O Jonathan Adler για την Clinique και φύγαμε για Σαντορίνη!

 

cliniquejonathanadler-carousel

 

 

O διάσημος διακοσμητής  εσωτερικών χώρων Jonathan Adler, γνωστός για τα γεωμετρικά του σχέδια, εμπνεύστηκε από τους αγαπημένους του καλοκαιρινούς προορισμούς και δημιούργησε για την Clinique μια από τις πιο όμορφες , πολύχρωμες και juicy limited edition καλοκαιρινές συλλογές μακιγιάζ.

 

 

clinique-jonathan-adler-open

 

 

Και ποιοι είναι οι αγαπημένοι του προορισμοί; Το Capri, η Σαντορίνη και το Palm Beach και έτσι ονόμασε και τα 3 limited edition Lip Pops και φυσικά το δικό μας αγαπημένο κραγιόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Santorini Pop Lip Pop.

 

 

 

clinique-adler-lip pop

 

 

 

Lip Pop για τα χείλη, Lid Pop για τα μάτια, Cheek Pop για τα μάγουλα, μια υπέροχη παλέτα σκιών, ένα απίθανο τσαντάκι με πινέλα αλλά και το Sonic Cleansing Brush σε μια απίθανη θήκη ταξιδιού, όλα ντύνονται με χρώματα, σχέδια και υπέροχες συσκευασίες – τόσο που είναι δύσκολο να αντισταθείς.

 

 

H παλέτα

 

Clinique-Jonathan-Adler-palette-4

 

 

Το Sonic Cleansing Brush

sonic-clinique

 

 

Clinique-Jonathan-Adler-3

 

 

 

Tα πινέλα σε απίθανη φούξια απόχρωση

 

Clinique-Jonathan-Adler-brushes

 

 

 

Ήθελα να προσφέρω σε κάθε γυναίκα λάμψη, glamour αλλά και μοντέρνα πολυτέλεια καθώς πιστεύω ότι tiny treasures can bring big pleasures!»  δήλωσε  ο Adler και δείτε τι είπε ο ίδιος γι αυτή την κολεξιόν:

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Λαχταριστά! Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Ο συνδυασμός χρωμάτων στο Sonic Cleansing Brush είναι ο αγαπημένος μου για το καλοκαίρι. Πόσο limited είναι η edition;

  2. @Amalia: Από τις ωραιότερες limited edition συλλογές που έχω δει ever. Very limited, αλλά κάτι μπορεί να προλάβεις από ότι είδα.

  3. Ελλαδα θα τα δουμε;;;; ελπιζω πως ναι!!!

  4. Τι να πω!! Καταπληκτικά ολα !!! Τα χρώματα ,τα σχέδια,όντως δεν ξέρεις ποιο να πάρεις!!!

  5. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ!

  6. Aπό τα πιο όμορφα,ζωηρά,ποπ και καλοκαιρινά χρωματα που έχω δει!!!

  7. Πόσο υπέροχα σχέδια και χρώματα. . Ξετρελάθηκα με τα πινέλα και την παλέτα!! Έχουν έρθει Ελλάδα για να τα αγοράσουμε? ?

  8. …kαλημέρα,bb girls…η παλέτα είναι ήδη sold out αλλά κάποια άλλα της σειράς μπορείτε να τα βρείτε εδώ http://www.clinique.com/JonathanAdlerCollection …για την συσκευή μπορώ να σας πω πως έχει δύο μέρη: το πράσινο σημείο είναι για τους φραγμένους πόρους και την ζώνη Τ (μέτωπο- μύτη- πηγούνι) ενώ το υπόλοιπο είναι πιο μαλακό για όλο το πρόσωπο.

  9. Το sonic το εχω, ειναι πολυ καλο, δν διαφερει απο αλλης γνωστης εταιριας αλλα το ωραιο ηταν οτι οταν κυκλοφορησε το ανταλλακτικο για μασαζ προσωπου για τη κρεμα μασκα αναπλασης, η μητέρα μου το δανείζεται μες τη βδομάδα! Τα βουρτσακια ειναι πολυ εξυπνα κατασκευασμενα, εχει και για ευαισθητες επιδερμιδες, για ακμη κλπ. Οσο για την πετα, πιστευα οτι θα ερθει στα μέρη μας, κρίμα

  10. @Τζένη 12: Δεν ήρθε στην Ελλάδα αυτή η συλλογή αγαπημένη. Μόνο εξωτερικό και υπάρχουν ακόμα κάποιοι κωδικοί online.

  11. @Mk: Τι χαριτωμένο αυτό με τις μαμάδες…βλέπουν κάτι, στην αρχή δεν το θέλουν, μετά το βλέπουν σε μας και φυσικά το δανείζονται… Τα ίδια και εδώ!

  12. Πολύ εύστοχη η απόχρωση του lip pop Sandorini! καθώς η απόχρωση αυτή φοριέται πολύ από τις Ελληνίδες την τελευταία διετία…(ΟΚ στο bb μετράμε παραπάνω χρόνια) xxx.

  13. Καλημέρα!Επέστρεψα και θέλω να σχολιάσω μετά μανίας!Υπέροχες συσκευασίες που σσου φωνάζουν “πάρε με”!Πολύ καλοκαιρινές και παιχνιδιάρικες! Τα πινέλα σε φούξια είναι γλύκα!

  14. εχω βρεί τα πινέλα στο feelunique απο Ευρώπη μου φωνάζει πάρε με πάρε με!!!! μμμμμμ…… Τζούλια αναβεις φωτιες!!!

  15. Αχ τι μας κάνουν όλες οι εταιρείες που δεν φέρνουν πολλά προϊόντα Ελλάδα ????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.