Carroten Summer Party 2017!

01. Carroten Party _ Summer is here

 

Το Carroten,  για ακόμη μια χρονιά προσκάλεσε τους φίλους και συνεργάτες να «βουτήξουν» στο καλοκαίρι στο Island Club την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μέσα από το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό του party.

 

Σε συνεργασία με την Minos EMI/Universal και την ΕΡΩΔΙΟΣ live, το Carroten διοργάνωσε μία βραδιά με έντονα τα στοιχεία μίας «βουτιάς» στο καλοκαίρι, πολύ μουσική και «Ήλιους και Θάλασσες» αφού το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Τάμτα, brand ambassador του αγαπημένου αντηλιακού όλων των Ελλήνων.

 

02. Carroten Party _ Carroten Girl + Boy & Tamta

 

 

02. Carroten Party _ Tamta

 

 

08. Carroten Party _ Kostas Martakis

 

 

Ένα 360ο photobooth είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να τοποθετήσουν τον εαυτό τους σε μία εξωτική παραλία και να μοιραστούν την 360ο εικόνα αυτής με τους φίλους τους στα social media αλλά και η καρδιά του MEDASSET «Η Θάλασσα για μένα» όπου μπορούσαν να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή «καρδιά» για Καθαρές Θάλασσες με νήματα που επέλεγαν οι ίδιοι.

 

15. Carroten Party _ Medasset Activation

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα χορευτικό show εμπνευσμένο από το Carroten Song Project, μία ενέργεια του brand που ξεκίνησε το 2011. Το party συνεχίστηκε με την παρουσίαση της φετινής πρέσβειρας του Carroten, την Τάμτα, και του νέου soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους και Θάλασσες», τραγούδι το οποίο ντύνει και την τηλεοπτική καμπάνια του Carroten που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της βραδιάς.

 

18. Carroten Party _ Song Project

 

 

19. Carroten Party _ Tamta live

 

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών προϊόντων αντηλιακής φροντίδας. Ανάμεσά τους η σειρά Aquavelvet, ένας συνδυασμός προηγμένης καλλυντικής φροντίδας με αντηλιακή προστασία, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη που χαρίζει βελούδινη υφή και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Στην κατηγορία αντηλιακών προσώπου το Carroten κάνει την κίνηση ματ με την κρέμα προσώπου Mat Look, με εξαιρετική αντοχή στο νερό, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Τέλος για τους λάτρεις του μαυρίσματος η οικογένεια των λαδιών επεκτείνεται με το λάδι εντατικού μαυρίσματος Carroten Summer Dreams με το ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας σε μορφή λοσιόν.

 

 

23. Carroten Party _ Welcome Summer

 

 

Πλήθος φίλων και συνεργατών έσπευσαν να «βουτήξουν» στο καλοκαίρι παρέα με το Carroten, Ήλιους και Θάλασσες και να καλωσορίσουν και εκείνοι με τον τρόπο τους την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.

 

 

12 Σχόλια
  1. Ωραίες ιδέες και λαμπερά χαμόγελα. Πάντα τέτοια.

  2. @Amalia: Πως τα πάτε στη Ζάκυνθο από καιρό? Εδώ πάντως το Καλοκαίρι
    “εξαφανίστηκε”… Κατά το “η αγάπη άρχησε μια μέρα” το “φετινό 2017 Καλοκαίρι, άργησε έναν μήνα” (και βλέπουμε..)

  3. τι να πω..ο Ιούνιος μετράει 18 και έχω κάνει μόνο δυο παγωμένες βουτιές…οι υπόλοιπες μέρες με κρύο και ομπρέλες…

  4. @anastasiaV: Ο Ιούνιος όπως λες μετράει 18 και δεν έχω δει από κοντά ούτε τη θάλασσα- όχι να κάνω και βουτιά.. Και το πιο αστείο είναι ότι βρίσκομαι από χθες στο Αιγαίο…

  5. Καλή Συννεφιασμένη Κυριακή με πολύ βροχη!!! Αυτό δεν είναι καλοκαίρι αλλά φθινοκαίρι! Και κατά συνέπεια δεν ειμαι στο κατάλληλο mood για αντιηλιακά,αν και όλο το χρόνο,φοράω κρέμα προσώπου με SPF.Tα Carotten πάντως είναι από τα αγαπημενα μου καλλυντικά,ειδικά τα λάδια τους,και περιμένω να έρθει το πραγματικό καλοκαίρι για να τα τιμήσω..Happy Father’s Day!

  6. Υ.Γ.Ζήτω καταργήθηκε το captcha!! Το αντιλήφθηκα μόλις τώρα που το σχόλιο μου δημοσιευτηκε σε χρόνο dt μετά από καιρό! 😉

  7. Καλημερα Δεν πειραζει που αργησε ετσι και αλλιως ολοι εδω ειμαστε ακομη αφου τα σχολεια τωρα εκλεισαν Καλυτερα και για τα παιδια που γραφουν για τις Πανελληνιες Θα ερθει και θα κρατησει πιο πολυ Το carotten μαζι με το αντηλιακο της LOREAL ΕΙΝΑΙ αυτα που προτιμω κυριως το καλοκαιρι Καλη εβδομαδα σε ολες να ειναι πολυχρονοι οι μπαμπαδες μας

  8. …πού πήγε το καλοκαίρι,οέοοο;;;Μουχλιάσαμε από το πολύ νερό!!

  9. Καλησπέρα από ένα τροπικό Λονδίνο! ο καιρός είναι Ελληνικός Αύγουστος (+ υγρασία)και κοντεύουμε να πεθάνουμε! Ο κόσμος κυκλοφορεί λες και είναι διακοπές δηλαδή ημίγυμνοι και το 50% των ανδρών χωρίς μπλούζα. Πιο αγγλικό κλισέ δεν γίνεται! Εννοείται ότι το πιο αγαπημένο αξεσουάρ όλων μια παγωμένη μπύρα!
    Το κακο είναι ότι εδώ θα χαρούμε καμμιά βδομάδα ακόμη ενώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι θα κρατήσει έως τον Οκτώβρη!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

  10. Η Τάμτα και αυτή τη φορά βιαζόταν να ντυθεί αλλά πρόσεξε ιδιαίτερα να μην κάνει στυλιστικό ατόπημα όπως σε άλλη εκδήλωση.Οπότε για να μην την πιάσω στο στόμα μου όπως την άλλη φορά,διάλεξε και φόρεσε μια υπέροχη φούστα από τη ντουλάπα της μόνο που ξέχασε να βάλει μπλούζα.Έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια,δε λέω,να το περάσει ως φόρεμα με άποψη αλλά δεν τα κατάφερε.Λυπάμαι Τάμτα…
    Μουτςς

  11. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!Ο καιρός δεν βοηθάει για εξορμήσεις στην παραλία αλλά που θα πάει,θα καλοκαιριάσει!Τίποτα δεν μας χαλάει τη διάθεση όμως,το καλοκαίρι είναι μπροστά μας!

  12. Εδώ το καλοκαίρι καλά κρατεί. Ένα βράδυ έρικε κάτι ψιχάλες και μετά ο γνωστός Ιπύνιος του Ιονίου. Ζέστη και υγρασία…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.