Καλοκαιρινές στιγμές στις Κυκλάδες στις Diles & Rinies

 

estee-lauder-summer-time-cy

 

 

Οι Κυκλαδίτες και ειδικά οι Μυκονιάτες και οι Τηνιακοί  ονομάζουν Δήλες το αρχαίο νησί της Δήλου. Δίπλα τώρα από τις Δήλες ξεπροβάλει ένα άλλο μικρό και ακατοίκητο νησάκι οι Ρίνιες.

 

Από το ξενοδοχείο Diles & Rinies χτισμένο σε ύψωμα,  έχεις την υπέροχη θέα αυτών των δυο νησιών αλλά γύρω σου βλέπεις και πολλά ακόμα Κυκλαδονήσια, όπως τη Μύκονο, τη Σύρο, την Άνδρο τη Σίφνο. Και νιώθεις πραγματικά σα να βρίσκεσαι στο κέντρο ακριβώς, αυτού  του συγκλονιστικού Αιγαιοπελαγίτικου κύκλου.

 

Σήμερα θέλω να σας πάρω σε ένα ελληνικό ταξίδι μαζί μου και σε κάποιες προσωπικές καλοκαιρινές στιγμές που έζησα πρόσφατα. Ελπίζω να το απολαύσετε.

 

Quintessential. Μια εικόνα που αγγίζει την τελειότητα του ελληνικού καλοκαιριού.

 

 

cyclades-boat

 

 

Όλο το χρόνο, αλλά ειδικά το Καλοκαίρι δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς τη μάσκα ύπνου μου. Είναι το δικό μου “κουκούλι”.

 

 

sleeping-mask-1

 

sleeping-mask-2

 

 

Αγαπώ πολύ αυτό το λευκό βολικό  καλοκαιρινό τσαντάκι Longchamp . Το έχω περίπου 5-6 χρόνια και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ στις διακοπές.

 

 

summer-bag

 

 

Λατρεύω το ξύλο. Σε συνδυασμό με πέτρα, θάλασσα, κυκλαδίτικο λευκό και καταγάλανο ουρανό είναι η επιτομή του ελληνικού καλοκαιριού.

 

 

wood

 

 

rock

 

 

white

 

 

Τίποτα δεν αντικαθιστά τη θάλασσα. Αλλά κάποιες φορές όταν θέλεις να χαλαρώσεις απόλυτα, μια infinity pool που την απολαμβάνεις σχεδόν μόνη σου, με θέα το απέραντο γαλάζιο, είναι the next best thing.

 

 

pool-1

 

 

pool-2

 

 

Μιλώντας για το next best thing ακούγεται ότι το ροζέ κρασί τώρα τελευταία, ανεβαίνει πολύ στην εκτίμηση των wine connoisseurs παγκοσμίως.  Στο κυκλαδονήσι που βρέθηκα, δοκίμασα την καλή ετικέτα Queen. Σας το συστήνω αν αγαπάτε τα κρασιά που αφήνουν μια ελαφρώς γλυκιά επίγευση.

 

 

queen-roze-wine

 

 

Φεύγουμε για διακοπές χωρίς καπέλο; Το glamorous μπλε πλατύγυρο που βλέπετε είναι της Lydia και το αγόρασε από το Amalia Radou Handmade Items  (ίσως θυμάστε το περσινό μου post γι’ αυτά τα όμορφα καλοκαιρινά items). Το απλό ψαθάκι – borsalino είναι του κυρίου Ρωμανού και του το αγόρασα στο παιδικό τμήμα των Zara. (αλλά τελικά, εγώ το φόρεσα περισσότερο… ςςςς…..)

 

 

hats

 

 

Στα μπουτίκ ξενοδοχεία της αλυσίδας  White Line, όπως στο Diles & Rinies κυκλοφορεί το υπέροχο περιοδικό Aficionados. Το “ξεκοκάλισα” και ταξίδεψα μαζί του σε πολλούς μοναδικούς προορισμους.

 

 

 

aficionados 1

 

aficionados-2

 

aficionados-3

 

 

aficionados-white-line-resorts

 

 

‘Όσες από εσάς ακολουθείτε το thebeautybloggr και στο Ιnstagram, ξέρετε ότι μια αγάπη στο ηλιοβασίλεμα την έχουμε…

 

O setting sun!

though the time has come

I still warble under you

if none else does

 

Walt Whitman

 

sunset-1

 

 

sunset-2

 

 

sunset-3

 

 

 

Είναι  φυσικά ξεκάθαρο το ποιες είναι  οι πρωταγωνίστριες αυτού του post. Αλλά, αντιγράφοντας τη  Daphne du Maurier, που στο διάσημο μυθιστόρημά της “Rebecca”  δεν μαθαίνουμε ποτέ το όνομα της ηρωίδας, κάνω και εγώ το ίδιο (i wish…)  και ονόματα δε λέω. Εξ’ άλλου ήθελα να είναι φωτογραφικό το σημερινό post και αύριο ας γίνει και ενημερωτικό.

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Αχ, αυτά τα ταξίδια σου και οι φωτογραφίες με μαγεύουν. Το φυσικό χρώμα της ηρωίδας σε συνδυασμό με το φως του Αιγαίου είναι πρόσκληση σε καλοκαιρινή γιορτή.

  2. Αχ, ταξίδεψέ με πάλι beatuyblog editor στις Κυκλάδες, στα ηλιοβασιλέματα, στο dilles & rinies και φυσικά στη τέλεια μάσκα advanced night repair της αγαπημένης estee lauder!

  3. Ποσο υπεροχες φωτογραφίες Τζούλια μου..σε κάνουν να πιστεύεις ότι ταξιδεύεις κι εσύ σε αυτά τα πανέμορφα μέρη! ! Ποσο δίκιο εχει η διαφήμιση γνωστής αεροπορικης με τον Ανετοκουμπο που λέει πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να κρύβει τόσο Μεγάλη ομορφιά! Να περνάς πάντα έτσι υπεροχα!

  4. Τι όμορφες μαγικές εικόνες!Ταξιδεύουμε εκεί έστω και νοερά!

  5. Τελειες φωτο!!!!Χαρουμενες ξεκουραστες ομορφες διακοπες σε ολο τα bb!!!! Και βεβαιως βεβαιως το μικρο καφε μπουκαλι που μας χαριζει στον υπνο μας ( και οχι μονο) ομορφες λαμπερες επιδερμιδες!!!!!

  6. Καλησπερα. Τι ωραιο ποστ καλοκαιρινο Οντως η πρωτη φωτο ειναι η τελειοτητα του ελληνικου καλοκαιριου. Καλα να περνας …που θα περνας… καλο απογευμα

  7. Μα ποσο ωραία μέρη εχει πια η πατρίδα μας!!! Μάλλον ειναι ατέλειωτη!!!!!

  8. @dimitra pozatzidou: Ευχαριστώ αγαπημένη! Αυτός ήταν ο σκοπός μου και το έκανα με αγάπη. Αν και πάντα είσαστε μαζί μου όπου και αν βρίσκομαι.

  9. @anastasia v: Τελικά είμαστε όλες λίγο Daphne du Maurier, αγαπημένη και καμία δεν αναφέρει όνομα! Luv ya! 🙂

  10. Πανέμορφη Ελλάδα , πανέμορφο boutique hotel , πανέμορφο ελληνικό καλοκαίρι , υπέροχα ελληνικά κρασιά , μαγευτικές Κυκλάδες , μοναδικό το Αιγαίο , τοπολαλιές οπως Δήλες και Ρήνες σαν τραγούδι στα αυτιά μας , πανέμορφες όλες μας με επιδερμίδες φρέσκιες και λαμπερές και οι λεπτομέρειες για το πως … αύριο !
    Είσαι μοναδική ! Οπως τα βιβλία που δεν μπορούμε να αφήσουμε απο τα χέρια μας !
    Ανυπομονώ για το αυριανό post !
    Καλά ηλιοβασιλέματα !!!

  11. Χαχα ναι! Μονο που εμεις φροντιζουμε να προλαμβανουμε και να εχουμε happy endings!!!

  12. @Christina: Μου είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτό το μοναδικό σχόλιο.. μακάρι να τα είχα γράψει εγώ αυτά που λες, στις πρώτες προτάσεις σου.

  13. @anastasia v: Ναι πράγματι, το είχε λίγο η Daphne du Maurier, με τα unhappy endings η αλήθεια είναι και γι αυτό την λατρεύω.. το απροσδόκητο.

    Αλλά πίστεψέ με, αύριο η δική μας “ιστορία”, θα έχει ένα πολύ happy end που δεν το περιμένεις…

    Teaser!!

    Stay tuned!

  14. Όπως λένε και οι φίλοι μας τα Αμερικανάκια: Awesomeeeeee!! Αχ, πόσο τρελαίνομαι γι’αυτά τα (έστω και νοερά) ταξίδια!
    Υ.Γ. Άδεια, αργείς?

  15. Εξαιρετικές εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις! Αθάνατο Ελληνικό καλοκαίρι!! Μυρίζομαι διαγωνισμό με τα καλούδια της “θείας”!!
    Φιλιά πολλά!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.