Κερδίστε 3 Estee Lauder Advanced Night Repair Serum!

estee

 

Σε αυτόν το διαγωνισμό, που ξεκινά σήμερα, τρεις από εσάς θα έχετε την ευκαιρια να κερδίσετε τον εξαιρετικό ορό της Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για την καλοκαιρινή περιποίηση της επιδερμίδας σας;

 

Εγώ έχω ξαναγράψει ότι ειδικά το καλοκαίρι είναι το πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή μου περιποίηση.

 

 

Το  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II  είναι το πιο ολοκληρωμένο, το πιο προηγμένο serum της μάρκας Estee Lauder. Αποτέλεσμα πρωτοποριακών ερευνών στην Catabolysis των κυττάρων του δέρματος, η ισχυρή του σύνθεση υποστηρίζει για πρώτη φορά αυτή τη φυσική νυχτερινή διαδικασία καθαρισμού και εξυγίανσης που παίζει καθοριστικό ρόλο στη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

 

Η δραστηριότητα της Catabolysis βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αποβάλουν από το εσωτερικό τους κατάλοιπα που μπορούν να προκαλέσουν φθορά, κάτι που βελτιώνει τη συνολική κυτταρική λειτουργία και συμβάλλει στην πιο ολοκληρωμένη επιδιόρθωση του δέρματος. Η Catabolysis θεωρείται κρίσιμη διαδικασία για το φαινόμενο της γήρανσης. H απόδοσή της μειώνεται με τα χρόνια και αποσυγχρονίζεται από τις νυχτερινές ώρες. Σε συνεργασία με τους κιρκάδιους ρυθμούς του δέρματος, η ανακάλυψη αυτής της φυσικής διαδικασίας κυτταρικής επιδιόρθωσης ενισχύει τον ζωτικό δεσμό μεταξύ των νυχτερινών ωρών και της φυσικής επιδιόρθωσης του δέρματος.

 

Η επαναστατική  Τεχνολογία ChronoluxCB™ συνδυάζει τις δύο αποτελεσματικές τεχνολογίες Catabolysis και Chronolux™, προσθέτοντας τη δύναμη κυτταρικού καθαρισμού και εξυγίανσης στην ακρίβεια του κυτταρικού συγχρονισμού και βοηθώντας το δέρμα να μεγιστοποιήσει τη φυσική νυχτερινή επιδιόρθωση.

 

Με πάνω από 25 κατοχυρωμένες και εκκρεμείς ευρεσιτεχνίες, το  Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II περιορίζει δραστικά την εμφάνιση όλων των κύριων ορατών σημαδιών γήρανσης, προσφέροντας σημαντικά πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα. Η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων περιορίζεται σημαντικά και το δέρμα ενδυναμώνεται ώστε να μπορεί να προλάβει την μελλοντική φθορά.

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο, κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 12πμ. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα ανακοινώσουμε με post τις 3 τυχερές νικήτριες!

 

 

Good luck my glowing bb girls! (and boys of course o ορός ταιριάζει σε όλους!)

 

 

 

902 Σχόλια
  1. Καταπληκτικο δωρο…..ποια θα ειναι η τυχερη

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.