Design: Divani Caravel “The Divine Suites”

Divine Suites 5

 

Tο Divani Caravel υποδέχεται τον Σεπτέμβριο ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση σε πολυτελείς σουίτες του.

 

Με απόλυτη προτεραιότητα τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχών και ανέσεων, η Διοίκηση του Ομίλου ανανέωσε επιλεγμένες σουίτες, τις «Divine Suites», προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους εκλεκτούς επισκέπτες του Divani Caravel μια ανανεωμένη εμπειρία διαμονής.

 

Το νέο, εντυπωσιακό πρόσωπο των επιβλητικών «Divine Suites» χαρακτηρίζεται από κομψότητα και σύγχρονες λεπτομέρειες . Από την επιλογή των υφασμάτων και των φωτιστικών μέχρι την προσεγμένη και με γούστο διακόσμηση, οι σουίτες σκοπεύουν  να ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Τα δημιουργικά στοιχεία είναι εμφανή, με την υψηλή αισθητική και εμπνευσμένη πολυτέλεια να αποπνέεται σε κάθε σημείο.

 

 

Divani Caravel Exterior

 

 

Με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, το Divani Caravel, ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά επιμένοντας στο να προσφέρει το καλύτερο για τον επισκέπτη.

 

Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάφε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο.

 

Divine Suites 1

 

Divine Suites 2

 

 

Divine Suites 3

 

 

Divine Suites 4

 

 

Divine Suites 6

 

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Από τότε που οι σουίτες απαλλάχθηκαν από το κλασικό βαρύ στυλ, ζηλεύω όλο και περισσότερο αυτούς που μπορούν να απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε αυτές.

  2. ..θα συμφωνήσω με το σχόλιο της Αμαλίας…τα είπε όλα σε δυο γραμμές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.