Radiant Professional: Καλοκαιρινό Μακιγιάζ 2017

juicy-pink-new

 

To look book της Radiant Professional για το Καλοκαίρι 2017, μας προτείνει τέσσερα λαμπερά σούπερ καλοκαιρινά make up looks από τα οποία μπορούμε να πάρουμε ιδέες για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

 

Σύμφωνα όμως με τη μάρκα για το τέλειο καλοκαιρινό look τον πρώτο και βασικότερο ρόλο τον παίζει η λαμπερή επιδερμίδα γι αυτό και στη γκάμα της βρίσκουμε πλέον πολλά προϊόντα που θα μας βοηθήσουν είτε ο σκοπός είναι μια απαλή sun kissed επιδερμίδα, είτε πιο έντονο contouring είτε έντονη strobing λάμψη.

 

 

 

page-1

 

 

 

Πολλές και οι νέες αποχρώσεις των αγαπημένων best sellers Matt Lasting Lip Color με μια αδυναμία προς τις ροζ αποχρώσεις από την πιο nude baby pink ως το πιο έντονο και σέξι φούξια.

 

 

 

page-2

 

 

 

Απολαύστε τα μακιγιάζ, πάρτε ιδέες και φυσικά όπως πάντα, ψηφίστε στο poll που ακολουθεί,  το αγαπημένο σας.

 

 

Juicy Pink

Παιγνιδιάρικο και glossy, ένα μακιγιάζ σε έντονες λαμπερές ροζ-μοβ αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη. Tώρα είσαστε έτοιμες για pool party!

 

juicy-pink-new

 

 

Holiday Breeze

 

Απολαύστε τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο της Μεσογείου με αυτό το απόλυτα σαγηνευτικό μακιγιάζ. Βλέφαρα βαμμένα στην βαθιά μπλε-μοβ απόχρωση του ουρανού, έντονη λάμψη στην επιδερμίδα και glossy απαλά ροζ χείλη.

 

 

holiday-breeze

 

 

Emerald Sparkle

Ένα μακιγιάζ ιδανικό για … καυτούς τροπικούς προορισμούς. Βλέφαρα σε μεταλλική βαθιά πράσινη απόχρωση, contouring και strobing στην επιδερμίδα και ματ ombre χείλη.

 

 

emerald-sparkle

 

Sunset Glow

 

To τέλειο λαμπερό μπρονζέ μακιγιάζ συνδυάζεται με λαμπερά βλέφαρα, έντονο eyeliner και ματ χείλη και εσείς απλά απολαύστε το ηλιοβασίλεμα σε κάποιο νησί…

 

look-4

 

Ποιό από τα μακιγιάζ σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Όλα μου αρέσουν πολύ αλλά ψηφισα Sunset Glow γιατί βρίσκω τέλεια αυτή τη μελετημένη λάμψη και το μαυρο eyeliner και είναι ένα μακιγιάζ που μου θυμίζει το λαμπερό μακιγιάζ της αγαπημένης JLO..

  2. Juicy Pink για το ροδαλό μαγουλάκι!
    Έχω χάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Θα μπω σε δρόμο bb επαναφοράς.
    Καλημέρα!!!

  3. …κοιτάω μία το Juicy Pink και μία το Sunset Glow & δεν μπορώ να αποφασίσω! Nομίζω όμως πως θα προτιμήσω το πρώτο, γιατί η Καγιά είναι πραγματικά μια κούκλα σε αυτήν τη φωτο, με το ναζιάρικο βλέμμα της! Φιλάκια πολλά & καλημέρα σε όλες!

  4. Όλα είναι υπέροχα, αλλά ψήφισα το Holiday Breeze, γιατί έχω αδυναμία στο χρώμα μπλε!!❤❤❤?

  5. Τέλεια! Τέλεια όλα κι Emerald Sparkle για το αγαπημένο σμαραγδί στα μάτια!

  6. Λοιπόν και εμένα μου αρέσουν όλα πολύ αυτή τη φορά, νομίζω ότι έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι η φωτογράφηση έχει γίνει σε εξωτερικούς χώρους και αν θυμάμαι καλά, αυτό δεν το έχουμε ξαναδει στη Radiant.

    Όσο αφορά τα μακιγιάζ, όπως είπα μου αρέσουν όλα αλλά και κάποια στοιχεία τους περισσότερο. Πχ στο Juicy Pink, λάτρεψα την απόχρωση του κραγιόν, στο Emerald Sparkle, κάτι μου κάνει αυτή η σμαραγδί σκιά (νομίζω θα τη βάλω στο νεσεσέρ)και φυσικά όπως είπε και η Maryl είναι απίθανος ο συνδυασμός του έντονου eyeliner με metallic σκιά και sun kissed επιδερμίδα α -λά J.Lo (η αδυναμία μας, εδώ μέσα..)

  7. Aloha! Ψήφισα το Juicy Pink, γιατί μου φαινόταν πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο, άρα ταιριαστό για καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα -ιδίως το Holiday Breeze- τα βρίσκω υπερβολικά έχοντας κατά νου το “ελληνικό καλοκαίρι”, aka καύσωνας. Μπορεί να είμαι υπερβολική, δεν ξέρω, αλλά με αυτό το μακιγιάζ Ιούλη μήνα με φαντάζομαι σαν τον Alice Cooper.

  8. Juicy Pink Ψηφισα μου αρεσε και το ειδα πιο φρεσκο καλοκαιρινο

  9. …μεταξύ juicy pink & emerald sparkle ψήφισα το πρώτο…πολύ κοριτσίστικο…το καλοκαίρι με πιάνει μια τάση ”παλιμπαιδισμού” σε makeup/νύχια/ντύσιμο/αξεσουάρ κλπ συναφή…μην γελάτε,σας βλέπω…καλό ΠΣΚ, bb girls and boys!!!

  10. kalispera julia bbgirls!!
    mou exete leipsei poly alla trexo trexo trexo….
    einai ola yperoxa k tha symfoniso me thn agapimenh mou Julia oti se kapoia kapoia stoistia moy aresan parapano!! dialeksa to Juicy Pink giati einai pink to xroma mou alloste alla k giati einai Juicy!! filakiaaa

  11. @Sheena:

    Aloha!

    Alice Cooper?? Μπα σε καλό σου, το έκανα εικόνα!! Όχι ότι έχεις άδικο βέβαια, αλλά όπως και στα ντεφιλέ μόδας έτσι και στα make up look books, η τάση τείνει να εντείνεται. Φυσικά κρατάμε αυτά που είναι πιο ευκολοφόρετα. Για το eyeliner ας πούμε, δεν θα με χάλαγε βράδυ αργά σε μια έξοδο. Ποτέ φυσικά το πρωί…

  12. @Georgia: Δεν το συζητώ αγαπημένη. Καλό μας Καλοκαίρι ειδικά σε όσες από εμάς έχουμε μικρά.. Έκλεισαν τα σχολεία σήμερα.. ΓΙΟΥΠΙ!!!!

  13. @Celia: Τι εννοείς “καλό ΠΣΚ” μαθήτρια Celia? Τα σχολεία έκλεισαν σήμερα για τα μικρά. Εδώ μεσα, αύριο είναι Παρασκευή και σας θέλω όλες στα θρανία σας! (και δεν γελάμε καθόλου!)

  14. @Νansy: Αυτό το Matt Lasting Lip Color Νο 39 από το look Juicy Pink, μοιάζει να φτιάχτηκε για σένα μικρή μου Χιονάτη με το λευκό δέρμα και τα μαύρα μαλλιά. Θα σου πηγαίνει τέλεια!

  15. @Julia, βιάζομαι να έρθει η Παρασκευή…καλό ΠεμπτοΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο… ΠΠΣΚ ήθελα να πω….τι αύριο θα έχει test;;;;Αύριο μέχρι το απόγευμα έχω κανονίσει babysitting για μια φίλη…γι’ αυτό να μου δικαιολογήσετε την απουσία,παρακαλώ.

  16. Juicy pink ψήφισα πρώτο αλλά ήθελα και το Sunset Glow.Aυτό που με εντυπωσίασε όμως είναι η σειρά για τέλεια καλοκαιρινή επιδερμίδα.Το liquid strobbing φαίνεται ενδιαφέρον αν δεν γυαλίζει πολύ.Ωραίες προτάσεις!

  17. Juicy Pink κλασικά αφού αγαπω τις ροζ αποχρώσεις στα κραγιόν!!!!

  18. Juicy pink αφου ειμαι λατρης των ροζ αποχρωσεων

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.