Coola Organic Suncare: Πόσο cool-a- είναι αυτά τα αντηλιακά;

Coola-organic- sunscreens-open

 

Και αν το καλοκαίρι δεν είναι καταγάλανα νερά, καλή παρέα στην αγαπημένη μας παραλία,μουσική, κοκτέιλς πίνα κολάδα και super διάθεση, τότε τι είναι; Είναι όλα τα προηγούμενα αλλά επίσης είναι και ασφαλής αντηλιακή προστασία!.

 

Άλλο  ένα τεράστιο beauty hi, λοιπόν από μένα και μετά τον καταιγισμό των νέων αντρικών αρωμάτων τους προηγούμενους μήνες,  θέλω σήμερα να σας μιλήσω για  μία νέα εταιρεία με οργανικά αντηλιακά που ανακάλυψα πρόσφατα.

 

Tα προϊόντα της Coola Organic Suncare, παρασκευάζονται στην Αμερική. Η εταιρεία υποστηρίζει την έρευνα και ανάπτυξη παραγωγής βιολογικών προϊόντων τόσο σε τοπικό επίπεδο (περιοχή Σαν Ντιέγκο) όσο και σε άλλες περιοχές της Αμερικής.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μονάδες παραγωγής λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια οπότε χρησιμοποιούν τον ήλιο για να παράγουν προϊόντα που μας προστατεύουν από τον ήλιο!

 

 

coola-organic-sunscreens-2

 

Κεντρική φιλοσοφία της Coola είναι το “Farm to Face”, δηλαδή παραγωγή των προϊόντων από φρέσκα, ντόπια βιολογικά συστατικά. Επίσης όλα τα προϊόντα είναι Cruelty Free, που σημαίνει ότι δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα.

 

Τα προϊόντα έχουν 70% και παραπάνω βιολογικά συστατικά. Το υπόλοιπο είναι νερό και άλλα μεταλλικά φυσικά στοιχεία που δεν υπάρχουν σε βιολογική μορφή.

 

Οικολογικά, αλλά και πολυτελή, κάθε ένα από τα προϊόντα υψηλής απόδοσης μας προστατεύουν από τον ήλιο, θρέφουν την επιδερμίδα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενώ δεν περιλαμβάνουν parabens, paba, πετρελαιοειδή ή άλλες φθαλικές ενώσεις.

 

Τα οργανικά αντηλιακά της,  έχουν λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις από μεγάλους φορείς και περιοδικά ομορφιάς.

 

 

coola-organic-sunscreens-3

 

 

H σειρά έχει αντηλιακά προσώπου, mineral αντηλιακά, αντηλιακά σώματος με υπέροχες υφές και μεθυστικά αντηλιακά σε μορφή σπρέι! Κι επειδή σίγουρα θα με ρωτήσεις αν αφήνουν ασπρίλες… η απάντηση είναι ΝΟ! Επίσης να αναφέρω ότι οι τιμές σε καμία περίπτωση δεν είναι Super Market.. Aλλά και το βιολογικό τρόφιμο, σε καμία περίπτωση δεν έχει τιμή συμβατικού!

 

Αν είσαι Cool – enough, ρίξε μία ματιά στο beautypaths.eu/Coola καθώς η εταιρεία μας επίλεξε ως e-retailers!

 

 

coola-organic-sunscreens-4

 

 

Εγώ έχω ήδη στο τσαντάκι μου το αντηλιακό χειλιών και το αντηλιακό σε μορφή σπρέι με άρωμα pina colada. Εσένα ποιο σου κάνει κλικ;

 

 

coola-organic-sunscreens-spray-5

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Εξοχα! Μ΄αρέσει που σιγά σιγά βρίσκουμε τρόπους να γίνουν και τα αντηλιακά όλο και λιγότερο επιβαρυμένα. Θα τα διερευνήσω δεόντως!

  2. Η χαρά του να ανακαλύπτεις το καινούργιο!!!
    Μπράβο Κωνσταντίνε!
    Μπαινω στο beautypaths για μελέτη…

  3. Το αντιηλιακο σε σπρέι με άρωμα pina colada πρέπει να είναι τέλειο.. Εκτός του ότι μόνο αντιηλιακα σε σπρέι χρησιμοποιώ πλέον γιατί είναι πολύ εύχρηστα,το άρωμα pina colada είναι ακριβώς καλοκαίρι!

  4. @Μaryl: Χαμός με τα αντηλιακά σε σπρέι αγαπημένη.. τι εξαιρετική ιδέα ήταν αυτή.. να τα ανανεώνεις πολύ συχνά όμως.

  5. Καλημέρα!!!
    Τι να πω οτι εχθές διάβαζα για αυτα !! Και έλεγα που θα τα βρω να τα δοκιμάσω!!!

  6. Εμενα πάλι μου φάινεται φανταστικό προιον αυτο. http://www.beautypaths.eu/etairies-kallyntikon/antiliaka-coola-suncare/coola-makeup-setting-spray-spf-30-green-tea-aloe.html
    Μπορείς να παραλείψεις την αντηλιακή στην πόλη με αυτο Κωνσταντίνε? Παρότι εγω όπως ξέρεις φοράω ανελλιπώς την βαση της Jane Iredale Pure Pressed Base Mineral Foundation με spf 20 καθε μέρα και χειμώνα – καλοκαίρι.

  7. Kαλημέρα, καλήμέρα! Επιτέλους σήμερα είδαμε λίγο ήλιο..
    @Stella είναι όντως φανταστικό. Στην εταιρεία είναι από τα best seller. Η εταιρεία έχει επίσης BB & CC τα οποία δεν έχω ανεβάσει ακόμα καθώς δουλεύονται.
    Για το κομμάτι της αντηλιακής προστασίας, ό[ως όλα τα αντηλιακά προϊόντα, θα δουλέψουν αν τα εφαρμόσεις σωστά. Εννοώ πως 2-3 ψεκασμοί μετά το μακιγιάζ, σαφώς θα σου προσφέρουν προστασία, δεν θεωρώ ότι θα πιάσει όμως το 30αρι.Το χειμώνα, σε συνδυασμό με το αντηλιακό μακιγιάζ της jane σε καλύπτει πιστεύω απόλυτα. Επίσης αυτό βολεύει πολύ στο σπίτι για όταν κάθεσαι μπροστά στις οθόνες (λαπτοπ, ταμπλέτα κλπ) για φωτοπροστασία από ττισ LED οθόνες!!

  8. Καλημερα Διαβαζα χθες γιαυτα τα αντηλιακα. Ελπιζω να ειναι τοσο καλα οσο παρουσιαζονται και να μην ειναι μια ακομα καλη διαφημιστικη προωθηση.

  9. @rania μου, εδώ γράφουμε μόνο για όσα δοκιμάζουμε και πιστεύουμε…????

  10. @ Rania:

    Ε… ναι… αυτό είναι εδώ και χρόνια το beautyblog.gr. & more. Μην πάμε πίσω στο 2008, χωρίς λόγο.

  11. @Amalia είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από τις υφές όλης της σειράς!

  12. Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις!Από τα πιο δύσκολα πράγματα στην καθημερινή,καλλυντική μας περιποίηση είναι η επιλογή αντηλιακού.Γενικά προτιμώ τα spray για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρειάζονται επάλειψη.Μου αρέσει πολύ το spray και το άρωμα του βέβαια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.