Tα νέα Dove Nourishing Secrets, με αγάπη!

dove-open-post-2

 

 

Και αφού χθες  πήραμε μια γεύση από Τήνο, Κυκλάδες και μοναδικές αιγαιοπελαγίτικες εικόνες παρέα με το αγαπημένο Dove,  ας ρίξουμε σήμερα μια ματιά στις νέες προσθήκες της σειράς  Nourishing Secrets.

 

 

Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς γυναικών από όλο τον κόσμο και συνδυάζει την προηγμένη φροντίδα και απαλότητα του Dove, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών.

 

Όλες οι γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν να διηγηθούν μια κρυφή συνταγή ομορφιάς, βασισμένη σε φυσικά συστατικά, για την ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας. Το Dove, με στόχο να μυήσει τις γυναίκες στην πραγματική περιποίηση και ομορφιά, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι που κρύβει μοναδικά μυστικά ομορφιάς του κόσμου που ξετυλίγονται μέσα από τη νέα σειρά Dove Nourishing Secrets.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Nourishing Secrets, αποτελείται από τρεις επιμέρους σειρές:

 

Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού

 

Από την Ιαπωνία, με αγάπη!

 

 

 

glowing-range

 

 

 

Εδώ και πολλές γενιές, οι γυναίκες της Ιαπωνίας συνήθιζαν να χρησιμοποιούν το γάλα ρυζιού, ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Παράλληλα, οι αρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές γραφές συνδέουν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Εμπνευσμένη από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας, η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος και αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Η νέα σειρά, με την πολύτιμη φροντίδα Dove, θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το ζωηρό, λουλουδάτο άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις. (αυτή ήταν η δική μου σειρά στις Κυκλάδες)

 

 

 

 

Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας

 

Από την Κεντρική Αμερική, με αγάπη!

 

 

 

invigorating-range

 

 

 

Η ιστορία αναφέρει ότι η φυλή Μάγια της Γουατεμάλα χρησιμοποιούσε έναν πολτό από αβοκάντο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα από άνθη όπως η καλέντουλα, συνιστούσαν κι αυτά μέρος των αρχαίων τελετουργικών ομορφιάς. Μάλιστα, λέγεται ότι η καλέντουλα περιέχει πολλά απαραίτητα λιπαρά οξέα και δεν είναι λίγοι οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναγνώριζαν τις επανορθωτικές της ιδιότητες.

 

Η σειρά Dove Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα Καλέντουλας, αντλεί έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής και συνιστά μια μοναδική φόρμουλα που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια εκπληκτική αίσθηση αναζωογόνησης. Το αφρόλουτρο σε συνδυασμό με τη λοσιόν αφήνει την επιδερμίδα απολαυστικά απαλή. (αυτή ήταν η σειρά της Lydia στις Κυκλάδες, για την οποία πήρε και τα κομπλιμέντα της..)

 

 

Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου

 

Από την Ινδία, με αγάπη!

 

 

restoring-range

 

 

Εδώ και 4.000 χρόνια, η Αγιουβερδική ιατρική έχει αναγνωρίσει τις εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες της καρύδας. Το γάλα καρύδας, βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, κλειδώνει την υγρασία, ενώ χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Τα αμύγδαλα, που συνιστούν τους παλαιότερους και πιο ευρέως καλλιεργούμενους καρπούς με κέλυφος, αποτελούν κι αυτά μέρος της Αγιουβερδικής ιατρικής, χάρη στη διατροφική τους αξία και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τόσο τα αμύγδαλα όσο και το γάλα αμυγδάλου, χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές από τις γυναίκες της Ινδίας, για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας.

Η νέα σειρά Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, αποτελείται από λοσιόν και κρέμα σώματος.

Με ενυδατικές ιδιότητες, η νέα σειρά συνιστά ένα μυστικό ομορφιάς που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά λεία και απαλή. (αυτή τη σειρά την μοιραστήκαμε- την χρησιμοποιούσαμε και οι δυο μετά τη θάλασσα και το ντους)

 

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει μια σειρά Dove με μυστικά ομορφιάς από την Ελλάδα, αλλά δεν πειράζει.

 

Η Dove είναι universal και για το τέλος του post, μπορούμε και εμείς να πούμε,

 

Dove, από την Ελλάδα, με αγάπη!

 

 

 dove-7

 

 

 

Αλήθεια, αν διαλέγατε μια από τις 3 σειρές, ποια θα προτιμούσατε;

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια μου αυτή την σκέψη έκανα και εγω βλέποντας τις Ελιές στις φωτογραφίες σου!!!
    Μακάρι να κανουν και μια σειρα για την Ελλάδα θα ήταν υπέροχη σίγουρα!!
    Όσο για την ψηφοφορία ψήφισα την καρυδα!! Μιας και της ¨εχω αδυναμία αλλα και γιατι
    Ξετρελενομαι για το “κουβαδάκι” body butter!!
    Φιλια πολλα

  2. @SofiaT: Ναι, ναι, γι αυτό σου είπα χθες stay tuned.. Κοίτα δεν πάμε άσχημα… το Blue Serum της Chanel, το limited edition “Santorini” της Clinique, για να δούμε ίσως μας κάνει την έκπληξη και η Dove. Γι αυτό την φωτογράφησα με ελιά!
    (πάντως προς το παρόν, βλέπω να παίρνει κεφάλι η Invigorating Ritual και φοβάμαι ότι μας επηρέασε η Lydia από χθες!! 🙂 🙂 🙂

  3. Μα δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τα αγαπημένα μας Dove. Η καλύτερη σειρά που αγαπάει τη γυναίκα και το δείχνει. Με υπέροχα αρώματα, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη χωρίς ερεθισμούς. Δε την αλλάζω εδώ και χρόνια

  4. …kαλημέραααα…ήμουν μεταξύ restoring και glowing…τελικά ψήφισα Glowing Ritual…θα πάω να δω μήπως τα βρω προς πώληση…να τα μυρίσω κιόλας!!!!

  5. @Τζουλια σίγουρα η @Lydia το έβαλε σίγουρα το χεράκι της!!! Χαχαχαχα

  6. Καλησπέρα και από εμένα! Μόλις ψήφισα και είδα ότι έχουμε ισοψηφία στο 36,6%. Ταλαντεύτηκα αρκετά, αλλά την ψήφο μου κέρδισε η Glowing Ritual, μια αδυναμία παραπάνω στην Ιαπωνία την έχουμε. Νομίζω ότι κάποια στιγμή η Στέλλα είχε γράψει για το γάλα ρυζιού και πόσο ρόλο παίζει στο να δείχνουν τόσο νέες οι Γιαπωνέζες.
    Υ.Γ. Ωραιότατες οι φωτογραφίες, η Τήνος είναι ένα πανέμορφο νησί και ίσως “χάνει” λόγω του θρησκευτικού μανδύα που την έχει περιβάλει. Είχαμε πάει οικογενειακώς, όταν ήμουν πιτσιρίκι και ακόμη θυμάμαι την εντύπωση που μου είχαν κάνει οι περίτεχνοι περιστερώνες και ο Βώλακας με το απόκοσμο τοπίο του!
    Sayonara!

  7. Ψήφισα τη σειρά Restoring Ritual γιατί αγαπάω τα συστατικά της(ελαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου)..Και ενας αλλος προσωπικός μου λόγος είναι ότι πάντα προτιμώ τα body cream σε “κουβαδάκια”οπως πολύ πετυχημένα ανέφερε η sofiaT γιατί θελω να παίρνω με το χέρι μου μπόλικη ποσότητα κρέμας και να το ευχαριστιεμαι!

  8. Θελω πολυ να τα δοκιμασω!

  9. Ναι, το δηλώνω απερίφραστα. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Lydia. Invigorating Ritual για εμένα.

  10. Γεια σας ψηφισα την Invigorating Ritual γιατι μου αρεσε πιο πολυ απο τα αλλα. Θα ξαναπω λατρεμενες μυρωδιες

  11. …μην με κάνετε να μετανιώσω που δεν ψήφισα restoring….καρύδα λατρεμένη…φαν του SURVIVOR,γαρ…χαχαχα…

  12. Επηρεάστηκα κι εγώ από χθες και ψήφισα invigorating ritual!

  13. @όλες: Με ποσοστό 43,75% νικήτρια σειρά της Dove η Restoring Ritual και φυσικά ξέρετε τι θα ακουλουθήσει σε λίγο!

  14. Εριξα την ψηφο μου στο +5’… για την τιμη των οπλων στη σειρα αβοκαντο καλεντουλα. Αν και το αρωμα της σειρας που υπερισχυσε ειναι ακρως καλοκαιρινο!!! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.