Estee Lauder Pure Color LOVE ’Lip Sync Battle’’

_MG_1855

 

 

Με ένα εντυπωσιακό event ‘’Lip Sync Battle’’ έγινε το λανσάρισμα της νέας συλλογής κραγιόν της Estee Lauder, Pure Color LOVE στην Θεσσαλονίκη.

 

 

Εμπνευσμένες από το video της νέας συλλογής με πρωταγωνίστρια την Kendal Jenner, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα Lip Sync LOVE Battle, στο τραγούδι Wild Love. Το συγκεκριμένο τραγούδι της Elle King γράφτηκε ειδικά για τη νέα συλλογή κραγιόν.

 

_MG_1830

 

 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 5 lip bar stations οι καλεσμένες δοκίμασαν όλες τις δυνατότητες των αποχρώσεων της συλλογής κάτω από τις συμβουλές δύο Global make up artists της Estee Lauder, της Lena Motinova και του Τάκη Μαυριγιαννάκη.

 

 

_MG_2096

 

 

Η Νικολέττα Ράλλη, συντονίστρια και παρουσιάστρια του event καθοδήγησε τις παρευρισκόμενες στα βήματα του LipSync, στην ανάρτηση των video στο Instagram κάτω από το #lovelipremixSKG, και την ανάδειξη της νικήτριας η οποία κέρδισε τις 30 αποχρώσεις μέσα σε μια εντυπωσιακή κασετίνα.

 

 

_MG_2051

 

 

Τα Pure Color LOVE είναι η νέα συλλογή  κραγιόν της μάρκας,  για mix and match. Οι χρωστικές τους επιτρέπουν την ανάμειξη αποχρώσεων για τη δημιουργία του προσωπικού μας χρώματος, την δημιουργία ombre looks, αλλά και απεριόριστες δυνατότητες look στα χείλη.

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημερα Καλη εβδομαδα σε ολες …καλοκαιρινη και ομορφη σαν τα χρωματα της ESTEE

  2. Καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα! Ωραίο event!!Πολύ τυχερή η νικήτρια που κέρδισε και τις 30 αποχρώσεις από αυτά τα φανταστικά κραγιόν!

  3. Γεια σας! Ζαλίστηκα!30 αποχρώσεις; Πολύ τυχερή!Ποια ήταν τα κριτήρια;

  4. Καλησπέρα!! Δε θα σχολιάσω πολύ, θα πω μόνο ότι εκτός από τα καταπληκτικά χρώματα αυτά τα κραγιόν έχουν το αγαπημένο μου σχήμα ,τέλειο για τα χείλη!!
    Καλή εβδομάδα bbgirls!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.