Lifestyle: 10 Fashion Power Couples.

10-fashion-couples-open

 

 

Όταν εκτός από έρωτα και αγάπη, μοιράζεσαι και κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφο σου – όπως για παράδειγμα αγάπη για τη Μόδα και τη δημιουργία- τότε η σχέση δεν μπορεί παρά να είναι πετυχημένη..

 

Ακολουθούν 10  power fashion couples, για του λόγου το αληθές

 

 

Stella McCartney και Alasdhair Willis

 

 

Stella+McCartney+Alasdhair+Willis

 

H Stella κατάφερε να φύγει από τη σκιά του πατέρα της και μετά τη μουσική να κάνει το επώνυμο McCartney συνώνυμο και της Μόδας. Ο σύζυγός της Alasdhair Willis, είναι εκδότης και καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας Hunters. Pαντρεύτηκαν το 2003 και έχουν τέσσερα παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια.

 

Zac Posen και Christopher Niquet

 

Zac-Posen-Christopher-Niquet

 

Σχεδιαστή μόδας της ομώνυμης επώνυμης μάρκας ο Posen, στυλίστας ο Niquet του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει τα Dazed @ Confused,  US Elle, Hermes, Karl Langerfeld και φυσικά Zac Posen.  Το ζευγάρι ζει μαζί στο SoHo της Νέας Υόρκης με τα αγαπημένα τους σκυλιά.

 

Natalia Vodianova και  Antoine Arnault

 

 

Antoine_Arnault_and_Vodianova

 

 

Το πανέμορφο μοντέλο και ο σύντροφός της και κληρονόμος του πολυεθνικού κολοσσού LVMH είναι ζευγάρι από το 2011 και έχουν μαζί δυο παιδιά τον 3 ετών Maxim και τον ενός έτους Roman.

 

Salma Hayek και François-Henri Pinault

 

 

francois-henri-pinault-salma-hayek

 

 

 

H προτεινόμενη για Όσκαρ Μεξικανή ηθοποιός Salma Hayek παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του luxury goods group  Kering, François-Henri Pinault το 2014. Έχουν μια κόρη την Βαλεντίνα ενώ μοιράζονται και την άσβεστη αγάπη τους για την πολυτελή επώνυμη μόδα.

 

Olivia Palermo και Johannes Huebl

 

 

Olivia+Palermo+Johannes+Huebl

 

 

Το style icon και ο Johannes Huebl, μοντέλο Γερμανικής καταγωγής, παντρεύτηκαν το 2014 με μια  high profile τελετή στο Bedford της Νέας Υόρκης. Θα τους βρείτε στις πρώτες θέσεις σε όλες τις fashion weeks ανά τον κόσμο, αλλά και στις φιλανθρωπικές black tie εκδηλώσεις της Νέας Υόρκης.

 

Jenna Lyons και Courtney Crangi

 

 

Jcrew-2

 

 

Η Lyons είναι Πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου J Crew και η Crangi σχεδιάστρια κοσμημάτων. Οι δυο τους ήταν φίλες για πολλά χρόνια, πριν παραδεχτούν δημόσια τον έρωτα τους το 2012. Τώρα ζουν μαζί στην Tribeca της Νέας Υόρκης μαζί με τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους.

 

Tom Ford και Richard Buckley

 

tom-ford

 

 

Κάποιοι λένε ότι ο Tom Ford δεν θα έκανε την συγκλονιστική του καριέρα αν δεν είχε στο πλάι του τα τελευταία 27 χρόνια τον σύντροφό και φύλακα άγγελό του, Richard Buckley – δημοσιογράφο Μόδας και πρώην αρχισυντάκτη του Vogue Hommes. Παντρεύτηκαν το 2014 ενώ  ο γιος τους Alexander γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012.

 

Michael and Nicole Colovos

 

Michael+Colovos

 

 

Το σχεδιαστικό ντουέτο  βρίσκεται πίσω από την αναβίωση του οίκου Helmut Lang. Έμεινα στο τιμόνι έως το 2014 και αναχώρησαν για να δημιουργήσουν το δικό τους επώνυμο label “Colovos” με μια μινιμαλιστική παλέτα που περιλαμβάνει αυστηρά μόνο τρία χρώματα: σκούρο μπλε, μαύρο και λευκό.

 

Giotto Calendoli  και Patricia Manfield

 

 

milan

 

 

Σύντροφοι στη ζωή, τη δουλειά και το blogging η Manfield και ο Calendoli είναι ιδιοκτήτες του “The Atelier” ενός site αφιερωμένο στη Μόδα και στο Lifestyle, για γυναίκες και άντρες. Συχνά εμφανίζονται μαζί στις εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο και ειδικά στην αγαπημένη τους πόλη το Μιλάνο.

Mert Alas και  Marcus Piggott

 

 

Mert-Alas-Marcus-piggot-3

 

 

Celebrities οι ίδιοι πλέον,  αλλά και ταλαντούχοι φωτογράφοι  με τα ονόματά τους Mert and Marcus να έχουν γίνει διάσημα και συνώνυμα της μόδας. Ο Alas και  ο Piggott γνωρίστηκαν στο Λονδίνο και λίγο μετά αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και στη ζωή και στη δουλειά. Μια από τις πιο πρόσφατες φωτογραφήσεις τους αυτή της Anglelina Jolie για το εξώφυλλο αλλά και την συνέντευξη της ηθοποιού για το περιοδικό Vanity Fair September 2017 “The Style Issue”. Η Angelina σαν ντίβα της δεκαετίας του ’30 φωτογραφημένη στα Warner Bros Studios στο Burbank της California.

 

Top, Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Μαλλιά, Wella Professionals, Mακιγιάζ, Mac. Βερνίκι Νυχιών, Dior.

 

 

 

angelina-jolie-2017-sep-VF

 

 

5 Σχόλια
  1. Γι΄αυτό τ’ αγαπάω το ΒΒ! Είναι ξεχωριστό γιατί είναι ανοιχτόμυαλο! Επί της ουσίας…

  2. Καλημέρα αγαπημένο bb!!!
    Επέστρεψα και εγώ στα θρανία..μετα απο ενα καυτό στην Κυριολεξία καλοκαίρι!!!
    Εύχομαι να ήταν αυτη η τελευταία φορα!!!Γιατι τώρα πια εχω οργή και πίκρα!!!
    Θα συμφωνήσω και εγώ με την @Stella παντα ξεχωριστο& ανοιχτόμυαλο ειναι το BB!!!

  3. Λαμπερά φαντασμαγορικα ζευγάρια!! Ξεχώρισα την Salma Hayek -τι θεά! Πάντα μου άρεσε και ταιριάζει με τον αριστοκρατικο της σύζυγό!Εκπληκτική επίσης η φωτογράφιση της Jolie!

  4. η μόδα θέλει έμπνευση και η έμπνευση θέλει έρωτα!!!! η φωτο της jolie μου άρεσε πάρα πολύ και μενα!!!

  5. Καλημερσ κοριτσια Επιστροφη και για μενα. Ευχομαι Τα καλυτερα να ερθουν τωρα σε ολες

  6. Η Salma και Stella είναι τα αγαπημένα μου ζευγάρια.Φιλια στα bbgirls!

  7. Ας μη μπει τεστ για αυτά τα θέματα. Δεν θυμάμαι τίποτα ποτέ!
    Αγάπη με στυλ, σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.