Τα αγαπημένα Mac των Mac artists.

must-get-items-from-mac-suggested-by-makeup-artist0

 

Διάβαζα κάτι πολύ ενδιαφέρον τις προάλλες στο The  Zoe  Report.Ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα Mac, των ίδιων των Mac make up artists?

 

Διότι μπορεί να εργάζονται ως make up artists της μάρκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και οι ίδιες/ οι τις αδυναμίες τους. Kάποια από τα προϊόντα της μάρκας για την οποία εργάζονται, δεν  λείπουν ποτέ, ούτε από το δικό τους νεσεσέρ.

 

Kαι αν δεν πάρεις συμβουλές και προτάσεις από τους ίδιους, από πού θα πάρεις; Για να ρίξουμε μια ματιά και να δούμε αν συμφωνούμε μαζί τους

 

 

Μac Eye shadow in Soft Brown

 

eyeshadow-soft-brown

 

 

«Αυτή η ρομαντική απαλή απόχρωση σκιάς δίνει ένα υπεροχο ζεστό ματ χρώμα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για οποιοδήποτε άλλο έντονο χρώμα. Απλά η καλύτερη!»

—Victor Cembellin

 

 

Prep + Prime Fix Plus

 

 

prep-prime-fix-800

 

 

Η Prep + Prime Fix Plus, ενυδατώνει το δέρμα με ένα μόνο ψεκασμό ενώ βοηθάει στο να σταθεροποιηθεί τέλεια το μακιγιάζ και έτσι αντί να βλέπεις το foundation βλέπεις ένα υγιές δέρμα» 

—Gisel Calvillo

 

 

Lightful C Marine-Bright Formula Softening Lotion

 

 

lightful-c-marine-bright-formula-softening-lotion-800

 

 

” Ψεκάστε μια δυο φορές και το δέρμα σας θα αποκτήσει άμεσα λάμψη! Λατρεύω και τη σύνθεσή της με θαλάσσια εκχυλίσματα και αντιοξειδωτικά που συσφίγγουν το δέρμα. Δεν απλώνω foundation αν πρώτα δεν την χρησιμοποιήσω»

—Ashley Rudder

 

 

Εxtended Play Gigablack Lash

 

 

extended-play-gigablack-lash-intense-black-800

 

«Αυτή η μάσκαρα ζωντανεύει το βλέμμα στη στιγμή χαρίζοντας όμορφες πλούσιες βλεφαρίδες, δεν τρέχει, δεν μουτζουρώνει και είναι τέλεια από το πρωί έως το βράδυ»

—Louise Zizzo

 

 

Lip Conditioner

 

 

lip-conditioner-tube-800

 

“Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα ιδανικό και για γυναίκες και για άντρες που κάνει απαλά και βελούδινα τα χείλη. Το χρησιμοποιώ επίσης και στα βλέφαρα και στα ζυγωματικά για να δώσω μια ελαφριά λάμψη στο πρόσωπο. Πολλές φορές το ανακατεύω και με σκιές σε μορφή σκόνης για πιο απαλό και διάφανο αποτέλεσμα»

 —Regan Rabanal

 

 

Strobe Cream

 

strobe-cream-800

 

” Όχι μόνο είναι ένα από τα προϊόντα με την πιο υπέροχη «καθαρή» μυρωδιά, επίσης είναι το BFF σας μετά από ένα ξενύχτι, hangover, ή πολύωρη πτήση. Ένα ελιξίριο γεμάτο βιταμίνες που χρησιμοποιείται πάνω από την  ενυδατική σας κρέμα και χαρίζει υπέροχη λάμψη υγείας στο δέρμα»

—John Stapleton

 

 

Prep + Prime Skin Refined

 

 

prep-prime-skin-refined-zone-800

 

Όπως κάθε γυναίκα που λατρεύει το μακιγιάζ αλλά έχει τάση λιπαρότητας στο δέρμα έτσι και εγώ έχω να πω ότι δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν για μας από το Prime Skin Refined Zone enough. Καθαρίζει τους πόρους, εξισορροπεί το σμήγμα, απολεπίζει απαλά και απλώνεται εξαιρετικά εύκολα. Το απλώνω σε όλο το πρόσωπο (ειδικά στην ζώνη Τ) μετά την ενυδατική μου και πριν το foundation. Το πρόσωπό μου παραμένει ματ όλη μέρα»

—Caroline Hernandez

 

 

 

Eίναι μέσα σε αυτά, κάποιο δικό σας αγαπημένο;

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Αχ αυτή η mac μας έχει καταστρέψει!Αγαπώ πολύ τα ματ κραγιόν της (τελευταίο απόκτημα το lady danger) , τα μολύβια ματιών , τις paintpot σκιές και από τα παραπάνω την strobe cream η οποία δίνει απίστευτη λάμψη και μπορεί να φορεθεί ακόμη και μόνη της. Φιλιά πολλά bb girls και καλές Αυγουστιάτικες βουτιές….

  2. …η Prep + Prime Fix Plus είναι τέλεια κι όσο για το Lip Conditioner ,δεν είχα φανταστεί πως μπορώ να το απλώσω και στα βλέφαρα.

  3. Καλημέρα!!!
    Αυτο που μου έκανε εμένα μεγαλητερη εντύπωση ειναι οτι τα πιο πολλα προιοντα
    ειναι κρεμες/bb ,σπρέι…παρά κραγιον κ.λ.π
    Πάντως για την strobe cream εχω ακούσει πολυ καλές κριτικές!!

  4. @SofiaT: Όλα τα prep προιόντα της Mac σκίζουν. Kαι αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι όταν είσαι επαγγελματίας make up artist, πρώτα φτιάχνεις έναν τέλειο καμβά – επιδερμίδα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Εχει λογική φυσικά αυτό.

  5. @Celia: Εξυπνος τρόπος χρήσης του Lip Con, για wash out αποτέλεσμα στις σκιές.

  6. Ολα τα mac σκίζουν νομίζω,δεν υπάρχει κάτι που να αγόρασα και να μη μου άρεσε! Τελευταία, έχω ένα κόλλημα με τα προϊόντα λάμψης.Νομίζω ότι θα δοκιμάσω τη strobe cream.Φιλιά στα bbgirls!

  7. @marianna: Πάντως σε γενικές γραμμές πρώτα φροντίζουμε για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα και μετά για όλα τα άλλα. Ετσι λοιπόν, (μια που και εσύ σαν εμένα είσαι red lipstick addict) πολύ καλή η επιλογή σου για Strobe Cream.

    (τι λέει το πρόγμαμμα σήμερα; Μπανάκι, στα Μαύρα Βόλια; Aχ, αχ, αχ!!)

  8. Συμφωνώ @julia μου!Κάπου θα πάμε,δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αλλά για τις καθημερινές και οι κοντινές παραλίες μια χαρά είναι!Τον αστακό σου πρόσεχε εσύ!

  9. @Marianna: Αχαχαχαχαχαχ!! Αυτός ο αστακός (που φυσικά είναι πλέον “περιουσία” του κ. Ρωμανού,) μου έχει ανοίξει την όρεξη για αστακομακαρονάδα και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια!! (1000 θερμίδες γαρ, αλλά δεν βλέπω να το γλιτώνω..)

  10. τα mac είναι τέλεια προϊόντα!!!αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το compact foundation που έχει και 20spf!!! είναι φοβερό!!!!

  11. Δεδομένου της αδυναμίας μου στα Mac όλα θα έλεγα με πρώτο το prep prime skin refined και αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι ιδανικό για μένα με το λιπαρο δέρμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.