Beauty News, Σεπτέμβριος 2017: 10 νέα της Ομορφιάς.

beauty-news-banner-new

 

 

Τι “νέα” θα δούμε αυτό τον μήνα από τον αγαπημένο κόσμο της ομορφιάς; Check them out γιατί μπορεί εδώ να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να υποδεχτείτε τη νέα σαιζόν.

 

Τα νέα αφρόλουτρα και προϊόντα σώματος Barnängen,

 

Barnangen_Caring_Body-Cream

Ήρθε και στην Ελλάδα, η σειρά αφρόλουτρων Barnängen, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Cold Cream και ένα ειδικό σύμπλεγμα ενυδάτωσης από την Σκανδιναβία και συγκεκριμένα τη Σουηδία.  Η τεχνολογία Cold Cream, η οποία εμπεριέχεται σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της νέας σειράς, είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα συστατικών φτιαγμένο από έλαια και ενυδατική κρέμα, το οποίο χρησιμοποιείται και από φαρμακευτικές εταιρείες για να  προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.  Αναρωτιέμαι, αν τα έχει δοκιμάσει η Nektaria. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Hondos Center

 

 

Η νέα σειρά  Jurlique Purely White Skin Brightening

 

 

jurlique-

 

Τα προϊόντα της σειράς  Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique ,VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C. Το δαμάσκηνο Kakadu είναι  εγγενές στην Αυστραλία και θεωρείται η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C παγκοσμίως . Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C είναι γνωστό ότι βοηθούν στη μείωση των δυσχρωμιών και εξομαλύνουν φυσικά το δερματικό χρωματικό τόνο.

 

 

Η νέα mascara της Avon Mark. Big & Style

 

 

Avon_Mark._Big & Style Mascara

 

 

Καινοτόμα σύνθεση με διογκωτικό τζελ, που επιτρέπει στις βλεφαρίδες να παραμένουν ελαστικές ακόμα και αφού στεγνώσει το προϊόν, ώστε να αλλάζετε το look σας όσες φορές επιθυμείτε προσθέτοντας στρώσεις. Αντίθετα με τις παραδοσιακές μάσκαρα που αφήνουν τις βλεφαρίδες στεγνές και δύσκαμπτες, δημιουργώντας κόμπους και μουτζούρες όταν προστίθενται επιπλέον στρώσεις, η Big & Style δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε το «χτίσιμο» ενός έντονου βλέμματος, έχοντας πάντα τον πλήρη έλεγχο του όγκου των βλεφαρίδων και του επόμενου look, χάρη στην τεχνολογία Lash-Flex.

 

 

 

Clarins Double Serum

 

 

clarins

 

 

Νέα φόρμουλα σε ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης: Ισχυρή αντιγηραντική δράση 21 φυτικά εκχυλίσματα που ενισχύουν την ορθή λειτουργία των 5 ζωτικών λειτουργιών του δέρματος. Το Tumeric (κουρκουμάς)  είναι το νέο συστατικό της καινοτόμου φόρμουλας. Υφή που καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας και φυτική σύνθεση από οργανικά εκχυλίσματα φυτών. Ακρίβεια και δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης ποσότητας προϊόντος, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, τις καιρικές συνθήκες και την εποχή

 

 

Η νέα Giorgio Armani,  Crema Nera Extrema Supreme Defense Fluid SPF15

 

 

 

Crema-Near-Extrema-Daily-Defense-Fluid

 

Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά. Προσφέρει όλα τα οφέλη της αντιγηραντικής περιποίησης της Crema Nera Extrema καθώς και πλήρη προστασία ενάντια τόσο στη ρύπανση όσο και στις ακτίνες UVB,UVA και μεγάλου μήκους κύματος UVA. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βαϊκαλίνη και φυσικό εκχύλισμα κάππαρης ώστε να παράσχει και αντιοξειδωτική δράση.

 

 

Το νέο foundation Clinique Even Better  Glow Light Reflecting Makeup SPF 15

 

 

25413CL-EvenBetter_Glow_makeup_fresh-CN_28_IVORY_INT

Ένα foundation που προσφέρει ελαφριά έως μέτρια κάλυψη και δίνει στην επιδερμίδα λάμψη, άμεσα αλλά και μακροχρόνια. Οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή, φωτεινή λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι ιδανική για τους τύπους ΙΙ και ΙΙΙ (μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες).Για το συγκεκριμένο θα περιμένετε λίγο, λανσάρεται αρχές Οκτωβρίου.

 

 

H νέα πούδρα La Mer, Sheer Pressed Powder

 

 

la mer

 

 

Η αποστολή: η μεταφορά της «ελαφρύτερης πούδρας στη γη» και της πρωτοποριακής τεχνολογίας της La Mer σε μια πεπιεσμένη μορφή. Με μια κίνηση, η Sheer Pressed Powder απλώνεται στην επιδερμίδα καλύπτοντας τις ατέλειες και περιορίζοντας τη λιπαρότητα για φρέσκια εμφάνιση όλη μέρα, Πολυτελής, ελαφριά και εγχυμένη με τον θρυλικό Miracle Broth™, η Sheer Pressed Powder περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας την παράλληλα αψεγάδιαστη. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, βοηθά το δέρμα να διατηρήσει τη φυσική του υγρασία κλειδώνοντας ταυτόχρονα τη λάμψη καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

 

 

Νέα lip balms από την Caudalie, French Kiss

 

 

French-Kiss-Lip-Balm

 

 

Για πρώτη φορά από τη δημιουργία της, η Caudalie συμπυκνώνει όλη την τεχνογνωσία της σε ένα μικρό, στρογγυλό κουτάκι για τα χείλη. Ένα balm, με διακριτικό χρώμα κρύβει μέσα του όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των πολυφαινολών που περιέχουν τα κουκούτσια των σταφυλιών. Αφήνοντας ένα εφέ υγρών χειλιών, είναι διαθέσιμο σε τρεις απαλές αποχρώσεις, Innocence, Seduction και Addiction.

 

 

Θα κλείσω όχι με προϊόν, αλλά με ένα νέο από τον κόσμο της ομορφιάς.

 

 

bodyshop

 

 

Είναι πλέον επίσημο ότι ο βραζιλιάνικος κολοσσός σε είδη ομορφιάς Natura Cosmiticos, εξαγόρασε την εταιρεία The Body Shop από την L’Oreal μια κίνηση που κατά την άποψη μου ήταν πολύ σωστή, θεωρώ ότι δεν ταίριαζε η The Body Shop στο γενικό προφίλ της γαλλικής μάρκας. Στον ίδιο οίκο ανήκει και το brand Aesop ενώ όλα τα brands είναι δεσμευμένα στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, τη βιωσιμότητα και στην επίτευξη ενός θετικού κοινωνικού αντίκτυπoυ.

 

Ο Guilherme Leal, Co-Chairman του Board of Directors της Natura, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη The Body Shop στον όμιλο Natura. Η συμμαχία αυτή δημιουργεί έναν συνδυασμό εταιρειών που μοιράζονται έναν κοινό σκοπό, ο οποίος υπερβαίνει κατά πολύ τους σκοπούς των καθιερωμένων επιχειρήσεων».

 

 

11 Σχόλια
  1. Αυτα τα lip balms από την Caudalie μου έχουν “καθήσει” από προχθες, που τα πήρε το μάτι μου… Πολύ λαχταριστά!

  2. Καλημέρα!!!
    Ένας ακομα λόγος που αγαπώ τον Σεπτέμβρη ,ειναι τα νεα προιοντα ,ρουχα,παπούτσια κ.λ.π
    Ειμαι σίγουρη οτι η νεα πουδρα της εταιρίας La mer θα κάνει πάταγο!!! Αν κρίνω απο αυτα που κάνει
    θα την θέλουμε ολες!!
    Τα νεα lip balms της caudalie θα ειναι μια απο τις επόμενες αγορες μου,μιας και ειναι απο της πολυαγαπημένες μου μάρκες!!
    Θα συμφωνήσω και εγώ για την εξαγορά της εταιρίας Bodyshop απο μια οικολογική εταιρία ,σίγουρα
    θα δούμε και πιο πολλα νεα προιοντα απο αυτη την συνεργασία!!
    Φιλια

  3. Καλημέρα!
    Α, τα Barnängen!! Πολύ γνωστά προιόντα εδώ, τα βρίσκεις και σε όλα τα super-markets, έχω δοκιμάσει τα αφρόλουτρα κακάο και γιαούρτι-αμύγδαλο, ειδικά το πρώτο μυρίζει καταπληκτικά!
    Τα lip balms της Caudalie φαίνονται υπέροχα!

  4. H Mark mascara της ΑVON είναι φανταστική, οι βλεφαριδες γινονται τελειες και χωρις να κολλανε μεταξύ τους..γενικά τα καλλυντικα Mark είναι για μενα τα top προϊόντα Μακιγιάζ που εχει η εταιρία με απιστευτες τιμές.. .

  5. @Νektaria: A, thank you αγαπημένη! Εχω ένα αφρόλουτρο και θα το δοκιμάσω άμεσα!

  6. @Maryl: Γενικά έχει πάει πολύ καλά η σειρά Mark. αλλά είναι και λογικό γιατί έχει χαριτωμένα αλλά και καινοτόμα προιόντα.

  7. @Sofia T: Και εγώ τον αγαπώ πολύ αγαπημένη, αρκεί να μη φτάνει το θερμόμετρο στους 36 Κελσίου που άκουσα για αυτό το σβ.

    Εγώ και η Sheena, κλαίμε.

  8. Πάντα μου αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις με beauty news. Ενδιαφέρον νέο για τη the body shop.Χωρίς να έχω την πείρα της Τζουλιας,κατανοώ το λόγο που δεν ταίριαζε με τη l’oreal.Προφανώς, αν δεν κάνω λάθος,η φιλοσοφία της.Η la mer βγάζει και πουδρες;

  9. Την mascara της Avon θα την παραγγείλω άμεσα, όμως και η πούδρα La Mer καταγράφηκε στη λίστα επιθυμιών.
    Κι εγώ όταν έλαβα το newsletter του The Body Shop και είδα την αλλαγή τη θεώρησα λογική. Όσο κι αν αγαπάμε τη L’ Oreal ο συνδυασμός με τη The Body Shop δημιουργούσε αμφιβολίες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.