Hard Rock Café: Sunday Brunch!

 

HRC Athens_Breakfast

 

 

Κανονικά το post είναι για τις νέες επιλογές σε breakfast καθώς και τα happy hours τoυ Hard Rock Café Athens αλλά είναι Κυριακή σήμερα και δεν έχω καλύτερο από Κυριακάτικο brunch- άρα να, ο τίτλος του post.

 

 

hard-rock-3

 

 

Λοιπόν, το  Hard Rock Cafe Athens, από τις 9:00 έως τις 11:00 σερβίρει σούπερ πρωινά (και αν το παραγγείλετε στις 11.00πμ άνετα γίνεται και brunch).

 

Ανάμεσα στα πιάτα του Breakfast Menu μπορεί κανείς να βρει:

 

  • American breakfast με σπιτικά pancakes με maple syrup, τραγανό bacon, λουκάνικα, τηγανιτά αυγά και hash browns.
  • Full English Breakfast με αυγά της επιλογής σας, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτα, bacon και φασόλια, όλα σερβιρισμένα με ένα βουτυρένιο ψωμάκι
  • Hard Rock Pancakes, αποτελούμενο από τρεις αφράτες τηγανίτες σερβιρισμένες με σαντιγί βανίλια και επιλογές ανάμεσα σε μέλι, καραμέλα, chocolate chips, maple syrup ή σκέτες.
  • Eggs any style, με 4 αυγά φτιαγμένα είτε scrambled, είτε τηγανιτά ή ως ομελέτα. Σερβίρεται με 3 φέτες ψωμιού και bacon
  • Croque Monsieur με ζαμπόν και τυρί σερβιρισμένα πάνω σε ένα ζεστό αφράτο ψωμάκι.
  • Καπνιστό σολομό μέσα σε μπαγκέτα, συνοδευόμενο από τυρί με μυρωδικά και σερβιρισμένο μαζί με μικρή πράσινη σαλάτα

 

 

breakfast-hard-rock

 

 

Με κάθε αγορά πρωινού, μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ (Espresso, Cappuccino, Caffe’ Latte, Americano), χυμό ή τσάι μόνο με 2 ευρώ, ενώ από το menu δε λείπουν και τα λαχταριστά επιδόρπια του Hard Rock Cafe, καθώς και τα μοναδικά cocktails του καταλόγου.

 

 

(γιατί η καλή Κυριακή από το πρωί με cocktails ξεκινάει…)

 

 

 

cocktails_3

 

 

Kαι μην ξεχνάτε τα Happy Hours με 2 ποτά στην τιμή του ενός, από Δευτέρα – Πέμπτη από τις 17:00-19:00 και από τις 22:00-00:00.

 

See ya!

 

8 Σχόλια
  1. Άντε τώρα να αρκεστείς στο σπιτικό πρωινό… που συνοδεύεται με δουλειές… Καλή Κυριακή!!!

  2. Ούτε το σωστό mail μου δεν έβαλα. Πάλι καλά που έβαλα δικό μου!

  3. Καλημεραααα…τι μας κανετε πρωι πρωι!!!μου ανοιξε η ορεξη..τη μια με το χθεσινο ξενοδοχειο τωρα με τις λιχουδιες…καποιες θελουν παραταση στις διακοπες…

  4. Χμμμμμ τέλεια Όλα!! Θελω να τα δοκιμάσω και ας έχω μπει σε πρόγραμμα διατροφής για να χάσω μερικά κιλακια…μου άνοιξες την όρεξη!! ??❤?????❤?

  5. @NikolM: Aκόμα και όταν ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφής επιβάλλονται κάποιες «ατασθαλίες» μια φορά την εβδομάδα, για να δώσουμε ώθηση στον μεταβολισμό μας. Αυτές οι θερμίδες αξίζουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.