25 χρόνια Nuxe Huile Prodigieuse®

IMG_6991

 

Θα ήταν ψέμα να πω ότι θυμάμαι πότε κυκλοφόρησε το Nuxe Huile Prodigieuse®πρώτη φορά, παγκοσμίως,  αν και πρόσφατα γιόρτασε τα 25α γενέθλια του.

25 χρόνια είναι  πολλά, και εγώ τότε ήμουν σε ένα άλλο time and space, πολύ διαφορετικό από τον κόσμο της ομορφιάς. Ζούσα μια εντελώς άλλη ζωή.
Παρόλα αυτά, θυμάμαι καλά, πριν από περίπου 8 χρόνια (το 2009)  τη μέρα που το γνώρισα. Όταν πρώτο -έφτασε στο γραφείο μου, όταν τελικά αυτό  το νέο προϊόν βρήκε  τη θέση του και στη χώρα μας.

 

Λίγο πριν, είχαμε λάβει από την εταιρεία που το εισήγαγε στην Ελλάδα, ένα Δελτίο Τύπου που μίλαγε για ένα “ξηρό” καθόλου “λιπαρό” λάδι,  το οποίο μπορούσες να απλώσεις και στο πρόσωπο και στο σώμα και στα μαλλιά και θα ενυδάτωνε και θα αναδομούσε και θα έκανε πιο όμορφη και απαλή και την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος και θα φρόντιζε και τα μαλλιά. Ένα too good to be true σενάριο.

 

Ένα σενάριο όμως που  έγινε πραγματικότητα, χάρη στις νέες τεχνολογίες αλλά και την έμπνευση της Aliza Jabès, ιδρύτριας της Nuxe. Πίσω στο 1991, η Aliza ήταν έγκυος με το πρώτο της παιδί και αναζητούσε  γρήγορες και εύκολες λύσεις για την ιεροτελεστία της ομορφιάς της- ξέροντας ότι σύντομα ο χρόνος της ως εργαζόμενη μητέρα θα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος.  Και έτσι αναζητούσε, χωρίς επιτυχία ένα προϊόν που θα τα έκανε όλα.  Δεν το βρήκε και αποφάσισε να το δημιουργήσει. Ένα multi-purpose ξηρό λάδι για ενυδάτωση και αναδόμηση για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, αλλά επιπλέον και με υπέροχη μυρωδιά.

 

Όπως φαντάζεστε η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα and the rest is a success story μια που το Nuxe είναι το Νο 1 ξηρό λάδι σε πωλήσεις παγκοσμίως.

 

Γυρνάω πίσω τώρα πάλι στο 2009 όταν το πήρα σπίτι μου για να το δοκιμάσω. Και κάπου εκεί άρχισε η αγάπη μου όχι μόνο για το Nuxe, αλλά και για όλα τα 3 in 1 προϊόντα  φροντίδας – και βγήκαν πολλά μετά από λίγο- για τα οποία το Nuxe (  άνοιξε τον δρόμο).

 

 

Ας δούμε λοιπόν λίγες φωτογραφίες από το όμορφο lunch που οργάνωσε το Nuxe και η εταιρεία Anthings  για τα 25 χρονια του αγαπημένου Nuxe Huile Prodigieuse

 

 

 

IMG_6971

 

 

IMG_6973

 

 

IMG_6975

 

 

IMG_6979

 

 

IMG_6980

 

 

IMG_6993

 

 

IMG_6995

 

 

IMG_6996

 

 

IMG_6998

 

 

_LP_0075

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Υπέροχο το σκηνικό!! Άκρως καλοκαιρινό,λατρευω την πάνινη τσάντα και το ψάθινο καπέλο!!!
    Βέβαια και πολυαγαπημένο προιον το λαδακι της Nuxe!!! Απαραίτητο για το καλοκαιρι αλλα και
    για ολο τον χρόνο!

  2. Χρόνια πολλά στη Nuxe και να συνεχίσει να μας χαρίζει τέτοια υπέροχα προϊόντα.. Το λαδακι της το φοράω συνήθως το καλοκαίρι αντί για κρέμα σώματος και αντί για άρωμα.. Είναι τέλειο!

  3. ….εθισμός…από την πρώτη φορά που το δοκίμασα, δεν μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα!!!Χειμώνα,καλοκαίρι…είναι all season!

  4. (απορία)τι λουλούδια είναι αυτά τα άσπρα μέσα στη ριγέ τσαντούλα στη δεύτερη φωτό;;Hydrangeas???Είναι τέλεια,λέμε…

  5. @SofiaT: Ναι ήταν όμορφα και προσεγμένα όλα Σοφάκι και με πολύ Nuxe essence!

  6. @Maryl: Τίποτα πιο εύχρηστο για διακοπές. Νομίζω ότι το είχα γράψει σε κάποιο παλαιότερο post, αλλά πολύ παλαιότερο!

  7. Τι όμορφη παρουσίαση! Το λαδάκι της και εγώ το αγαπώ, μου αρέσει πολύ η υφή του και το άρωμά του! Καλό σουκού!

  8. Το πιο αγαπημένο λαδάκι για μενα, καθε καλοκαίρι παραθεριζουμε παρεα!
    Πολλά φιλιά απο την πανέμορφη Ναξο!

  9. Χρόνια πολλά NUXE!! Το λαδακι τέλειο… Για τα μαλλακια μου, το δέρμα μου..

  10. Γεια σας. Εκπληκτικη παρουσιαση . Χρονια Πολλα σε μια εταιρεια που εχει προιοντα πολυ αξιολογα

  11. Απο τις πιο ομορφες παρουσιασεις που μας εχεις δειξει!!! Κι αν σου πω οτι τετοια ωρα μ ανοιξες την ορεξη…xxx

  12. Χρονια πολλα στη αγαπημενη NUXE, παρα πολυ ωραια παρουσιαση, ωραιες ιδεες οπως αυτα τα υπεροχα λουλουδια στην ριγε πανινη τσαντα, αλλα δεν περιμενεις κ τιποτα λιγοτερο απο μια κορθ=υφαια εταιρεια οπως η ΝUXE φυσικα.

  13. Πολύ ωραίες ιδέες που ανέδειξαν το προϊόν χωρίς υπερβολές. Μπράβο τους.

  14. Αγαπημένο brand!Aν δεν με έτρωγε ο πειρασμός να δοκιμάσω κι άλλα,δεν θα το άλλαζα1

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.