Donatella Versace S/S 2018: The 90’s are back!

 

donatella-with-the -90's-supermodels-2

 

Είκοσι χρόνια από τον άδικο χαμό του αδελφού της Gianni Vercase και η Donatella έκλεισε το ντεφιλέ του Milan Fashion Week,  S/ S 2018 με ένα φινάλε φόρο τιμής στον ίδιο,  το οποίο περιλάμβανε τα πέντε αγαπημένα του, super models των 90’ς.

 

Aς μην ξεχνάμε το γεγονός ότι ήταν ο Gianni Versace, αυτός που εκτίναξε την καριέρα τους την δεκαετία του 1990, τότε που οίκος έζησε την χρυσή του εποχή, κάτι που ήθελε να υπενθυμίσει με «ντόρο» η δαιμόνια Donatella,

 

Οι Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Carla Bruni, και Helena Christensen, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα πιασμένες χέρι-  χέρι με σέξι πανομοιότυπα χρυσά-λαμέ και σέξι φορέματα, πέντε καλλονές που  «σφράγισαν» το γεγονός ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία τουλάχιστον για την Generation X.

 

 

donatella-with-the 90's-super- models-1

 

 

versace-supermodel-90s-3

 

H 16χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber επίσης έλαβε μέρος ως μοντέλο στο show και φυσικά φωτογραφήθηκε με την πανέμορφη μητέρα της.

 

 

donatella-cindy-crawford-ga

 

 

#MFW Donatella Versace S/S 2018

 

versace-supermodel-90s-4

 

 

versace-supermodel-90s-5

 

 

versace-supermodel-90s-6

 

 

versace-supermodel-90s-7

 

 

versace-supermodel-90s-8

 

 

versace-supermodel-90s-9

 

 

versace-supermodel-90s-10

 

 

versace-supermodel-90s-12

 

 

versace-supermodel-90s-13

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Αξεπέραστες παρουσίες και αξεπέραστο το “δαιμόνια” για την Donatella Versace.

  2. Tα top Model των 90s μπορεί να έχουν ηλικιακά μεγαλώσει αλλά εξακολουθούν να είναι πανέμορφες!! Και κορμαρες!! Μπράβο στην Donatella γι’αυτο το κλείσιμο του ντεφιλε.

  3. Apithanes oles tous!! I Naomi ontos oloidia einai alla to simantiko einai oti oles doulevoun akomi san montela!
    Filia polla!

  4. Καλημέρα!!!
    Αν και δεν μου αρεσει καθόλου η μόδα των 90’s κυρίως η κυριαρχία της Βάτας μου κάθεται στο λαιμό!!
    Βλέποντας και μια απο της φωτο που εχεις ανεβάσει @Τζουλια ,με το τζιν μπουφάν με βατές!!! Ένιωσα μια μαχαίρια στην καρδιά!!!
    Για τα σουπερ μοντέλο τι να πω! Απίθανες οπως παντα!! Και απο οτι βλέπω η κόρη της Cindy θα συνεχίσει επάξια την καριερα της μάνας της.

  5. Πόσο αγαπημένες εποχές! Πόσο αγαπημένες όμορφες γυναίκες, με πιο λατρεμένη απ΄όλες την Cindy! Αληθινή γυναίκα κι όχι πλαστική. Και τον οίκο Versace θυμάμαι στις δόξες του. Την σαφή, ξεχωριστή και διακριτή στυλιστική προσωπικότητα του, που απωθέωνε το glamour ακροβατώντας ανάμεσα στο προχωρημένο και το kitsch, αλλά σ΄άρεσε δεν σ΄άρεσε δεν μπορούσες να μην παραδεχθείς, ότι ήταν ένας οίκος που όδευε πιο μπροστά απο την εποχή του. Πάνω απ΄ όλα θυμάμαι τον ταλαντούχο κι εμπνευσμένο, ανεπανάληπτο Gianni που έκανε τον οίκο αυτό που είναι σήμερα κι αυτό που αναπαράγει copy paste και σε εκατοντάδες πιθανές version η απόκοσμη Donatella…

  6. Καλημερα Θεες τοτε και τωρα. Γιατιδεν τις ρωταει η Donatella τι κανουν και διατηρουνται τοσο φρεσκιες και ομορφες χωρις να ειναι παραμορφωμενες σαν την ιδια. Καλη εβδομαδα ευχομαι να ειναι για ολους

  7. …κι εδώ είναι το σημείο που πρέπει να ανακοινώσω πως το πρώτο μου μολύβι το αγόρασα για να κοπιάρω την ελίτσα της Cindy….μη γελάτε,σας βλέπω…ήμουν ”ψωνισμένη” από όταν ήμουν μικρούλα, τι να κάνουμε;;;

  8. Καλησπέρα, πολύ ωραία ανάμνηση από το παρελθόν, ήταν και παραμένουν θεές!Μου άρεσε πολύ αυτό το post μου θύμισε τις παλιές καλές εποχές!!!

  9. Κούκλες,υπέροχες,φανταστικές! Ειδικά Αυτά τα Χρύσα φορέματα που φορούσαν οτ Αν βγήκαν όλες μαζι ήταν το κάτι άλλο!! Μας μαγεψανε ακόμα μια φορά… μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! ?????????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.