Radiant Professional: Fall Winter 2017.18 Make up Looks

 

radiant-professional-fall-winter-2017

 

Τολμηρές, σέξι και εντυπωσιακές είναι οι προτάσεις του Fall/ Winter 2017.18 Βeauty Guide της Radiant Professional. Πρωταγωνιστούν οι dark αποχρώσεις σε χείλη και μάτια, αλλά και πιο nude προτάσεις.

 

To Look Book μπορείτε να το βρείτε στα stands της μάρκας σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών αλλά όπως πάντα ας πάρουμε μια γεύση εδώ και ας ψηφίσουμε για άλλη μια φορά, αυτό που μας αρέσει περισσότερο.

 

 

Black & Line

 

black&line

 

 

Art & Fun

 

art & fun

 

 

Dark Liquid Metals

 

dark liquid metals

 

 

Indigo

 

indigo

 

Intense Nude

 

intense nude

 

 

New Smoky

 

new smoky

 

 

 

Κάποια από τα looks όπως είδατε, είναι αρκετά extreme αλλά εδώ να πω ότι σε επαγγελματικές μάρκες και σε beauty look books  τις περισσότερες φορές αυτό που βλέπουμε είναι οι τάσεις που κυριαρχούν, οι προτάσεις που δίνονται μέσα από τις μάρκες μακιγιάζ, τα trends της εποχής, οι νέες τεχνικές  και το πώς εμείς απομονώνοντας κάποια στοιχεία μπορούμε – αν θέλουμε φυσικά- να τις εντάξουμε στο μακιγιάζ μας. Το ίδιο  ισχύει και στα ντεφιλέ μόδας.  Από όλες τις τάσεις υιοθετούμε αυτή που θεωρούμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να τις βλέπουμε όλες.

 

Ζητώ χίλια συγνώμη που γράφω το αυτονόητο σε εσάς τα forward thinking bb girls, αλλά ειλικρινά βλέπω απίθανα σχόλια σε κάποια μέσα και αναρωτιέμαι «αν δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις, τότε γιατί παρακολουθείς κάποιες συγκεκριμένες σελίδες; Το internet είναι vast, μπορείς να παρακολουθείς μόνο αυτό που σε αντιπροσωπεύει»

 

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η άποψή μου για τα κοινωνικά μέσα.  Είναι ο τόπος που κάποιοι πικραμένοι/ες στην κυριολεξία, βγάζουν τα απωθημένα τους. Με αυτή την έννοια, μπορείς να πεις ότι πράγματι είναι «κοινωνικά» αφού εκτελούν και κοινωνικό έργο. Αν ψυχοθεραπεύεσαι βρίζοντας και γλιτώνεις και τα χρήματα του ψυχολόγου,  ποια είμαι εγώ να σου το απαγορέψω;

 

 

Τι λες Stella; Θα το βάλουμε το blue –black κραγιόν μας φέτος το χειμώνα για μια βραδινή εμφάνιση; Να σε ενημερώσω ότι η φίλη μου η Λίνα-μαμά-Μαρίλιας-συμμαθήτριας-Ρωμανού, το τσίμπησε ήδη το grey-black κραγιόν της.

 

 

Time to vote!

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλημέρα, ψήφισα το new smoky γιατί μου φαίνεται πιο φυσικό με μια αλλαγή βέβαια στα μάτια. Τα υπόλοιπα είναι πολύ τολμηρά για μένα!! Αλλά μου αρέσει να μαθαίνω τις τάσεις!!!

  2. Προσωπικά τα θεωρω ολα λίγο τραβηγμένα. Αλλα αυτο που θα μπορουσα να εχω ειναι το intense nude

  3. @nandina: Oι απόψεις επιβάλλονται και επιβάλλεται να γίνονται και σεβαστές. Καλημέρα Nandina!

  4. Ενθουσιαστηκα με όλα τα παραπάνω μακιγιάζ τόσο με τα smoky eyes όσο και με τα dark or black lips..αυτή η τάση με αντιπροσωπευει! Όλα ήθελα να τα ψηφίσω αλλά αφού δεν είναι εφικτό ψήφισα το πρώτο

  5. Ψήφισα το intence nude Γιατί είναι πιο κοντά στα δικά μου χρώματα και σε αυτά που χρησιμοποιώ. Μου άρεσε αρκετά και το dark liquid metals ειδικά το κραγιον τα σπάει!! !! Όπως κάθε φορά με τα προϊόντα radiant περιμένουμε τον διαγωνισμό! Ελπίζω να μας κάνεις την χάρη… ????

  6. Μιας και μου έχει βγει το όνομα, ψήφισα Intense Nude, όμως με παίδεψε πολύ η επιλογή μεταξύ αυτού και του Dark Liquid Metals για την πολύ ωραία ιδέα της αντίστροφης γωνίας και του απόλυτα χειμωνιάτικου χρώματος κραγιόν.

  7. @NikolM: Δύσκολα χαλάω χατίρι.. Απλά αυτή τη φορά, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο, γιατί προέχουν….. άλλα…

  8. @Amalia: “αντίστροφη γωνία”. Smoky στην εσωτερική, rather than στην εξωτερική γωνία όπως έχουμε συνηθίσει και κάνουμε. Φυσικά εσένα θέλουν και για πελάτισσα και περισσότερο για “trend thinker” οι εταιρείες καλλυντικών.

  9. @Julia, επειδή εγώ δεν έχω άνεση στην beauty ορολογία, χρησιμοποίησα μαθηματικό όρο. Ευτυχώς που με καταλαβαίνεις…

  10. Νομίζω πως τελικά δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι τόσο extreme πλέον, οσο αυτα τα dark μακιγιάζ. Θα προτιμήσω το Intense Nude, γιατί για μένα είναι και πάλι κάτι διαφορετικό από το χρώμα και το κόκκινο κραγιόν που αγαπώ πάνω απ΄όλα.

  11. New smoky!!! Κ δεύτερη επιλογή το Art & Fun!

  12. Καλημέρα, ψήφισα το new smoky γιατί μου φαίνεται πιο φυσικό. Βεβαια εγω θα εβαζα λιγοτερο χρωμα στα ματια. Καλα κανουν οι εταιρειες και βαζουν πιο θεατραλε μακιγιαζ . Καλυπτουν και αυτες που βγαινουν και θελουν κατι διαφορετικο.

  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ INTENSE NUDE ΚΑΙ NEW SMOKY , ΦΙΛΑΚΙΑ !!!

  14. …έπεσα πάνω σε κάποια τέτοια πικρόχολα σχόλια τις προάλες στη σλδ της Radiant στο fb….δεν ασχολήθηκα….τσπ, ήμουν μεταξύ dark liquid metal και intense nude αλλά έδωσα την ψήφο μου στο πρώτο….

  15. ….το ”λ” στο πληκτρολόγιό μου εξακολουθεί να μην συνεργάζεται….τις προάλλες, ήθελα να γράψω.

  16. To Black & Line με κέντρισε, ειδικά αν θα μπορούσα
    να έχω το αψεγάδιαστο “καμβά” (πρόσωπο)

  17. Intense nude για μένα! Το αγαπώ αυτό το λουκ πολύ και το γκρι μαύρο κραγιόν το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν μου ταιριάζει. Βλέπω τις φωτό της Βικυς Καγιά εδώ και μέρες στο Instagram και μου άρεσε πολύ το μακιγιάζ του Χαρίτου. Πραγματικά Τζούλια το ιντερνετ έχει γίνει η νέα ψυχοθεραπεία!!
    Τώρα που τα ξανακοιτάω και ο μπλε μολύβι πολύ άνετα το φορύσα!!
    φιλιά πολλά!!

  18. Οντως πολύ forward thinking!Ψήφισα dark liquid metals!

  19. Προσωπικά μιλώντας πάντα, με εξαίρεση τα δύο πρώτα (δε μου άρεσε τόσο το μακιγιάζ των ματιών), τα υπόλοιπα είναι απλά υπέροχα. Και όχι μόνο τα λάτρεψα, αλλά τα έχω εφαρμόσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές στα “γοτθικά” μου χρόνια. Ειδικά, το Intense Nude (το οποίο και ψήφισα, γιατί μου είναι τόσο οικείο) το έκανα και σε διάφορες παραλλαγές με μωβ ή σκούρα μπορντώ σκιά, χωρίς κραγιόν και ρουζ πάνω σε λευκό πρόσωπο. Ναι, ήμουν λίγο σαν βαμπίρ, το ξέρω, αλλά μικρή σημασία είχε τότε.
    Υ.Γ. Για το Internet δε σχολιάζω καν. Το έχω γράψει και πει άπειρες φορές, που τα λόγια χάνουν πια το νόημά τους. Η χαρά του κάθε πικραμένου / καταπιεσμένου / κακού και κομπλεξικού ανθρώπου. Enough said, σταματάω εδώ.

  20. Καλησπέρα σας άργησα να δω τα άρθρα της εβδομάδας λόγω υποχρεώσεων. .
    Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι το art & fun δεν έχει ποσοστό μόνο εγω
    το ψήφισα. .! Μα πόσο συμφωνώ Τζούλια μου στο οτι απο μοδα κ ολα τα
    υπόλοιπα δεν καταλαβαινουμε τι βλεπουμε…! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ
    είναι η απόλυτη καφέ ζέστη σκιά που η περισσότερες χρησιμοποιουμε με
    διαφορα στον τρόπο τοποθετησεις στο μπλε μολύβι ,έχει μπει με ένταση
    περιμετρικά του ματιού .. φυσικά όλο το καλοκαίρι είδαμε το αντίστοιχο
    μακιγιάζ μόνο με την κάτω γραμμή ως αιλαινερ κ είδα αρκετές να τα
    φορούν τα βράδια. . Πόσο εντύπωση κάνει η φωτο μιας καμπάνιας που δεν
    καταλαβαινουμε τι βλέπουμε (;;;;) ρητορική η ερώτηση! ! Φιλάκια πολλά
    πολλά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.