όποιον αρέσουμε βρε αδερφέ!
    Καλό καλοκαίρι φίλη μου,να το ζήσεις όπως θέλεις ΕΣΥ!
    Σε χαιρετώ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.