Smashbox: “Camera ready “ πινέλα μακιγιάζ

3.Smashbox_Camera_Ready_Bru

 

Tools of the trade και χωρίς αμφιβολία ένα καλό πινέλο, βοηθάει πολύ στην σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μακιγιάζ.

 

Για τη νέα συλλογή πινέλων της Smashbox “Camera ready”, η -Lori Taylor-Davis, Global Pro Lead Artist δήλωσε:
«Τα σωστά πινέλα κάνουν οποιοδήποτε look απόλυτα εφικτό, όσο περίπλοκο κι αν φαίνεται. Αυτή η νέα απολύτως απαραίτητη συλλογή, δημιουργήθηκε υπό την αυστηρή επιμέλεια της επαγγελματικής μας ομάδας, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να γίνει ο καλλιτέχνης του εαυτού του.»

 

 

 

4.Smashbox_Camera_Ready_Bru

 

 

 

Τα “Camera Ready”, είναι μια συλλογή 30 πινέλων μακιγιάζ, που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, η οποία δημιουργήθηκε από τους επαγγελματίες make up artists της Smashbox. Κατασκευασμένα με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία συνθετικών ινών, κάθε πινέλο εξασφαλίζει απόδοση, διάρκεια και έλεγχο, και είναι σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει άψογα με τα προϊόντα Smashbox. Στη συσκευασία τους συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές how-to συμβουλές για κολακευτικά looks ενώ οι καινοτόμες, εύχρηστες λαβές δείχνουν πώς να κρατάτε το κάθε πινέλο σαν επαγγελματίας, πετυχαίνοντας τέλειο blending, αψεγάδιαστη κάλυψη και φωτογενή εφαρμογή ακριβείας.

 

 

2.Smashbox_Camera_Ready_Bru

 

 

 

Inside info: Υπάρχουν πολλά καλής ποιότητας πινέλα στην αγορά και στην ευρείας και στην επιλεκτική και θα έλεγα ότι καλό είναι να επενδύσετε σε αυτά, ειδικά για τα προϊόντα βάσης. Όσο αφορά εμένα, νομίζω ένα από  τα καλύτερα πινέλα που δοκίμασα ποτέ, ήταν μάρκας Burberry. Αυτό παρακάτω με το οποίο απλώνω το αγαπημένο μου Tom Ford Soleil Bronzer. Το έχω 6 χρόνια και δείτε την ποιότητα του ακόμα, μετά από χιλιάδες χρήσεις. Κάποιες φορές (τις περισσότερες) το φθηνό, σου στοιχίζει ακριβότερα.

 

 

 

my-burberry-brush

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Απαραίτητο εργαλείο το πινέλο για να έχουμε ενα σωστό αποτέλεσμα!! Και συμφωνώ απόλυτα οπως είπες
    και εσύ @Τζουλια οτι το φθηνό σου στοιχίζει πιο ακριβά στο τέλος!
    Βέβαια εμένα τελευταία μου εχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα οβάλ πινελα(τύπου βούρτσας στρογγυλής) θα ηθελα πολυ να τα δοκιμάσω.
    Φιλια

  2. Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο Θέμα τα πινέλα!!!! Τεράστιο από κάθε άποψη! Παιδεύτηκα τρελλά για να βρω το κατάλληλο πινέλο για μένα για να κάνω contouring. Γιατί πολλά κυκλοφορούν στην αγορά αλλά αυτό που εμείς μπορούμε να χειριστούμε είναι δύσκολο να εντοπισθεί. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Τζού, ότι το φθηνό είναι ακριβό. Μαδάνε, αφήνουν τις τρίχες πάνω στο πρόσωπο σου, χάνουν τη φόρμα τους, ένα χάλι…. Αλλά και πάλι κάποιες καλές κι αξιόπιστες μάρκες, τα πουλούν σαν το χρυσάφι. Είμαι πεπεισμένη, ότι επειδή λανσάρονται τόσο πολύ ως βασικό εργαλείο μακιγιαζ (κι έτσι είναι το δίχως άλλο) τα πουλάνε δεκάδες φορές πιο πάνω απ΄την αξία τους… Ο.κ ένα καλό πινέλο είναι, δεν αμφισβητώ την αξία του στο μακιγιάζ, αλλά μόνο ένα πινέλο, έστω κι από τρίχες αλόγου, δεν αγοράζουμε κι ολόκληρο το άλογο… 😉

  3. Πολύ κομψά.Εγώ πάλι θέλω να βρω αυτά τα πινέλα που είναι σαν οδοντόβουρτσες και έχουν κατακλύσει το instagram.Δείχνουν πολύ βολικά.
    Μουτςς

  4. Καλή μας εβδομάδα.. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από το πιο βασικό εργαλείο του μακιγιάζ είναι ένα καλό πινέλο, έχω προσέξει ότι μπορεί να αλλάξει πραγματικά το μακιγιάζ μας.

  5. Latrevo ta kala pinela, ki ego kopiasa na vro kapoia pou na mou tairiazoun kai na mi madane klp kai kateliksa na paro ta toothbrush shape brushes. Kai den einai poly akriva – den madame kai katharizoun ki efkola.
    Kali evdomada bbgirls!!

  6. Καλμερα καλη εβδομαδα Συμφωνω ενα καλο πινελο σου λυνει τα χερια και στρωνει ωραια το μεικ απ . Τα αλλα εγω προσωπικα τα εχω για να ξεσκονιζω τα πληκτρα του κομπιουτερ

  7. Εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα για πινελο Bobbi Brown και θελω να παω να τους το τριψω στη μουρη, τοσο που μαδαει!!!!
    Κατα τα αλλα, συμφωνω πως αξιζει να επενδυσεις σε ενα καλο πινελο πχ για blending, συμφωνω οτι βοηθανε πολυ ΑΛΛΑ με ενα οριο. Δλδ δεν μπορει να σου ζητανε 50Ευρω για ενα πινελο, ελεος δλδ!!!!
    Τελος, οσο καλο κ να ναι ενα καλο πινελο εχω κανει και μακιγιαζ αξιοπροσεκτο -ολοι με ρωτουσαν ποιος μ εβαψε (εγω με εβαψα, οπως παντα) – με ενα μονο πινελο αυτο του ρουζ. Μην τρελλαινομαστε…

  8. @SofiaT & Litsa: Εδώ δεν μπορώ προς το παρόν να σας βοηθήσω, αν βολευτώ με ένα πινέλο, δύσκολα να το αλλάξω έστω και μόνο για να δοκιμάσω κάποιο άλλο. Αν δοκιμάσω κάποιο από αυτά, θα σας ενημερώσω.

  9. @Stella: Το γνωστό μας θέμα τι είναι “φθηνό” και τι είναι “ακριβό” που έχει να κάνει με την εκάστοτε τσέπη. Μια που μίλησα για Burberry (εξαιρετική ποιότητα, όπως έγραψα παραπάνω) οι τιμές ξεκινούν από περίπου 20 λίρες και φτάνουν στις 65 λίρες ή και παραπάνω. Εγώ αν θυμάμαι καλά έδωσα περίπου 80 λίρες αλλά δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή- σε έξι χρόνια με ένα πινέλο άλλης ποιότητας θα είχα δώσει πάνω από τα διπλά.

  10. Εχω αγοράσει (αγόραζα για χρόνια)εκπληκτικά πινέλα από την Elf με φυσική τρίχα (όταν έστελνε Ελλαδα), που τα έχω πάνω από πενταετία και είναι όπως την πρώτη μέρα. Τις τιμές της Elf τις ξέρετε. Οταν σταμάτησαν να στέλνουν Ελλάδα πήρα από The Body shop επίσης πολύ καλό value for money, έχω χρόνια πινέλα της μπορεί και δεκαετία και το καλύτερο για contouring (πάντα για τον δικό μου χειρισμό και ανάγκες) κατέληξα να το βρω στην NYX που μόλις άνοιξε στην Μητροπόλεως. 99% τα φθηνά πινέλα είναι χάλια αλλά πλέον νομίζω πως υπάρχουν αξιόπιστες μάρκες που συνδιάζουν το value for money. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω πως είναι στα άγνωστα brands.

  11. Φαίνονται προσεγμένα και ποιοτικά και από μέγεθος – σχήμα!

  12. Φαίνονται φοβερά!!!!! Για ένα σωστό και προσεγμένο βάψιμο χρειάζονται τα κατάλληλα πινέλα… Πολύ χρήσιμα.

  13. Καλημέρα,από τότε που μας ενημέρωσε το bb για την άφιξη της smashbox,την επισκέφθηκα και έχω τιμήσει προϊόντα της.Μολύβι χειλιών,ματιών και δείγμα primer το οποίο μου άρεσε πολύ.Τα πινέλα φαίνονται εξαιρετικά.

  14. @marianna ,προσωπικά θεωρώ πως η smashbox έχει τα καλύτερα primers ….μακράν…

  15. Κι εγώ έχω βολευτεί της The Body Shop, όμως τα τελευταία που πήρα δεν με ικανοποίησαν όσο τα προηγούμενα. Οπότε θα κρατήσω τις πληροφορίες του post για την επόμενη αγορά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.